Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Rake klappen

In dit boek staan ruim 250 maatschappijkritische beschouwingen die qua datum gedateerd lijken, maar stuk voor stuk nog steeds akelig actueel blijken te zijn.

Binnen heel veel aangehaalde voorbeelden zijn de perspectieven op structurele verbeteringen minimaal. Veel oplossingen kunnen gerealiseerd worden indien Nederland alsnog een democratie wordt (wat we tot nu toe nooit zijn geweest. Zie hiervoor: alternatiefstaatsbestel.nl).

Het voorgestelde Alternatieve (Demokritische Demokrale) Staatsbestel zal na een Pluchen Revolutie voor echte democratie, ware deskundigheid en volledige transparantie zorgen. Het gevolg daarvan kan leiden tot eerlijkheid, gerechtigheid en meer welzijn voor alle Nederlanders.

Rients Hofstra blijkt na vijf romans ook in staat te zijn kort en bondig problemen te beschrijven. Zijn analyses leiden naar oplossingen, puur door anders te denken.

Dit boek zou tussen de vakliteratuur van leraren maatschappijleer niet misstaan, terwijl parlementariërs, leden van Provinciale Staten en raadsleden het als verplichte kost voorgeschoteld zouden moeten krijgen.

Voor politiek geïnteresseerden is dit prettig geschreven boek van meerwaarde. Politieke leken zullen op een ontspannen wijze nogal wat eyeopeners tegenkomen, waardoor heel veel duidelijk wordt.
Wat duidelijk gaat worden, leest u in dit boek.

Dit boek is bij mij rechtstreeks te bestellen (nog gesigneerd ook) via het bestelformulier hieronder.
In combi met andere titels hier op de site kan ik een leuke korting geven.
.
Voorts zijn alle boeken bij de betere boekhandels te koop, of te bestellen bij uitgever Pumbo ( Boekenbestellen.nl ). Alleen dan niet gesigneerd.

Bestelformulier Rake klappen

Robin:

Hoi Rients, ik ben bij blz. 60 van het boek. De vraag die iedere keer bij mij terugkomt is: waarom ben je niet bekend bij een breder publiek? De problemen die je haarfijn uitlegt en oplossingen die je daarbij aandraagt, zijn meer dan valide en dienen met voldoende inhoud als discussiepunten.

Heb je ervaring met het creëren van momentum, want na deze coronacrisis zou een alternatief wel eens wezenlijk positief kunnen uitpakken, al is het enkel omdat de mensen gissen in het duisternis na de totale destructie van het huidig politieke systeem. Maar goed, ik wilde graag van gedachten wisselen met je. Gr. Robin

Ser:

Na 2 jaar heb ik zowaar je boek Rake Klappen uit. Knap geschreven, met oog voor details en scherpe analyses in Jip & Janneketaal!