Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Mijn Verzamelpunt

Mijn verzamelpunt

Je kunt een wetenschappelijk verhaal vertellen, waardoor alle geïnteresseerde leken afhaken of je schrijft een vlot geschreven persoonlijk verhaal zodat je alle professionals al lezend kwijtraakt.
Dit boek combineert beide invalshoeken, namelijk die van de leek en die van de medisch geschoolde. Auteur Rients Hofstra die dit boek op verzoek van Hermen Grondijs schreef, zorgt niet alleen voor een toegankelijk boek, geschikt voor een breed publiek, maar ook voor voldoende informatie in een prettige en toegankelijke stijl. Het boek is van deze tijd: een tijd waarin mensen kritischer dan ooit bezig zijn met gezondheid, leefstijl en welzijn. Hofstra weet met relevante voorbeelden herkenning op te roepen bij de lezers.
De verscheidenheid aan anekdotes maakt het boek erg sterk en leuk om te lezen.
De lezers krijgen veel, en veelzijdige informatie over onder andere de verzamelpunt- en de edelsteenlampentherapie in een leuk fictief verhaal.
Door een uitgebreide achtergrond van de theorieën te geven, maar ook sterk te wijzen op meetbare zaken, is op een leuke manier gezorgd voor een boek waar de lezer op terug kan vallen.
In dit boek wordt van begin tot eind, aan de hand van voorbeelden, uitgelegd hoe zaken te verklaren zijn en hoe het welzijn van anderen kan worden bevorderd. Dit geeft de lezer rust en vertrouwen.
De tekst in het boek treft doel, omdat het informeert, demonstreert en verdiept.
Het is bovenal een boeiend en verbazingwekkend verslag van een complementaire genezingsmethode. 

Overal te koop, of te bestellen. Maar dit boek kan ook bij mij (gesigneerd) voor € 26.- ex verzenden worden afgenomen. Neem dan even contact op via het contactformulier hier onder.
In combinatie met 1 of meerdere titels (zie de andere boeken op deze site) kan ik wat korting geven, zeker als het voorlaatste drukken betreft)

Bestelformulier Mijn Verzamelpunt

Lezersreacties

Jan Sterenborg psycholoog;

Alles overziende vind ik het een mooi en rijk boek geworden waar mensen mee verder kunnen en misschien gaan beseffen dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat er hoop is op genezing.

Het laat ook zien dat de schrijver (Rients Hofstra schreef dit boek op verzoek van Hermen Grondijs) een kritische en brede kijk op gezondheid heeft en het kan overbrengen. Bovendien wordt de mens, therapeut en pionier Hermen Grondijs meer zichtbaar. Hij komt op mij zeer bescheiden en kundig over. De case beschrijvingen vind ik ook zeer waardevol en zeker voor mensen met een bepaalde ziekte van belang dat ze zien en lezen hoe er behandeld wordt en wat het mogelijke resultaat is. Bij reguliere artsen lees je nooit een casus. Je moet altijd maar blind vertrouwen dat het goed zit.

Ook waardevol is dat door deze boekuitgave men te weten kan komen dat er los van de politiek mensen actief zijn die werken aan een betere wereld dat vind ik hoopvol en inspirerend.

Mensen lopen vaak vast met vage klachten. Na talloze pillen en artsenbezoeken geen resultaat. Wat te doen? Deze mensen moeten zelf op zoek gaan, want er zijn in de wereld inmiddels talloze mensen die alternatieve wegen bewandelen om mensen weer in evenwicht te brengen. Niet bij de eerste de beste teleurstelling opgeven, maar doorgaan, net zolang tot er verbetering optreedt.

Een goede hulp is het boek Mijn Verzamelpunt van Hermen Grondijs. Grondijs hanteert een simpele methode om het verzamelpunt van de mens die om hulp vraagt vast te stellen. Ieder mens blijkt zo‚... verzamelpunt te hebben. En dit verzamelpunt moet idealiter op een bepaalde plek zitten, ter hoogte van de hartchakra. Maar door allerlei omstandigheden kan dit punt verplaatst zijn waardoor de mens slechter functioneert.

Door een simpele behandeling kan dit punt weer gecorrigeerd worden naar de juiste plek. Gevolg daarvan is dat men zich ineens een stuk beter voelt. Daarnaast is er nog de elektronische edelsteenlampentherapie. Deze therapie werkt als volgt: edelstenen hebben een bepaalde werking op de mens, door nu de edelsteen of stenen met licht te bestralen en de stralen die de edelstenen verlaten op de mens te richten treedt er op die plek een genezende werking op. In het boek worden verschillende voorbeelden gegeven. Dan hanteert deze therapeut ook bio resonantie. Ieder orgaan heeft een eigen frequentie. Deze frequentie kan nagemeten worden en als die niet binnen een bepaald bereik valt is er iets mis. Het orgaan kan in zijn werking hersteld worden door de juiste frequentie toe te voeren. Verzamelpunt correctie, edelsteen bestraling en bio resonantie allemaal pijnloze behandelingen.

Ja maar‚... zeker, echter het boek is dusdanig geschreven door Rients Hofstra dat in het boek iedere kritische vraag die je maar kunt bedenken wordt beantwoord. Het boek wordt er daardoor geloofwaardig door en hoopgevend!

Rolanda Nutma:

Een leuk en interessant boek. Dit boek leest makkelijk. Een mooie nieuwe invalshoek voor een prachtige therapie.

Ann Loffens:

Ik ben geen boekenworm maar toch geraakte ik tijdens inzage van jouw covers en achterflappen van jouw verschillende boekuitgave geïntrigeerd. Intussen kocht ik al jouw boeken aan. Ik heb na het lezen van jouw boeken een rijkelijkere kijk op het leven gekregen. Zowel politiek als op medisch vlak. Jouw recentste boekuitgave ‘Mijn verzamelpunt’ voelt na lezing van reeds enkele bladzijden totaal nieuw en onbekend. Omdat uw profiel mij fascineert en aansluit aan mijn levensdimensie, kan het niet anders als dat ook zo het boek ‘Mijn Verzamelpunt’ balancerende meerwaarde in hart, ziel, geest en lichaam zou creëren. Ondanks mijn algehele sceptische houding tegenover alles wat politiee of medische lectuur betreft, lees ik geïntrigeerd jouw boeken verder uit en kijk reeds uit naar jouw volgend schrijf- en leeftalent. Je bent een genie, Rients! Complimenten van mezelf, Ann en Youka Loffens.

Mieke Schepens (recensent):

Het voorwoord is door Jon Whale geschreven. Het blijkt inderdaad een boek voor iedereen: artsen, therapeuten, patiënten en geïnteresseerden en door de prettige schrijfstijl is het een heel leesbaar boek geworden.
Over Hermen Grondijs schrijft hij: "Hermen was de eerste in Europa die het corrigeren van het verzamelpunt in zijn praktijk bij cliënten toepaste en is als enige officieel geautoriseerd om trainingen te geven in Verzamelpuntdiagnose en correctieprocedures als ook in de Electronic Gem Therapy. (Elektronische Edelsteenlampentherapie)"

In de inleiding kom je een oude bekende tegen uit de dorpskroeg en hier wordt ook dokter Durk voorgesteld aan de lezer. Dokter Durk kwam ik al tegen in een eerder werk van Rients Hofstra.
Het begint dus al goed!

Tijdens het lezen verbaas je jezelf over de dingen die we tegenwoordig als vanzelfsprekend aannemen. Wanneer er na bezoek aan de huisarts tenslotte ook in het ziekenhuis geen antwoord gevonden wordt op de oorsprong van de klachten die je hebt, ga je echt niet met lege handen naar huis. Je krijgt op zijn minst een antibioticakuur en/of pijnstillers voorgeschreven. Hierdoor worden soms de symptomen bestreden, maar nooit de oorsprong van het probleem. En toch blijven we gewoon maar alles slikken.

Verschillende behandelmethoden worden beschreven in 'Mijn Verzamelpunt' en je steekt er nog meer van op. Wist je dat er verschillende soorten Cannabis zijn? Bij gebruik van de Cannabis Sativa (hennep) wordt vaak een sterke en energieke uitwerking ervaren, terwijl de Cannabis Indicasoort enigszins tegengesteld is aan de Sativa. Van Indica's kun je stoned worden en is daardoor perfect om te ontspannen.

Door het hele boek kun je lezen over gebeurtenissen uit het verleden die niet zonder meer te verklaren zijn; tenminste niet door een huisarts of specialist uit het ziekenhuis.

Zo wordt gesteld dat de Atlantisring die Howard Carter droeg, hem behoed heeft voor de uitwerking van geheime krachten die de andere deelnemers (en hun familie) aan de opgraving rond het graf van Toetanchamon wel tot slachtoffer maakten. Deze Atlantisring zou haar krachten ontlenen aan de rangschikking van de geometrische vormen op de ring.

'Mijn Verzamelpunt' verdient het om gelezen te worden. Het is geen boek om 'even' te lezen want er komt een heleboel informatie op je af. Door de prettige schrijfstijl is het geen saaie leeskost geworden maar het leest inderdaad bijna als een roman zoals ook op de achterflap staat te lezen.

Lees achterin ook het Nawoord door Rients Hofstra waarin onder andere de vraag gesteld wordt hoe de zorg weer betaalbaar kan worden, gevolgd door  een overzicht van de door hem geraadpleegde bronnen.

Ik heb 'Mijn Verzamelpunt' graag gelezen. Mieke Schepens

Pim van der Tas:

Dit boek is heerlijk leesbaar en bovenal informatief.