Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Mijn Verzamelpunt

Je kunt een wetenschappelijk verhaal vertellen, waardoor alle geïnteresseerde leken afhaken of je schrijft een vlot geschreven persoonlijk verhaal zodat je alle professionals al lezend kwijtraakt.
Dit boek combineert beide invalshoeken, namelijk die van de leek en die van de medisch geschoolde. Auteur Rients Hofstra die dit boek op verzoek van Hermen Grondijs schreef zorgt niet alleen voor een toegankelijk boek, geschikt voor een breed publiek, maar ook voor voldoende informatie in een prettige en toegankelijke stijl. Het boek is van deze tijd: een tijd waarin mensen kritischer dan ooit bezig zijn met gezondheid, leefstijl en welzijn. Hofstra weet met relevante voorbeelden herkenning op te roepen bij de lezers.
De verscheidenheid aan anekdotes maakt het boek erg sterk en leuk om te lezen.
De lezers krijgen veel, en veelzijdige informatie over onder andere de verzamelpunt- en de edelsteenlampentherapie in een leuk fictief verhaal.
Door een uitgebreide achtergrond van de theorieën te geven, maar ook sterk te wijzen op meetbare zaken, is op een leuke manier gezorgd voor een boek waar de lezer op terug kan vallen.
In dit boek wordt van begin tot eind, aan de hand van voorbeelden, uitgelegd hoe zaken te verklaren zijn en hoe het welzijn van anderen kan worden bevorderd. Dit geeft de lezer rust en vertrouwen.
De tekst in het boek treft doel omdat het informeert, demonstreert en verdiept.
Het is bovenal een boeiend en verbazingwekkend verslag van een complementaire genezingsmethode. 

Overal te koop, maar kan ook bij mij (gesigneerd) voor €25.- worden afgenomen. Neem dan even contact op via de contactknop hier boven of via rhofsof@gmail.com

lezersreacties:

Jan Sterenborg psycholoog;

Alles overziende vind ik het een mooi en rijk boek geworden waar mensen mee verder kunnen en misschien gaan beseffen dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat er hoop is op genezing.

Het laat ook zien dat de schrijver (Rients Hofstra schreef dit boek op verzoek van Hermen Grondijs) een kritische en brede kijk op gezondheid heeft en het kan overbrengen. Bovendien wordt de mens, therapeut en pionier Hermen Grondijs meer zichtbaar. Hij komt op mij zeer bescheiden en kundig over. De case beschrijvingen vind ik ook zeer waardevol en zeker voor mensen met een bepaalde ziekte van belang dat ze zien en lezen hoe er behandeld wordt en wat het mogelijke resultaat is. Bij reguliere artsen lees je nooit een casus. Je moet altijd maar blind vertrouwen dat het goed zit.

Ook waardevol is dat door deze boekuitgave men te weten kan komen dat er los van de politiek mensen actief zijn die werken aan een betere wereld dat vind ik hoopvol en inspirerend.

Recht rust regelmatig

Recht rust regelmatig

Na jaren van onderzoek, lezen, nadenken en veel praten met anderen – gelijk- of niet gelijkgestemden - dacht Rients Hofstra (Joure, 1949) na het voltooien van zijn trilogie in mei 2016 wel klaar te zijn met zijn politieke strijd. Maar, de ongelijkheid, de kloof tussen arm en rijk, wel of geen kansen krijgen, de farmaceutische macht en de vele doofpotten: het bleef en ging gewoon door. Lees verder over “Recht rust regelmatig”

Roerig evenwicht

Roerig evenwicht

In mijn derde boek ‘Roerig evenwicht' komen er - naast het uitwerken van eerdere ideeën - nog verwondering en afgrijzen over het functioneren van de farmamaffia bij. De macht van de farmacie, die medicijnen onnodig duur, en patiënten afhankelijk maakt. Terwijl er alternatieven zijn. De farmaciebelangen zijn echter groot. Gezondheid levert immers niets op! Lees verder over “Roerig evenwicht”

Revolutie: Wat als...?

Revolutie: Wat als...?

Rients Hofstra (Joure, 1949) publiceerde in 2013 zijn eerste politieke roman Romke D’13. Na een loopbaan van dertig leerzame jaren in het onderwijs, begon hij in 2012 met schrijven. Belangrijkste drijfveer: de BV Nederland. De onvrede over hoe die gerund wordt en vooral hoe het anders, beter maar vooral rechtvaardiger en goedkoper kan. Lees verder over “Revolutie: Wat als...?”

Romke D’13

Romke D’13

Romke D’13 geeft een aanzet tot een revolutie zonder wapengekletter en bloedvergieten. Bij toepassing van de goed werkbare voorstellen wordt Nederland veel professioneler en ook nog eens democratischer bestuurd. Gelovigen zouden bevrijd kunnen worden van dwingende dogma’s en van hel en verdoemenis predikende priesters. Verpakt in een romanvorm, luchtig met humor en zelfspot. Om zware onderwerpen helder en duidelijk te benaderen is er een constructie gevonden, waarbij onder het genot van een drankje, diverse maatschappelijke problemen worden besproken met niet alledaagse voorstellen, ideeën en oplossingen. Romke D´13 geeft de lezer volop ammunitie om al lezend kritisch door te denken. Lees verder over “Romke D’13”