Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Verzamelpuntcorrectietherapie, 01-11-2019

Deze therapie is een ondergewaardeerde manier om tot meer welzijn te komen zonder medicijnen met bijwerkingen.

De verzamelpuntcorrectietherapie is een eeuwen- en eeuwenoude therapie die door m.n. de sjamanen werd toegepast.
De therapie is gebaseerd op evenwicht van lichaam en geest.
Alle materie van het kleinste nanodeeltje t/m sterren heeft zijn eigen magnetisch veld, zo ook het menselijk lichaam, maar daarbinnen ook weer elk orgaan apart, evenals de botten, huid, bloedcellen enz., enz. Elk met een eigen frequentie binnen een eigen bandbreedte. Indien elk onderdeel binnen ons lichaam binnen die bandbreedte blijft ben je lichamelijk, maar ook geestelijk in evenwicht. Dan zitten de 2 verzamelpunten op de juiste plek (vergelijkbaar met alle magnetische banen van een staafmagneet, die bij de noord- en zuidpool bijeenkomen: de verzamelpunten van die magneet.

Ben je zwaar gestrest, verslaafd, epilepisch of bv overspannen, dan zit het verzamelpunt aan de voorkant niet op zijn plaats. Dat geldt ook voor o.a. hart, lever, darm, miltklachten.
Voor die laatste klachten zou een doorverwijzing naar een huisarts of specialist nodig kunnen zijn. Voor m.n. de psychische klachten kan de therapeut het verzamelpunt met 3 gerichte klappen, m.b.v. een rozenkwartssteen (neutrale energie) het foutzittende verzamelpunt terugplaatsen, waardoor de bewuste persoon geen behoefte meer heeft aan zijn/haar verslaving, niet meer gestrest is of geen epileptische aanvallen meer krijgt. Maar denk ook aan ADHD, fobieën, controlefreaks, gehersenspoelden, burnout, enz., enz.

Indien (huis)artsen deze therapie zouden inzetten zou de gezondheidszorg veel goedkoper worden, maar bovenal het welzijn van patiënten structureel verbeteren. Een aantal maal 3 klappen heeft veel meer effect dan eindeloze gesprekken en dozen pillen van de psychiater.

Verder kan ik je verwijzen naar gegevens hier op de website voor flaptekst, recensie en enkele lezersreacties.
Ik heb dit boek op verzoek van Hermen Grondijs herschreven, met het boek van Jon Whale ‘Het Verzamelpunt’ als leidraad. Dit boek was voor de leek niet om door te komen, maar ook gedateerd. Ook wordt de edelstenenlichttherapie verklaard, een therapie die m.n. wordt ingezet bij lichamelijke klachten.

Zo zijn mensen van verslavingen en astmapatiënten van de medicatie afgeholpen, ouders behandeld waardoor drukke (ADHD) kinderen zonder Ritalin verder konden. Ook is het mogelijk kanker te detecteren, Alzheimer, Parkinson, enz., enz.

Deze therapie geeft geen bijwerkingen en is naast elke therapie (regulier of alternatief) toe te passen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Ann Yoeka Loffens op 03-11-2019 om 13:00 uur:

  Dag Rients,

  Geen boek van jouw hand geschreven ontbreekt in mijn boekenrek. Meer nog las ik alle boeken intussen helemaal uit. Ezelsoortjes getuigen mijn intrigerende lees sessies!

  Wat zou je ervan denken Rients jouw laatste boek ‘Verzamelpunt correctie’ daarvan een filmpje met inzage van de wijze waarop deze correctie wordt toegepast op you tube te plaatsen?

  Vraag eens aan Herman? Tenslotte merk ik dat zodra beelden getoond worden mensen pas bij visuele inzage geloof hechten aan anders geaarde therapieën. Niettegenstaande ikzelf niet sceptisch tegenover dit geweldige boek sta.

  Groeten van jouw grootste fan.

  Ann Loffens en blaffend Yoekatje,

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts