Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Winnaar Geert de grote verliezer?, 10-01-2024

Nou reken maar. Het begrip ‘politiek’ is een verderfelijk waanidee, dat he-le-maal niets met democratie te maken heeft. Sterker nog, het huidige politieke spel is puur anti-democratisch.

De PVV is als de grote winnaar uit de verkiezingsstrijd gekomen. De VVD, als hoofd verantwoordelijke (gesouffleerd door 66 die weer WEF-orders ontving) voor 13, ja 13 jaar natie-afbraak en ziekmakende wetten en regelingen, werd toch nog 2e. BBB en NSC als nieuwelingen hebben aardig, maar gezien de eerdere peilingen, ondermaats gescoord.

Met dat zooitje ongeregeld is Plasterk, gewapend met tandenborstel én de onmisbare pasta, bezig een krankzinnige coalitie voor te bereiden. Krankzinnig omdat alle deelnemers uitblinken in zelfingenomenheid, ego-gedrag en machtswellust, terwijl de meesten het etiketje narcist, psychopaat of sociopaat opgeplakt zouden moeten krijgen.

Het land gaat gebukt onder tig problemen, waarvan de toeslagenouders, Groninger gasgedupeerden, daklozen en asielzoekers (woningnood in het algemeen en Ter Apel in het bijzonder), het onderwijs en de zorg de meeste urgente aandacht en aanpak zouden moeten genereren.

Maar nee, aan elkaar snuffelen en elkaar beter leren kennen is agendapunt 1. Flikker op met dat geneuzel. Het huidige vleugellamme kabinet leunt nog maar op 41 zetels. Zet de VVD uit de tandpasta-groep en ga met een Kamermeerderheid van 109 zetels de bemanning van het onderbemande slagschip opdrachten geven. Immers de hoofdratten (Kaag en Kuipers reeds en De Jonge en Rutte bijna) verlaten altijd als 1e elk zinkend schip. Geef het rudimentair restant van Rutte IV opdracht de eerder hier genoemde problemen zonder mitsen en maren op te lossen.
Een kabinet is immers in een democratie slechts de uitvoerende en niet de wetgevende macht, zoals nu al decennia lang wel. Dus heeft het te doen wat de Tweede Kamer haar opdraagt.

Nee, eerst moet Geert op de knieën om grootschalig zijn kiezers te belazeren. Waarom? Als hij ongrondwettelijke voorstellen heeft, neemt hij die gewoon mee, om naderhand te merken dat ze ongrondwettelijk zijn. Hoewel, Pieter de Onzuivere stemde als hypocriete CDA’er in met menig ongrondwettelijke coronamaatregel c.q. wet. Dus blijkt dat we geen rechtstaat zijn en schijnheilig Pietertje geen recht van eisen heeft.
Dit staatsrechtelijke gemis kan worden opgelost door een senaat uit wetsdeskundigen met verschillende disciplines te laten bestaan die zorgt dat wetten haalbaar, correct en niet in tegenspraak met bestaande wetten én de grondwet zijn. (zie AS) Probleem opgelost. Maar nee, Geert gaat door de knieën, verraad zijn achterban meermalen omwille van de macht.

Heel kleuterachtig zijn VVD en NSC om de gedoogrol te ambiëren. “Ikke wil dogen’. ‘Nee, íkke wil dogen.’ ‘Kannie, ikke was eerst! De VVD won deze schoolpleinongein. Jezus, wat een landsbelang!
NSC wil vervolgens weer niet meedoen als de VVD niet ook meedoet. Waarom hebben al die ex kristelijke(n) CDA-overlopers dan niet gewoon VVD gestemd? Zijn die allemaal waarlijk achterlijk, of deugt Pietertje zelf gewoon niet?

Vervolgens constateer ik een andere trend. Burgemeester Aboutaleb sorteert reeds voor op zijn vertrek. In de herfst pas. Maar als hem over enkele weken wordt gevraagd om premier te worden, kan hij zonder gene zeggen: “Ik zou Rotterdam toch al verlaten”. Geert, Dilan, Pieter en Caroline zijn ongeschikt. Bolle Frans wil niemand. Dan Mona maar? Als toetje light na de vertroebelde en steeds ranziger wordende formatietaart met pastasmile?
Nee, een moslim als premier, dan zijn we met goed fatsoen van Geert af. PvdA’er Plasterk nam niet voor niets poetsspullen mee!
Vervolgens haken veel PVV-kiezers af, want Geert levert wederom niet, nadat hij eerst al bereid was een aantal voor zijn kiezers essentiële punten in de koelkast te stallen.

Want Geert, zo werkt de politiek. Burgerbelangen blijvend ijskoud in de diepvriezer en landsbelang als onzedig lokmiddel om de democratie verder te kunnen verkrachten.
Nee, alles, zoals altijd al, in het eigen- en partijbelang!

PS. Wat overigens ook niet uitgesloten moet worden, is dat Geert als ervaren Binnenhof rot/rat dit laatste plannetje zelf heeft bedacht, door PvdA’er Plasterk voor zijn karretje te spannen. Want wie heeft hij behalve Fleur Agema en Martin Bosma om in een kabinet van enkele maanden te posteren? Wat te doen als plannen als de kopvoddentaks, dubbele paspoort-veto en moskeesluitingen door het door hem terecht genoemde nep-parlement worden weggestemd? Een vernietigende afstraffing zou bij de eerstvolgende Kamerverkiezingen de ultieme nachtmerrie kunnen worden.

Weglopen bij een moslimpremier wordt wel gepruimd door kiezers van de partij zonder leden.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Roland op 11-01-2024 om 12:26 uur:

  Chapeau

 2. H. Vaes op 11-01-2024 om 12:26 uur:

  Beste Rients.....wat een zuur verhaal deze keer. Grotendeels heb je we gelijk maar wat Wilders betreft zit je er volgens mij naast. Ik geloof oprecht dat Wilders het goede met ons landje voorheeft. Dat hij oa het asiel probleem werkelijk wil aanpakken. Maar hij zal concessies moeten doen en dat heeft hij en zijn kiezers er voor over. Om de grootste problemen nu op te lossen zullen andere items uitgesteld moeten worden. Ik vertrouw Wilders en ik denk zijn eigen gehele achterban ook. Vergis je niet in Geert Wilders.

 3. Rients op 11-01-2024 om 14:07 uur:

  Beste Roland, dankjewel
  Beste Vaes, Geert loopt lang genoeg mee om de slangenkuil daar te kennen en herkennen. Binnen het huidige systeem worden 'eerlijke'? politici vermalen, of gedwongen heel veel consessies te doen, dus ongeloofwaardig te worden. Dat hoefde Geert nooit, omdat hij nooit mee mocht doen. Hij loopt het liefst weg en hoopt dan dat die andere 3 de schuld krijgen.

 4. H. Vaes op 11-01-2024 om 14:50 uur:

  De problemen van de burger in nood moeten nu eens een keer opgelost worden. De PVV is daartoe bereid om de islamstandpunten los te laten en te kiezen voor de welvaart van de burger. De zorg....het asielprobleem de toeslagen miserie.....de Groningers....die problemen moeten een keer opgelost worden en dat kan alleen maar met de PVV want alle ander partijen op een enkeling na willen alleen maar op het zogenaamde pluche zitten en om wef orders op te volgen.

 5. scherpschutter1943 op 06-02-2024 om 15:07 uur:

  Het allerbelangrijkste punt van de hele verkiezingscampagne heeft de PVV laten vallen, namelijk het stoppen van de asielinstroom van moslims en de uitzetting van illigalen en anderen die hier niet behoren te zijn.Haal deze speerpunten uit het programma van de PVV en wat overblijft is klein bier en niet de moeite waard om voor te strijden. De linkse partijen, waaronder de communisten van groenlinks zijn getraind in het op smerige wijze buiten gevecht stellen van hun tegenstanders, desnoods door ze te doden (Pim) Ook lulletje lampenkatoen Omzicht laat breeduit zien wat voor een ongelooflijke laffe klootzak en angsthaas hij is met zijn gemekker over de rechtstaat. Nou Pietertje, ga maarf weer gauw terug naar je speelkamertje om al die stukken te lezen waar niemand in geinteresserd is en je daarna de rest van de kamer kan imponeren met je grafieken,statistieken en de rest van je dossierkennis. Ook Lientje kan niet op tegen die linkse criminele b ende dus, hoe nu verder in de politieke speeltuin? Het zwijn timmertmans ziket handenwrijvend toe hoe het allemaal fout loopt.Hij stuurt er op aan dat de oplossing uit brussel moet komen

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts