Rients Hofstra Pluchen Revolutie

We gaan naar de bliksem, met dank aan dark Mark, 26-02-2024

Wanneer gaat de massa eindelijk eens vanonder de steen een kijkje nemen in de echte wereld?

We worden aan alle kanten belazerd door pseudowetenschappers in dienst van de big-tech, big-farma en de bankensector. Die sturen ons via een aantal vakinhoudelijke onbenullen op de ministeries regelrecht de afgrond in.

Neem de energie-transitie. Er is nog voor tientallen jaren ‘fossiele’ brandstof beschikbaar, volgens doodgezwegen wetenschappers zelfs een oneindige hoeveelheid. Niet de mens is verantwoordelijk voor een eventuele opwarming, maar de kosmos, en daarbinnen m.n. onze zon. Door zonneschaduwen (aardse afkoeling) en zonnestormen (aardse opwarming) wordt het klimaat voor 99,99964 % bepaald, jongetje Jetten 66.

Door GL en 66 (echt al jaren zonder D) worden we belazerd en ze weten het. Ze doen het bewust, in opdracht van een gevaarlijke elite. We moeten allemaal elektrisch, terwijl het stroomnet nu al overbelast is. En dan suggereren dat stroom milieuvriendelijk wordt opgewekt (tot voor kort nog een centrale gestookt met biomassa!) China opent dagelijks diverse centrales op steenkool, in het Amazone gebied en in Indonesië worden dagelijks oerwoudgebieden ter grootte van honderden voetbalvelden in de fik gestoken om velden te creëren gemanipuleerde soja te verbouwen. En alle milieufanaten reizen continu schaamteloos vliegend van hot naar nog verder.

Nee, dan moeten de burgers allemaal van het gas af. In de gemeente Almere moet Haven gasloos worden, terwijl in een andere wijk de woningen niet kunnen worden opgeleverd, omdat er niet genoeg stroom geleverd kan worden. Wel overal laadpalen voor elektrische auto’s die veel nadelen hebben naast amper voordelen. M.n. de accu’s zijn monstrueus. Loeizwaar met een beperkte actieradius (zeker in de winter en ook als de auto zwaar beladen is), is moeilijk recyclebaar en niet onbelangrijk: grondstoffen voor de accu’s wordt op zeer onmenselijke manier door kinderen gedolven. Afgrijselijke vormen van kinderarbeid worden door milieu-idioten als onbekend verdrongen.

Op een geheel ander vlak -maar zeker ook desastreus- meent het kabinet als braafste idioot van Europa, om naast de verplichte BPM voor bedrijfsauto’s voor het komend jaar, ook de elektrische kar voor bedrijven te gaan voorschrijven. Gebeurt nergens, maar wel in het land van Mark. Gevolg: heel veel bedrijven met een of meerder auto’s dreigen failliet te gaan. De aanschaf is onbetaalbaar en om de 150 km (’s winters en zwaar beladen) een ongewisse tijd opladen is de verdere dood in de ondernemerspot. (4,5 tot 13 uur via een laadpaal thuis. 2 tot 4,5 uur via een openbare laadpaal en toch ook nog 12 tot 58 min met een snellader)

Alle burgers in de zo gewenste gasloze wijken worden op giga hoge kosten gejaagd. Velen kunnen warmtepompen niet betalen, dreigen letterlijk en figuurlijk zwaar in de kou te komen. Voor statushouders worden alle deuren wagenwijd opengezet, ook in de winter. Naast veel andere zaken wordt nl. ook de energierekening voor hen betaald, terwijl Nederlandse kinderen als jongvolwassenen jarenlang bij de ouders moeten blijven wonen, omdat anderen voorgaan en een woelrat, vleermuis, wezel of horzel de bouw stil kan leggen en stikstof (78% van de lucht om de aarde bestaat uit stikstof en is onmisbaar voor het leven op aarde!) als niet bestaand probleem de stagnatie verder veroorzaakt.

Diverse gasten als jongetje Jetten en bolle Frans zouden uit de gemeenschap verbannen moeten worden, samen met de asfaltplakkers van E.R., omdat ze de mensheid meer schade berokkenen dan alle fossiele brandstofresten wereldwijd samen.
De natuur herstelt zich altijd, ijstijden lossen woestijnklimaten af. Bedenk eens hoe de hunebeddenstenen hier kwamen en waar het zout bij Boekelo vandaan kwam. Oké de natuurlijk veroorzaakte rampen kostten o.a. de dodo’s, de dino’s en de mammoeten het leven, maar de windmolens slopen nu vele, vele vogels en verstoren het oriëntatie vermogen van vissen. Dat vinden de fanaten geen probleem, de onbenullen.

Allemaal mogelijk binnen een politiek systeem dat wordt beheerst door niet gekozen machthebbers, met mensen als Mark Rutte als frontmensen en uitvoerders. Een systeem waar psychopaten andere psychopaten aansturen en de bevolking als noodzakelijk kwaad en zeer lastig ervaren. En de meeste slappe schapen stemmen kritiekloos in met de globale agenda waarin een stapsgewijze destructie van het klootjesvolk wordt beschreven.

Na de horeca, de boeren en de vissers zijn nu de bedrijven met een wagenpark aan de beurt, tussendoor wordt de burgers privé alom de keel steeds verder dichtgeknepen.

Wanneer staat de massa eindelijk op om het heft in eigen hand te nemen? Het kan (nu nog) geweldloos met bv. AS (Alternatief Staatsbestel), maar niet lang meer. Het is 6,6 sec. voor 12!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. H. Vaes op 27-02-2024 om 10:08 uur:

    Beste Rien,
    Helaas zal m.i. de massa niet opstaan omdat ze reeds door de psychopaten gehersenspoeld zijn. En probeer ze dan maar weer eens terug te brengen naar de werkelijkheid .En zij die wel nog wakker zijn zullen door de gehersenspoelde overrompeld worden. Dit gaat blijken uit de formatie van een nieuw kabinet. De gehersenspoelde vvd zal uiteindelijk toch met de linksen in zee gaan. En Omtzigt.....ach..... dat is een autist, daar valt niet mee te regeren .Nederland was een mooie natie, helaas nu niet meer en zal het ook niet meer worden want Rutte zal ons met zijn oorlogsretoriek nog verder de vernieling in helpen.

  2. Rients op 27-02-2024 om 14:32 uur:

    Beste H. Vaes, Een trieste constatering waar ik helaas weinig tegenin kan brengen.

  3. Willem op 08-04-2024 om 04:57 uur:

    Al die ingenieurs bureaus zoals dhv. Witteveen en bos enz leven van de opdrachten die ze van de overheid krijgen niet van bedrijven daar zijn ze te duur voor. Moet je kijken in wat kantoorgebouwen ze zitten. Dan is het ook nog zo hebben ze een opdracht voltooid dan vragen ze er ook nog eens patent voor wil je er gebruik van maken moet je nog een betalen.

  4. scherpschutter op 22-04-2024 om 08:56 uur:

    de staat is je ergste vijand

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts