Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Slaap rustig, het gaat niet om ons, 04-02-2024

Intussen lijkt het coalitieoverleg te mislukken, omdat onderling wantrouwen niet in het belang van ons land zou zijn.

Slaap rustig, het gaat niet om ons

Intussen lijkt het coalitieoverleg te mislukken, omdat onderling wantrouwen niet in het belang van ons land zou zijn.

Maar wat zijn dan wel de belangen van ons land? Iedere burger kan er een hele rits verontachtzaamde onvolmaaktheden zonder nadenken achter elkaar opnoemen. Al die problemen blijven pijnlijk op de planken liggen.
Met droge ogen doen de onderhandelaars (alleen die duiding al!) verslag in vijf woorden ‘dat er constructief wordt onderhandeld’, of ‘dat er wat moeilijkheden zijn’.

De werkelijke vraag bij alle vier de partijleiders is: Hoe kunnen we zonder kleerscheuren de besprekingen afsluiten, de stekker er zonder gezichtsverlies uittrekken? Wie gaat als eerste breken en de anderen de Zwarte Piet toe schuiven? De VVD was NSC net even te vlug af door aan te geven te willen gedogen. PVV geeft alles wat ze de kiezers beloofd hebben weg en kan bij nieuwe verkiezingen de achterban wederom alles beloven om dat daarna niet waar te kunnen maken. Maar door in de slachtofferrol te kruipen zal Geert nog meer winnen en de VVD halveren. En ook 66 gaat zeer terecht nogmaals onderuit.
Pieter raakt steeds meer verstrikt in formele futiliteiten en twijfelt van dossier naar dossier. Caroline koestert haar enorme senaatsfractie, waardoor ze zonder inhoud en overlopend van onkunde onmisbaar denkt te zijn. Ziehier hun invulling van landsbelang!

Intussen zijn ze het eens over persoonsgerichte kentekenborden van auto’s en het handhaven van ‘t eigen risico in de zorg en de tandarts buiten het basispakket. Geert was jarenlang fel tegen, maar stemde in beide gevallen in het landsbelang in. Welke kiezers vertegenwoordigen ze hiermee? Belangrijk? Welnee, het gaat om macht. En macht maakt alles verwerpelijk.
Macht zonder kennis en kunde, maar met narcisten en psychopaten. Maar wij kunnen rustig slapen, toch? Tuurlijk, want het landsbelang wordt met droge ogen gediend.

Al jaren is het onderwijs in verval, de zorg in steeds zorgelijkere staat, veiligheid op straat in het geding, de rechterlijke macht in de dubieuze handen van m.n. 66 en GL, Nederlandse kinderen noodgedwongen tot hun 35e bij de ouders op kamers. Dan hebben we ook nog te maken met een steeds beroerdere infrastructuur. Nieuwe woningen kunnen niet op het elektranet en op de waterleidingen worden aangesloten. (Intussen moeten we allemaal aan de spontaan in de fik vliegende elektrakarren en aan zeer kostbare warmtepompen. En spoelen we drollen met drinkwater door naar het riool). Groningers kijken nog steeds door de kieren ten gevolge van de bevingen. De maar niet opgeloste toeslagenaffaire heeft duizenden in sociale, psychische en fysieke ellende gestort. Landelijk zijn duizenden kinderen uit huis geplaatst, zonder dat bekend is waar ze nu zijn, waarvan rond de 500 inmiddels niet meer leeft.
Nee, dat we straks een nummerbord naar keuze mogen hebben, dat is landsbelang.

Dit komt allemaal omdat het in en rond het Binnenhof een klerezooi is. De wetgevende macht (de Tweede Kamer) ligt aan de leiband van de uitvoerende macht (Kabinet), die weer wordt gedirigeerd door de regentenkliek, aangestuurd door niet gekozen organisaties (Europese commissie, WEF en WHO).

Eén voorbeeld: De WHO die nauwe banden onderhoudt met de farmamaffia, wil een vaccinatiepaspoort wereldwijd invoeren. Lidstaten dienen hiervoor toestemming te geven.
Kijken we naar de Nederlandse situatie in deze zaak. Het kabinet dient de Tweede Kamer te informeren en vervolgens toestemming te vragen. De werkelijkheid is dat de Kamer achteraf mag instemmen, het verdrag slechts mag ratificeren. Want de betreffende minister (Conny Helder van VWS -wie kent haar niet?) gaat namens Nederland dat paspoortstreven zonder toestemming van de Tweede Kamer steunen, van een handtekening namens ons allemaal voorzien. Onze democratie is hier wederom ver te zoeken. De minister is van zins het internationale verdrag te ondertekenen en is na gedane zaken eventueel genegen hier een debat(je) aan te willen wijden. Vaccinatiemosterd na de WHO-prikverplichtingen. Dit, terwijl het Kabinet nog maar de steun heeft van slechts 41 sullige partijslaven. Maar ruim 2/3 van de Kamer zit erbij, schudt met de kop en laat het op z’n beloop. Zal vast landsbelang zijn.

Nog erger wordt het als een Argentijnse golddigger namens Nederland aanschuift bij de boevenbende van het WEF. NAMENS Nederland. De vrouw van “ons” staatshoofd, die zij vanaf de 1e ontmoeting volledig in haar zak heeft. De vrouw met de uitstraling van een brandnetel, die er in het wild fris en fruitig uitziet. Kom je echter te dichtbij krijg je last van jeuk. Hoe dichter bij, hoe erger de jeuk. En de vertakking van het wortelstelsel net onder de oppervlakte is ook veelzeggend en moeilijk uitroeibaar. Zo zou ze volgens kenners ergens familie van Lex de Laatste en van veel andere leden van diverse koningshuizen zijn.
Nou mag je haar de daden van haar vader niet aanrekenen, maar ze draagt wel zijn genen, zoals Lex de erfelijke zooi van Bea, Claus en Bernard meetorst. Breng je al dat DNA bij elkaar dan krijgt je Amalia. Arm kind, arm volk!

Beste mensen, slaap rustig, laat gaan en kom vooral niet in verzet: we zijn niet van belang, het gaat niet om ons.
Dan komt het allemaal wel goed. Want het is simpel landsbelang. Ja toch, niet dan?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. :lammert: op 06-02-2024 om 10:57 uur:

  tja, rients.........we mogen rustig verder slapen. we praten veel over ver-binden, en realiseren ons nauwe-lijk-s de voorwaarden die daarmee ver-bond-en zijn mogelukkerwijs.
  overigens, wijsheid gewenst aan allen, die het van ons, de ouderen mogen overnemen....zolang er nog iets over te nemen is..

 2. Rients op 06-02-2024 om 13:00 uur:

  We zullen moeten doorgaan, alleen al om te voorkomen dat onze (klein)kinderen later gaan zeggen: "Wat deden opa en oma toen het nog kon?"

 3. scherpschutter op 24-02-2024 om 14:16 uur:

  weer geweldig Rients. Ongezouten en to the point.

 4. Rients op 24-02-2024 om 15:05 uur:

  Dankjewel Scherpschutter.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts