Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Op naar de dictatuur van het volk, 21-04-2024

Dictatuur van de burgers staat gelijk aan de meest positieve omschrijving van democratie.

Als de kiezers het voor het zeggen krijgen, worden heel veel uitwassen en misstanden van het huidige staatsbestel naar de geschiedenisboekjes verbannen. Kijk naar de huidige formatieklucht. Een schertsvertoning geleid door 2 ver buiten de werkelijkheid ademende kristelijke creaturen (CDA & SGP)
Want geloof me, een coalitie van de 4 deelnemende partijen wordt helemaal niets. Wordt het per ongeluk wel wat, dan is het niks. Ze zijn incapabel, wereldvreemde egoïsten en onbetrouwbaar.

Van alle verkiezingsbeloftes van de PVV is niets meer over. Dat van de BBB is het overal mee eens, als ze maar mee mag spelen, terwijl ze met 16 senatoren best wat te eisen heeft.
Pieter vertrouwt heel terecht niemand (zichzelf wel?) en zeker niet op de rechtstatelijke status van ons land. Want we zíj́n geen rechtstaat! En ze wantrouwen elkaar al maanden. Alleen de regentenkliek van Dilan lijkt stand te houden. Zie hier ons zogenaamd staatsrechtelijk, democratisch knollenlandje aan zee.

Ook met nieuwe verkiezingen in het verschiet schieten we niets op: een andere verdeling van de Kamerzetels maakt van Nederland niet ineens een democratische rechtstaat. Alleen de poppetjes wisselen van zetel, een aantal vertrekt en daarvoor in de plaats komen weer nieuwe gelukszoekers, die hopen ooit de plek van Mark, Hugo, Frans of Robje in te mogen nemen. Dus wordt Nederland daar niets beter van, in tegendeel!

Zelfs het demissionaire residu van de regenteske elitekliek in vak K maakt nog steeds de dienst uit, ondanks dat ze slechts 41 van de 150 zetels achter zich weten. Die andere 109 “vrije” Kamerslaven zouden de regering alle hoeken van het bouwvallige Binnenhof moeten laten zien. Immers de Tweede Kamer is wetgevend, het kabinet slechts de uitvoerende macht. De nare realiteit is al jarenlang 100% andersom.

Even wat actuele vragen aan de zittende en komende machtswellustelingen: Waar is de € 150 miljard voor Afrika gebleven? De vluchtende asielzoekers van daar weten het niet, de bewindslieden ook niet. En de burgers mogen het niet weten. Waar is de € 5 miljard zorggeld tijdens de coronaleugens, waarover Hugo geen verantwoording kan (wil?) afleggen? Wie heeft het kabinet toestemming gegeven ASML tegemoet te komen voor enkele miljarden? Waarom moeten hele wijken van het gas af, waarna de bewuste bewoners maar moeten zien waar ze het geld voor elektrische vervangingen vandaan kunnen halen? Grote vervuiler Tata Steel wordt niet gestraft, nee, de overheid subsidieert juist deze vervuiler. Wanbeleid, tegenstrijdigheden en onkunde in enkele woorden.

We moeten ca. € 60 miljard reserveren voor CO2- en stikstofproblemen die er niet zijn. Het levert het historische resultaat van precies 0,000036 graad minder opwarming op, terwijl China wekelijks een kolencentrale opent en de zon hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor afkoeling of opwarming. De verbouwing van het Binnenhof mag zonder tegenstribbelen van de Kamer 4x hoger uitvallen dan was begroot. Stikstof is dan even geen probleem, ook niet op de snelweg. Daar mag van de kabinetsguppen weer 130 worden gereden, omdat het nu ineens minimaal bijdraagt aan een hogere stikstof uitstoot. En de meute gelooft het! Dat er door die snelheidsverhoging wellicht op jaarbasis 2 tot 5 doden meer vallen is even geen issue. Die vallen immers niet op binnen de structurele oversterfte na de vele vaccins sinds de corona-uitbraak. Mondjesmaat wordt inmiddels toegegeven dat corona niet die dodelijke ziekte schijnt te zijn geweest waarvoor we tot dodens toe werden gewaarschuwd, waarbij het toen zittende kabinet staatsrechtelijk gezien legio foute besluiten heeft genomen. Als dat willens en wetens is gebeurd, waar het alle schijn van heeft, zijn de verantwoordelijken strafrechtelijk vervolgbaar.

Maar wat doen de ego’s van PVV, BBB en NSC? Geen fuck. Zij kunnen het manke kabinet op haar plaats zetten, kunnen de vakinhoudelijke minkukels daar dwingen met hun klauwen uit de staatskas te blijven en in opdracht van 109 Kamerleden uit te voeren wat de meerderheid van de Kamer eist. Want zo zouden de zaken moeten liggen.

Die geknechte Kamerleden, onderworpen aan een wurgend fractiediscipline, zouden het vleugellamme kabinet moeten opdragen de Groningers te helpen, de toeslagenouders netjes te compenseren, de stroomnetwerkers opdragen binnen afzienbare tijd overal de stroomvoorziening te garanderen en te stoppen met idiote berichten dat ons waterrijke landje straks geen drinkwater meer uit de leidingen kan tappen. Ja, als je er de plee mee doorspoelt, je er dagelijks mee gaat douchen, er de tuin mee sproeit en bedrijven als datacentra, alweer Tata Steel en andere grote bedrijven toestaat drinkwater met allerhande medicijnresten en andere chemicaliën te gebruiken voor schoonmaken en koelen, dan weet je dat ook daar de burgers de klos gaan worden.

Je kan je afvragen in hoeverre deze lui (Kamerleden en bewindslieden) persoonlijk aansprakelijk zijn voor zoveel fouten en bovenal veel menselijk leed. Als je Maurice de Hond mag geloven, zijn ze schuldig aan crimineel handelen. In zijn boek “Dood door schuld” schreef hij boekdelen vol met beschuldigingen. En dan heeft hij het alleen nog maar over de corona-misdaden tegen de mensheid.

Maar alsof er helemaal niets aan de hand is, wordt naast 130 op de snelweg ook het nooit gekozen staatshoofd in het zonnetje gezet. Op prinsjesdag moet het wat losser, ludieker en publieksvriendelijker. Nog erger dus. En zijn volgegeten oudste oranjedochter is een jaar lang opgevangen -heel slecht voor de rug- door de Spaanse royals. Als tegenprestatie zijn ze hier uitgenodigd om onze overdadige dank te ontvangen. Naast de 130-borden ook hier weer heel veel verspilde belastingeuro’s, die heel goed elders ingezet hadden kunnen worden.

Intussen daalt de populariteit van het koningshuis vergelijkbaar met net voor de vermeende aanslag van Karst Tates bij de naald in Apeldoorn. Om de populariteit weer wat op te krikken, is wellicht een zoektocht naar een nieuwe Karst aantrekkelijk. Als het aanzien van en de adoratie voor het gedateerde monarchisme daarmee wordt verhoogd zal de aandacht voor echte problemen vanzelf afnemen.

De hoogste tijd dat het volk indachtig Het Alternatief Staatsbestel de macht overneemt.
Dan gaan heel veel zaken anders, zeker beter: Power to the people!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Reinier op 22-04-2024 om 01:18 uur:

  Het echte Nederlandse volk moet per direct stoppen met belasting betalen zie de telegraaf van heden.
  30 miljoen dwangsom extra voor asielzoekers omdat puinhoop COA te lui is om fatsoenlijk werk te leveren en al die ratten maar een verblijfstatus wil geven.
  Omdat die lesbisch griezel Ollengren miljarden aan dat monster Zelenski schenkt gratis belastinggeld.
  Maar 1.2% verhoging g van het minimum loon + AOW is veel te duur.
  Het luie Nederlandse volk moet nu eindelijk eens groot in opstand komen en mag wat mij betreft ook grof geweld gebruikt worden tegen die elite die Nederland verwoesten.
  De overheid heeft zelf gedemonstreerd hoeje het beste weerloze burgers neer kan knuppelen doe dat nu dan eens terug aan al die machtswellustelingen.

 2. koddebeier op 22-04-2024 om 09:30 uur:

  Nederland is ziek en door en door verrot !
  Alles is een puinhoop, regering, ministeries, provincies, waterschappen, gemeenten enz, enz.
  De instroomhorde kunnen we niet stoppen, miljoenen aan huisvesting maand in maand uit. Miljoenen aan procederende asielparasieten het is over en uit met ons liefelijke landje.

 3. Erik Stekelenburg op 22-04-2024 om 21:41 uur:

  Bij de opening van het academisch jaar van de TU Eindhoven zei een vooraanstaand en spreker dat 'Als je een eerlijke analyse maakt, zijn Nederlanders eigenlijk niets meer dan een dom, dik en blij volkje.' Ik was het hardgrondig eens. Al een jaartje of 40 trouwens.

 4. Erik Stekelenburg op 22-04-2024 om 21:42 uur:

  Bij de opening van het academisch jaar van de TU Eindhoven zei een vooraanstaand en spreker dat 'Als je een eerlijke analyse maakt, zijn Nederlanders eigenlijk niets meer dan een dom, dik en blij volkje.' Ik was het hardgrondig eens. Al een jaartje of 40 trouwens.

 5. Rients op 23-04-2024 om 09:38 uur:

  Beste Erik, Helaas een juiste conclusie vrees ik en toch hoop ik dat het besef dat het anders, moet langzaam maar zeker (en daarna versneld) door gaat breken. 'Ik geef nog niet op', zei Don Quichot.

 6. Roland op 23-04-2024 om 16:41 uur:

  Het 'kwaadaardige' m.b.t. de vaccins komt duidelijk tot uiting in het verbieden en verspreiden van desinformatie over/van Ivermectine, want dat maakte de weg vrij voor die vaccinaties. Daarbij komt ook de direct betrokkene Bill G. (de achternaam v e misdadiger mag niet genoemd worden toch!) en voor wie finciele 'belangen verstrengeling' simpel aantoonbaar lijkt.

 7. Willem op 25-04-2024 om 08:41 uur:

  Wanneer je op het internet zoekt naar toeslagen moet je vast stellen dat het systeem enorm fraude gevoelig is. De toeslagenaffaire die er nu al jaren licht is niet op te lossen. Daarbij komt dat die domme Nederlanders zowel de vrouw als de man moeten werken om een bepaalde status op de houden dus plaats voor kinderen is er niet, wat we nu binnen krijgen zijn hoofdzakelijk moslims en die gebruiken de vrouw waarvoor ze gemaakt is elk jaar kinderen krijgen. En die hebben de zelfde rechten als de echte Nederlanders. Bij de laatste verkiezingen kwam naar voren dat er een rechtse regering moetl komen,na een half jaar zijn we nog geen stap verder gekomen maar de aciel zoekers blijven maar binnen komen. En als er geen nieuwe regering komt kunnen ze ook niets aan doen.

 8. Willem op 25-04-2024 om 08:49 uur:

  Bij de renovatie van het tweede kamer gebouw lopen de kosten helemaal uit de hand. Je mag er toch van uit gaan dat daar een uitgebreide technische dienst aanwezig was, die had daar toch de nodige informatie kunnen geven. En nu roepen ze het is al eeuwen de kern van onze democratie. Die hele hedendaagse democratie kan wat mij aan het gas. We worden niet geregeerd door tweede kamer lieden, maar door ambtenaren die er voor zorgen dat er nog elk jaar 300 nieuwe wetten bij komen.

 9. Willem op 25-04-2024 om 08:54 uur:

  Ik heb het gevoel dat er door onze regeringsleiders aangestuurd wordt op een oorlog met de Russen die we toch verliezen, (vraag maar aan napolion en de Duitsers) dan is voor de regeringsleiders het probleem van wanbeleid opgelost

 10. Rients op 25-04-2024 om 09:19 uur:

  Beste Roland, De huidige macht behoudt haar zetel vanwege desinformatie, heers en verdeel en intimidatie.

  Beste Willem, Zo goed als alles kan worden opgelost als AS is ingevoerd. In het boekje "Het Nederlandse volk verdient een echte democratie" wordt het haarfijn uitgewerkt. (is hier met korting te koop)

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts