Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Denk niet na, denk zelf!, 01-11-2022

Velen denken nog veel te veel zoals de elite wil dat je gaat denken. Dat noem ik: ná-denken. Door zelf te denken prik je heel vaak door de vele leugens heen.

Drie voorbeelden:
-1- Arib wordt ‘weggewerkt’ na slechts 2 anonieme brieven. Arib zit/zat ca 24 jaar in de Kamer, was jarenlang Kamervoorzitter en is kort geleden benoemd tot voorzitter van een commissie die een onderzoek naar het coronabeleid van de overheid zou opstarten. Bestaat toeval? Denk dus niet na, denk zelf!
-2- Zes Amsterdamse oppositiepartijen willen tekst en uitleg over de inzet van ‘undercover’ ambtenaren door de gemeente. Uit een e-mail uit 2015 blijkt dat ambtenaren zijn ingezet om als ‘gewone’ burgers bepaalde processen te beïnvloeden, in dit geval ging het over een nieuw erfpachtstelsel, wat de gemeente onwelgevallig was, maar waar veel belangstelling voor was bij Amsterdamse inwoners. Hoe lang gebeurt dit al, hoe vaak en met welke resultaten? Denk daarom niet na, denk zelf!
-3- De Russen komen, dus moet het leger behoorlijk op de schop. Maar in dezelfde media wordt trots gemeld dat die dappere Oekraïense militairen de Russen een halt toeroepen en die Russische barbaren klap na klap geven. En de massa gelooft kritiekloos beide elkaar tegensprekende berichten klakkeloos, ze denken ná i.p.v. zelf.

Ben je bedreigend dan wordt met een om(tzigt)weg gewerkt aan een ‘functie elders’. Wordt een burgerinitiatief succesvol, dan organiseert de overheid -gelijk de romeo’s bij demonstraties- tegenkrachten. Alom mollen, trollen of controlled opposition-bedriegers. Beide onder het mom van democratie. En internationaal maakt de msm er, in navolging van de corona-idioterie en de klimaat-waanzin, over Oekraïne ook nog eens een herleidbare desastreuze puinhoop van. Denk zelf, denk eens verder.

We kennen de begrippen napraten, naapen, navolgen en nadoen. Laten we nadenken daar niet aan toevoegen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Anton op 02-11-2022 om 05:20 uur:

  Is eigenwijs ook goed?

 2. Grote henk op 02-11-2022 om 08:34 uur:

  Gied gesproken. Precies zoals je schrijft en precies zoals de meeste mensen nooit uit hun comfort zone kunnen komen. Ze zullen zelfs net als in WO2 tot alles in staat zijn omdat ze hun geweten uitgeschakeld hebben. Of maw hun ziel verkocht aan de duivel

 3. Rients Hofstra op 02-11-2022 om 10:27 uur:

  Anton, bij eigenwijs klinkt nog iets van wijsheid door, bij na denken denk je anderen alleen maar gedachteloos na, wordt het verstand uitgeschakeld.
  Henk, mensen die na denken gaan ook dat gedachtengoed nadoen en dat is knap eng.

 4. Ron op 02-11-2022 om 11:38 uur:

  Ook veel vragen stellen aan anderen is intellectuele afhankelijkheid, intellectuele luiheid; je wilt dan namelijk antwoorden voorgekauwd krijgen in plaats van dat je zelf denkt (en wie zegt dat die ander jou geen leugen als antwoord geeft). Immanuel Kant, de filosoof, zei het al: “mens, durf zelf te denken”. Ook iemand als Osho zei dat de wijsheid (en daarmee ook de vreugde en gelukzaligheid) in jezelf aanwezig is.

 5. Marcel op 02-11-2022 om 11:57 uur:

  Dit gebeurt allemaal dus veel vaker.
  Zonder dat we het weten, betaalt met belastinggeld, door ons opgebracht.
  De roverheid is veel te groot.

 6. Remco op 02-11-2022 om 12:02 uur:

  Is de Russische beer al getemd en gekooid? vragen sommigen - denkend dat ze kritisch zijn terwijl ze de rol van Rusland (de prins van Rosh) in de laatste door Ezechiel voorzegde wereldoorlog van Gog in Magog niet verstaan - ironisch aan de gekochte journalisten, want conformerend aan de wereld motiveren ze dat spottend met als argument dat ze half december wel weer de kachel willen gaan gebruiken, nog onwetend erover dat ze vanaf december aanstaande hoogstwaarschijnlijk dakloos worden en de vooropzettelijke hongersnood, niet alleen door de vooropzettelijke hyperinflatie dan, omdat het WEF de samenleving build back better sloopt, hen gaat treffen. Tot de laatste letterlijke snik, blijf ik oproepen "Kies voor Jezus als uw persoonlijke Verlosser, uw enige Redding, de enige Schuilplaats (van de Allerhoogste, mijn God, de God van Abraham, Isaak, Jakob en Israel)!"

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts