Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De boeren-, woningen- en autoproblemen opgelost., 28-07-2022

Velen laten zich van alles welgevallen, zeker wanneer het van overheidswege wordt opgelegd. De corona-idioterie spreekt boekdelen. Nu zijn de boeren, de woningtekorten en de vervuilende auto’s aan de beurt. Maar wanhoop niet: hier een alles omvattende oplossing.

De heksenjacht op de boeren is ieder inmiddels al een tijdje duidelijk. Dat er door de overheid, in opdracht van de WEF-kliek, een relatie wordt gelegd tussen stikstof, boeren en een tekort aan woningen is inmiddels ook bekend. Landbouwgrond zou nodig zijn om een miljoen nieuwe woningen te kunnen bouwen. Daarvoor moeten boeren worden uitgekocht of worden onteigend. Formeel niet vanwege die woningen, maar vanwege een teveel aan stikstofuitstoot.

Nu heeft uitgerekend een D66 prominent en wetenschapper Lindeboom onderbouwd aangegeven dat stikstof geen probleem is. Leon de Winter schreef in zijn column in De Telegraaf dat door de eeuwen heen dier- en plantsoorten het loodje hebben gelegd en dat er andere voor in de plaats zijn gekomen. Moeten we niet een beetje blij zijn dat we niet meer met dino’s in allerlei gedaantes te maken krijgen?

Dan blijft over het argument dat er veel woningen gebouwd moeten worden, deels ook vanwege de enorme instroom van buitenlandse (economische) vluchtelingen. Hier beleid op voeren vereist een Nexit, omdat Brussel domweg niet aan de Nederlandse belangen denkt.
Minister Hugo de Jonge van Wonen -die blijkbaar eerder ook al verstand had van de zorg en er daarom een puinhoop van wist te maken- spreekt over een miljoen nieuwe woningen. En, meneer de minister, deze ruimte voor al die bouwwerken is er, zonder ook maar één boer werkloos te maken, nl. onze snelwegen.

Als we nu eens al onze snelwegen overkappen en daar de nodige woningen (flats?) op bouwen, hoeven we geen natuur- en landbouwgronden op te offeren. Te denken valt om te beginnen aan de A6 vanaf de Hollandse Brug bij Muiderberg tot voorbij Lelystad, zo’n 30 km. lang. En dat minimaal over een breedte van 200 tot 400 meter. Zo kan Almere Stad worden verbonden met Almere Haven, Almere Buiten met Nobelhorst, Oosterwolt en Almere Hout.
Deze ruimtebesparende truck kan boven elke snelweg worden gerealiseerd, zeker daar waar langs die snelweg al bebouwing aanwezig is.
Dit kan zonder grondspeculanten, immers de grond is al van de overheid. En als de projectontwikkelaars in dienst van de staat komen, blijft alles erg betaalbaar.

De zo ontstane tunnels krijgen in de zijwanden oneindig veel rechtopstaande windvanen die gaan draaien als er auto’s voorbijsnellen. Ze wekken op deze wijze stroom op voor de verlichting en voor de vele afzuigers die de CO2 en stikstof bevattende uitlaatgassen afvoeren naar een station waar die “schadelijke” stoffen eruit gefilterd worden.

Aan weerskanten van de snelwegen, maar wel onder de overkapping is ruimte genoeg voor parkeerhavens, parkeerstroken of parkeergarages. Want wat blijkt: In al zijn vakinhoudelijke onkunde beweert woonminister De Jonge ook nog eens dat door de wooncrisis er geen ruimte is auto’s bij de woning te parkeren. De doordenkende en wakkere Nederlanders zien hier het plaatje dat de WEF-kliek voor ogen staat. You will own nothing. Dus ook geen auto.

De volgende stap is een verbod op honden en katten, omdat ook die milieuonvriendelijk zouden zijn. You will own nothing wordt langzaam, stapje voor stapje ingevoerd en de massa laat dit gelaten gebeuren. Behalve de boeren, maar daar speelt een groot percentage eigen belang een rol. Zij zullen het onderspit gaan delven tenzij zij met oplossingen komen. Oplossingen die van VVD-mastodont Remkes echt niet te verwacht zijn.

Waar de mensen dan zo happy van worden is door de WEF-meelopers niet duidelijk te maken.
Immers Klaus Schwab van het WEF roept al jaren: “You’ll own nothing and will be happy”.
Dat er kritisch gekeken kan worden naar bepaalde takken binnen o.a. de veeteelt is een andere zaak. De megastallen waar de dieren amper nog de ruimte hebben om te staan en te liggen is dieronterend. Het dierenvervoer over grote afstanden (varkens van Nederland naar Italië om daarna als ham terug te keren is geen zeldzaamheid). Bekend is dat varkens slachten in Italië goedkoper is dan hier in Nederland. Maar dit valt onder het beleidsterrein van dierenwelzijn.

Vervolgens verschijnt er een artikel over de schonere lucht in Nederland. En laat dat nou ook weer niet goed te zijn. De schonere lucht laat meer verwarmende zonnestralen door waardoor volgens de milieu-onheilsprofeten de aarde weer sneller opwarmt. Maar de eventuele opwarming komt niet van de mens, maar van kosmische invloeden en dan m.n. van de zon. Onder aanvoering van Bill Gates willen die fanaten een complete nevelband van zilverdeeltjes om de aarde sproeien. Wie gaan dat schild weghalen als de aarde opeens af zou gaan koelen? Kortom, beleidsmakers denken niet zelf, maar denken na onder de wurgende invloed van machtige lobbyisten.

Kortom, denk zelf i.p.v. na! Het leven is niet zo ingewikkeld als de belangen van enkelingen niet allesbepalend zijn. En die enkelingen zijn verenigd in enge organisaties als WEF, WHO, NATO en andere moeilijk te controleren internationale organisaties, waarbij de belangen van de farma en chemie toonaangevend zijn.

Gaat de massa eindelijk zelf- i.p.v. nadenken, wanneer het te laat is? Wanneer er geen auto meer voor de deur mag staan en alle huisdieren zijn afgevoerd? Wanneer we overal worden gecontroleerd op het hebben van enig bezit? Of we dan ook gelukkig zijn wordt niet onderzocht, echt niet!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Yvonne op 28-07-2022 om 22:59 uur:

  De massa is niet uit de stoel te krijgen:moedeloos wordt je er van!

 2. koddebeier op 29-07-2022 om 12:59 uur:

  Oprotten met het hele corrupte WEF handlangers.
  Overgiet ze met pek en veren, jaag ze het land uit ..

 3. Rients Hofstra op 29-07-2022 om 13:14 uur:

  Beste Koddebeier, wie gaan dat doen? Het moet toch echt van de ontevreden massa komen en gelijktijdig moet er een veel democratischer staatsbestel (AS: https://alternatiefstaatsbestel.nl?) komen. Het huidige systeem is in-en-in fout waardoor foute (criminele) gasten boven komen drijven. Daarom moet het systeem worden omgegooid.
  En Yvonne, dat kan vanuit de luie stoel. De kiezers moeten bepalen wat vakbekwame bewindslieden moeten uitvoeren. Staat allemaal in AS

 4. Richard op 01-08-2022 om 09:25 uur:

  In het handelsrecht mag een bedrijf uitsluitend met een bedrijf handel drijven. Dus een bedrijf kan alleen naar een bedrijf een nota sturen. En een mens kan naar een mens een nota sturen. Maar, een bedrijf niet naar een mens.

  Daarom kan het Congres van Amerika, als bedrijf, niet zomaar belastingaanslagen of andere zaken sturen naar mensen. Er moest dus een tussenstap verzonnen worden: dat werd de ‘stroman’. In de wet heet dat een persoon – niet zoals wij dat verstaan, maar een rechtspersoon.

  Juridisch, binnen het handelsrecht is de ‘persoon’ gelijk aan een bedrijf. Als je bent geboren, word je aangegeven. Je geboorte wordt geregistreerd en dan komt er op basis daarvan een geboorteakte. Die akte is de basis voor het creëren van de ‘dubbelganger’ of stroman.

  Terug naar 1933: de banken waren bereid weer geld te lenen. Maar, ze vroegen wederom om een onderpand. Echter, het onderpand in de zin van bezittingen was al weggegeven. Het nieuwe onderpand werden de energie en arbeid van elk mens. Er werd een algemene schatting gemaakt: wat is het verdienvermogen van elke Amerikaan?
  Die waarde, van jouw toekomstige verdienvermogen, werd onderpand voor de banken. Dat betekende dat je geboorteakte een soort van obligatie werd, een waardepapier.

  Veel andere landen gingen in de periode van de jaren ’30 failliet, en ze lijken allemaal dit systeem gevolgd te hebben. Ik heb er nog geen gevonden die niet dit model heeft overgenomen. Dat betekent dus dat burgers in de meeste landen gestript zijn van hun bezittingen, maar dat niet weten. Je mag je eigenaar noemen, maar je bent het feitelijk niet meer. Je verdienvermogen is aangegeven als garantie voor de staatschuld.

  Ik ben daar helemaal ingedoken, want ik vond het zo’n bizar verhaal, maar het klopt dus echt. Onder andere James Traficant, een Amerikaans congreslid die het verhaal boven water haalde, legde het vast in een congresverslag in 1993.
  De stroman – dat is een juridische fictie. Het staat op jouw naam, woont op jouw adres, het heeft al jouw gegevens. Het enige verschil is – het draagt je naam in hoofdletters.

  Omdat deze ‘persoon’ een bedrijf is, kan de regering als bedrijf, je stroman een aanslag sturen. Kijk maar naar je blauwe envelop. Je naam en adres staan in hoofdletters geschreven. Hij is dus niet aan jou als mens geadresseerd, maar aan je stroman.

 5. Aart op 10-08-2022 om 22:52 uur:

  Beste Richard,
  Heb hier al vaker over gelezen, geboortetrust etc. of dat de koninklijke familie een nepaangifte doet. Het schijnt dat je dat ongedaan kan krijgen, maar niet echt makkelijk. Wat is jouw oplossing, als je die hebt tenminste?

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts