Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Tribunaal of de kogel?, 20-11-2021

Op de dag dat bijna het hele volk, incl. politieke kopstukken geshockeerd reageren op een uitspraak van Pepijn van Houwelingen richting Sjoerd Sjoerdsma, dat hij voor een tribunaal zijn daden zou moeten verantwoorden, werd in Rotterdam met scherp geschoten.

Uiteraard doet het woord tribunaal denken aan WOII, incl. de berechting van oorlogsmisdadigers. Maar iemand die niets te vrezen heeft kan een tribunaal ontspannen tegemoet zien. Bij het uitspreken van het woord tribunaal, wordt Pepijn verweten dat hij suggereerde dat een (eerlijk) tribunaal synoniem zou staan aan een vuurpeloton. Niets is minder waar.

Anders ligt het tijdens de rellen (demonstratie) in Rotterdam. Als er echt rellen zijn uitgebroken en dit uitsluitend de rellers kan worden aangerekend, dan worden die gasten opgepakt en netjes berecht. De realiteit is echter anders. Er is met scherp geschoten waarbij zwaar gewonden (inmiddels doden?) zijn gevallen. Zijn relschoppers zo misdadig dat ze standrechtelijk mogen worden doodgeschoten? Zonder tussenkomst van een rechter? Of wellicht middels een tribunaal?

Nederland staat op de rand van een burgeroorlog, nadat m.n. de politiek verdeeldheid heeft gezaaid door indoctrinatie, leugens en mensonterende maatregelen in te zetten.
Ook mensen die geweld verafschuwen zijn bereid de confrontatie aan te gaan. Een confrontatie met -naar getuigen met zekerheid zeggen- Pools en/of Roemeens sprekende agenten, die zijn opgefokt om weerloze en vreedzame demonstranten in elkaar te rammen. Daar waar Australische agenten met rubberen kogels werden uitgerust, is het hier scherpschieten. Verantwoordelijken (Aboutaleb, Rutte, De Jonge, Grapperhaus en vele anderen) zouden hiervoor berecht moeten worden door onafhankelijke en integere rechters, desnoods uit een buitenland. Opmerkelijk dat Holleeder nog steeds leeft, terwijl hij echt meer uitspookte dan stenen gooien en wat te rellen.

De rellen, wel of niet uitgelokt, zijn in normale situaties nooit goed te praten. Respect voor andere meningen en andermans eigendommen hoort bij een beschaafd land. Dan is oppakken geen probleem. Als relschoppers -van welke afkomst dan ook- veroordeeld worden tot een taakstraf, een aantal weken cel en/of betalen van de schade, zou iedereen dit redelijk tot terecht vinden. Door politiegeweld zijn protestanten (niet de kerkelijke) in wezen voor een vuurpeloton standrechtelijk neer geschoten. Onverteerbaar maar wel ondersteund door de overheid. Een overheid die er voor de burgers zou moeten zijn, is nu bereid het eigen falen te maskeren door een revolutie uit te lokken. Ook al een tribunaal waardig.

Vergelijkingen met de 2e WO gaan altijd mank. Mengele experimenteerde met mensen, om tot een zuiver Germaans ras te komen, waarbij vooral eeneiige tweelingen werden ingezet. Wij zitten nu met een experimenteel ‘vaccin’ waar niet een groot aantal tweelingen de dupe van zijn, maar waar de ganse bevolking mee ‘besmet’ moet worden. De mitrailleurs van WOII zijn ingewisseld voor injectiespuiten. Toen waren NSB’ers de vijanden van verzetsstrijders, nu worden er extra financiën uitgetrokken om BOA’s op te leiden. Die gelden gaan niet naar extra (IC)bedden, maar naar gefrustreerde nobody’s om Medelanders te verraden en te molesteren.

Dan is het aanhalen van een tribunaal niet zo vreemd en zeker niet opruiend. Ook niet gezien alle leugens en valse beloftes van potentiele tribunaal kandidaten. Leugens en bedrog die voor een tweedeling hebben gezorgd. Deze tweedeling is bewust uitgerold om nadenkende vaccinbezwaarden weg te zetten als onverantwoordelijke Wappies (een geuzennaam, de verzetsstrijders van deze tijd!) en veroorzakers van de voortdurende besmettingen, alle spuiten en boosters ten spijt.

Zoals het er nu naar uitziet zijn de voorwaarden voor een burgerrevolte aanwezig. Al was het maar om daarna gerechtelijk middels een tribunaal eerlijk af te wegen of de beleidspersonen (kabinet, Tweede Kamer, OMT, RIVM, Lareb, enz.) juist hebben gehandeld, of willens en wetens heel veel onnodige ellende hebben veroorzaakt. Veel deskundigen die officieel de mond worden gesnoerd, geven aan dat een uitbreiding van de zorg (personeel en beddencapaciteit), afschaffen van de PCR-testen en het inzetten van Ivermectine) al een jaar geleden veel doden en een tweedeling hadden kunnen voorkomen, om van alle bijkomende schade (ontwrichting economie en gezondheidsklachten als stress en relatieproblemen met nogal wat zelfdodingen) maar te zwijgen.
Saillant detail: artsen die te goeder trouw c-patiënten HCQ of Ivermectine toedienen, riskeren € 150.000 boete, terwijl al die zieken zonder noemenswaardige bijwerkingen zijn te genezen en daarna resistent zijn. Ivermectine was bij drogisterijen vrij verkrijgbaar, door ingrijpen van de overheid niet meer! Als we echt midden in een pandemie zitten, dan wordt toch elk middel dat helpt ingezet? Mede daarom de vraag: wat is de ware reden om een vervelende griep een pandemie te noemen? Heel veel Wappies weten het!

Zelf ben ik niet voor geweld, maar bepaalde processen zijn niet te stoppen. Als het toch tot een revolutie komt, moet voorkomen worden dat ingrijpen door bv. Brussel er nog een ergere dictatuur door Wimpie A. wordt ingehuldigd, om 11 jaar Rutte op te gaan opvolgen. Dan moet er een plan klaar liggen, waarbij niet een zichzelf verrijkende elite wederom de dienst uitmaakt, maar waar het volk bij besluitvoering wordt betrokken. Zo’n plan is er: Het Alternatief Staatsbestel

Na invoering van dit AS-plan bepalen kiezers, krijgen we partijonafhankelijke, maar wel vakinhoudelijke kanjers op beleidsplekken en worden rechters partijpolitiek onafhankelijk aangesteld, steeds voor een bepaalde tijd.
Nu doen veel rechters wat de elite hen opdraagt, gesteund door de gezagsgetrouwe, ingepakte media. De Telegraaf en NRC waren in de oorlog fout, nu alle msm.
Ook dat kan, móet anders.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Jan op 20-11-2021 om 23:19 uur:

  Dit is opgezet door ons dictatoriaal bewind, de straatklinkers lagen al klaar op een plek waar helemaal geen bouwplaats was, dit om legerinzet te legaliseren en de zogenaamde "martial law"in te voeren. Het zijn een stelletje geraffineerde ratten, je zou er haast instinken.

 2. Yvonne van Cleef op 20-11-2021 om 23:29 uur:

  Zo de spijker op zijn kop!Jammer dat ik het niet kan delen!

 3. Hans M op 21-11-2021 om 01:58 uur:

  Prima stuk. In de 2de wereldoorlog werden ook Litouwers en Oekrainers ingezet om joden uit te roeien. Foei dat had ik niet mogen zeggen.Oeps!

 4. Hans M op 21-11-2021 om 02:01 uur:

  Yvonne,is best te delen hoor.Rechts bovenin

 5. Vangie@1206J op 21-11-2021 om 02:52 uur:

  Ik heb gelezen en gehoord dat deze xovis explosie is/ wordt veroorzaakt doordat al die allochtonen zich niet laten vaccineren en daar krijgen de autochtonen de schuld van.
  Laat de revolutie maar uitbreken en als eerste en tweede Rutte en de Jonge oppakken.

 6. Vangie@1206J op 21-11-2021 om 02:53 uur:

  Ik bedoel covid19

 7. R. Meijer op 21-11-2021 om 03:13 uur:

  De politie raakte in paniek en trokken toen hun dienstwapens en schoten er op los. Dat was de lont in het kruitvat.

 8. Piet op 21-11-2021 om 08:02 uur:

  De weg naar een nieuwe wereldorde...

  Fase 1: Simuleer een dreiging en creëer angst. (december 2019-maart 2020)

  - Monteer een pandemie in China.
  > - Dood tienduizenden ouderen.
  > - Verhoog het aantal gevallen en sterfgevallen
  > - Vaccinatie vanaf het begin als enige oplossing positioneren.
  > - Alle aandacht richten op Covid-19.
  > Resultaat, (bijna) algemene paniek

  - Fase 2: Zaai het onkruid en verdeel. (maart 2020-december 2020)
  > - Meerdere onnodige, vrijheidsdodende en ongrondwettelijke dwangmaatregelen opleggen.
  > - Handel en economie lamleggen.
  > - Observeer de onderwerping van een meerderheid en het verzet van een opstandige minderheid.
  > - Stigmatiseer de rebellen en creëer een horizontale scheiding.
  > - Censureren van dissidente leiders.
  > - Straf ongehoorzaamheid.
  > - PCR-tests generaliseren.
  > - Verwarring creëren tussen gevallen, besmet, ziek, gehospitaliseerd en overleden.
  > - Alle effectieve behandelingen diskwalificeren.
  > - Hoop op een reddingsvaccin.
  > Resultaat, (bijna) algemene paniek.
  >
  Fase 3: Breng een verraderlijke en dodelijke oplossing. (december 2020-juni 2021)
  > - Bied iedereen een gratis vaccin aan.
  > - Beloof bescherming en terugkeer naar de normaliteit.
  > - Stel een kudde-immunisatiedoel vast.
  > - Simuleer een gedeeltelijk herstel van de economie.
  > - Statistieken van bijwerkingen en sterfgevallen door injecties verbergen.
  > - De bijwerkingen van de injecties afdoen als "natuurlijke" effecten van het virus en de ziekte.
  > - Herstel het idee van een variant als een natuurlijke mutatie van het virus.
  > - Het handhaven van dwangmaatregelen rechtvaardigen door de kudde-immuniteitsdrempel niet toe te passen.
  > - Bestraf gezondheidswerkers voor het illegaal uitoefenen van zorg en genezing. -
  > Resultaat, twijfels en gevoelens van verraad bij de vaxx, ontmoediging bij tegenstanders.

  Fase 4: Installeer Apartheid en de QR-code. (juni 2021-oktober 2021)
  > - Plan vrijwillig in op tekorten.
  > - De vaccinatiepas (QR-code) opleggen om de gevaccineerde te belonen, de resistente te straffen.
  > - Creëer een apartheid van de bevoorrechten tegen de anderen.
  > - Neem het recht op werken of studeren weg van non-vaxx.
  > - Terugtrekken van basisdiensten aan niet-vaxx.
  > - PCR-betalingstesten opleggen aan niet-vaxx.
  > Resultaat, Eerste fase van digitale controle, verarming van tegenstanders

  Fase 5: Breng chaos en staat van beleg tot stand. (november 2021-maart 2022)
  > - Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  > - Veroorzaak de verlamming van de reële economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  > - Laat de werkloosheid exploderen.
  > - Breng een derde dosis aan op de vaxx (boosters).
  > - Pak de moord op de nog levende oude mannen aan.
  > - Verplichte vaccinatie voor iedereen opleggen.
  > - Versterk de mythe van varianten, de werkzaamheid van het vaccin en de immuniteit van de kudde.
  > - Demoniseer de anti-vaxx en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  > - Oppositieleiders arresteren.
  > - Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR-code): geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, zorgverzekeringskaart ...
  > - Stel de staat van beleg in om de oppositie te verslaan.
  > Resultaat, tweede fase van digitale besturing. Gevangenschap of verwijdering van tegenstanders.

  Fase 6: Schaf de schulden af ​​en dematerialiseer het geld. (maart 2022-september 2022)
  > - Veroorzaak de economische, financiële en beursinstorting, het faillissement van de banken.
  > - Om de verliezen van de banken op de rekeningen van hun klanten te redden.
  > - Activeer de «Grote Reset».
  > - Geld dematerialiseren.
  > - Schulden en leningen opzeggen.
  > - Leg het digitale portfolio op. (digitale portemonnee)
  > - Eigendommen en grond in beslag nemen.
  > - Verbied alle wereldwijde medicijnen.
  > - Bevestig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > - Voer rantsoenering en een dieet op gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > - De maatregelen uitbreiden naar opkomende landen.
  > Resultaat, derde fase van digitale besturing. Verlenging van de N.O.M. naar de hele planeet.

  (Novus Ordo Mis, vertaald betekent het Nieuwe Orde.)

 9. Rients Hofstra op 21-11-2021 om 13:20 uur:

  Yvonne, op rientshofstra.nl zijn al mijn blogs te vinden en via de menubalk te kopiëren.
  Alle anderen: bedankt voor jullie reacties en eventuele aanvullingen.

 10. leon de groot op 21-11-2021 om 16:07 uur:

  Het Is De Tijd Van & Voor Burgerlijke Ongehoorzaamheid.

 11. Jantje op 21-11-2021 om 18:05 uur:

  Geweld tegen het kwaad is toegestaan:
  https://www.fromrome.info/2021/11/19/how-to-fight-the-great-reset-spiritually/

 12. Anneke op 22-11-2021 om 15:19 uur:

  In het regerings kwartier behoren ze te rellen daar huisvest het kwaad tegen de Nederlander en reeds sinds ruim 10 jaar. Alle anti Nederland clubjes worden gesubsidieerd van belastinggeld, opgebracht door noeste arbeiders. De vlam in de pan? prima de Haagse nep elite moet het nu maar eens onder ogen zien "tot hier is al te ver" Tribunaal fout woord? wat deed het tribunaal tegen de Serviers of heet dat anders! Eeuwen terug gooide men slechte ambtelijken van 4 hoog of op het marktplein in het schavot. Rutte, de Jonge, Rivm lieden moeten vanaf heden goed over hun schouders kijken. Van mij niets te duchten ik hoor bij het oud hout en door te hebben gewerkt vanaf 14 jaar compleet versleten. Waar is Dr. Levi trouwens, spreek verbod?

 13. Vangie@1206J op 22-11-2021 om 16:17 uur:

  Tribunaal een fout woord waarom.
  Tegen deze misdadigers Rutte de Jonge en Grapperhaus zijn bijna alle woorden geoorloofd.
  Alleen de specifieke woorden uit WW2 niet zoals oa. gaskamers.
  Dit demissionaire zooitje heeft helemaal niet het recht allemaal nieuwe wetten te maken om terreur te plegen over de bevolking.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts