Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Met Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke naar de afgrond, 11-01-2021

Mijn voorvalletje stelt niets voor vergeleken met wat ondernemers en ouders moeten meemaken.

Maar dat laat onverlet, dat ik hartgrondig ben gaan schelden op ons ooit zo mooie kutland.

Mensen worden onderdrukt als waren we in oorlog. Mensen die dit niet pikken, kunnen hun rechten worden afgenomen. Gezonde mensen worden ziek door stress, frustraties, tegenwerking en allerhande beperkingen. Gezonde bedrijven gaan kapot. Tweespalt van een zeer kwalijk niveau wordt gecreëerd. Elkaar verraden wordt het nieuwe normaal.

Wat was mijn voorvalletje? Ik moest een bij mij besteld boek, Rake Klappen, met T&T bewijs verzenden naar Thailand. Hiervoor moest ik naar de Readshop, omdat dat ook een Post.nl agentschap is. Ik had enkele exemplaren van de laatste De ‘Andere Krant’ en ‘OPN’ bij me. Gratis kranten die bij het binnenkomen of weggaan zo meegenomen kunnen worden. Vrij bot werd mij een verbod opgelegd, met als argument dat er niets de deur uit mag gaan wat klanten zou kunnen trekken.
Vervolgens werd mij min of meer opgedragen een mondkapje te dragen. Ik weigerde. Nadat de verkoopster mij een exemplaar wilde opdringen gaf ik aan astmatische klachten te hebben en was vrijgesteld. Het bewijs van mijn huisarts moest ik evenwel tonen.
Daarna kreeg ik een douaneformulier ter invulling. Toen ik dat ter plaatse wilde doen, werd ik de winkel uitgestuurd. Ik moest dit ergens buiten doen. De uitbater zou een boete van € 4.000,- kunnen krijgen (dat waren zijn woorden).
Dit geschiedde aldus in de Readshop vol met uitgestalde boeken. Ik was zo pissig dat ik niet eens in de mood was naar een boek te kijken, laat staan er een overwoog te kopen. Maar ik mocht met de nodige hindernissen daar wel een boek afleveren en als ik online een drietal boeken zou hebben besteld en ik bij aflevering niet thuis zou zijn (wat ook bijna niet meer voorkomt met dank aan foute aannames en foutieve PCR-testen!) kan ik het pakketje afhalen bij .... de Readshop.

Vraag mij hoe je dit land naar de kloten helpt en ik heb het antwoord. 98% wordt niet ziek, een oversterfte is er niet, maar we zitten opgescheept met te veel vakinhoudelijke onbenullen die echt van niets verstand hebben, behalve een totaal land naar de kloten helpen.

Mochten we ergens nog een rechtstaat zijn, is te hopen dat deze destructieve dienaren van de globalistische elite zich moeten verantwoorden. Ik ben geen rechter, maar ik weet wel dat een taakstrafje per direct moet worden afgeschaft. De guillotine herinvoeren is wellicht een stapje te ver!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Yvonne van Cleef op 11-01-2021 om 23:02 uur:

  Guillotine misschien een stapje te ver,dan een Neurenberg2:hoogste tijd!

 2. Joke op 12-01-2021 om 15:54 uur:

  Wanneer is het eindelijk genoeg? Voor mij is die grens al lang bereikt.

 3. Rients Hofstra op 12-01-2021 om 16:20 uur:

  De grens wordt bereikt als ten minste 80 % het niet meer pikt. Dan heeft de massa macht en kan het AS-systeem https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling
  worden ingezet. Daarna kunnen de huidige inhoudelijke onbenullen worden berecht. Dat kan gewoon in Nederland: Scheveningen 1.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts