Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Knuppel kristenen de Kamer uit!, 11-06-2021

In mijn boeken maak ik onderscheid tussen Christenen en kristenen, tussen Joden en snoden en tussen Moslims en mislims.

De groepen met een kleine letter zijn verwerpelijke hypocrieten, die je evengoed psychopaten zou kunnen noemen.

Neem alleen even de kristenen. Dat zijn de gasten die tijdens de kerkdienst een graai doen uit de collectezak (ponkje in het Fries) die tijdens de dienst rondgaat. Kristenen op het randje doneren een pepermuntje. Dat soort gasten zit bij voorkeur met een uitgestreken smoelwerk voor in de kerk. Daarbuiten belazeren ze de medemens waar ze maar kunnen. Vergelijkbaar met de kristen zijn de snoden en de mislims. Van de drie met een terechte hoofdletter zijn er helaas veel te weinig.

Waarom deze merkwaardige aanloop? Christenen (met ch als chroom en chrysant) zouden geheel anders handelen en reageren dan de meeste kristenpartijleden die je moeilijk volksvertegenwoordigers kan noemen. Hier slechts enkele krantenquotes:

= “Omtzigt beschrijft onregelmatigheden rond de lijsttrekkersverkiezingen, voelt zich ‘voor het blok’ gezet als Hugo de Jonge opstapt als lijsttrekker in december en hij vermoedt ook onrechtmatigheden rond partijdonaties

= Partijgenoten zouden tijdens de sollicitatieprocedure voor de kieslijst ook expliciet de vraag hebben gekregen of ze Omtzigt steunden. Zo ja, dan kregen ze een lagere plek op de lijst, stellen diverse CDA’ers die Omtzigt hierover gemaild hebben

= Andere CDA’ers zouden Omtzigt daarbij voor ‘labiel’ verslijten, hem ‘klootzak en teringhond’ noemen. Het is onduidelijk van wie precies die verwensingen komen. Het memo bevat ook een appconversatie waarin de persoonlijke verkiezingsposter van Omtzigt door de mangel gehaald wordt door een CDA’er: ‘Focking eikel met die nazi-posters.” Einde dagbladquotes.

De achterban maakt zich zorgen over de koers van het CDA en terecht. Nadat Omtzigt uitgeteld in Twente vier maanden de tijd neemt weer op verhaal te komen, ging Wopke Hoekstra de koers veranderen. Hoezo democratie? De verhoging met 10% van het minimumloon (zoals in het verkiezingsprogramma stond) kan blijkbaar door één kristen (Hoekstra) ongedaan worden gemaakt. Dit is blijkbaar politiek, dit noemen we al decennia democratie en blijft altijd onder- tot volledig onbelicht in de slaafse massamedia.

Maar psychopaat Hoekstra reageert aldus:” Memo Omtzigt is heel vervelend en ook echt beschadigend” Zijn deze omkeringen symptomatisch voor het CDA, of zou dit politiek breed gedragen kunnen zijn? Dat laatste lijkt het meest waarschijnlijk.
‘Er worden allemaal mensen met naam en toenaam genoemd,’ laat de Friese farizeeër ook nog optekenen. Moeten wij het normaal vinden dat teringhondenblaffers en Hitlersnorretjeskliederaars beschermd dienen te worden en dat de persoon die de Demmink-zaak uit de beerput wilde sleuren, die de echte oorzaken van het neerhalen van de MH17 onder het tapijt vandaan wilde halen en de toeslagenaffaire samen met Renske Leijten na veel tegenwerkingen (topambtenaren wisten hier sinds 2017 reeds van!!!) boven tafel kreeg, een functie elders zouden moeten accepteren? Van de eerste twee zaken is Pieter door de kakkerlakkenstront schijtende zetbazen van hogere rangen afgehaald.
De oprechte Christelijke volksvertegenwoordiger heeft niet alleen voor de gedupeerde ouders hoop en wat geld opgeleverd, maar is politiek gezien nog veel belangrijker. Hij is niet alleen het vlamvattende kruit in het KDA-vat (C is taboe voor deze anti-christenen), maar indirect nog veel belangrijker: de aanzet tot het ontmantelen van het gehele politieke systeem. Een systeem waar enkelingen bepalen en de verkiezingsbeloften in de uitverkoop doen. Een systeem waarin kiezers worden bedrogen, prominente partijleden de mond wordt gesnoerd, fractiediscipline wurgend is en de baantjes onderling op alle niveaus (politiek, rechterlijke macht, topambtenaren, directies (semi)overheidsinstituten) worden verdeeld.

Geloof hoort niet in de politiek, waar kerk en staat gescheiden dienen te zijn. Hypocriete gelovigen kunnen we, zeker politiek gezien, missen als kiespijn.

Pieter, eventueel samen met Renske, is uitermate geschikt om te functioneren binnen een echt democritisch, democraal systeem met AS als speerpunt nummer 1. Zonder hem te kennen lijkt Omtzigt mij een Christen, maar niets in de politiek is zeker.

Het einde van de huidige ondemocratie kan worden ingezet door om te beginnen alle kristenen de Kamer (de politiek) uit te knuppelen. En let wel, ze zitten overal, dus ook in (de top van) alle andere partijen, waaronder refo Rutte, om er zo maar eens eentje bloot te leggen. Als de kristenen zijn geloosd, zullen de snoden en de mislims in rap tempo moeten volgen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Anneke op 12-06-2021 om 11:53 uur:

  Voor realisten is er géén plaats, op het Haagse Binnenhof.
  Hetzelfde geldt voor de EU-Brussel.
  Rients, jij schrijft dat het anders kan, lijkt mij niet eenvoudig. Gezien de EU-Brussel steeds meer te zeggen heeft gekregen, de macht enorm naar zich toegetrokken heeft.

 2. Zeeuwse Babbelaar op 12-06-2021 om 12:13 uur:

  Helaas zijn er te veel verziekte mensen, die het figuurlijke dirigente stokje in handen hebben.
  Veelal mensen die niet (geheel) met beide benen in de echte harde wereld staan. Raar maar waar...

 3. Rients Hofstra op 12-06-2021 om 13:14 uur:

  Anneke en Babbelaar, helemaal juist. Maar met een ander staats-systeem bepalen de burgers of we in de EU blijven, of verziekte mensen de 1e viool mogen blijven spelen.
  Mijn verzoek: lees het alternatief https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling eens en daarna de mogelijke uitwerking onder de link Pluchen Revolutie. Het kan anders, verwacht alleen niet dat dit vanuit de huidige elite gaat komen.

 4. Zeeuwse Babbelaar op 12-06-2021 om 13:36 uur:

  Van de huidige elite, verwacht ikzelf helemaal niets meer.

 5. koddebeier op 12-06-2021 om 17:59 uur:

  Chapeau Rients, mooi stuk !!
  Al eerder werd gezegd dat de 2e kamer een slangenkuil is, het lijkt mij eerder een beerput.

 6. Maarten Vasbinder op 13-06-2021 om 08:58 uur:

  Velen lijken niet te beseffen, dat mensen, om de macht te krijgen, misdaden begaan. Echter om de macht te houden, deinzen ze niet er niet voor terug, om moord en eventueel genocide te plegen

 7. R. de Bruijn op 14-06-2021 om 22:55 uur:

  Goed stuk, maar een opmerking. Geloof hoort niet in de politiek, is niet wat er met scheiding van staat en kerk bedoeld wordt. De scheiding van kerk en staat is er gewoon.

  Het is ingesteld toen iedereen nog geloofde en dat gebeurde zodat de overheid niet een kerkelijke richting voortrok en de kerk niets te zeggen had over de staat en de staat over de kerk. Maar tegenwoordig zou het kerk en levensovertuiging en staat dienen gescheiden te zijn. Want de staat mag ook het atheisme als stroming niet voorttrekken of het humanisme of wat dan ook.

  Maar dat betekent niet dat je als partij niet christelijk, atheïstisch of humanistisch kunt zijn of als politicus. Ik zie daar geen probleem in, niemand is neutraal, gelovigen niet en niet-gelovigen of twijfelaars niet.

  Als we elkaar de ruimte geven, dan is er ook niets aan de hand. Maar we leven steeds meer in een wereld waar iemand die anders denkt een tegenstander of vijand wordt.

  Daarom begonnen mensen te schuimbekken toen Trump won en braken er rellen uit. Want hij was niet gewoon van de tegenpartij, maar hij was de absolute vijand. En dat zie je hier in Nederland ook steeds meer. Heb je twijfels over klimaatverandering, dan ben je en onmens en wil je de aarde vernietigen, ben je tegen de lockdown, dan ben je niet gewoon iemand met een andere mening, maar dan ben je gelijk een vuile vieze moordenaar.

  En daar gaat het fout!

 8. Rients Hofstra op 14-06-2021 om 23:12 uur:

  Mensen worden door de partijdige media gehersenspoeld, iets wat eeuwen en eeuwen in de kerk gemeengoed was. De grondwet stelt dat Ned. een seculiere staat is, en die wet wordt met voeten getreden. Geloof is geen politieke stroming. Wie worden door echte of hypocriete "gelovigen" vertegenwoordigd? De vredelievende, de arme en oprechte gelovigen, of alle Sywerts van Lienden en de Camieleke Eurling types? De gehele ledenverkiezing voor het leiderschap was knap kristelijk.
  Ik heb niets tegen oprechte gelovigen, maar niet in de politiek en ook niet in het onderwijs. Houd je geloof netjes achter de voordeur en doe niet aan missie en bekering.

 9. Chris Jeroen op 03-07-2021 om 12:29 uur:

  Lord Bubuza is spiritueel begaafd. Hij verdient het om erkend te worden door de wereld omdat hij perfect is in het herenigen van geliefden met zijn betovering. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ik haar afsneed door me te bedriegen met haar ex-vriendje, ik was gewond maar ik wilde haar niet aan hem verliezen, dus ik zocht hulp op internet en ik zag mensen getuigen en Lord Bubuza bedanken. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van een scheiding, het winnen van de loterij, enz. Dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn huwelijksproblemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Lord Bubuza kan u ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts