Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Boos als mensenlevens echt tellen? Nee witheet!, 03-12-2021

Als elk mensenleven telt, waarom mogen dan met corona besmette mensen niet behandeld worden met Ivermectine of HCQ? Kijk, daar word ik nou boos van.

Als Hugo om mensen(levens) geeft, dan geeft hij de juiste cijfers betreffende het aantal sterfgevallen vanwege de magnetische grafeenoxide-prikken. Als hij door een Tweede Kamerlid (Baudet) om de oren geslagen wordt met andere dan de door hem gehanteerde getallen, past hij het nieuwe normaal toe: met de rug naar de spreker op zijn mobieltje Mens Erger Je Niet te spelen, nadat hij eerder dansen met Jansen normaal vond en de ongevaxten ‘gewoon’ meegaf te weten waar ze wonen. Ik word hier zo boos van en denk stiekem dat hier alleen al een tribunaaltje op los gelaten mag worden.

Als Mark om mensen zou geven, zou hij de ongeschreven wet uitvoeren die stelt dat een medicijn met 25 doden als bijwerking meteen uit de handel wordt genomen. Dat aantal is ruimschoots overtroffen, terwijl steeds duidelijker wordt dat het aantal gevaxte doden het ongevaxte aantal overschrijdt. Het lijkt er sterk op dat de plotseling opkomende omikron-variant dit laatste moet verbloemen. Hier word ik godsliederlijk boos van.

Als mensenlevens zouden tellen, was het extra budget voor boa’s aangewend om de IC-capaciteit op te schalen en kundig personeel op te leiden, te beginnen met 2 jaar terug. Maar farma-belangen tellen, niet mensenlevens en dat maakt mij razend!

Als we naar de oversterftecijfers (na 85% volledig gevaxten) kijken en zien dat die in Limburg ver boven het gemiddelde liggen en in Friesland het laagst, verklaar dat dan eens en probeer dan te rechtvaardigen dat alle niet bewezen maatregelen landelijk gelden. Het gaat in Friesland ook om mensenlevens die amper tot niet bedreigd, maar wel vernietig worden. Heel verdrietig kan ik hier van worden.

Als in navolging van een aantal landen (w.o. het land van Mengele per februari komend jaar) ook hier de gentherapiespuit verplicht gaat worden, gaan nog meer gezonde mensen de dood ingejaagd worden. Dit alleen al is om bloedlink van te worden.

Als we massaal trots zijn op de opperbobo van de vrouwentennisbond WTA die zich terecht zorgen maakt om en zich uitspreekt over het welzijn en de (menings)vrijheid van de Chinees tennisster Peng Shuai die zou zijn aangerand door een zeer hoge partijpief, dan is dat mooi. Maar gelaten accepteert diezelfde massa dat Joost Knevel, Wouter Raadgever al een tijdje gevangen zitten om hen de mond te snoeren en Huig Plug inmiddels ook, terwijl de laatste als klokkenluider met bewijzen aankwam dat hier Chinese toestanden in een dubbel kwadraat plaatsvinden. En dan gaat het om meerdere kinder(levens). Dan wordt ik furieus.

Als men de dubieuze elite blind gelooft dat de aarde opwarmt, wat absoluut niet door de mens komt, waarom dan ontbossen en biomassa stoken? Hier word ik zo boos van! Zweedse Greet zou zich in moeten spannen om de bergen plastic ellende op te lossen. Daaraan is de mens wel schuldig. Van deze gehersenspoelde autistische Zweedse robot gendertut word ik intens moe en bovenal boos.

Dat Zwarte Piet de Zwarte Piet wordt aangepraat, terwijl Sinterklaas zoveel erger is, maakt mij oprecht boos! (zie mijn vorige column!) Niet omdat het om mensenlevens gaat, maar wel jonge mensen traumatisch kunnen worden belast.

En dan komen de vakinhoudelijke onbenullen met een halfslachtige 30 km-regel. Als mensenlevens tellen en de regering begaan is met verkeersslachtoffers, dan is de 30 km-regel heel erg behelpen en zeker halfslachtig.
In mijn boek ‘Revolutie: Wat als ...?’ uit 2015 beschreef ik al een systeem met veel meer oplossingen, waaronder de 25-50-75-100 doctrine. Maar ook de optie dit te handhaven en een bonus/malus regeling. Jaarlijks rond de 650 verkeersdoden vergt meer dan alleen een 30 km-regel die uiteraard amper tot niet gehandhaafd gaat worden. Want mensenlevens gaan de beleidsbepalers niet aan het hart.
Mijn doctrine gaat ruim de helft van de 650 aan verkeersdoden ook nog eens een veelvoud van die 650 aan gewonden schelen. Zo moeilijk is het namelijk niet. Dus ook daarom ben ik zeer ontstemd, omdat het 6 jaar geleden al had kunnen worden ingevoerd! Hoeveel mensenlevens zijn er in ruim 10 jaar Rutte onnodig opgeofferd door wanbeleid en vanwege partijpolitieke belangen? Juist ja duizenden! Heel zeker een tribunaaltje waard!

Hier het bewuste hoofdstuk‘Revolutie: Wat als ...?. Gratis!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Plebejer op 04-12-2021 om 20:35 uur:

  Alles moet kapot. Om dat te realiseren zijn de meeste instituten al ruim tevoren gekaapt. Wij het plebs zijn het virus dat hier bestreden wordt. Als je het zo leest klopt de meeste berichtgeving van overheidswege als een bus.

 2. Vangie@1206J op 04-12-2021 om 23:06 uur:

  Hugo de Jonge de grootste onbeschofte hork en nu ook massa moordenaar van dit demissionaire kabinet.

 3. Vangie@1206J op 04-12-2021 om 23:06 uur:

  Hugo de Jonge de grootste onbeschofte hork en nu ook massa moordenaar van dit demissionaire kabinet.

 4. N.J.M.v.Dijk op 05-12-2021 om 12:04 uur:

  Ben ik het helemaal mee eens maar hoe moeten we deze liegende politici stoppen .Van een demonstratie tegen dit beleid zijn ze niet van onder de indruk. En de politie krijgt de opdracht hard op te treden dus durven veel mensen niet meer te demonstreren.En dan komt brul met zijn ideeën dat we de spuit moeten nemen i.v.m. je medemens.
  Deze opgeblazen kikker zo zij mond moeten laten dichtnaaien.
  Dan hebben we 2 vliegen in ene klap hij kan niets meer roepen en hij kan is een keer 40kg afslanken dat scheelt veel zorgkosten

 5. Rients Hofstra op 05-12-2021 om 13:11 uur:

  Beste Van Dijk, de oplossing ligt in een ander staatsbestel. Psychopaten verander je niet, dus moet het systeem op de schop om dat soort gasten buiten het bestuur te houden. AS (https://alternatiefstaatsbestel.nl) biedt mogelijkheden, De 1e Demokritische Volksbeweging (1dv.nl) heeft dit als speerpunt in haar programma opgenomen.

 6. H. Vaes op 05-12-2021 om 18:32 uur:

  Een ander staatsbestel kan alleen maar door het plegen van een coup. Wie heeft dat in zich

 7. Rients Hofstra op 05-12-2021 om 22:17 uur:

  H Vaes: Een coup geeft chaos, een pluchen revolutie kan gedragen worden door het volk.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts