Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Leve de republiek, 18-10-2020

Heeft de monarchie nog bestaansrecht na eeuwenlange ellende?

We zitten nu opgescheept met een onverantwoordelijke blaag, annex verwende, in de puberteit blijven hangende dramhannes - overigens wel in staat drie nieuwe geldverslindende elitaire tuthola’s op deze aardkloot te plempen, waardoor de erfopvolging wederom is gewaarborgd! - die weer eens onvergeeflijk in de fout ging. En dat is nog onschendbaar ook. Eerder stond hij al eens op een foto tegen een Griekse restauranteigenaar aan te schurken en liet later duidelijk hoor- en zichtbaar tijdens een fotosessie de oplettende Nederlanders weten dat de covid-ellende fake zou zijn.
Hij heeft op de diverse uitverkoren scholen bij regelmaat niet op zitten letten tijdens de geschiedenislessen, met name die over zijn voorvaderen.
Willem de Zwijger was minder loyaal naar de burgers dan in de gemanipuleerde boekjes staat. Maurits misbruikte het geloof om Johan van Oldenbarnevelt te laten onthoofden. Stadhouder Willem III gaf hoogstpersoonlijk opdracht een oproer uit te lokken, waarbij Johan de Witt en zijn broer Cornelis bij de gevangenpoort in Den Haag levend werden gevild. Een aantal Willempies zijn mede schuldig aan heel veel gruwelijk voortijdig geëindigde levens in diverse Nederlandse koloniën, naast het laten vangen en verschepen van Afrikaanse slaven.
En dan hun panisch vluchtgedrag. Gelijktijdig met de inval van Napoleon, en later die van Hitler zaten de oranjes nog voor het 1e schot viel al hooghartig en droogstoppelig in Engeland.
De koningen I, II en III deugden stuk voor stuk niet, verrijkten zich mateloos ten koste van de Nederlanders en vele mensenlevens elders.
Maar vlak ook de aangetrouwde Duitsers niet uit. Van Hendrik van Mecklenburg-Schwerin lopen hele legers nakomelingen rond, Bernhard van Lippe-Biesterfeld was corrupt als een maffiose kerosinehandelaar en naaide Nederland aan alle kanten (schijnt ook meer kinderen te hebben dan de 4 officiële), niet in het minst tijdens WO II. Zo bood hij Hitler aan Nederland te verlossen van de monarchie, om vervolgens ons land namens Hitler als 17e bondsrepubliek te gaan besturen.
Claus von Amsberg zou meermalen in dubieuze gelegenheden zijn gespot, waar ook Demmink kind aan huis was.
Beatrix was een echte kindervriend, volgens getuigen zo erg dat ze de jacht op hen opende op domeinen van de Nederlandse staat. Kinderbloed houd je jong is in die kringen een eeuwenoud gezegde, dan wel gebruik.
En nu dus onze Wimpie Appie van Buren van Bartlehiem, door opa Bennie gekoppeld aan ook al een kind van foute ouders, die eveneens niets met het gepeupel heeft. Lappen met hun grut net als Ferd Grapperhaus (verrek, ook al een Duitse achternaam) alle regels van Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke aan zijn bootslippers.
Net na een bootje van 2 miljoen van onze belastingcenten en een vergoedingsverhoging van 5% vond de empathieloze ijzige vorst het nodig met een vliegtuig van de staat (de belastingbetalers dus) naar Griekenland te vertrekken voor een vreselijk verdiende vakantie, terwijl zijn trouwe onderdanen zich allemaal thuis 1,5 meter van elkander moeten verstoppen, met niets anders te doen dan elkaar gemuilkorfd aan te staren.
Natuurlijk wisten Hu go & Ma rk (Mago Hurk) dat de overjarige puber, wellicht tegen hun advies in, stampvoetend in het regeringsgevleugelte Lesboswaarts vloog.
Voor dit stilzwijgende akkoord dient het duo Mago Hurk op staande voet de laan te worden uitgestuurd, tenzij zij het op zich gaan nemen onze monarchie in het tempo van een speedboot van 2 miljoen om te smeden tot een echte democratische republiek, waarbinnen zij dan vervolgens als vakinhoudelijke onbenullen nooit meer een functie zouden mogen vervullen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Peter Slagter op 18-10-2020 om 18:41 uur:

    Gaat voort jeugard aanpakken dat tuig.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts