Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Geneest Hydroxychloroquine Corona?, 08-05-2020

Er is een medicijn dat het coronavirus behandelt. Hieronder het recept dat laat zien hoe u dit thuis kunt maken, uiteraard zonder Big Pharma vulstoffen, toevoegingen en conserveermiddelen.

Het klopt dat de farmaceutische bedrijven woedend waren over deze remedie.  Het is niet alleen bewezen dat het dit virus elimineert, maar ook andere virussen.  Het moest een gróót bewaard geheim blijven, maar TRUMP blies dat meteen voor hen op. Dat is de échte reden.

Wat is Hydroxychloroquine precies? Het is niets anders dan kinine. Iets dat iedereen thuis kan maken en is iets dat elke dag wordt geproduceerd in de vorm van iets dat we allemaal kunnen kopen in de supermarkten en slijterijen: niets minder dan TONIC WATER.  Ja, tonic water heeft exact dezelfde kinine in zich die nodig is om het Covid-19-virus te behandelen. Dit mocht nóóit bekend worden. Iets anders dat je misschien interessant vindt, is dat wanneer ze dit virus in een lab hebben gemaakt, ze er ook een STRAIN van HIV in hebben gestopt. Dit was om het nog dodelijker te maken. Maar, raad eens, de kinine heeft ook dat deel van het aidsvirus gedood. Snap je nu waarom ze schreeuwen dat dit een gevaarlijke drug is en het niet gebruikt mag worden.  Achter de schermen komen nu onderzoeken naar voren die aantonen dat het ook bij andere ziekten en zelfs bij kanker effectief is. Ik denk dat we de komende dagen veel meer zullen ontdekken dan we ooit dachten te weten.

 Als je deze week naar president Trump hebt geluisterd, hoorde je dat hij zei dat "over een jaar elke behandeling die we nu in de ziekenhuizen gebruiken, achterhaald is". Wat weet hij? Hij weet dat ze deze behandelingen de patiënten hebben onthouden om mensen ziek te houden en zo miljoenen te verdienen aan verzekeringsmaatschappijen.

 Kinine heeft veel toepassingen. Het is pijnstillend, verdovend, anti-aritmisch, antibacterieel, antimalarieel, antimicrobieel, antiparasitair, antipyretisch, antiseptisch, antispasmodisch, antiviraal, samentrekkend, bactericide, cytotoxisch, koortswerend, fungicide, werkt als insecticide en tegen zenuwachtigheid en epilepsie, beschermt de maag en darmen. Het is dus logisch dat BIG PHARMA op dit punt doodsbang is en schreeuwt dat dit medicijn NIET WERKT, terwijl veel artsen weten dat het wel degelijk werkt.

 Als je ooit een verkoudheid op de borst voelt of gewoon voor preventie: maak je eigen kinine. Het is gemaakt van de schillen van grapefruit en citroenen, maar vooral grapefruit. Ik zal je hier het recept geven en je neemt dit brouwsel de hele dag door. Je kunt er ook thee van maken en dit de hele dag door drinken. Dit zou al je angsten over dit virus moeten wegnemen, omdat je beschermd bent evenals voor veel andere kwalen. Als je zink met dit recept mengt, stuwt het zink de kinine in je cellen voor een veel snellere genezing.
Hier een Youtube fimlpje met huisarts Rob Elens die moest stoppen nadat hij van de 10 covid-19 patiënten er 10 had genezen!

Hier het kininerecept om zelf te maken:
Neem de schil van 2 á 3 grapefruits. Alleen de schil en bedek het met water, ongeveer 7,5 cm boven de schillen. Doe een glazen deksel op je pot als je er een hebt, een metalen is ook prima. Laat het ongeveer 2 uur pruttelen. Haal het deksel niet van de pot totdat het volledig is afgekoeld, anders kan de kinine via de stoom ontsnappen. Zoet de thee met honing of suiker omdat deze thee bitter zal zijn. Neem om de paar uur 1 eetlepel om het slijm uit je longen te halen. Stop zodra je je genezen voelt.
Deel dit alsjeblieft met zoveel mogelijk mensen, vooral hen die angstig zijn. Laat hen zien dat de natuur in al haar glorie ons alles geeft wat we nodig hebben!

Laat bekend zijn dat artsen vaak het antibioticum Azythromicin (zpack) voorschrijven als behandeling van de bovenste luchtwegen. Maar een virus is nou net geen bacterie. Voor de goede orde, ik ben géén arts en bied dit alleen aan vanuit mijn eigen data-onderzoek. Ik mag dit op geen enkele manier voor schrijven. Het is aan de persoon die dit leest met deze informatie te doen wat hij wil, in overeenstemming met onze vrijheid van de Nederlandse grondwet.

Tekst hierboven en recept van microbioloog 'Henk Astertours'

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. herwig op 14-05-2020 om 08:09 uur:

  die dingen zouden toch dringend moeten onderzocht en al of niet bevestigd worden door universiteiten bijv ? Het is duidelijk dat de mensen geen info krijgen die ze verdienen. Is dit fake nieuws dan moeten ze het ontkrachten. we hebben recht op de waarheid.

 2. rients op 14-05-2020 om 11:59 uur:

  De waarheid drijft alleen naar boven indien ALLE dossiers transparant voor ieder beschikbaar komen én wetenschappelijke onderzoeken 100 % onafhankelijk worden uitgevoerd. Nu beide voorwaarden in hoge mate achterwege blijven, worden mensen misleid en bedrogen en wordt de voedingsbodem voor 'complotdenkers' (zie mijn blog van vandaag) voortdurend vruchtbaarder.

 3. Marco V op 29-05-2020 om 12:30 uur:

  Je bent nog erger dan de 'fake news'propagandisten. De wereld wordt ziek van complotgekkies. Iedereen net een toetsenbord kan de meest idiote teksten de wereld inbrengen. Kinine doodt geen mensen. Die troep die Trump aanbeveelt wel. Doe je onderzoek, dat kost tijd, vergt inspanning en kraakt menig brein, maar alleen dan komen de kwakzalvers vanzelf bovendrijven. En nee, de aarde is ook niet plat.

 4. rients op 29-05-2020 om 13:05 uur:

  Sorry Marco, hier kan ik niet veel mee. Niet alle kritische gasten verheffen alle complottheorieën tot waarheid, maar veel zijn geloofwaardiger dan de officiële lezingen waarbij essentiële dossiers worden achtergehouden. Er zijn zat die de schoonmaakmiddelen van Trump niet gaan gebruiken en slechts een kleine groep gelooft dat de aarde plat is. Daarnaast mag ik vaststellen dat ook jij een toetsenbord hebt.
  Fijne dag verder!

 5. Marco V op 06-06-2020 om 18:43 uur:

  Het mooie van echte wetenschap is dat alles geverifieerd kan worden, of beter, dient te worden voordat er consensus is. Lukt niet echt als je escentiële dossiers achterhoudt.

 6. Jopie van Looy op 08-06-2020 om 00:15 uur:

  Dankjewel ik heb er een printscreen van gemaakt zodat ik het ten alletijden kan gebruiken. Ik vraag me wel af in een glazen pot, om het twee uur te laten pruttelen...mag het niet in een pan?

 7. rients op 08-06-2020 om 11:24 uur:

  Geen probleem, de deksel mag ook van ander materiaal dan glas zijn, maar je moet opletten dat het niet te hard kookt waardoor de druk te groot wordt en de damp met kinine ontsnapt. Wellicht is daarom glas te prevaleren, kun je het beter zien.

 8. Anita lenssen op 14-07-2020 om 11:17 uur:

  Een mogelijke reden is wellicht dat metaal de kracht aan kruiden onttrekt en zo de werking ervan kan doen afnemen. Misschien geldt dit ook voor de werking van vruchten?

 9. rients op 14-07-2020 om 17:10 uur:

  Zou zomaar kunnen, ik ben geen arts, geen bioloog of iets dat daar op lijkt.
  Ik heb het recept van een micro-bioloog!

 10. Erik B op 15-07-2020 om 21:40 uur:

  Ik heb even gegoogled naar de micro bioloog Henk Astertours maar kon echt niets vinden.Deze info is niet te checken.Waar komt deze kennis vandaan?

 11. rients op 15-07-2020 om 21:45 uur:

  Hij staat hier onder een schuilnaam en daar heeft hij helaas goede redenen voor!

 12. Whoody op 05-08-2020 om 09:39 uur:

  Ben je zelf ook niet een complotdenker? Medicijnen worden gelukkig eerst getest op bijwerkingen toxiciteit etc.Daarom gaat in Nederland niet gauw iemand dood aan medicijnvergiftiging.

 13. rients op 05-08-2020 om 11:57 uur:

  Waarop is jouw reactie gebaseerd? Middelen als Softenon, DES, DDT en producten als tabak, Round up en asbest mochten na testen allemaal. Chemo, Ritalin en veel andere middelen zijn discutabel. AstraZenica heeft vele processen verloren en kreeg miljardenclaims aan de broek. Deze farmareus schijnt nu al gevrijwaard te worden voor schade door bijwerkingen van het nog niet geteste corona-vaccin.
  In Ned. sterven per jaar 17.000 tot 20.000 mensen door medisch falen en medicatie.
  In landen met malaria, https://zelfzorgcovid19.nl/covid-19-besmettingen-en-doden-in-landen-met-malaria-extreem-laag/?fbclid=IwAR2EpkaMSqBOZPl25CjA0xkWO9wWcwr4nxWJBtUWHSkP7WFOOk_bZVagG6w waar Hydroxychloroquine als medicijn wordt verstrekt, zijn relatief weinig covid-19 doden.
  Ik denk dat ik meer realist ben dan complotdenker en dat u zich wel eens zou kunnen vergissen in de desastreuze gevolgen van sommige medicijnen, waarmee ik niet wil beweren dat alle medicijnen mens-onvriendelijk zijn. Vele bestrijden echter symptomen i.p.v. kwalen/ziektes echt te genezen!

 14. Cynthia op 12-08-2020 om 12:50 uur:

  Je zegt laten pruttelen, dus er moet kokend water, dat staat er niet maar maak ik er uit op, en dan glazen pot op vuur laten pruttelen? Dat kan toch niet? Kun je dat uitleggen

 15. rients op 12-08-2020 om 13:08 uur:

  Het betreft tonic-water, dus water. Pruttelen is net aan de kook en niet heter laten worden: daarvoor een glazen pot, dan kan je het zien.
  Dit om te voorkomen dat de damp te veel druk opbouwt en het deksel oplift. Na afkoeling condenseert de damp en ben je niks 'kwijtgeraakt'.

 16. Fie op 28-08-2020 om 13:28 uur:

  Als je een crockpot/slowcooker hebt, met een binnenpan van geglazuurd aardewerk en een glazen deksel (en de meeste hebben dat) dan kun je het tegen de kook aanhouden op de laagste stand. Wel langer dan 2 uur in dat geval, een uurtje of 5 zou voldoende moeten zijn.

 17. rients op 28-08-2020 om 14:16 uur:

  Prima!
  Misschien belangstelling voor andere blogs? Ze zijn inmiddels gebundeld in het boek Rake klappen (zie elders op deze site.)

 18. J.C. op 07-09-2020 om 10:24 uur:

  Beste Rients,
  Ik lees hier heel veel stukjes over de corona (covod-19) gelovigen, die de (r)overheid schijnbaar voor 100% vertrouwen.
  De natuur heeft in principe voor iedere ziekte een oplossing en wat jij aangeeft is er een van. Mensen die het niet vertrouwen moeten het niet doen en straks lekker hun DNA veranderende giftige vol met nano-bots vaccinatie gaan halen.

  Verder zis onderstaande website, waar ik dit tegen kwam:
  https://godskingdom.org/blog/2020/08/homemade-hcq-quinine

 19. rients op 07-09-2020 om 11:08 uur:

  Als onze 'democratische?' overheid ons (dus ook jou en mij) dwingt de spuiten te ontvangen, heb je geen keus.
  Met een noodwet - die per dag aangevuld kan worden - op stapel, is dat niet uitgesloten.

 20. pb op 26-09-2020 om 18:46 uur:

  de aarde is niet plat,neehoor. en ze zijn op de maan geweest zeker. haha

 21. pb op 26-09-2020 om 18:49 uur:

  Rients ze gaan niks verplichten is ook niet nodig er zijn veel schapen,en met verplichten maken ze het voor zichzelf linke soep.

 22. Catharina Tuyp op 09-10-2020 om 12:46 uur:

  Beste Rien, waarom gebruik je niet gewoon kina-bast i.p.v. de schillen? Ik maak zelf Tonicsiroop waar 2a3 eetlepels kinabast in gaat. Ik ben benieuwd naar de reden. Groet van Catharina

 23. Rients op 09-10-2020 om 13:39 uur:

  Beste Catharina, Er is geen specifieke reden. Kina-bast zal wellicht evengoed, beter of misschien net iets minder werken. Dat is mij niet bekend.

 24. Hendrikus op 24-03-2021 om 21:19 uur:

  Hoi, als je dan kina-bast gebruikt, is dan het recept hetzelfde?
  En aubainmarie verwarmen? Werkt dat ook? Dan kan je het ahw gewoon in een jampotje doen...

 25. Manon op 27-04-2021 om 21:40 uur:

  Heeft iemand ervaring met het maken van een siroop hiervan en/of is iemand bekend of je de thee zoals hierboven beschreven kunt invriezen?

 26. Moon op 09-05-2021 om 08:12 uur:

  Iemand een idee hoelang je dit kan bewaren?

 27. Mirella op 29-06-2021 om 14:17 uur:

  Hallo,
  ik wil hier een voorraadje van maken, ik weet dat je dit kunt invriezen, maar vraag me nu af of je dit ook kunt wekken/inmaken. ( dan is het lang houdbaar zonder vriezer/elektriciteit).
  Wie weet dit?

 28. Rients Hofstra op 29-06-2021 om 14:23 uur:

  Mirella, invriezen, wecken of vacuümtrekken is in wezen hetzelfde: conserveren, zonder verlies van bestanddelen.

 29. I Vink op 13-07-2021 om 19:07 uur:

  Beste,
  Ik heb het hcq-recept van grapefruitsschillen gemaakt, in de flessen gedaan en in de koekast bewaard. Na 3@4 dagen zie ik kleine witte korrels liggen in de bodem van de fles, maar duidelijk geen schimmel. Is dit normaal?

 30. Jette op 24-07-2021 om 19:13 uur:

  Dank je wel voor het delen van dit recept ???

 31. Saskia op 25-08-2021 om 19:47 uur:

  Kun je dan ook niet gewoon Tonic gebruiken, of zit hier te weinig kinine in?

 32. Saskia op 25-08-2021 om 19:47 uur:

  Kun je dan ook niet gewoon Tonic gebruiken, of zit hier te weinig kinine in?

 33. Rients Hofstra op 25-08-2021 om 20:07 uur:

  Geen idee!

 34. Iesbet op 15-09-2021 om 23:31 uur:

  Goedenavond, ik heb het zojuist gemaakt!
  Hoelang kan je dit bewaren in de koelkast?

 35. Liesbeth op 15-09-2021 om 23:37 uur:

  Goedenavond Rients , ik heb het zojuist gemaakt!
  Hoelang kan je dit bewaren in de koelkast?

 36. Rients Hofstra op 15-09-2021 om 23:52 uur:

  Een dag of 3 á 4. Wij doen porties voor 3 dagen in de vriezer

 37. H. Ajon op 06-10-2021 om 20:38 uur:

  Beste Rients, ik raad je aan je huiswerk beter te doen voordat je mensen van alles op de mouw gaat spelden. Hydroxychloroquine (chemische formule C18H26ClN3O) is heel iets anders dan kinine (C20H24N2O2). Die paar letters verschil kunnen een heleboel uitmaken. Vergelijk bijvoorbeeld H2 met H2O, scheelt maar 1 O'tje, maar de werking is tegengesteld. Maar gelukkig is jouw schillen-middeltje aanzienlijk minder schadelijk dan de echte Hcq. Maar het gevaar is echter wel dat mensen zich hierdoor onterecht veilig gaan voelen.

 38. Rients Hofstra op 06-10-2021 om 21:43 uur:

  Het is het recept van een microbioloog en geloof maar dat je 't gaat maken als je zware griep, longontsteking of de zogenaamde covid-19 hebt. Want geloof me, het werkt.

 39. Anique op 20-01-2022 om 08:07 uur:

  Beste Rients,

  Mogen mensen die medicijnen slikken voor het hart,nieren enz dit wel nemen?

 40. Rients Hofstra op 20-01-2022 om 11:15 uur:

  Beste Anique, Uiteraard moeten mensen die al 'zware' medicijnen gebruiken dit in overleg doen met hun huisarts. Maar eerst moeten de vakinhoudelijke lichtgewichten in het kabinet beide vrijgeven, anders riskeren de huisartsen giga boetes.

 41. Klaas Blaaskaak op 29-11-2022 om 22:44 uur:

  Ik heb gedaan wat u van mij vroeg en nu heb ik... longkanker!

 42. Rients Hofstra op 30-11-2022 om 11:15 uur:

  Beste Klaas, Ik heb u niets gevraagd te doen.
  Laat duidelijk zijn dat ik het voor u vreselijk vind dat u longkanker hebt. Maar is er een verband vastgesteld met het gebruik van een goed werkend recept? Veel mensen hebben er wel baat bij gehad.
  Er zijn helaas ook heel veel mensen die dit recept niet hebben uitgeprobeerd, die ook longkanker hebben gekregen, o.a. dankzij vervuilde lucht en tabaksgebruik.
  In ieder geval heel veel sterkte en genezing gewenst.

 43. Rients Hofstra op 30-11-2022 om 11:16 uur:

  PS, Klaas, lees eens de column van Leon de Winter in de Telegraaf van 30 nov. 2022 (vandaag dus).

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts