Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Corona en het einde van de waarheid, 05-04-2020

Er zijn zoveel tegenstrijdige berichten wereldwijd over corona. Japan zonder lock-down zou amper doden hebben te betreuren, net als Zweden, terwijl Italië en Spanje met lock-down zwaar getroffen zijn. Hoe kan besmetting daar zo massaal plaatsvinden als bijna iedereen binnen zit?

Waarop is die gekke 1.5 meter afstand gebaseerd? In andere landen houdt men 6 voet (1,8 meter) afgerond 2 meter aan, terwijl de WHO 3 voet (0,90 meter – afgerond 1 meter) al genoeg vindt. Maar wat als de wind van een besmette in jouw richting waait? Is dan zelfs 3 meter nog niet ver genoeg?
 Als de heren geleerden, inclusief alle virologen het over zoiets simpels al niet met elkaar eens zijn, wat mogen we dan van andere info. verwachten?
Alleen al alle tegenstrijdige getallen over besmette mensen en corona-doden die ons links, maar vooral rechts om de oren vliegen geven totaal geen houvast. Slechts de panische hysterie brengt ons samen, wellicht zit daar een hoger doel achter.

En wat zijn nou allemaal coronadoden? Ook de man van 103, die besmet was, of de vrouw die al terminaal was vanwege een vergevorderde uitzaaiing van kanker, waar ook corona-virussen zijn gevonden?

Waarom is er geen beleid gemaakt op het beschermen van echt bejaarden (70+), mensen met ademhalingsklachten, hartkwalen en obesitas? De rest kan gewoon functioneren, krijgen misschien een lichte vorm van corona of een iets zwaardere, maar sterven niet. In de winter van 2017/2018 stierven er zonder media-aandacht 9444 mensen aan de griep. Was iets extra’s dan normaal, was niet media-aandacht waardig.

Of zit er iets anders achter?

In januari is Charles Lieber (wetenschapper aan de Harvard Universiteit) gearresteerd, op beschuldiging van betrokkenheid bij het creëren van het corona-virus in Wuhan. Bronnen zeggen dat die beschuldigingen onjuist waren.
In veel gevallen betekent enige rook ook vurige vonkjes!

Dan zijn er hardnekkige geruchten dat Covid-19 in relatie staat met het testen c.q. in werking stellen van het 5G-netwerk. De straling zou een weerstandverlagende werking hebben op mens en dier, zelfs op planten. Nergens zijn rapporten te vinden dat 5G volledig veilig is en de uitbraak van corona in gebieden met een 5G-netwerk lijkt dan ook zeer verdacht.

Zou het zo kunnen zijn dat er al een serum bestaat om dit virus te kunnen bestrijden, maar dat de New World Order nog even wacht, de paniek nog wat verder opvoert om dan iedereen verplicht te vaccineren. En wie weet wat er dan precies wordt ingespoten? Komen er minichips mee, kunnen in bepaalde regio’s vruchtbaarheidsvernietigers worden toegevoegd? Met die chips is iedereen te volgen, of te beïnvloeden, met die vruchtbaarheidstoxines kan een drastische geboortebeperking worden gerealiseerd.

Van 5G is al bekend - behalve het zeer hoge weerstandverlagende Hertzgehalte van de stralingen - dat ook daardoor mensen gevolgd en gestuurd kunnen worden. We raken de beperkte vrijheid die we nu nog denken te hebben dan helemaal kwijt.

Er circuleren berichten dat de Spaanse griep ontstond nadat radiostations bepaalde frequenties de ether inslingerden, de Hongkonggriep in verband stond met honderden satellieten die de aarde besproeiden met mensonvriendelijke frequentiegolven en dat 5G nu gerelateerd wordt aan de uitbraak van de corona pandemie.
Als dat zo is, waarschuwen de experts terecht en staat dit los van de enorme sterftegevallen wegens een gewone griep, waarbij alleen al in Nederland in 2017/2018 bijna 9500 mensen stierven.

Zeg het maar, wie heeft er gelijk? Is de waarheid niet altijd het bedenksel van de persoon die het beste liegt? Het komt de carrières van Merkel en Macron goed uit, die waren electoraal bijna weggevaagd, om over Mark Rutte maar te zwijgen. In Amerika kunnen de NWO toppers eindelijk afrekenen met Trump, door hem al die corona-doden in de schoenen te schuiven.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts