Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Complotdenken en welke waarheid?, 14-05-2020

Het leven van een beetje complotdenker gaat niet over geplaveide klinkertjes.

Steeds als er iets ernstigs gebeurt en de autoriteiten wezenlijke dossiers achterhouden, spatten de complotdenkers de vette klei uit.
Immers, de bedachte gang van zaken is vaak vele malen logischer en begrijpelijker dan de officiële lezingen.

Kijk naar de moord op Kennedy, 9/11, de val van Khadaffi en de mislukte aanslag op Oranje bij de Punt in Apeldoorn. En ga dan maar eens bewijzen dat zij fout zitten en jij goed.
Bij medicijnen is het nog moeilijker. Voordat een medicijn op de markt komt, zijn de gifmengers jaren en karrevrachten dollars/euro’s verder. Dan moeten de medicijnen uit den treure getest en daarna goedgekeurd worden. Logisch, toch?
Maar wat als net voor de keuring er toch wat haken en ogen de voortgang belemmeren?
Dan wordt er met testen gerommeld, worden lobbyisten ingeschakeld en niet voor het eerst op grote schaal bedragen onder de tafel door geschoven.
Natuurlijk niet zult u denken. De farmaceuten zijn integer en onkreukbaar. Het gaat toch om mensenlevens, om het redden en genezen van mensen? De giga-winsten zijn bijzaak, mooi meegenomen, maar meer ook niet. Echt niet nog meer?
Het covid-19 virus ontstond als geroepen. Het kwam en komt een aantal mensen (in de top) heel goed uit. Alleen de vele tegenstrijdige berichten over de oorsprong van deze corona-variant kietelen de complotdenkers, temeer omdat er filmpjes opduiken met beelden van officiële papieren, waarop staat dat covid-19 is gepatenteerd. Door Bill Gates! Maar dat terzijde.

Rutte en consorten zijn zo geïndoctrineerd dat ze bereid zijn de economie kapot te angsthazen en elementaire mensenrechten te brandstapelen. We stinken er met z’n allen als (op)gefokte lemmingen in, want wie zit er nou te wachten op een wellicht dodelijke besmetting?
In de tussentijd kan mooi 5G worden uitgerold. Immers het samenscholen van meer dan drie mensen kan een forse boete opleveren. Dus tegenstanders hebben niet meer het recht van protest. En dat is toch ook niet nodig: er is nog niemand opgestaan die kan bewijzen dat 5G-stralen (levens)bedreigend zijn. 

En dan gaat een beetje complotdenker steigeren: Sinds wanneer moet je als burger bewijzen dat een product niet deugt? Waarom moeten de fabrikanten niet 100 % dichte bewijzen afgeven? En geen bewijzen opgesteld door mensen die meer dan 1 euro van de belanghebbenden hebben ontvangen. 100 % onafhankelijke, waterdichte bewijzen. En die zijn er niet.
En wat hoor je dan van voorstanders van steeds maar meer, groter, sneller en blinkender: ‘Waar zijn je bewijzen dat 5G wel gevaarlijk is?’
Wel allemachtig, is dát de taak van logisch denkende mensen? Hebben zij thuis tussen wat droog brood miljoenen op de plank liggen?
Wat een gevaarlijke idiotie, dat maffiabazen hun gang kunnen gaan, omdat eenvoudige burgers geen bewijs rond kunnen krijgen. Eer derhalve de complotdenkers die als luizen de expansiedrift van het grootkapitaal enigszins inperken.

Laat ik afsluiten met de opmerking dat heel veel vaccins, maar ook 5G een gevaar zijn voor alles wat leeft. En niet ik moet dat bewijzen, maar die gasten die pakhuizen vol poen hebben en overwegen er nog een bunker bij te nemen. Zij moeten aantonen dat het voor meer dan 99,9999 % veilig is. Onafhankelijk!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts