Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Hallo milieuhysterici., 31-12-2019

Hoezo moeten burgers ieder voor zich de aarde redden? Massaal de thermostaat een graadje lager, huizen isoleren en allemaal tijdens het douchen plassen?

Het nieuwe jaar is losgebarsten met miljoenen kostend vuurwerk dat schadelijk is voor mens, dier en de rest van het milieu.
De dieselauto’s komen in het verdomhoekje, terwijl echte deskundigen aantonen dat de nieuwste modellen schoon zijn. Zelfs schoner dan de door de overheid gesubsidieerde e-auto’s. Ze filteren zelfs meer fijnstof dan ze aan de lucht toevoegen.

De grootste schreeuwers (Timmermans en zijn meelopers) laten zich per vliegtuig vervoeren en prediken onzin in opdracht van de producenten van windmolens, zonnepanelen, warmtepompen en isolatiemateriaal.

In de groene longen (Z-Amerika, Afrika en Siberië) worden bewust (en door de resp. regeringen gesanctioneerd) gebieden ter grootte van duizenden voetbalvelden per dag platgebrand ten faveure van soja verbouwende boeren. Gemanipuleerde soja wel te verstaan.

De milieukosten voor huiseigenaren gaan de €10.000,00 te boven, woningbouwverenigingen zullen de milieuwerkzaamheden doorberekenen in de huren. Zeer fors valt te vrezen.

Maar waar blijven de ‘goede’ bedoelingen van gidsland Amerika? Samen met Rusland, China en India zijn zij mega-vervuilers, die helemaal niets of hooguit minimaals iets gaan doen de opwarming tegen te gaan.
Als NL de doelen voor 2030 gaat halen, scheelt het mondiaal 0,007 graad.

We praten over een opwarming die al ruim 15.000 jaar lang gaande is. Begon nog voordat de mens goed en wel kon lopen. Immers vanaf toen is de zeespiegel 40 meter gestegen.
En waar de weerdeskundigen ook weet van hebben, maar ons geen deelgenoot van maken, is het feit dat er zonneschaduwen zitten aan te komen die voor minder warmte op aarde zullen zorgen. Tevens blijken de ijsgebieden aan de polen aan te groeien, wat ook gemakshalve wordt verzwegen.

Waar wel energie in gestoken zou kunnen (moeten?) worden is de ongebreidelde productie van plastic, het produceren van farma-giffen, PFASsen en vervuiling door chemische multinationals drastisch aan te pakken.
Maar ja daar zijn hele grote jongens de baas die de nationale regeringsleiders in het belang van de elite in het gareel houden.

De burgers zijn niet de producenten van plastic, pompen geen olie op, dumpen geen chemische afvalstoffen en ontwikkelen geen vliegtuigen en auto’s, maar zijn wel de dupe en weten niet te ontsnappen aan schuldgevoelens en de plundering van hun bescheiden portemonnee, omdat ze geen democratische rechten hebben.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts