Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Waarom verbieden artsen varkensvlees niet, 12-06-2015

Zou het kunnen dat artsen onwetend zijn voor het feit dat varkens 'onrein' zijn, waar joden en moslims dit al eeuwen zeker weten?

Moslims en Joden eten geen varkensvlees, omdat het in de Koran en Tora wordt verboden.

In Nepal blijven met name de Himalaya stammen, die geen varkensvlees eten, tot op hoge leeftijd gezond. Ze kunnen als dragers voor expedities blijven functioneren, terwijl stammen, die wel varkensvlees gebruiken, geteisterd worden door allerlei ziekten en vaak 'gebrekkig' minder oud worden. Met name de zgn. beschavingsziekten worden geactiveerd door varkensvlees. Hoe zou dat nou komen?

Varkensvlees blijkt voor de mens extreem toxisch om allerlei redenen:

Nou, als je dit leest worden we wederom niet vrolijk, maar we kunnen begrijpen waarom het eten van varkensvlees zo slecht is voor de gezondheid. Al met al is varkensvlees vies en ongezond vlees. Als we een periode absoluut varkensvlees vrij geleefd hebben, ontstaat er bij toevallig gebruik onmiddellijk een reactie, zoals jeuk, huidklachten en ontstekingen. Op deze manier is onzuivere voeding gemakkelijk en eenvoudig te herkennen.

Tip: Indien je toch varkensvlees lekker vindt en soms wilt eten, zorg er dan voor dat je af en toe je lichaam ondersteunt met een goede detox of ontgifting.

Als je 'Waarom het eten van varkensvlees slecht voor je is'. Intikt op google, krijg je het hele artikel

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Wilma Schaaders op 13-06-2015 om 15:14 uur:

  Van politiek weet ik niets af. Maar dit komt op het terrein waar ik al jaren zelf bewust mee bezig ben. Kanker zit in de genen, zeggen ze. Mijn moeder overleed met 46, m'n vader met 56. Ik heb ze al 20 en 10 jaar overleefd en weiger te geloven dat het in de genen zit. Voeding en/of stress is volgens mij de grootste dooddoener. Maar zovelen gaan als een mak lam naar de slachtbank. Men weigert in te zien of te leren kijken naar de feiten die zich om ons heen opstapelen. Het begint al bij babyvoeding in potjes, maar de meeste mensen geloven nog, heel naïef, dat Nutricia in het allereerste stadium toch wel met zo'n kleintje begaan is? Niet dus - het gaat de heren alleen om omzetcijfers.

 2. doreen op 14-06-2015 om 13:08 uur:

  Ja ik sluit me aan bij de voorafgaande stukjes.
  Wel wetende dat er blijkbaar voor alles een ommekeer is in het leven voor een mens. Door af en toe te prikken, prima. Voor de rest zeg ik blijf met je opinie vooral dicht bij je zelf.
  We kunnen zeker de wereld om ons heen af en toe wat aan stoten, maar meer ook niet . In plaats van te vertellen hoe slecht sommige dingen voor ons zijn zou je b.v alleen maar de wat gezondere dingen kunnen promoten die juist zijn, voor ons welzijn. Mensen worden wakker naar mijn inziens op hun eigen moment. Dus als ze hier aan toe zijn.

 3. Carlos Kort op 02-07-2020 om 20:37 uur:

  Ik ben een Moslim konverteerde en eet al heel lang geen (45 jaar) geen varkensvlees meer.
  Ik ben overtuigd dat het heel slecht voor de gezondheid is. En kan mij niet voorstellen dat mensen dit lekker kunnen vinden. Van de smaak al zou ik dit nooit meer kunnen eten.
  Zelfs als het ergens gebraden word vind ik die geur heel onnatuurlijk en vies.
  Carlos Kort

 4. rients op 02-07-2020 om 21:24 uur:

  Er is een wezenlijk verschil tussen gezondheid en niet lekker vinden.
  Ongezond is ongezond, punt. Smaak is niets meer dan een persoonlijke voorkeur.

 5. Conny Beaumont op 25-08-2020 om 11:35 uur:

  Hallo allemaal,heb ik vroegere jaren veel varkensvlees van huis uit gegeten,,,kon er van genieten,,,tijdens periode van overgang begonnen klachten..paniekaanvallen en angststoornissen,,,uiteindelijk na veel leed terecht gekomen bij orth.arts,,,hij verbiede mij direct te stoppen met eten vean varkensvlees..'tverwerkingsproces duurt urenlang voor t verteren,,,sindsdien eet ik alleen maar vis(geen vissticks,omdat t ook bewerkte zooi is)gewoon zalm kabeljauw en gewoon een goede vis...dan nog alleen kipfile of kalkoen en rundvlees mag ook,,,,maar nu we t toch over goede voeding hebben ga ik verder met informatie,,,aspartaam wat in cola zit en veel meer drankjes zoals zooi Redbull zullen moeten verbannen worden...bezoek de site van Russel Blaylock,en hij verteld waarom,,,,,,,,Oorzaken dementie/alzheimer.groeten en leef gezond zonder bewerkt voedsel..

 6. rients op 25-08-2020 om 11:50 uur:

  Beste Conny,
  De overheid heeft nooit beleid gevoerd om de gezondheid van de burgers te verbeteren. Preventieve zorg, ongezond voedsel zwaarder belasten en gezond eten naar 0% btw zou al schelen.
  Heb je ook het blog hiervoor en de 2 hierna gelezen?

 7. Conny Beaumont op 25-08-2020 om 11:54 uur:

  Wat mij grote zorgen maakt is dat elk kind nu heden ten dagen opgroeid met kant &klare maaltijden ..ze bevatten alleen veel zout ,maken er gretig gebruik van omdat t makkelijk klaar te maken is"notebene ook nog in magnetrons om op te warmen....ook magnetrons vernietigd alle vitaminen door te bestraling(weet ik van een verkoper)familielid die t eigenlijk niet mag verteller omdat hij verkoper is v de zaak...zo kom je achter veel dingen,,,,maar als opgroeiende kinder met een slechte start van tegenwoordig zie ik alleen maar zwakkelingen op de aardbol rennen,,,,krijgen met ziektes te maken,,,,zie t zo...Je rijdt een benzine auto,plots tankt je diesel..tja dan gaat de auto sputteren,,,zo is t ook met t menselijk lichaam!!!!

 8. rients op 25-08-2020 om 12:00 uur:

  Helemaal eens. Ken je mijn boeken? Daar beschrijf ik veel zaken die jou vast erg interesseren. Kijk hier maar eens op de site met ook lezersreacties, recensies en flapteksten.

 9. Conny Beaumont op 25-08-2020 om 12:04 uur:

  Beste Riens,ik hoef niet veel te lezen om te weten hoe t in de maatschappij t er aan toegaat....lobby groepen moeten aangepakt worden,die maken de mensen ziek,,hun gaat t alleen om omzet draaien en niet om t welzijn v de mensen,,ik weet er alles van..heb genoeg info gekregen van iemand die vreslijk geleden heeft en zichzelf is beginnen te genezen,,,op allerlei vlak wat ik hier beschreven heb...T begint met de GEZONDE VOEDING EN DRANKEN ZONDER ASPARTAAM....Maar t is wel een kwestie van volhouden eer je begin om te schakelen naar rotzooi en t goede,,,jullie lichaam zal er dankbaar voor zijn

 10. Conny Beaumont op 25-08-2020 om 12:15 uur:

  Hierbij wil ik nog ff mededelen dat zeerveel mensen niet weten dat darmen ook invloed heeft op spych.brein,vandaar onstaan angst/paniekaanvallen,juist door de verkeerde voeding....Weet heden ten dagen niet waarom dit niet word aangepakt.

 11. Conny Beaumont op 25-08-2020 om 12:30 uur:

  Wilma Schaaders,verkeerde voedingsstoffen kunnen leiden tot kanker,,,,,zie t zo:je stopt je cellen vol met rotzooi,,,en evenwel zo een tekort aan goede voeding leid vaak ook aan t toedoen van kanker.....maar wat ik wel evengoed vindt is dat ook veel in de genen zit..zeker waar!!!maar om jezelf op een goed jezelf te doen is om gezond te leven en alles zo puur natuurlijk wat er nog van handen is.....moet ik ook,,,t is niet altijd makkelijk maar VOEL MIJ ER WEL GOED BIJ...STERKTE

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts