Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Waarom verbieden artsen varkensvlees niet, 12-06-2015

Zou het kunnen dat artsen onwetend zijn voor het feit dat varkens 'onrein' zijn, waar joden en moslims dit al eeuwen zeker weten?

Moslims en Joden eten geen varkensvlees, omdat het in de Koran en Tora wordt verboden.

In Nepal blijven met name de Himalaya stammen, die geen varkensvlees eten, tot op hoge leeftijd gezond. Ze kunnen als dragers voor expedities blijven functioneren, terwijl stammen, die wel varkensvlees gebruiken, geteisterd worden door allerlei ziekten en vaak 'gebrekkig' minder oud worden. Met name de zgn. beschavingsziekten worden geactiveerd door varkensvlees. Hoe zou dat nou komen?

Varkensvlees blijkt voor de mens extreem toxisch om allerlei redenen:

Nou, als je dit leest worden we wederom niet vrolijk, maar we kunnen begrijpen waarom het eten van varkensvlees zo slecht is voor de gezondheid. Al met al is varkensvlees vies en ongezond vlees. Als we een periode absoluut varkensvlees vrij geleefd hebben, ontstaat er bij toevallig gebruik onmiddellijk een reactie, zoals jeuk, huidklachten en ontstekingen. Op deze manier is onzuivere voeding gemakkelijk en eenvoudig te herkennen.

Tip: Indien je toch varkensvlees lekker vindt en soms wilt eten, zorg er dan voor dat je af en toe je lichaam ondersteunt met een goede detox of ontgifting.

Als je 'Waarom het eten van varkensvlees slecht voor je is'. Intikt op google, krijg je het hele artikel

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Wilma Schaaders op 13-06-2015 om 15:14 uur:

  Van politiek weet ik niets af. Maar dit komt op het terrein waar ik al jaren zelf bewust mee bezig ben. Kanker zit in de genen, zeggen ze. Mijn moeder overleed met 46, m'n vader met 56. Ik heb ze al 20 en 10 jaar overleefd en weiger te geloven dat het in de genen zit. Voeding en/of stress is volgens mij de grootste dooddoener. Maar zovelen gaan als een mak lam naar de slachtbank. Men weigert in te zien of te leren kijken naar de feiten die zich om ons heen opstapelen. Het begint al bij babyvoeding in potjes, maar de meeste mensen geloven nog, heel naïef, dat Nutricia in het allereerste stadium toch wel met zo'n kleintje begaan is? Niet dus - het gaat de heren alleen om omzetcijfers.

 2. doreen op 14-06-2015 om 13:08 uur:

  Ja ik sluit me aan bij de voorafgaande stukjes.
  Wel wetende dat er blijkbaar voor alles een ommekeer is in het leven voor een mens. Door af en toe te prikken, prima. Voor de rest zeg ik blijf met je opinie vooral dicht bij je zelf.
  We kunnen zeker de wereld om ons heen af en toe wat aan stoten, maar meer ook niet . In plaats van te vertellen hoe slecht sommige dingen voor ons zijn zou je b.v alleen maar de wat gezondere dingen kunnen promoten die juist zijn, voor ons welzijn. Mensen worden wakker naar mijn inziens op hun eigen moment. Dus als ze hier aan toe zijn.

 3. Carlos Kort op 02-07-2020 om 20:37 uur:

  Ik ben een Moslim konverteerde en eet al heel lang geen (45 jaar) geen varkensvlees meer.
  Ik ben overtuigd dat het heel slecht voor de gezondheid is. En kan mij niet voorstellen dat mensen dit lekker kunnen vinden. Van de smaak al zou ik dit nooit meer kunnen eten.
  Zelfs als het ergens gebraden word vind ik die geur heel onnatuurlijk en vies.
  Carlos Kort

 4. rients op 02-07-2020 om 21:24 uur:

  Er is een wezenlijk verschil tussen gezondheid en niet lekker vinden.
  Ongezond is ongezond, punt. Smaak is niets meer dan een persoonlijke voorkeur.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts