Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Rutte al op campagne. Landsbelang?, 04-01-2015

Het NRC lanceerde vandaag het bericht dat de premier van alle Nederlanders al op campagne is. Kiezers paaien voor jou, jou, jou en mij? Nee, voor de VVD gvd.

In maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. Totaal onbelangrijk (zie blog 13, 14 en 15 dec.) Niet voor onze Eerste Minister. I.p.v. ons land ordentelijk te besturen, pleegt hij verraad aan de bevolking en de Staten Generaal.

Om indirect te scoren voor de Eerste Kamer gaat hij nu al tijd investeren in zijn eigen partij. Dat is een vorm van minachting van het volk.
Een premier staat boven de partijen, is onpartijdig. Nu even niet!

Te hopen valt dat het volk niet dom is. Immers de malaise in de zorg is puur VVD-werk, deels uitgevoerd door de PvdA (Plasterk en Martin van Rijn)

VVD staat voor marktwerking, concurrentie, hoge salarissen en decentralisatie. Deze vier samen is in het kort de oorzaak van landelijke onvrede over de zorg. Winst maken ten koste van patiënten en kwaliteit.

Stemadvies is niet nodig, het volk is niet dom! Maar VVD heeft groot aantal Bleke Blokjes (voor omschrijving zie blog 7 dec. ) Blok, Opstelten, Schippers, Sander Dekker, Fred Teeven en Rutte zelf.

Ik weet op welke partij ik niet ga stemmen, ook al ken ik geen enkele kandidaat van alle andere partijen. Het wordt weer Haags stemmen bij de verZieKingen in de provincie!

In mijn systeem, Romke D'13 hfdst. 36 is dit niet nodig en niet mogelijk.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts