Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Joris Demmink: de Hans Klok van de topambtenaren, 12-07-2015

Na jaren van linkse en rechtse hoeken is Demmink nog steeds niet knock out.

Deze verbazende constatering kan tot gevolg hebben dat je je schouders ophaalt en denkt dat de sensatiepers er wel bij vaart, dat er heel wat korrels zout zijn verspild.
Maar deze verbazende constatering kan ook de nieuwsgierigheid opwekken: De vuur-en-rook-connectie dwarrelt dan onwelriekend de beerput uit.

Daarom voor de 'aardigheid' even gegoogeld. Even werd heel lang en de ogen lazen beschuldigingen die de hersenen niet konden bijhouden.

Veel VVD- en CDA-prominenten blijken tot zijn kennissenkring te horen, maar ook de namen van Prins Claus en Prins Friso worden genoemd. Van beide wordt beweerd dat ze homo- en/of pedo zouden zijn. Van de laatste wordt zelfs gesuggereerd dat hij nog leeft en dat zijn graf geen lichaam bevat. Tik bijvoorbeeld: Prins Friso leeft en er komt een merkwaardig verhaal.

Vele (ex)politici -duidelijk geen volksvertegenwoordigers- worden in diverse stukken aan de vermeende dubieuze praktijken van Demmink gelinkt, als zijnde: Sorgdrager, Hirsch Ballin, Piet Hein Donner, Teeven, Opstelten, Korthals Altes, Benk Korthals, Jozias van Aartsen, Onno Ruding, Ad Melkert, maar ook Prof. G van Roon, Peter R. de Vries, Frits Salomonson, Oscar Hammerstein, Harm Brouwer, Harro Knijff, Lothar Glandorf, Hylke Brandsma en kolonel Hans Valk.

Sommigen, die belastende verklaringen aflegden of dit wilden doen, zijn onder verdachte omstandigheden overleden. Genoemd worden: huisarts Joyce Labruyere, W. Brinkhuis, Maarten van Traa en chauffeur Mosterd.

Tik op Google de naam Demmink samen met hierboven genoemde personen in en verbaas je. Ergens worden relaties gelegd tussen Marianne Vaatstra en personen rond Demmink. Of tussen Marc Dutroux en sommige bovengenoemden.

Ik las het een en ander met verbazing, weet niet wat waar is, maar de rookwolken boven Demmink zijn nog niet opgetrokken. Als het allemaal valse verklaringen zijn, zou men toch een reeks van aanklachten verwachten.

Zeker is dat 'de leek' zich verbaast over het feit dat niemand de smeulende en rokende vuurtjes weet te blussen. Al gauw wordt dit afgedaan met de termen: 'klassenjustitie' en 'doofpotpolitiek', maar ook als complotdenken.

Het verhaal in het AD over de vermissing en de waarschijnlijke dood van Manuel Schadwald plus de naam van Lothar Glandorf suggereert een link naar prominenten, waardoor het aannemelijk lijkt dat ondanks diverse tips ook dit dossier in de beerput verdwijnt, wellicht dicht in de buurt van de stapel over Demmink.

Feit blijft: Ieder is onschuldig tot de schuld door een (eerlijke) rechter als bewezen wordt verklaard.

Zie ook: Hoerenlopers versus Demmink

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Gus op 16-07-2015 om 18:09 uur:

  Dat laatste zei Admiraal Michiel de Ruiter ook over de Gebroeders de Wit. Gebroeders De Wit werden gelyncht door het volk, maar Admiraal de Ruyter meende dat men middels gerechtelijk onderzoek de schuld van deze politici diende te bewijzen.

  Ik verschil hierin van mening.
  Met Admiraal de Ruyter, ook verschil ik van mening met vertrouwen hebben in rechters die werken voor een staatssecretaris van Justitie die onder beschuldiging is gesteld. Michiel de Ruyter geloofde ook de valse vlaggen, waardoor Nederland oorlog kreeg met Engeland, ten gunste van hun gezamenlijke vijanden.

  Admiraal Tromp wordt als een groot admiraal beschouwt. Hij zette een bezem voor op zijn schip om te laten zien dat hij de Britten van de zeven zeeën had geveegd. Ik weet zeker wel dat ik van mening verschil hier met Riens, die zich heerlijk kan beroepen op deze admiraals voor zijn gelijk, maar Admiraal Tromp zou ook de oorzaak voor de oorlog met de Britten aan het licht kunnen hebben gebracht, om zo vrede te bewerkstelligen, opdat de dure bommen en granaten gericht zouden worden op de alsmaar groeiende kracht van onze vijanden in het Zuiden, wiens Armada's hersteld werden voor een Rampjaar in 1672 en een infiltratie in ons land die leidde tot de opstand van de Patriotten.

  De Britten waren onze bondgenoten. In de wereld politiek. Zowel in de UK als in onze republiek was het papisme verboden. In Frankrijk, Spanje en Portugal ondertussen was het papisme bezig met haar inquisities. Het belangrijke bondgenootschap met de Britten werd nog eens bevestigd door King William of Orange, stadhouder Willem 3, die door de Britten gesteund werd als Koning van Engeland.

  Ik begrijp best dat deze admiraals gemanipuleerd werden door infiltraties. Als ze gedeugd hadden voor hun werk, als verantwoordelijk voor oorlog en vrede dan, dan hadden we onderhandelingen kunnen voeren over Nieuw Amsterdam, nu dan New York, genoemd naar de meest Rooms Katholieke koning die de Britten ooit hadden, King Charles 2nd, the Duke of York. Admiraal Tromp en de Ruyter hebben New York niet terugveroverd, de VS werd Engelstalig, het volk daar is vervreemd van onze Staten Vertaling. Amerikanen verlieten heden zelfs de Genève vertaling voor de King James.

  Okee, de rechter met officieren van justitie, advocaten en zelfs griffiers, die aangesteld, op ze minst bekend zijn bij, heer Demmink, een rechtszaak over hun baas. Hoe zal daar de waarheid ooit boven water komen? Hoeveel slachtoffers worden vermoord, terwijl die rechtszaak bezig is om de waarheid boven tafel te krijgen?

  Druk op de ketel om hun pedofilie te bedreigen, om zo slachtoffers te verminderen, dat is wat er nu gebeurd. Dat lijkt me voor de paar slachtoffers die zo gered worden het uiterst mogelijke wat wij die er over publiceren kunnen bereiken met huidige middelen. Dat is veel vergeleken met 20 jaar geleden, waar Senator Brongersma openlijk pedofilie legaal wilde maken vanuit de senaat, waar Dominee Vissers openlijk pedopartij Martijn steunde als een acceptabel initiatief. Pedopartij Martijn is gelukkig opgeheven, ik spring me een gat in de lucht dat men dit in het buitenland niet wist! Nu dan is dit absurde homohuwelijk aan de beurt, gelukkig zag ik al meer lieden dan mijzelf deze absurde instelling ter discussie stellen.

  Overigens, rechters die veroordelen tot TBS, Ter Beschikking Stelling voor medische experimenten, er zijn Nederlanders die menen dat zulke rechters de doodstraf verdienen.
  https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/07/14/so-you-know-this-happens-human-experiments/
  Geen onzin.

  Ken de vijand, ken de bondgenoot, dat lijkt me even belangrijk hier. Rechters werkten voor Joris Demmink, daarna voor Professor Willem Witteveen, de senator die vermoord werd bij de MH17 valse vlag, een valse vlag die een oorlog met Rusland zou moeten bewerkstelligen. Als Nederland deze leugens gelooft, dan komt er oorlog met onze bondgenoten, maar oorlog met onze vijanden hebben hebben we toch al zekers 400 jaar.

 2. Rients Hofstra op 16-07-2015 om 18:24 uur:

  Een uitstekende historische verhandeling, maar ontdek nergens concreet waar je het met mij oneens bent. Maar eventuele nuanceverschillen mogen nooit een reden zijn om dit pedocrimineel netwerk ongestoord haar (in dit geval zijn) gang te laten gaan.

 3. Wilma van der Valk op 17-07-2015 om 18:15 uur:

  Dit moet zo snel als mogelijk gestopt worden, liefst door onafhankelijk onderzoek. Niet door justitie, want die zijn bevooroordeeld. Hier moet werkelijk de onderste steen boven komen

 4. Rients Hofstra op 17-07-2015 om 18:38 uur:

  Dan moet eerst het politieke systeem veranderd worden, zoals ik in mijn boeken heb beschreven met volksvertegenwoordigers i.p.v. politici. Zie een ander blog.

 5. johannes torrentius op 23-07-2015 om 23:48 uur:

  Alle betrokkene waren ooit lid van studenten vereniging Minerva ook de rechters. Daarom wordt deze kwestie niet opgelost. Ook bij de vuile grondaffaire in Leiden waren rechters en officieren van justitie oud leden van Minerva zo ook de gedaagde kereltje Pechtold. En die hangt nu de grote jongen uit. Ik hou mijn hart vast als er weer gestemd moet worden. Worden we weer gen..........d

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts