Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Kabinet Mark Rutte crimineel? II, 19-11-2014

Als mijn stelling van gisteren zou kloppen, dan zijn VVD, PvdA en de gedogers D’66, CU en SGP alle vijf criminele organisaties.

Neem voor deze conclusie als voorbeeld de drie landelijke motorclubs. Daar zorgt een deel van de leden voor de benaming criminele organisatie omdat dat deel een strafblad heeft, waardoor automatisch alle leden lid zijn van een criminele organisatie.

Trek dit als vergelijking door naar de politiek. Als de genoemde vijf partijen, die samen de meerderheid van de Nederlandse bevolking vertegenwoordigen gezien de voorgaande omschrijving criminele organisaties zijn, is heel Nederland een crimineel land. De meerderheid bepaalt ook deze keer. Dat noemen we nou democratie.

Maar ik weiger als onschuldig staatsburger lid te zijn van een crimineel volk of te accepteren in een crimineel land te wonen, dus trek ik uit eigenbelang mijn vraagstelling in. Rutte en consorten zijn dan maar geen criminelen. Maar wat zijn ze wel? Misschien regenten zonder vakinhoudelijke bagage. De vereiste vakkennis ontberen wat op ieder departement verwacht zou mogen worden. Dus kunnen ze er eigenlijk niets aan doen, zitten op de verkeerde plek belangrijk te doen.

Trieste conclusie. Schijnt ook democratie te worden genoemd.

Onze bewindslieden zijn allemaal Bleke Blokjes. Zal ik morgen uitleggen.

In mijn boek Romke D’13 staat de oplossing, echt waar: Hoofdstuk 36! De oplossing voor de problemen in de zorg, het onderwijs, defensie, economie, innovatie, goede doelen, enz., enz.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts