Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Terrorist ben je niet voor je plezier, 20-10-2023

In 40/45 werden de mensen die spoorlijnen saboteerden, bonnenkantoren overvielen, vluchtelingen hielpen onderduiken en opgesloten vrijheidsstrijders bevrijdden door de Duitsers terroristen genoemd, terwijl wij ze nu nog eren als verzetshelden.

Heel veel genocide ellende is komen overwaaien vanuit de VS. Ik las het boek ‘De ondraaglijke werkelijkheid’ van Dik Kok (Frank Smits). Hij besteedde veel pagina’s aan de werkelijke geschiedenis van de VS vanaf het eerste begin. “In 1776 verklaarden dertien Britse koloniale regio’s onder leiding van The Founding Fathers zich onafhankelijk van de UK.”
Sindsdien werd het door toetreding van andere gebieden, na burgeroorlogen, het opkopen van grote gebieden (zo werd Alaska van Rusland gekocht) en het uitroeien van de autonome inheemse bevolking (de Indianen) een land van 50 staten.

M.n. de strijd tegen de Indianen was niets minder dan een gerichte slachting van de oorspronkelijke bevolkingsgroepen. Er werd hen steeds meer land afgenomen, waarbij de meesten omkwamen en zij die zich overgaven, werden in reservaten ‘opgeborgen’ Dit proces heeft wel tot twee eeuwen geduurd. Nadat de Indianen getalsmatig geminimaliseerd waren en de VS een supermacht in wording was, steunde het land onder impulsen van, en gemanipuleerd door miljardairs als de Rockefellers, de Rothschilds en bankeigenaren als Goldman Sachs en de Morgans om de Duitsers te helpen tegen het rode gevaar van Stalin, die ook al niet, net als Mao later, vies was van genocide. We weten allemaal wat de nazi’s vervolgens systematisch met Joden hebben gedaan, volledig in de lijn van de genocide op de Indianen in het thuisland van die machtige Amerikaanse griezels.

Wederom speelt Amerika een prominente rol, nu in het Midden-Oosten. Onder leiding van o.a. de Rotschilds, die grote delen van de Palestijnse gebieden -een kolonie van Engeland- opkochten en de Joden ter beschikking stelden. Dat ging ten koste van de Palestijnse bevolking. Waar tot 1948 her en der wat Joden en veel Palestijnen in vrede samenleefden, veranderde dat na 1948. Eenzijdig werd een grens getrokken en vrijwel alle oorspronkelijke Palestijnen van hun grond verjaagd. Dat heeft inmiddels veel (m.n. Palestijnse) doden gekost. Met behulp van Amerika kwamen de Joden immer als overwinnaars uit de strijd. In de loop der jaren tot aan nu toe werden/worden op de Jordaanoever achterelkaar nieuwe nederzettingen gebouwd, waarbij steeds maar weer de Palestijnen verplicht en vaak met geweld moesten vertrekken.

De Gaza werd door Israël aangewezen als thuishaven van de Palestijnen, zogenaamd met een eigen bestuur, maar in feite volledig onder controle van de Israëli’s. Alles in Gaza werd en wordt gevolgd door o.a. de Mossad, de meest geavanceerde en gevreesde geheime dienst ter wereld. De grens met Gaza werd hermetisch afgesloten, de ‘gevangen bevolking van Gaza’ is met alles totaal afhankelijk van de Israëlische overheid.

De Mossad houdt alles in de gaten. Als een slak de grens passeert, weet iemand van de Mossad dat. Vliegt een wesp van west naar oost, wordt die direct dood gemept. En dan zou het de diverse Israëlische geheime diensten zijn ontgaan dat er honderden raketten Gaza binnenkwamen? De militaire reactie van Israël op een onverteerbare, zwaar misdadige aanval op Joodse kinderen, is disproportioneel. Want hele stadsdelen platbombarderen is een vorm van genocide, een ziekenhuis (door wie dan ook) met raketten aanvallen is barbaars. Als men daar slakken en wespen kan waarnemen, weten ze tot op de cm precies waar de kopstukken van Hamas zitten. Daar hoeven geen duizenden vredelievende inwoners van Gaza aan opgeofferd te worden. Nu moeten alle inwoners van Noord naar Zuid vluchten zodat Hamasleden kunnen worden opgepakt. Alsof alleen de Hamasterroristen netjes achterblijven om gemarteld en gedood te kunnen worden? Is iedereen naïef, dom, of toch een slaafse msm-vreter? En de VS steunt Israël door dik en dun, de VS met een giga genocideverleden.

Het lijkt er op dat 9/11 als voorbeeld is gebruikt om Gaza te kunnen vernietigen. (Na de Twin Towers had president Bush de verdeelde neuzen van alle Amerikanen weer dezelfde kant op, richting het Midden Oosten (m.n. Iran, Irak en Afghanistan). De populariteit van Netanyahu was voor de aanslag op het kinderfeest tot een dieptepunt gezakt. Zo’n barbaarse Hamas-aanslag op kinderen was ideaal om de gelederen te sluiten en de internationale msm achter de ongekende wraakacties te krijgen. Het lijkt verdomt veel op een genocidecomplot, niet door mij bedacht, maar door de Mossad.

En dan Europa. O.l.v. de wereldelite (Kabal, Illuminatie, Deep State, Vrijmetselaars, Jezuïeten, Bilderberggroep, The Council of Foreign Relations, WEF, enz., enz.) moeten de Europese en Afrikaanse rassen zich mengen, met als gevolg dat Europeanen met lede ogen moeten aanzien hoe ze worden overspoeld door Afrikaanse vluchtelingen dan wel gelukzoekers. Moet dit escaleren tot een ongekende clash tussen Europeanen en gemigreerde Afrikanen? Op de Georgia Guidestones stond immers gebeiteld dat de wereldbevolking van ruim 7 miljard terug moet naar ca. een half miljard. Met name Bill Gates heeft dat meerdere malen bevestigd.

Intussen zijn er diverse Nederlanders die het niet lijdzaam wensen aan te zien. Het gros der Nederlanders echter ondergaat het helaas als makke schapen, zoals kortelings bij meerdere ondemocratisch besloten misdaden tegen de mensheid (naast corona te veel om op te noemen). Maar juist de (verzets)strijders worden door de agressors weggezet als terroristen, zeker als er bij herhaling geweld wordt gebruikt. Terroristische aanslagen zijn afschuwelijk, maar terrorist ben je echt niet voor je plezier, waarbij ik absoluut niets wil goedpraten. Onze volwassen voorouders in 40/45 wisten er alles van. Een aantal zal zich in hun graf afvragen waarvoor zij indertijd verzetswerk hebben geleverd.

Nu Nederland als onderdeel van de EU, na de Indianen, de Joden en de Palestijnen aan de beurt zou kunnen zijn, zijn er twee opties: 1 - accepteren, niets doen en verraad plegen aan de 40/45 verzetsstrijders en aan de huidige jongste generaties, of 2 - strijden tegen onrecht, tegen anti-democratie, tegen globalisten en tegen de EU die gepusht wordt door de elite. Een elite die tijdens elke oorlog aan beide zijden kapitalen verdiende en nog steeds verdient.

Die strijd kunnen we niet winnen zolang we overal lid van zijn. De 1e stap zou moeten zijn om Brussel te verlaten. Daarna de WHO links laten liggen en de Bilderbergers geen podium meer gunnen. Dan kunnen we de grenzen gesloten houden voor ongewenste gouddelvers.
Uiteraard zijn echte vluchtelingen (politieke vluchtelingen en oorlogsslachtoffers) tijdelijk van harte welkom. Maar wel nadat ze een contract hebben ondertekend meteen terug te gaan als het in hun land weer veilig is. Dan kunnen ze hier op humane wijze best tijdelijk onderdak krijgen.

Ik heb niets tegen Amerikanen, Duitsers, Joden en Afrikanen (op diverse enge uitzonderingen na), maar heb er intussen ook niet zoveel meer mee op. Ik laat graag ieder in zijn waarde, terwijl ik me realiseer dat er tallozen zijn die hun eigen dubieuze waarden aan anderen willen opdringen. Nog steeds!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Marcel op 26-10-2023 om 07:27 uur:

  De moslims hebben een geschiedenis van genocides.
  Heel noord Afrika was Christelijk. Afghanistan was boedistisch. De lijst is veel langer. Pontidche Grieken, Armenen.om er slechts 2 recentere te noemen.
  De "Palestijnen" bestaan pas sinds Arafat dit bedacht heeft.
  Het Brits mandaat was gesplitst in land voor de joden, Israël en land voor de rest Jordanië.
  De moslims vielen, eensgezind, in 1948 Israël vanaf dag 1 aan.
  Tot op de huidige dag is dit niet veranderd.
  Dat land van Israel was, je zegt het zelf, eerlijk gekocht.
  Voornamelijk onvruchtbare woestijn, waar de moslims al 1400 jaar niet naar om keken, want die willen alleen maar veroveren.
  In hun wereldbeeld komt het niet voor dat door moslims veroverde (en uitgemoorde, de vrouwen worden verkracht, de rest uitgemoord of als slaaf afgevoerd) gebieden weer in andere handen vallen.
  Lees de bijbel en de koran, Dan snap de de verschillen.
  De Israëliërs hebben vaak vrede aangeboden.
  In het handvest van Hamas staat letterlijk dat de joden verdelgd moeten worden. Ze halen alleen maar de koran aan, want daar staat dat ook. En er is maar 1 islam.
  De Palestijnen hadden met de miljarden subsidies het land kunnen opbouwen, maar ze kopen alleen maar wapens. Ze hitsen hun kinderen op tot geweld.
  De Palestijnen zijn terroristen, geen vrijheidsstrijders.

 2. Anton op 26-10-2023 om 08:34 uur:

  Ja, dat probeert men ons wijs te maken...

 3. Josef op 26-10-2023 om 12:17 uur:

  Marcel,

  Je hebt helemaal gelijk de moslims zijn het kwaad.
  Ook dat de terrorist arafat olv. rusland de palestijen gingen benoemen.
  Marcel, Top wat je geschreven hebt!

 4. Annie Pronk op 26-10-2023 om 16:01 uur:

  Het is ook niet3 waar, dT ze voor 1948 vredig naast elkaar leefden. Ook zonder de eigen staat Israël werd er al vreselijk vermoord. 1929 is er een grote slachting in Hebron geweest. Van uit het niets, vlam in de pan. Ook aangekochte grond van Arabieren, waar een kibboets was gebouwd met Russische Joden. Werd aangevallen Jaloezie? Zij bewerkten wel het land. Moerassen drooggelegd met veel slachtoffers.Mijn ouders zaten in het verzet. Die hebben geen baby hoofdjes de het hoofd afgeslagen. Of mensen aan elkaar vastgebonden en verbrand.Niet te vergelijken.De naam Palestina komt bij de Romeinen vandaan. Voor 1948 had iedere bewoner een Palestijns paspoort. Ook de Joden. De "palestijn" bestaat niet. Pas in de jaren 60 bedacht door Arafat. Die zelf uit Egypte kwam. Zijn oom was groot moefti in Jeruzalem en heeft veel leed aan zijn handen

 5. karton op 06-11-2023 om 09:52 uur:

  Ik heb een gloeiende pest-hekel aan islamieten vanwege hun (wan-)gedrag o.a. in óns land.
  Er zullen ongetwijfeld óók wel goede islamieten bestaan, ik kom ze alleen zo bitter weinig tegen.

 6. Josef op 06-11-2023 om 13:44 uur:

  Beste Rients,

  Zijn de moslims ooit iets in de weg gelegd met hun terroristische verleden en heden?
  Zij kunnen anders gelovigen en niet gelovigen zonder tegenspraak vermoorden.
  Hoezo Terrorist ben je niet voor je plezier,alle jaren dat de islam bestaat zijn het terroristen geweest ingeprent door een imbeciel die zich profeet laat noemen!

 7. Aart op 06-11-2023 om 22:21 uur:

  "Niets is wat het lijkt en zelfs dat niet!"
  Bekijk deze film eens. Het geeft je een totaal andere kijk op wat Israël is en vooral wat Israëlieten doen: https://stopworldcontrol.com/nl/israel/

 8. Josef op 18-11-2023 om 04:13 uur:

  Aart,

  David Sörensen is een palestijnen liefhebber en antisemiet.
  Ook hij liegt alles aan elkaar vast precies als de moslims dat doen.
  Vele Nederlanders doen zoals in de 2de wereld oorlog namelijk de ophitsende media geloven waar hitler en zijn schorem nu jaloers op zouden zijn!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts