Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Keert het tij?, 28-10-2023

Heel schuchter kruipen de landelijke dagbladen uit hun schulp.

Nadat heel veel politici om soms duistere redenen uit de politiek stapten (of vluchtten), komen de landelijke dagbladen schoorvoetend met berichten die tot voor kort in de alternatieve nieuwsbronnen werden vermeld.

Het begon met De Telegraaf die columnisten als Leon de Winter, Ronald Plasterk, Wierd Duk, Nousicaa Marbe en Wouter de Winther de vrije hand gaven om kritischer naar m.n. de Nederlandse overheid te kijken.

Het AD begon afgelopen vrijdag voorzichtig met een anti-farmaberichtje, dat te veel mensen slaappillen slikken. Verder suggereren ze daar dat wanneer de koning belasting gaat betalen, het draagvlak van de monarchie gaat groeien. En ze komen met een artikel over mensen die dankzij Tata Steel veel levenskwaliteit hebben moeten inleveren, waar de overheid al tijden ongevoelig voor was. Tevens een bericht dat de premier van Slowakije stopt met wapenleveranties aan Oekraïne. Verderop: ‘Akkers vol panelen, dat moet je niet willen’ of: ‘Boom hindert zonnepanelen, maar kappen mag niet’. Dan volgt een bijna paginagroot artikel over de Trump goedgezinde nieuwe voorzitter van het huis van afgevaardigden Mike Johnson.
En ten slotte de vraag: ‘Mogen geheime diensten mijn e-mails meelezen?’ Dit levert een redelijk kritisch artikel op. En dan als slotstukje op pag. 25 de brief van de dag: ‘Alleen totale ommekeer kan het Midden-Oosten redden.’

Maar ook donderdag al: Arib opent frontale aanval op bestuur van Tweede Kamer’ en op pag. 13: ‘Post-covid en meer risico’s bleven te lang onderbelicht. Ook in de laatste fase van de corona-aanpak kampte het kabinet met een tunnelvisie, was de ic-capaciteit nog altijd dominant en werden risico’s van andere langdurige schade door het coronabeleid voor lief genomen. Korte termijnstrategie was te lang leidend voor kabinet.’ En op pagina 28/29: ‘Film over kindermisbruik trok al 25 miljoen bezoekers en het is onmogelijk dat zij allemaal complottheorieën aanhangen.’

Het is niet veel, een kinderhand is gauw gevuld, maar toch. En dan het zogenaamde kwaliteitsblad De Volkskrant, dé spreekbuis van kabinet, RIVM, WEF, farma en andere kwalijke organisaties, komt hier en daar enigszins tot inkeer. Kustaw Bessems: ‘Belangrijke, pijnlijke conclusies over de coronacrisis. Maar is Nederland eraan toe?’ Nou, nadat de baggerverkondigers de Nederlandse bevolking in opdracht van de overheid jarenlang hebben vergiftigd met onjuistheden, mag je niet verwachten dat alle makke Volkskrantlezers er nu al aan toe zijn om alle list en bedrog van onze corrupte overheid te kunnen bevatten.
Kustaw stelt tevens dat het kabinet dacht dat het niet aan ons kon uitleggen dat vroeg ingrijpen verstandiger was en liet de ellende daarom steeds opnieuw oplopen.’
Leuk deze constatering, maar had dat ten minste 2 jaar geleden al geopperd. Maar dat mocht niet. Slaafs de overheid volgen en kritische mensen verketteren was de norm bij de msm en is dat eigenlijk nog steeds.

Verder stond er in de zaterdagkrant een kaartje van Noord-Gaza, met onvoorstelbaar veel schadeplekken na Israëlische aanvallen, voor, tijdens en na de periode 12/17 oktober. Uiteraard was de Hamas-aanval satanisch, maar vlak de regering Netanyahu niet uit. Een regering vol oorlogsmisdadigers, suggereert dit kaartje.
En Frank Kalshoven schreef een kritische column over de msm-lieveling Pieter Omtzigt en zijn NSC (CDA-light). Mijn conclusie daaruit: Pieter kan met al zijn halfslachtige standpunten zowel over links als over rechts zijn kiezers belazeren.

En dan eindig ik met het bericht op pag. 12 van de Volkskrant -het van huis uit katholieke dagblad-: 440 duizend Spaanse kinderen misbruikt in katholieke kerk. Het had de krant gesierd dit al veel eerder en bij herhaling te rapporteren. En niet alleen binnen de kerk. De Volkskrant had ook diverse hoogwaardigheidsdragers aan moeten klagen. Mensen aan de macht in diverse geledingen vergrijpen zich structureel aan kinderen. Deels vanwege seksuele afwijkingen, deels ook door satanische behoeftes. De meeste (veruit de meeste) daders beroepen zich op goedgelovige kerkelijke betrokkenheid.

Nou, naast de overheid heeft met name het geloof (zie dit zeer ruim en merk op dat de laatste groep zwaar vertegenwoordigd is in de overheid) veel meer kapot gemaakt dan ooit goed gedaan, met de msm als vergoelijkende spreekbuizen.

Het tij keert. Politici vluchten, de msm draait gestaag. Niet uit overtuiging, maar om te redden wat er nog te redden valt, omdat zij langzaam inzien dat het goede zal zegevieren.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Marcel op 28-10-2023 om 23:51 uur:

  Ik vind het wel typisch. MSM is list en bedrog v.w.b. nep covid, maar men hangt wel aan hun lippen als het over de 'zielige' Gazanen gaat.
  De Gazanen hebben nog nooit de hand uitgestoken naar Israël.
  In tegendeel.
  Dit staat ook luid en duidelijk in het handvest van Hamas, dat een getrouwe weergave is van de koran.
  Maar mensen tegenwoordig hebben het geheugen van een goudvis, lijkt het.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts