Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De overheid waakt over ons, toch?, 04-08-2023

Nieuwsberichtje op de radio: Door nat voorjaar dit jaar een gehalveerde kersenoogst. Tevens zijn er zorgen over het aantal bessen en de kwaliteit van aardappelen.

Wat een onzin: aardappelen moeten van de Ruttegang voortijdig worden geoogst, als ze nog niet volgroeid zijn. Daardoor worden de frieten kleiner en duurder. Laat het poten, de verzorging en het oogsten van de piepers aan echte deskundigen over, nl de boeren.

Ook wordt gewaarschuwd geen bramen te plukken: de vossen piesen eroverheen en zorgen daardoor voor levensgevaarlijke wormen. Wat een kul. Ik heb hier nog nooit een vos gezien en zeker niet eentje die kan hoogpiesen. Waarom zou een vos al die ranken met scherpe stekels opzoeken om er overheen te jakkeren?
Gecombineerd met het andere rampbericht als zou er een armzalige oogst aan bessen zijn vanwege het gemanipuleerde weer: nog nooit zoveel bramen gezien en geplukt.

Waarom worden we voortdurend overspoeld met angstberichten en valse info? Tijdens hoge zomerse temperaturen (absoluut niet uniek en/of buitenproportioneel) buitelen de klimaatfanaten onzin-verspreidend over elkaar heen. Maar nu we de 3e week met veel regen en te lage temperaturen voor de tijd van het jaar ingaan, hoor ik Volle Frans, Zweedse Greet, Jongetje Jetten en Kwart Klavertje Klimaat nergens om te waarschuwen dat de aarde afkoelt. Dat we dus meer boeren nodig hebben om wat extra stikstof en CO2 de lucht in te sproeien. Moeten we vrezen voor een alles bevriezende ijstijd terwijl Jesse, Rob en Frans wellicht weer vlieguren maken op weg naar tropische oorden.
Over vliegen gesproken: spouwisolatie gaat op een laag gaspitje. Want er zouden vleermuizen in de spouw kunnen zitten. We zijn volledig doorgeschoten met de onnatuurlijke bescherming van wolven, dassen, vleermuizen en politici.

En waarom is hier alles duurder dan in de ons omringende landen? Benzine, diesel en gas is elders veel goedkoper dan hier. Een bloemkool, hier geteeld en vervoerd naar o.a. Spanje door “CO2 vervuilers”, is daar aanmerkelijk goedkoper. Roomboter kost in Duitsland minder dan de helft van de prijs hier. Picnic (deels van Bill Gates) zegt heel veel producten uit Duitsland te halen om die hier onder de prijs van de zeer winstjattende grootgrutters aan te bieden.
Komt dat omdat al die landen geen stikstofoverschot hebben? Geen CO2 problemen?

De staatsbestuurders blazen te pas en vooral te onpas hoog van het torentje, maar hier hoor je de overheid niet over, voor zover we nog een overheid over hebben na een gestage Binnenhoofse leegloop. Bekend is ook bij hen uiteraard dat ratten als eerste een zinkend schip verlaten!
Maar wat de overblijfselen van die overheid niet vertellen en de voorheen complete overheid nooit vertelde, zijn alle nadelen van elektrisch rijden, wind- en zonne-energie.

In o.a. Congo worden kobalt en lithium gewonnen onder erbarmelijke omstandigheden. Meer dan 70% gebeurt door kinderen waarvan er heel veel sterven door uitputting of vergiftiging. Die andere 30 % wordt door volwassen ‘slaven’ voor luttele centen gedolven. Ook zij sterven of worden blijvend invalide. Excuses van Lex de Laatste blijven in opdracht van GL66 achterwege

Met de kennis van spontane ontbranding van die elektrische gevaartes is het toch wel fijn dat de Nederlandse bevolking middels belastingen zo vrijgevig is om de met kinderbloed besmeurde brandbommen te subsidiëren.

Nee, dan moeten wij ons ernstig zorgen maken over de kersenoogst en de pissende vossen, terwijl er plannen klaarliggen nog meer windmolens te plaatsen en groene weilanden om te vormen tot zonnepanelenvlaktes. Ook daar hebben die kindslaven voor anderhalve cent per dag aan mogen meewerken. Dat duizenden vogels zich doodvliegen tegen de enorme maaiende wieken is bijzaak, als er maar geen vleermuizen uit een spouwmuur bij betrokken zijn.

Maar gelukkig: op de voorpagina prijkt het bericht dat in Dalfsen de gelukkigste mensen wonen en in Heerlen helaas de minst gelukkigen. Nou is Heerlen niet te vergelijken met de stakkers in de kobalt- en de lithiummijnen, maar toch, wel nationaal nieuws.
Laat de oplossing wereldwijd nou voor het oprapen liggen. Laat er in verschillende werelddelen verspreid (eigenlijk alleen Europa en de VS) één ultra rijke familie wonen. Samen hebben ze 500 biljard (500 en daarachter 15 nullen) in dollars. Als die familie een beetje hart heeft en hun fortuin verdeelt over alle mensen op aarde (ca. 7 miljard), dan krijgt elke wereldburger 70 miljoen dollar. Geen gezeik, iedereen rijk.
Geld maakt uiteraard niet gelukkig, maar voor mensen onder de armoedegrens is geld in overvloed een stevige zorg minder.
Maar die familie heeft geen hart, geen spiersplintertje hart. Wil alleen maar meer, meer en nog veel meer. Die familie luistert naar de naam Rothschild en nergens anders naar.

We zouden het moeten hebben van onze overheid die ons dient te dienen en te vertegenwoordigen. Maar is de conclusie echter de juiste dat de overheid niet voor het eigen volk zorgt, maar uit eigen belang de bewoners van ons land liever belazert?
Hebben wij een overheid die ons onder het wakende oog van de WEF-elite goedgepland al goedgelovig en slaapwandelend naar de afgrond leidt?

Dank heer Mark voor alles wat fout is gegaan en dank alle helden van GL/66 alvast voor alles dat er onder jullie toezicht nog allemaal fout zal gaan!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. koddebeier op 05-08-2023 om 11:55 uur:

  De overheid ??? Ik zou het uitlaten van mijn hond niet eens aan ze toe vertrouwen !!!!
  Bij alle overheidsinstellingen is het een zooitje.
  De linkerhand weet niet wat de rechter doet, incompetentie viert hoogtij, geld (van de burgers) wordt over de balk gesmeten enz, enz.
  De regering maakt er al jaren een zooitje van !

 2. Aart op 05-08-2023 om 12:41 uur:

  Roverheid dus...

 3. Rients op 05-08-2023 om 13:44 uur:

  Beste Koddebeier en Aart,
  Daarom heb ik een AS-boekje geschreven wat in de loop van augustus uit gaat komen, waarin wordt aangegeven hoe fout het huidige systeem is en hoe het zou moeten. En dat laatste is haalbaar, is geen luchtkasteel!

 4. Marcel op 05-08-2023 om 19:28 uur:

  Ook vleermuizen zijn vaak de dupe van de windmolens, net als zeer veel insecten.

 5. Josef op 06-08-2023 om 08:42 uur:

  Beste Rients,

  De overheid waakt op de verkeerde manier over ons.
  Het waken is bewaken geworden opdat wij niet de vrije media geloven waar nog wel de waarheid verteld wordt, waar zij als de dood voor zijn.
  Zij bemoeien zich met zaken waar zij niets mee te maken hebben en waar zij zich druk om zouden moeten maken laten zij aan stel imbeciele instituten over die dik betaald worden van ons geld.

 6. Rients op 06-08-2023 om 11:45 uur:

  Beste Josef, Akkoord dat AS de oplossing in zich heeft?
  De overheid dient van en voor de bevolking te zijn.
  De huidige overheid der elite leidt ons naar de ondergang.

 7. Jan op 07-08-2023 om 21:56 uur:

  Nederland wordt een onderwaterland.
  Meer huizenbouw,bomenkap,zonnepanelen en de verschrikkelijke windmolens in weilanden!
  Men denkt totaal niet aan slijtage van die zonnepanelen en windmolens.
  Er liggen nu al kleine stukjes gesplinterde zonnepanelen in de natuur bij brand!Zeer schadelijk voor de dieren,ze zijn niet weg te krijgen..
  Waar gaan de windmolens heen als er 1 afbreekt?of versleten is?Net als de accu's van elektrische fietsen en autos een enorme vervuiling is bij het afvoeren.
  Onbergrijpelijk. Nederland moet voller gebouwd worden en geen koe meer in de wei,en egel en vogel in je tuin,alles is bestraat de regen kan geen kant op.Triest.

 8. Rients op 07-08-2023 om 22:50 uur:

  Beste Jan, Het lijkt dat m.n. GL66PvdA TweedeKamerleden heel slecht nádenken en absoluut niet zelfdenken.
  Ze storten ons van de ene in de andere ramp!

 9. scherpschutter1943 op 27-08-2023 om 22:21 uur:

  de staat is je ergste vijand (en timmermans natuurlijk)

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts