Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De Nederlandse wereld op z’n kop, 07-10-2023

Oekraïense vluchtelingen krijgen een voorkeursbehandeling t.o.v. onze eigen bevolking. Mag ik dat raar vinden?

Oekraïne speelt hoog, maar zeker ook een dubieus spel, nadat ze alle ellende over zichzelf hebben afgeroepen. Vanaf 2014 is er een naziregime aan de macht gekomen, die in de Russisch sprekende gebiedsdelen Donetsk en Luhansk is losgegaan op het eigen (etnisch Russisch) bevolkingsdeel.

Maar dat is niet alles. Na de val van de muur werd overeengekomen dat de NAVO geen inch richting het oosten zou gaan uitbreiden. Daarop mochten Oost- en West Duitsland samengaan. Inmiddels zijn bijna alle Oost-Europese landen van het voormalige Warschaupact lid van de EU en van de NAVO, waarmee het Westen als zeer onbetrouwbaar landjepikkerig te keer is gegaan.
Toen ook Oekraïne bij de NAVO en de EU aanklopte, was de maat voor Poetin vol. Zijn aanvallen op eerst de Krim en later de Donbas (Donetsk en Luhansk) zijn menselijk gezien gruwelijk, staatsrechtelijk zeer begrijpelijk. Rusland is inmiddels volledig ‘omsingeld’ door de VS/NAVO

Dat de Nederlandse overheid met de msm-spreekbuizen kritiekloos achter clown Zelensky aanhobbelt is ten hemel schreiend. Daarbij valt het NSDAP-papiertje van Nazi-boef Bernard in het niet. Rutte rommelt ons een oorlog in, zonder de bevolking te raadplegen. Is Mark R. daardoor automatisch een oorlogsmisdadiger? Staatsrechtelijke deskundigen zullen dit weten. Miljarden gaan naar het foute land, met wellicht heel veel onschuldige en vredelievende burgers.

Maar na het wapengekletter kwam de vluchtelingenstroom op gang. De meesten in een mooie auto, een duur horloge om de pols en de nieuwste IPhones aan het oor. Nou moeten oorlogsvluchtelingen altijd geholpen worden als het land van herkomst onveilig is. Maar is Oekraïne onveilig? Welnee, alleen in het uiterste zuidoosten wordt/werd gevochten, op nog geen 1/10 van het totale grondgebied. Alles ten noorden van de Donbas is en was veilig gebied. Juist daar hadden alle vluchtelingen moeten worden opgevangen.

Maar nee, wij moeten weer zonodig voor de rest van de wereld zorgen, nu voor mondige Oekraïners. Mondig ja, ze stellen eisen ten koste van onze eigen bevolking. Ze willen een woning in een land waar Nederlandse jongelui op een wachtlijst staan, waarbij meer dan 10 jaar wachten geen uitzondering is. Maar de onterechte vluchtelingen gaan hier gewoon voor. Bekend is het geval van een Roemeens gezin met kinderen dat met voorrang een nieuwe woning mocht betrekken. Echter de oudste dochter was reeds 21 jaar en had daarmee de leeftijd om op zichzelf te wonen. Kortom, je raadt het al: ze kreeg een eigen nieuwbouwwoning.

Nou dienen echte vluchtelingen voor oorlogsgeweld zeer humaan te worden opgevangen, maar elke vluchteling zou een contract moeten ondertekenen dat het complete gezin gelijk de terugreis aanvaart op het moment dat het land weer veilig is. Vrij vertaald: Oekraïners hadden hier nooit moeten worden toegelaten, maar eenmaal hier zouden ze nu alweer de koffers moeten pakken en naar de veilige landsdelen moeten terugkeren.

Wellicht zouden de betreffende volwassenen eens moeten nadenken of ze wel zo goed uit zijn met een komiek die het ganse land voor de gek houdt. Alleen het eigen land? Welnee, alle “beschaafde” landen van de NAVO. Van alle donaties schijnt Zelensky en naaste boevenbende er ook privé niet slechter van te zijn geworden.
Een coupe zou voor alle partijen een zegen zijn. Een revolutie, waardoor Kiev voortaan een eigen weg kan varen, los van Rusland en zeker los van de EU en van de NAVO. Kijk dan maar eens hoe snel Poetin zijn troepen terughaalt.

Maar nee, de zielige welgestelde Oekraïense vluchtelingen gaan niet orde op zaken stellen in hun eigen land, maar worden hier in de watten gelegd. Zodanig dat niet uitgesloten moet worden dat ze hier voorgoed willen blijven wonen. Intussen lees ik dat de Oekraïense ambassadeur er voor pleit dat alle kinderen van zijn gevluchte landgenoten hier les moeten krijgen in het Oekraïens. Want straks zijn ze verleerd hun taal te spreken en vooral te schrijven. Wat een onzin. Blijven ze hier dan voorgoed? Ik kom uit Friesland, woon ruim 50 jaar in Holland en spreek nog vloeiend Fries, hoewel ik hier in de buurt geen Friezen ken, dus zelden Fries spreek. Buren komen uit Iran, kregen hier een zoontje dat veel beter vreemd praat dan Nederlands.

Zolang de woningnood voor met name Nederlandse starters desastreuze vormen gaat aannemen en het onderwijs hier met de week achteruit holt, moeten we er alle energie in steken om deze problemen ten behoeve van de eigen bevolking op te lossen. Gelijktijdig moeten alle onterechte vluchtelingen met gezwinde spoed in dit geval oostwaarts worden gedirigeerd.

Nederlanders eerst is een beladen term, maar het omgekeerde kan toch nooit de bedoeling zijn. Misschien gaan de verkiezingen dusdanige verschuivingen laten zien waardoor de foute partijen voldoende klappen krijgen, op voorwaarde dat ze niet heimelijk alsnog hun eigen uitslagen bepalen.

Ik zou willen oproepen om op 22 nov. zo veel mogelijk op kleine partijen (splinters) te stemmen, zodat er geen kabinet te vormen is en AS (het Alternatieve Staatsbestel) als oplossing heel veel ellende naar de prullenbak kan laten verdwijnen.

Nederland moet eindelijk van de Nederlandse burgers worden i.p.v. van regentenpartijen die opteren voor vluchtelingen eerst.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Harrie op 07-10-2023 om 23:26 uur:

    Als de kranten en het journaal nu eens al deze feiten zouden vermelden, dan was die oorlog al lang over. Maar de media zijn in handen van een kleine kliek van multi miljardairs, die aan de oorlog dik geld verdienen en die letterlijk over lijken lopen

  2. Rients op 08-10-2023 om 10:49 uur:

    Hai Harrie, Precies. De kliek (deep state) is het kwaad, de mediakliek de verspreider van al het kwaad.

  3. Adriana op 09-10-2023 om 22:41 uur:

    Ben het eens met jouw zienswijze w.b. het Oekraine-conflict. Ik vrees dat deze 'vluchtelingen' ook niet alles weten over de ware staatsterreur in hun eigen land. Of ze voor of tegen Zelensky zijn, doet niet terzake want deze clown is daar neergezet door de machtselite van de VS met daarboven het WEF. Top-down is Europa dermate geinfiltreerd dat verkiezingen geen uitkomst zullen brengen. Hooguit zou uit de EU stappen een begin kunnen zijn om meer als Nederland voor de Nederlanders de geweldige puinhopen te gaan opruimen.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts