Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De duivel huist in kerk en politiek, 17-02-2023

14 februari op pagina 15 van de Telegraaf: Portugese kerk misbruikte bijna 1500 kinderen. Dan denk ik: ‘Is dit satanisme bij de grens gestopt of kunnen we dit demonische wangedrag wereldwijd met een factor XXL vermenigvuldigen?’

Nou reken maar. Het is tuig, de goeden uitgezonderd. Ooit scheidde ik het religieuze afval al van de oprechte uitzonderingen. Aan de verkeerde kant zitten/zaten de kristenen, snoden en mislims. Van de oprechte Christenen, Joden en Moslims geen kwaad woord; het zijn er helaas veel te weinig.

Waar de snoden en de mislims door de eeuwen heen hoofdzakelijk buiten Europa ongenadig tekeer zijn gegaan, hebben de kristenen in Europa en naderhand in Amerika, Afrika en Australië als beesten een bloederig spoor van langdurige ellende achtergelaten.

Nadat met name Petrus en Paulus de bijbel hebben misbruikt om mensonterende dogma’s uit te vaardigen, waar vooral in vredestijden de vrouwen de dupe waren, hebben de godslasterende priesters tot in de hoogste regionen oorlogen gevoerd of oorlogshandelingen goedgekeurd tot zelfs wapens en krijgers gezegend. Maar ook op grote schaal kinderen misbruikt en/of serie-misbruik van broeders in het kwaad met de mantel der helligheden toegedekt. Goed beschouwd zijn kristenen het uitschot van de maatschappij, bevestigd door het berichtje op pagina 15.

‘Het is een teken van ernstig verval, wanneer de moraliteit van de heersende klassen daalt tot onder die van de overheersten’, zei Gustave le Bon ooit. En dit verval beperkt zich niet tot kristenen (met o.a. dreigen met de hel, aflaten, kruistochten en inquisitie die honderdduizenden levens heeft gekost!) maar ook zogenaamde democraten hebben er een handje van, met die van 66 als koplopers.

Na akkoord te zijn gegaan met partijpolitiek benoemde burgemeesters, ‘t afzien van een gekozen premier en het om zeep helpen van het referendum, pleiten ze er nu ook voor om partijen te mogen verbieden, Kamerleden de mond te snoeren en onwelgevallige zendgemachtigden te beboeten of zelfs de uitzendrechten af te nemen. Stuit ik opeens op een staatje uit 2018 waarin SP’er Van Nispen c.s. oproept het EOKM (Expertisebureau Online Kinder Misbruik ) kinderporno te laten opsporen. 31015, nr. 138 En raad eens? Jawel, alleen die van 66 zijn unaniem, jazeker: U-NA-NIEM tegen.

De criminele top van 66 promoot zelfs seksuele ‘opvoeding’ op de basisschool, waarbij volwassenenseks met kinderen bespreekbaar wordt gemaakt. Alsof de kristenen al niet genoeg ellende en blijvende trauma’s op hun geweten hebben. Ouders, pas op voor kristelijke 66’ers. Veel erger lopen er niet rond op onze groene afkoelende aarde.

Nou blijkt Rutte ook ‘gelovig’ te zijn. Het is aan de lezer te (be)oordelen of hij een kristen dan wel een Christen is. Kijken we naar Groningen, de toeslagenouders, de watersnoodslachtoffers in Limburg, dan is Mark op geen greintje empathie te betrappen. Sterker nog, het asielprobleem, de woningnood, de afbraak van het onderwijs en de slopende marktwerking binnen de zorg zijn hem allemaal aan te rekenen. Gezien het voorgaande is het toch wel absurd dat de VVD in de peilingen (hoe betrouwbaar zijn die?) weer de grootste is.

Nou mogen we niemand be- en zeker niet veroordelen op uiterlijk en afkomst, maar wat dat laatste betreft kan je wel zeer vervelend erfelijk belast zijn. Onze premier had twee opa’s. De ene was een NSB’er, de ander o.a. oprichter van de Heidemij, het latere Arcadis. Bij Nunspeet werd het beruchte ronde huis gebouwd en gelinkt aan de oprichters van de Heidemij, waar Hendrik van Mecklenburg Zweinerei (vader van Juliana en bevriend met opa), satanisch tekeer moet zijn gegaan. En niet hij alleen! Om bewijzen van vele kinderlijkjes te verwijderen is het ronde huis vernietigd en de omgeving eromheen grondig ‘gereinigd’. Uiteraard zijn de misdragingen van beide opa’s Mark niet zelf aan te rekenen, maar hij draagt wel genen van dat illustere duo dagelijks met zich mee. En niemand weet wat hij in zijn vrije tijd doet.

Over overgeërfde genen gesproken: die arme Amalia heeft er nogal wat meegekregen. Tel maar eens op: Hendrik, Wilhelmina, Bernhard en Claus aan de kant van Lex de Laatste, met daar overheen de Argentijnse Zorreguieta-gendeeltjes. Denk ten minste aan die van moeder Max de Ergste en opa Jorge) En dat zegt allemaal gelovig te zijn. Maar ja, zoiets zegt satan ook! Ik heb oprecht met Amalia te doen. Ze kan bv. niet gewoon de student uithangen. En dan wordt bedoeld ‘de beest’ uithangen. Om de diploma’s en getuigschriften hoeft ze zich geen zorgen te maken, die komen vanzelf aanwaaien. Vraag dat papa pils maar.

Ik wil eindigen met enkele welgemeende adviezen aan kerkvaders, 66-griezels en onze kroonprinses:
1 Sluit alle kerken. Oprechte gelovigen hebben geen hypocriete prekenbroeders met dogma’s nodig.
2 Hef 66 op voor het wettelijk door hun toedoen mogelijk wordt partijen te kunnen verbieden. Maar als die wet er eenmaal is (wat ik als oprechte democraat verafschuw) zouden na 66 ook CDA, CU & SGP het politieke veld moeten ruimen. Immers wij worden grondwettelijk geacht een seculiere staat te zijn en daarbinnen heerst een scheiding van kerk en politiek.
3 Amalia: zie af van de krankzinnige middeleeuwse erfopvolging. Daarna kan je je lekker vrij overal vertonen, kan je gaan sporten. Vraag papa de Laatste een eind maken aan de onzinnige poppenkast, waar een normaal mens geen deel van uit wil maken.

Zonder kerk, zonder oneigenlijke partijen en zonder de monarchistische poppenkast kan een mooi land ook weer als mooi en goed leefbaar worden ervaren.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Aart op 17-02-2023 om 22:54 uur:

  Ben het vaak met je eens, nu ten dele.
  Noem eens een dogmavoorbeeld van Paulus of Petrus?
  Kerken sluiten? Dat is het kind met het water weggooien. Dan komen er schuilkerken. Probeer eens 1 uitzending te bekijken van ds Bobby Schuller van Hour of Power. Die breekt juist dogma's af!
  Ben het wel eens met je stelling over de Roomsen. Deze site (https://hope-of-israel.org/popeshall.html) heb ik volgens mij al eens eerder naar gelinkt. Je schrikt je een ongeluk als je de overeenkomst ziet.
  Uiteindelijk gaat het om (naasten)liefde, licht dat per definitie het duister overwind, met je talent aan de gang gaan en geen angst hebben.

 2. Maarten Vasbinder op 17-02-2023 om 22:54 uur:

  Geniaal

 3. Aart op 17-02-2023 om 22:54 uur:

  overwint met een t natuurlijk :-)

 4. Rients Hofstra op 17-02-2023 om 23:11 uur:

  Aart, denk eens aan de promotie van de hel en het demoniseren van de vrouw in de persoon van Maria Magdalena. Jezus zou als een dolle tekeer gaan als hij zou zien wat uit zijn naam de kerkdeuren passeert/passeren!
  Maar P&P was voor mij niet de hoofdmoot van dit stukje!

  Beste Maarten: Dank voor je kort maar zeer krachtig compliment.

 5. Ron Hofstede op 18-02-2023 om 15:18 uur:

  Beste Rients, Je hebt uiteraard het recht om kritisch te zijn op de kerk en het uiten van je mening. Ik geef de mijne hier. De RK kerk heeft inderdaad veel kwaads aangericht (hoewel ook deze tak mooie kanten heeft), maar je hebt kristenen en christenen en de pinkstergemeente (die voortkomen uit de eerste vroege christelijke kerk) hebben nooit anderen vervolgd, die zijn zelf vervolgd geworden en nog steeds. Over de hel: de bijbel promoot geen hel maar het eeuwige leven bij God. En ja, volgens de bijbel is er een hel. Dat mag een steen des aanstoots zijn maar God is nu eenmaal niet politiek correct. Verder wil ik nog zeggen dat jezus ook van jou houd, Rients, maar tijdens dit leven kun je tot bekering komen en zelfs op je sterfbed ook nog. Daarna niet meer. Groet, Ron.

 6. Rients Hofstra op 18-02-2023 om 17:49 uur:

  Beste Ron, jouw verhaal bevestigt het mijne. Wat gebeurt er met mensen (zielen) als ze ook op hun sterfbed niet tot bekering zijn gekomen? En wie heeft dat bepaald?

 7. Lucretia op 18-02-2023 om 19:50 uur:

  De Creator heeft lak aan bekeringen en of je al dan niet kerks bent, je daden zijn belangrijk en je hart. Driekwart van wat er in de kerk rondhangt zijn ellendelingen, enge mensen, de top van de maffia sloten dun deals zondag in de kerk en wie heeft de nazi's helpen ontsnappen??Ik ben het helemaal met je eens alle kerken en soortgelijke instanties(secret societies verbieden) and so what dan gaan ze ondergronds maar wel tegen hele hoge straffen.
  jouw stelling Rients "Nou blijkt Rutte ook ‘gelovig’ te zijn. Het is aan de lezer te (be)oordelen of hij een kristen dan wel een Christen is." Als hij ooit ook maar in de buurt van het christendom geweest is, dan heeft ie er vast geen actieve herinnering meer aan gezien zijn politieke daden, ik hou het op horens & hoefwerk zijnerzijds.

 8. Ruud op 19-02-2023 om 09:04 uur:

  Als men de 10 Geboden in de bijbel leest en zich daaraan
  ook houdt ( ! ) dan leeft men zoals God van de mensen verlangt,
  zoals Jezus gezegd heeft : liefde tot God en tot de naaste.
  Lees maar eens in de Koran dan komt men wel wat anders tegen.
  Maar ik ben het volledig met u eens, dat zij die zich
  christenen noemen en het christelijk geloof in discrediet brengen,
  voor andersdenkenden als ergerlijke huichelaars overkomen.
  Maar ook deze lieden zullen t.z.t. bij ons aller Schepper verantwoording moeten afleggen.
  Een goede zondag gewenst.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts