Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Complot-be-denkers bepalen de geschiedenis, 15-06-2023

Complot-be-denkers bepalen de geschiedenis

Want wat is nou precies een complot? Google even en je vindt dit als eerste: Een complottheorie of samenzweringstheorie is een verklaring van een meestal belangrijke gebeurtenis, ontwikkeling of toestand op bijvoorbeeld sociaal, politiek of economisch gebied die wordt geweten aan een samenzwering.
Maar ook: Aanslag, een geheim, een geheim plan of sluipverbond.

Rutte denkt ongenuanceerd een dag na de dambreuk in Oekraïne aan een complot, zonder enig bewijs, zonder zelfs maar aantoonbare aanwijzingen. Zonder zich af te vragen wie er baat bij heeft. Wij zijn door Rutte in de oorlog gerommeld en leveren wapens aan Oekraïne, dus hebben de Russen de dam vernietigd. Rutte gaat er derhalve domweg (met de nadruk op dom!) vanuit dat de Russen een aanslag, een geheim plan, dus een complot hebben uitgevoerd.

Heel anders is het waar het bv. om de moord op Kennedy, 9/11 of de oorlog in Oekraïne gaat. Mensen die zélf denken i.p.v. slaafs nadenken wat anderen al voor hen hebben bedacht, weten dat de officiële lezingen totaal niet deugen.

Kijken we eens naar de moord op Kennedy. De officiële versie zegt dat Lee Harvey Oswald hem heeft neergeschoten, punt! Er zijn onderzoeken gedaan (Warren-rapport), waarvan een groot deel niet gepubliceerd is. Wettelijk worden die pas na 50 jaar publiekelijk. Tot zover de “ware” gang van zaken. Maar 1963 plus 50 is toch echt 2013. En nog steeds is niet alles met het volk gedeeld. Soms fragmenten, maar dan delen zwart gelakt. En dan gaan mensen zelf denken en combineren, al vanaf de eerste schoten. Ja, schoten vanaf verschillende kanten. Op videobeelden is te zien dat Kennedy eerst een nekschot kreeg, waardoor zijn hoofd naar voren klapte. Vlak daarna klapte het hoofd naar achteren, dankzij een schot van schuin voor hem.
Als iemand verdachte is voor de moord op de president, dan wordt er alles aan gedaan deze moordenaar onder zeer strenge bewaking te verplaatsen als dat echt nodig is.
Maar in Dallas kon een gewapende man (Jack Ruby) zo door het politiecordon om Oswald dood te schieten, zodat hem voor altijd het zwijgen was opgelegd.
Even los van veel meer ‘vreemde’ feiten zou dit alleen al aanleiding moeten zijn dat er een complot is ontwikkeld en uitgevoerd door complotbedenkers. Zeker wanneer ook later blijkt wat Kennedy wilde en wat de elite beslist niet wilde. De vrijmetselaarstop (vrienden van pa Kennedy) wilde de oorlog in Vietnam verder laten escaleren -oorlog voeren is immers big business- terwijl JFK juist uit was op vredesonderhandelingen. Hij wilde de offshore belastingparadijzen aanpakken en de olie- en mijnbouwmaatschappijen zwaarder belasten. Tevens stelde hij voor dat alleen de staat geld bij zou moeten drukken dat gedekt was door goudvoorraden i.p.v. dat de FED (combi van particuliere banken onder leiding van enkele topbankiers als de Morgans, Rothschilds en Rockefellers) ongelimiteerd de geldpersen zou mogen laten draaien. Toen was de maat vol. Niet de president regeert het land, maar de machtigsten der aarde trekken aan de touwtjes. Hun motieven waren vele malen dodelijker dan de eventuele motieven van een loner als Lee Harvey Oswald.

Pakken we 9/11 erbij. Als er slechts 1 onbekend vliegtuig het Amerikaanse luchtruim nadert, gaan de alarmbellen al af. Als het er 4 zijn, stijgen er tientallen aanvalsvliegtuigen op om de indringers te dwingen van koers te veranderen, weg van de VS. Niets van dit alles. Welke belangen hebben wat terroristische Arabieren erbij om na aanslagen op bekende gebouwen met duizenden doden het Amerikaanse volk te verenigen in haat naar de Arabische landen?
Waarom rond 9 uur invliegen en niet 11 uur, op een moment dat alle topmensen van grote multinationals hoog in de torens zitten?
Mensen die zelf denken i.p.v. slaafs nadenken, zetten dan al de nodige vraagtekens, zeker nadat bekend werd dat omstanders op de begane grond explosies hebben gehoord en de getroffen torens niet instortten vanaf waar de inslagen plaatsvonden, maar netjes, gecontroleerd vanaf de begane grond rechtstandig in elkaar zakten. De volgzamen die dat zonder bouwkundige kennis wel willen geloven, moeten toch vraagtekens zetten toen uren later ook toren 7 instortte, zonder dat er een vliegtuig in de buurt was geweest. Toevalligheden als de die dag net afwezige eigenaar/directeur van de towers (Silverstein) en het feit dat Nina Brink de nacht voor de aanslag van boven de raad kreeg al haar aandelen te verkopen.
Wie hadden er wel belang bij deze aanslag? Hé, das toevallig! Door de eensgezinde afkeer van Al Qaida werd heel Amerika één front tegen de Arabische schurkenstaten en president Bush (net als papa en opa lid van de Vrijmetselaarstop) kon met een enorme steun oorlogen beginnen tegen de olie-landen. Wie hadden er baat bij? Precies, alweer de financiële elite incl. de Amerikaanse oliemaatschappijen.

Ga eens na wie gebaat waren bij een oorlog in Oekraïne, voor wie het goed uitkwam dat de Nord-stream gasleiding werd vernietigd. Rusland heeft die op eigen kosten aangelegd en de kraan om de gastoevoer te regelen is op Russisch grondgebied gestationeerd. Toen er geen Russisch gas meer in Duitsland aan land kwam stonden de LPG leveranciers al klaar om schepen vol vloeibaar gas in Rotterdam af te laten meren. Wie had er ook al weer baat bij oorlogen en hoge energieprijzen?

Voor alle drie de voorbeelden is 1+1+1 echt niet 0. Mensen die vanwege de door mij hier genoemde feiten weten dat de werkelijkheid anders is dan wat de MSM ons voorschotelten, worden complotdenkers genoemd. Maar ze denken niet dat er complotten zijn, ze weten het. Het zijn dus complotweters, die verder kijken dan de gebrekkige aannames en foute berichten over de echte gangsters: complotbedenkers en complotuitvoerders.

In Apeldoorn beraamde Karst Tates met een klein autootje een aanslag op de open dubbeldekker waar de koninklijke familie inzat. Denk eens zelf: Op welk moment moet Karst zijn autootje starten en welke snelheid moest hij aanhouden om precies op de seconde nauwkeurig de flank van de tourbus in te kunnen deuken? Waarom besloot hij op het allerlaatste moment -hij had tot op een halve seconde, razend knap? goed gegokt- om toch maar achter de bus langs te steken, om vervolgens tegen de Punt aan te rijden? De populariteit van Oranje was tot een dieptepunt gedaald, na de “aanslag” steeg de waardering voor deze gasten met sprongen. Complot of toeval? Ook hier veel meer feiten die de officiële lezing weerspreken.

Waar het gaat over covid, stikt het van aanwijzingen en bewijzen dat er lugubere spelletjes worden gespeeld met de gezondheid van miljarden mensen. Als je die ziet, dan ben je geen complotdenker, maar een complotweter. De ongekozen directies van dit soort multinationals, van diverse geheime diensten, van organisaties als gezondheidscriminelen (WHO en WEF) en een aantal diep foute ‘weldoeners’ als Gates, Soros en andere niets ontziende multimiljardairs hebben de macht en willen alleen nog maar meer macht, Dat lukt hen met gebruikmaking van soms zeer ingenieuze complotten, vaak met doorzichtige strategieën, alsof ze ongelooflijk arrogant willen laten weten dat ze domweg ongenaakbaar en onaantastbaar zijn.

Voor veel meer en gedetailleerde misdaden tegen de mensheid, puur uit machtswellust, verwijs ik naar de boeken van Jim Marrs – Regeren vanuit het duister, B.Izar – De macht van de onzichtbare bankiers en Gerard Aalders – Het OranjeZwartboek. Waar het gaat om 9/11 kan George van Houts iedereen uren bijpraten.

Zij zijn allemaal complotweters en leggen de duistere wegen van complotbedenkers bloot. De oranje overalls liggen klaar nadat eerlijke rechters na rechtszaken (tribunalen wellicht?) vernietigend hebben geoordeeld.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Lucretiaagainstevil op 16-06-2023 om 10:35 uur:

  JA afhankelijk van het politieke spectrum mag men zich "Schuldig Maken"(schuldig is in casu een zienswijze die ik niet deel)aan Complotdenken..je mag namelijk de Russen van een oneindig aantal complotten verdenken, alleen mag je de boog niet omkeren/omdraaien het is één-richtings schietwerk

 2. Rients Hofstra op 16-06-2023 om 11:28 uur:

  Beste Luc..., Het ging mij om de complotbedenkers (aan de kant van VS, Rusland, China en/of Israel) en de mensen die de ware complotten doorzien, de complotweters. De term complotdenkers is erg vaag, 'verdacht' en negatief. Die aanduiding komt m.n. de complotbedenkers goed uit!

 3. Ron Jaspers op 16-06-2023 om 16:32 uur:

  Rients Hofstra.Uitstekend artikel,alleen maar feiten.

 4. Rients Hofstra op 16-06-2023 om 18:44 uur:

  Hallo Ron, dankjewel.

 5. Josef op 17-06-2023 om 09:13 uur:

  Beste Rients,

  Dankjewel voor je heldere kijk over het schorem dat zich elite of volksvertegenwoordigers durven noemen.

  Alweer een stuk waar velen niets over willen weten omdat de verachtelijke leugenaars van de nos en npo voor hen heilig is.

 6. Rients Hofstra op 17-06-2023 om 11:23 uur:

  Klopt Josef, de MSM is verpestend en tevens het ideale doorgeefluik van de verdorven elite.

 7. Aart op 17-06-2023 om 22:45 uur:

  Weer helemaal to the point Rients!
  Verhip, het complot over Karst Tates is nieuw voor me, maar er is inderdaad militaire precisie nodig om dat te realiseren. Moet toch verschrikkelijk zijn voor de nabestaanden van al die slachtoffers!

  En dus klopt wat ik al tijden beweer: Niets is wat het lijkt en zelfs dat niet!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts