Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Armoede woede, 26-08-2023

1 miljoen mensen onder de armoedegrens en ruim 300.000 miljonairs: zum kotzen!

Wat zijn er een hoop redenen om je te schamen Nederlander te zijn. We noemen ons land -in tegenstelling tot alles wat eerlijk en rechtvaardig is- een welvarende democratische rechtsstaat.
Waar de groei van het aantal voedselbanken gelijke tred houdt met de aanwas van de hoeveelheid miljonairs, moeten we helaas constateren dat het volk (de massa tussen niets en veel te veel) dit nieuws tot zich neemt en stoïcijns op de luie reet blijft zitten.

Dankzij deze deemoedigheid kan het schurkendeel dat nu nog over is in Den Haag haar satanische gang gaan. Ene Frans Timmermans wordt met zijn ruime 3 ton per jaar en een riante wachtgeldregeling als een verlosser op het schild gehesen. Zijn we eindelijk verlost van een groot aantal kiezersbedriegers als Rutte, Kaag, Hoekstra, De Jonge, Bergkamp en nog een legertje partijgetrouwe stemslaven, krijgen we de vermogende volle Frans. Wat een gotspe!

Hoe kan het murw geramde volk dit allemaal accepteren? Precies, omdat het murw geïndoctrineerd is én het nog te goed heeft. En niet te vergeten: dommer dan oliedom, omdat ze nadenken i.p.v. zelf te willen denken.
Gewoon blijven naleuteren dat we de wereld redden door met 25 miljard te smijten, waardoor de aarde wellicht 0,000036 graad minder opwarmt! Maar daarnaast ook nog stompzinnig jaknikken als een stelletje leeghoofdige 66’ers en aangebrande GL’ers zonder enige kennis van zaken -en niet onbelangrijk- ook nog zonder wetenschappelijke onderbouwing, 35 miljard extra de Hofvijver in willen kieperen om de hoeveelheid CO2 te reduceren.

Komt die blaag van een Kaag (je weet wel, dat geval dat onze staatskas onder haar hoede heeft, maar het verschil tussen een euro en een gulden nog steeds niet kent) ons met droge emotieloze ogen (kenmerk van een psychopaat!) vertellen, dat we afstevenen op een begrotingstekort. Ja, de politieke pokken, als je liefde voor Klaus Schwab heftiger is dan de zorg voor het Nederlandse volk. 60 miljard naar klimaatproblemen die er niet zijn, kijk maar naar elk buitenland. Nergens elders zijn zulke balkende nitwits aan de macht.

Het buitenland doet niet aan CO2 en stikstof-ellende, de benzine is er veel goedkoper, net als het Nederlandse gas daar. Toen we Groningen nog leegplunderden betaalden Duitsers minder voor het gas dan wij hier. Het Bill Gates bedrijf Picnic maakt reclame dat ze merkartikelen uit Duitsland halen om hier met korting t.o.v. de grootgruttersprijzen aan te bieden. Woningen in de ons omringende landen zijn significant goedkoper. Daar is domweg geen woningnood! De dierenarts en de tandarts werken in Frankrijk uitstekend, maar wel veel goedkoper. En zo kan ik nog tijden doorgaan.

Maar dan even terug naar het huilverhaal van Kaag dat de bodem van de schatkist al zichtbaar is, terwijl het leger armoedegezinnen alleen maar aanzwelt en de stinkers stinkender worden. Het is zo godsgruwelijk eenvoudig om dat op te lossen, daar hoef je niet eens voor doorgeleerd te hebben.
Trek eerst die 60 miljard van de milieu-hysterieplank en plaats het terug in de staatskas. (uitgaande van 7 miljoen huishoudens spreken we wel over ruim € 8.500 per gezin)

Daarnaast zou de kliek rond Lex de Laatste ontmanteld moeten worden. Die familie is om 3 redenen toe aan een drastische ontmaskering. 1: Er is geen enkele “Oranje” noch van Oranje, noch van de Nassaus met Willem de Zwijger als stamvader. 2: Er is nog nooit een Oranje democratisch tot staatshoofd gekozen. Het Middeleeuwse 1e geboorterecht geldt nog steeds en 3: Veel van hun vermogen is bijeen geschraapt in de tijd van de WIC en VOC, als aandeelhouders van de uitbuiters, slavenhandelaars en vervoerders van slaven en goederen.

Als die snurkers in de Tweede Kamer iets van de grondwet hadden geweten, dan waren we nu niet in oorlog met Rusland. Door neutraal te blijven hadden we miljarden in de schatkist kunnen houden. Hadden de Haagse sluimerende jaknikkers even de geschiedenis nageplozen, was de Oekraïense elite in een ander daglicht verschenen, net als de NAVO-top.

Vervolgens zou de hoogste belastingschijf terug moeten naar 72% (wat het ooit was en ook toen verlieten de miljonairs ons land niet), wellicht zelfs naar 75%. Dat roomt de rijkdom iets af, zeker als zowel de vermogens- als ook de erfbelasting worden opgetrokken.
Dan kan de belastingvrije voet voor de laagste schijf fors worden verhoogd, waardoor de harde werkers aan de onderkant van de maatschappij veel meer overhouden. Als die vrije voet aanmerkelijk wordt verhoogd, kunnen alle sociale toeslagen en subsidies worden afgeschaft. (nooit meer een toeslagenaffaire!) In dat geval kunnen heel veel, echt heel veel ambtenaren wat anders, echt iets nuttigs gaan doen. Als dan ook de kinderbijslag en verkeersboetes inkomensafhankelijk worden, zoals nog steeds de aftrekbaarheid van de hypotheekrente het geval is, dan gaat het geld in de schatkist tegen de plinten klotsen, is er geen armoede meer en kan Nederland als redelijk beschaafde natie rond de zon cirkelen. Zouden het onderwijs en de zorg weer kunnen stralen.

Het is niet zo moeilijk, maar dan moeten we wel eerst van de partijelites en Haagse regentenkliek af. Want geloof maar niet dat volle Frans als salonsocialist afstand neemt van de machtsautomatismen en ge(mis)bruiken van Rutte, Kaag en alle voorgangers aldaar. Zolang alle partijen nog steeds en straks ook Pieter Omtzigt willen functioneren binnen het huidige kiezersbedriegende particratische systeem, zal de bodem van de schatkist zichtbaar blijven, zal het leger armoedigen aanzwellen en de vermogenden rijker worden.

Verwacht niets van Caroline van der Plas en ook echt niets van Pieter Omtzigt, zolang ze blind blijven voor het AS-systeem. Het revolutionaire AS-systeem dat wel goed is voor alle 18 miljoen binnenlandse inwoners. Ik heb het hen diverse keren aangeboden en niet alleen die twee. Ze reageren zelfs niet eens. Over arrogante machtswellustelingen gesproken. Bah!

Nederland mag dan welvarend heten, dat geldt helaas lang niet voor alle mensen. Een democratie zijn we bij lange na niet (kan helemaal niets democratisch binnen onze politiek bedenken) en een rechtsstaat zonder onafhankelijke Trias Politica en het ontbreken van een Constitutioneel Hof al helemaal niet!

De benaming ‘onrechtvaardige bananenmonarchie’ past ons land helaas wel.
Maar massaal volop gaan voor het nieuwe AS-systeem kan zelfs worden gerealiseerd met de luie reet vastplakkend op de doorgezakte bank.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Harrie op 26-08-2023 om 23:30 uur:

  Zo triest en dom dat bestaande en nieuwe politieke partijen niet naar het AS systeem willen kijken, zelfs niet het fatsoen hebben om een reactie te sturen.

 2. Jolanda op 26-08-2023 om 23:41 uur:

  Wat zou ik graag mensen wakker willen schudden en mee willen gaan in het AS Systeem,.....zo mooi en duidelijk omschreven,....ik mag graag "openbaringen" lezen.

 3. Republikein op 27-08-2023 om 00:42 uur:

  Deze materie is erg moeilijk.....

 4. Harry op 27-08-2023 om 10:05 uur:

  Ik wil hier toch graag enige nuance plaatsen , als ondernemer .
  Een heleboel werknemers hebben totaal geen enkele behoefte om een positieve bijdrage te leveren aan het bedrijf dat hun salaris betaalt .
  Absolute desinteresse voor hetgeen ze moeten doen , en dan piepen dat ze geen geld hebben .
  ‘ s Morgens om acht uur staan ze al op hun horloge te kijken en zeggen : ofdat het nóóit vijf uur wordt .
  Lui , die miljonair zijn , hebben dat meestal niet bereikt met proberen zo min mogelijk te doen .
  Normaliter zijn ze slimmer en actiever dan bovengenoemde dombo’s .
  En die dombo’s , verdienen die béter ?

 5. H. Vaes op 27-08-2023 om 10:14 uur:

  Het is nu eenmaal zo dat de meerderheid der Nederlanders al zodanig gehersenspoeld is zodat ze bereid zijn zichzelf vrijwillig over te geven aan de voor de deur staande dictatuur. Jammer.....maar het is m.i. wel zo.

 6. Henrietta op 27-08-2023 om 10:48 uur:

  Een tirade van chagrijn is niet meer dat dat. Niet nuttig.

 7. Eddie op 27-08-2023 om 11:09 uur:

  Goed stuk, wel een beetje te veel voor de Polder Nederlander.
  Een opmerking: in Duitsland gaat het politiek nog veel idioter. Die Ampel is bezig de economie tegen de wand te rijden opzettelijk.
  Ook daar is er weinig verzet, maar het groeit, met name in de voormalige DDR staten.

 8. Rients op 27-08-2023 om 11:30 uur:

  Beste
  -Harrie, Onverschillige, psychopatische partijprominenten is net zo veel te verwijten als apathische kiezers (burgers), zo niet nog meer.
  -Jolanda, Dank voor je compliment en ja, AS is duidelijk iets anders dan de partij-elite hegemonie
  -Harry, Generaliseren is niet altijd juist. "Dombo's" hebben vast niet gekozen om "Dombo" te zijn, hebben wellicht veel tegen gehad en weinig kansen gekregen en/of kunnen pakken. Werkgevers hebben overigens een 'intentieverplichting" werk 'aantrekkelijk' te maken. Een baas die goed is voor het personeel, heeft meestal gemotiveerde mensen aan het werk.
  Tussen de "slimme' mensen zitten ook veel sluwe gasten die zich graag verrijken over de rug van de "Dombo's".
  Het is niet eenvoudig, maar zo doorgaan is mensonterend.
  -H. Vaes, Een zeer trieste constatering die in vele gevallen helaas waar is.
  -Henrietta, Ik ben erg benieuwd naar jouw oplossing. Of ben je volledig tevreden met hoe het nu gaat? Ik meen tussen alle chagrijn (volgens jou) veel misstanden te benoemen, die verbetering verdienen.

 9. Rients op 27-08-2023 om 11:43 uur:

  Beste Eddie, Het gaat in heel veel landen niet goed, steeds meer burgers zijn ontevreden. Van de Gele Hesjes in Frankrijk hoor je niets in de msm, maar ze zijn nog steeds actief, kunnen we hier in Nederland een voorbeeld aan nemen. Ook in België broeit het.

 10. Henk op 27-08-2023 om 13:12 uur:

  Wat een onnozele socialistische gedachte om het bovenste belasting tarief op te trekken tot 75%. Zou zo van de GL-socialisten overgenomen kunnen zijn! Het gaat er nu voornamelijk om de uitgaven voor alle WEF onzin zoals: stikstof/CO2/immigratie/EU-diefstal/onzinsubsidies/Ukra-subsidies te stoppen, dan blijft er ineens 60-80 miljard over per jaar waardoor de onderste belastingschalen sterk vermindert kunnen worden.
  Op de socialistische manier inkomsten verhogen blijkt in de praktijk altijd tot vermindering van belastinginkomsten te leiden!
  Dus wie is Rienst Hofstra, een SP-er of GL-er??

 11. Rients op 27-08-2023 om 14:23 uur:

  Beste Henk, ken je (politieke) geschiedenis: Pieter Cort van der Linden (liberale mp rond 1900) pleitte voor nivellering en wilde erfenissen voor 100% belasten. Hij had veel meer 'sociale' ideeën.
  En ik ben volledig partijloos, al vanaf mijn geboorte.
  In mijn boeken (zie hier op de site) heb ik div. politiek gevoelige standpunten én oplossingen aangedragen.Mijn motto zou je kunnen samenvatten als: 'sociaal waar het moet, liberaal waar het kan. Van de griezels van GL66 moet ik absoluut NIETS hebben.

 12. Carla op 27-08-2023 om 17:05 uur:

  Hoi Rients, weer zo waar wat je schrijft. Het merendeel van NL heeft het nog te goed en denkt dat het hun deur wel voorbij zal gaan. Degenen die het nu al voelen(waaronder ik) zijn zeker niet de Dombo’s maar diegenen die door omstandigheden andere keuzes maakten en nu aan de ondergrens bungelen. Gek genoeg zijn diegenen vaak meer bewust dan diegenen die zogezegd hoogbopgeleid of omhooggewerkt zijn. Dus….. hoe eerder je het voelt des te eerder je ontwaakt uit de droomstaat?! Keep writing

 13. Rients op 28-08-2023 om 10:39 uur:

  Beste Carla, precies, prima verwoord en dank voor je compliment.

 14. Marcel op 28-08-2023 om 11:53 uur:

  belastingen verhogen, voor wie dan ook is geen oplossing.
  De roverheid verkleinen en minder bevoegdheden geven en een correctief referendum wel.

 15. Rients op 28-08-2023 om 13:38 uur:

  Beste Marcel, Om af te komen van een land met welvaart voor een deel van Nederland naar welvaart voor iedereen zijn ook belastinghervormingen nodig, naast alle idiote plannen schrappen. Tevens gaf ik een oplossing om ook het ambtenarenbestand in te krimpen, gekoppeld aan die belastingvoorstellen.
  Voor je laatste opmerking betreffende de roverheid en referenda: lees AS (https://alternatiefstaatsbestel.nl) en zeer binnenkort het boek: "Het Nederlandse volk verdient een echte democratie."

 16. willem op 30-08-2023 om 17:19 uur:

  de nutsbedrijven zoals de energievoorziening de voormalige PPT de gezondheidszorg enz. had men nooit moeten prevaticeren. zoals die Postbank en de GIRO was nog een winstgevende zaak voor de overheid nu is dat ING.de stroomvoorziening is nu vattenfelt wanneer je nu al die windmolens ziet worden voor 50% gesubsidieerd en de elektrische leidingen mag de overheid nog eens voor zorgen. een fout moet toch te herstellen zijn.

 17. Rients op 30-08-2023 om 19:10 uur:

  Beste Willem, je zou er aan toe kunnen voegen dat alle banken gesplitst gaan worden in systeem- en zakenbanken.
  De 1en zorgen voor het normale bankwerk (betaalrekening, sparen en hypotheken) Zakenbanken mogen dan risico's nemen en failliet gaan bij wanbeleid.

 18. Reinier op 03-09-2023 om 23:42 uur:

  Beste Rients je vergeet een giga kostenpost en wel die zieke asielindustrie.
  Ik zeg er is geen 1 asielzoeker in Nederland wel een paar miljoen gelukzoekers profiteurs asiel criminelen een misdadigers.
  Een echte asielzoeker zou al heel gelukkig zijn als hij zij in het eerste EU land waar hij zij voet aan de grond zet blij zijn.
  Maar dat is niet zo dit gajes een ander woord heb ik daar niet voor willen alleen naar oa. Nederland omdat daar met niets doen behalve roven en stelen het meeste te halen valt.
  Die gek Rutte wil daar nog eens 8.7 miljard extra tegen aan gooien.
  Er uit met dat asiel schorem en Nederland wordt weer een leefbaar en betaalbaar land.
  En o ja per direct uit de EU en dat WEF gedrocht.
  Dit is mijn persoonlijke mening endegene die zich nu beledigd of gediscrimineerd voelen daar heb ik lak aan.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts