Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Zijn Mark, Hugo en Jaap massamoordenaars?, 01-01-2022

Wat als je willens en zeker wetens beleid uitvoert dat aantoonbaar ten koste gaat van miljoenen, waarbij onnodig veel doden zijn gevallen, dan zou zo’n vraag voer voor oprechte rechters moeten zijn.

Neem bv een aantal maatregelen, waar achter tig vraagtekens geplaatst kunnen/moeten worden, omdat ze wetenschappelijk nergens bewezen, of op zijn minst dubieus zijn:

1,5 meter: neem eens iemand die zwaar geparfumeerd is. Binnen ruik je die persoon in alle hoeken van de ruimte, maar buiten ook binnen een straal van 5 meter. Bij wind tegen kan de afstand nog groter zijn. Waar de geur zich verspreidt, kunnen virussen dat ook. De WHO adviseerde 3 foot (is 90 cm) in VK eist(e) men 6 foot (is 1,80). Een natte vinger-maatregel!

Mondkapje: totale waanzin. Je zou stikken als zo’n vod virussen echt zou kunnen tegenhouden. Zowel bij in-, maar ook bij uitademen passeert een ademtocht met een leger virussen langs of door deze nutteloze lor. Virussen zijn zo giga klein dat ze zelfs door de poriën van een condoom kunnen. Testen tonen zelfs aan dat het voor gebruikers juist onveilig is, omdat ze afvalstoffen die zich ophopen in de lappen, inademen. Zeker als een ‘mond’kap ook de neus moet afdichten.

De PCR-testen: deze testen zijn aantoonbaar onbetrouwbaar. Hoe wordt iemand positief getest en voor welk specifiek virus? De uitvinder Kary Mullis stierf al in aug. 2019, ruim voor de uitbraak van covid. Wat als je een verkoudheidsvirus uitstoot, of een griepvirus? Kunnen die staven zomaar alle covid-varianten exact detecteren, terwijl de covid zelf nog nooit geïsoleerd is? En waarom moet die staaf tot aan de hersenbarrière, tot bloedens toe, je neus ingeramd worden, terwijl adem het virus van besmette mensen tot zeker 2 meter een ander zou kunnen aantasten? Besmette personen zijn ook in het wangslijm virusvol besmettelijk. Zelfs alcoholtests zijn tevreden met wangslijm.

Ivermectine en HCQ: waarom zijn bewezen goedwerkende middelen verboden en uit de handel genomen? Beide zijn voor andere doeleinden (resp. paardenwormen en malaria) ontwikkeld, maar hebben aantoonbaar hele goede resultaten bereikt bij ernstige covid-patiënten. In Japan en o.a. India zijn aanmerkelijk minder covid-slachtoffers gevallen.
In het land van Mark, Hugo en Jaap worden artsen die deze middelen voorschrijven zwaar beboet, terwijl de bijwerkingen al jaren bekend en binnen alle perken blijven.

Terwijl een beetje medicijn inclusief uitgebreide testeisen er ca. 8 jaar over doet om commercieel in de markt gezet te mogen worden, hebben 4 farmaceuten met historische juridische geurtjes, los van elkaar in ¾ jaar een spuit ontwikkeld. Al halverwege dit zeer korte traject kregen ze miljoenenopdrachten om te mogen leveren. Saillant detail -maar niet onbelangrijk- is dat contracten werden getekend, waarbij de fabrikanten niet aangesproken kunnen worden op kwalijke tot zelfs bijwerkingen met de dood tot gevolg.

Waar ‘bewezen’ medicijnen, die het traject van 8 jaar (waarvan er vele nodig zijn voor uitgebreide testen) hebben doorlopen, alsnog na 20 doden als gevolg van bijwerkingen definitief uit de handel worden genomen, blijven de farmamaffia spuiten leveren. De 4 spuiten van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en onze eigen Janssen hebben aantoonbaar al voor duizenden doden gezorgd. Toch sorteren Mark, Hugo en Jaap willens en dus zeker wetens voor op een 4e spuit en verplichte vaccinatie van mensen die wel nadenken.

Lockdowns: sinds wanneer houdt een virus zich aan de klok? Waarom moet de kapper dicht en mag een sekswerker zich in alles te buiten gaan? Waarom kinderen thuislaten en scholen dicht? Als de ventilatie goed zou zijn geregeld, loopt niemand gevaar, ook de leerkrachten niet. Waarom alle horeca dicht, terwijl het Haagse restaurant De Witte in 3 dagen 450 elitaire gasten mocht ontvangen?

Nood/spoedwetten: voor zover nog ergens aanwezig zijn alle democratische regels aan de laarzen van Mark, Hugo en Jaap gelapt. Dankzij wurgende fractiediscipline en hel & verdoemenis dreigingen hebben Mark, Hugo en Jaap zich als despoten gedragen.

Willem Alexander: waarom is hij niet uit zijn zeer riant ambt gestoten? Nog nimmer is een koning(in) democratisch aangesteld. Evenwel gedragen ze zich continu asociaal. Ook Willem heeft zich meerdere malen niets aangetrokken van onrechtmatige wetten. Juist hij als voorbeeld opperburger zou zich aan alle regels moeten houden.

Preventie: waarom in 11 jaar Rutte het aantal van 2200 IC-bedden terugbezuinigd naar slechts 1050? En 3 ziekenhuizen failliet laten gaan (intussen de KLM met miljarden steun in de lucht gehouden) en duizenden zorgmedewerkers ontslagen of met burn-out laten vertrekken? Is Mark met zijn marktwerking wel die hele grote leider van alle Nederlanders?
Waarom niet prioriteit aan preventieve zorg besteed (obesitas, effectieve armoede beleid en gezondheidsproducten met 0% btw belasten)? Ook nu nog weinig tot geen beleid om IC-capaciteit te verhogen, maar wel investeren in handhaving (o.a. boa’s) van ongrondwettelijke maatregelen!

Gevolgen en vergelijking griepuitbraken: in de winter van 2017/2018 stierven er 9444 mensen met (niet aan) griep. Geen school, café, of winkel dicht. Geen lockdowns, smoellappen, ondeugdelijke testen, of andere onzinnige maatregelen. Nu worden gezonde levens en gezonde bedrijven kapot gemaakt door niet wetenschappelijk bewezen maatregelen, terwijl van covid genezen mensen een beter immuunsysteem zouden hebben kunnen opbouwen. Nu geraken heel veel mensen door gehersenspoelde angst in de stress, het aantal zelfdodingen rijst de pan uit. Bij Mark, Hugo en Jaap ook bekend: jeugd en jongeren worden zelden ziek; doden bij niet gevaxxten onder hen zijn uiterst zeldzaam.

Als we even over de grens kijken en het boek The Great Recet van Klaus Swab erbij pakken, wordt alles duidelijk en tot in detail uitgelegd. Als vervolgens Pinokkio Mark stelt het boek niet te kennen, worden alle duidelijkheden nog duidelijker.

Het is te hopen dat het niet lang meer gaat duren tot onafhankelijke (internationale) rechters eerlijke tribunalen gaan voorzitten, waar M., H. en J. alleen al op grond van bovenstaande feiten berecht gaan worden. Een tribunaal dus, geen volkstribunaal, waarbij ooit de gebroeders Johan en Cornelis de Witt bij de gevangenpoort (in opdracht, of met nadrukkelijke goedkeuring van de latere stadhouder Willem III) op gruwelijke wijze aan hun eind kwamen.
Verantwoordelijken voor een 2 jaar durend misdadig beleid verdienen een eerlijk proces, waarna ze heel lang mogen genieten van hun daarna terecht opgelegde straffen.
Kortom, mag het recht (alsnog) zijn loop krijgen?
Toevoeging 03-02-2022: bericht Frontnieuws

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Jantje op 01-01-2022 om 23:27 uur:

  Mooie nep-coronasamenvating van Telegram:
  22 maanden corona kort samengevat.

  Deskundigen: "De meeste "besmettingen" vinden binnenshuis plaats"
  Maatregel? Blijf binnen!

  Deskundigen: "Er vinden weinig "besmettingen" plaats in de horeca."
  Maatregel? Sluit de horeca!

  Deskundigen: "De meeste patiënten op de IC hebben overgewicht."
  Maatregel? Alleen fastfoodketens mogen open blijven, alle overige restaurants moeten sluiten.

  Deskundigen: "Mondkapjes bieden een vorm van schijnveiligheid."
  Maatregel? Mondkapjesplicht!

  Deskundigen: "Deze PCR test is geen betrouwbare methode om ""virussen" op te sporen."
  Maatregel? Testplicht!

  Deskundigen: "We zien in landen zonder lockdown geen verschil qua besmettingen."
  Maatregel? Lockdown!

  Deskundigen: "Het immuunsysteem verzwakt door weinig contact met bacteriën."
  Maatregel? Alles ontsmetten!

  Deskundigen: "Goede ventilatie en luchtvochtigheid vermindert de kans op infecties."
  Maatregel? Sluit alle bejaarden binnen op en houd ramen en deuren gesloten. Ventileren is niet nodig.

  Deskundigen: "Buitenlucht versterkt het immuunsysteem."
  Maatregel? Blijf zoveel mogelijk binnen!

  Deskundigen: "Sociale contacten, aanraking en plezier is essentieel voor een goede gezondheid. Je kunt het "vier rus" niet overdragen door aanraking."
  Maatregel? Houd afstand, aanraken is strafbaar, plezierige samenkomsten zijn verboden, blijf weg bij ouderen!

  Deskundigen: "Beweging is erg belangrijk om het immuunsysteem gezond te houden."
  Maatregel? Sportscholen dicht!

  Deskundigen: "Het probleem is niet het virus maar de bezuinigingen in de zorg."
  Maatregel? Geen opschaling van de zorgcapaciteit, want dan "vervelen ze zich dood"!

  Deskundigen: "Je bent niet "besmettelijk" als je geen klachten hebt."
  Maatregel? Ga in quarantaine, ook al heb je geen klachten.

  Deskundigen: "We hebben middelen gevonden die effectief zijn bij de bestrijding van het "virus"! Een injectie is dus niet nodig! Sterker nog, een injectie is niet toegestaan als er werkzame medicijnen zijn!"
  Maatregel? Deze medicijnen worden verboden. Er is te weinig bekend over de bijwerkingen.

  Deskundigen: "Er is te weinig bekend over de bijwerkingen van nieuwe injecties. Het onderzoek is nog niet afgerond, het is nog niet veilig!"
  Maatregel? Zoveel mogelijk mensen injecteren.

  Deskundigen: "Een zwakker lichaam kan de immuunreactie op de injectie mogelijk niet aan, waardoor men kan overlijden. Er is nog niet getest op ouderen en zieken."
  Maatregel? Ouderen en zieken eerst!

  Deskundigen: "Er overlijden verdacht veel ouderen binnen twee weken na de injectie. Dit moet eerst onderzocht worden voordat we verder gaan met injecteren."
  Maatregel? Dit komt door de onderliggende ziekte, niet door het injectie. We voeren het tempo op.

  Deskundigen: "Er klopt hier iets niet, er wordt niet naar ons geluisterd, wat is hier aan de hand?"
  Maatregel? Censuur voor iedereen die kritiek heeft!

  Het volk: "Wij zijn het hier niet mee eens! Wij willen dat er geluisterd wordt naar deze deskundigen! Wij protesteren!"
  Maatregel? Verbod op demonstraties, extreem politiegeweld, boetes en arrestaties.

 2. Fred Bruijn op 02-01-2022 om 09:20 uur:

  Goed verwoord en naar waarheid onderzocht en beschreven door Jantje, respect alom en geen speld tussen te krijgen.

 3. H. Vaes op 02-01-2022 om 10:06 uur:

  Corona?????????? Daar heb ik totaal geen herinnering aan.

 4. koddebeier op 02-01-2022 om 10:48 uur:

  Deze "heren" zouden zich inderdaad voor een tribunaal moeten verantwoorden, het valt echter te betwijfelen of er ooit onafhankelijke rechters gevonden zullen worden .

 5. Jan op 02-01-2022 om 14:49 uur:

  Ze hoeven niet voor een rechter verschijnen, we kunnen ze standrechtelijk tegen de muur zetten. Ze hebben landverraad gepleegd, ze hebben ons land aan het WEF overhandigd en aangezien we in oorlogstijd leven kunnen ze zo tegen de muur. Dan wordt er ook geen kostbare tijd aan verspild, die tijd zijn we wel nodig voor de wederopbouw van ons verdeelde en kapot gemaakte land.

 6. ing. J. Onno Dekker op 14-01-2022 om 18:31 uur:

  Kardinaal is een tribunaal.
  Alleen een volkstribunaal na overwinning door een
  breed verzet kan werken.
  Echter een depopulatie onder de weffers zal cruciaal belang zijn in een vrijheidsstrijd in deze WO III. De ernst van de situatie wordt nog onderschat. De reactie van Jan vind ik zeer begrijpelijk en een verloop als geschetst zal mij niet verbazen. Het WEF is uit op het uitroeien van 80% van de wereldbevolking, vandaar ook al de aanslag op alle boeren. Ze zijn niet gewenst bij uithongeren, doodvaccineren, vernietigings- en concentratiekampen.

  Om te overleven zul je gedwongen worden je vijand te decimeren; een waarheid van alle tijden.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts