Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Voetbal in Qatar huichelachtig?, 30-11-2022

We hebben die barbaren toch maar mooi een broek vol schijnheilige poep laten ruiken, of ligt het toch een paar zandkorrels genuanceerder?

Naast handen vol foute Qatarese leiders daar, is onze “leiders” hier in het westen aardig wat porties hypocrisie te verwijten. De FIFA had Qatar nooit mogen aanwijzen om het WK-voetbal te organiseren. Maar met een enorm olieplatform voor de koppen van de voetbalbobo’s wordt nu al gespeculeerd om over 8 jaar het olierijke Saoedi Arabië de WK-eer te gunnen. Gekken leren nooit iets, psychopaten laten zich vrijwillig niet helpen.

Maar bijna alle criticasters van dit toernooi in de zandbak zitten wel voor de buis om diverse potjes te bekijken. Ook ik heb het Ned. elftal zien stuntelen (letterlijk en figuurlijk, of werd het maar 2-0 om de tulbanders of keffiyehanen niet te vernederen?) evenals België-Marokko en Duitsland-Spanje. En intussen maar klagen dat de mensenrechten daar worden geschonden, dat er tussen de 3 (volgens Qatar) en 6500 (volgens Amnesty Interational) arbeidsslaven omkwamen bij de bouw van hypermoderne met airco’s gekoelde stadions die na net WK weer worden afgebroken. Intussen verontwaardigd merken dat de supporters zich moeten aanpassen aan de normen en waarden van de aardsluie sjeiks.

Gek dat we dat laatste (dat aanpassen) belachelijk vinden, maar intussen hier van vluchtelingen eisen dat ze zich aan onze cultuur moeten aanpassen. Wij willen terecht geen vrouwen met hoofddoekjes bij de politie, op openbare scholen en in overige publieke ruimtes. Nikabs zouden verboden moeten worden.
Uit respect zouden westerse vrouwen die naar Qatar gaan een hoofddoekje moeten dragen. Respect als hypocriete uiting middels een lullig bandje dat de KNVB de aanvoerders verplicht (is dat respectvol?) wilde laten dragen? Orkun Kökçü werd verketterd toen hij uit geloofsovertuiging weigerde de band te dragen, maar zonder noemenswaardig protesten van alle ‘deugers’ besloot de FIFA in Qatar een slap statement niet door te laten gaan. Geen regenboog love-bandje om die licht ontvlambare oliegekken maar niet te provoceren. Want niet respect, doch oliebelangen zijn de heilige leidraad, ook als Saoedi Arabië het WK over 8 jaar mag organiseren.

Het westen, met Nederland voorop, denkt met maatregelen en boycotjes achterlijke regimes tot de orde te kunnen dwingen. Maar welke orde? De wanorde van ons? Democratie -waarvan de meeste politici de betekenis echt niet kennen- met dwangmaatregelen elders invoeren of opleggen, heeft nog nooit gewerkt. En die bewuste culturen zijn niet achterlijk, ze lopen hooguit enkele eeuwen op ons achter.

Immers zo’n 300 jaar geleden zaten we volop in de slavenhandel, behandelde de rijke elite het voetvolk als voetvegen. En op geloofsgebied moest je het niet in je hoofd halen een ander geloof (of geen geloof) aan te hangen dan het verderfelijke Roomse. De inquisitie wist wel raad met de ketters. De godslasterende inquisiteurs hebben honderdduizenden de dood ingejaagd na hen eerst uitgebreid te martelen, om de katholieke afvalligen maar publiekelijk te laten verkondigen dat ze als ongelovigen finaal fout zaten. De brandstapels hebben toen al voor overmatig veel CO2 verontreiniging gezorgd.

Vanaf half vorige eeuw verkondigden de VS wat goed en wat goed fout was. Denk aan de eliminatie van Khadaffi, de verlicht despoot van Libië. Hij werd gezien als tiran, maar was goed voor zijn volk. De mensen die ‘gedwee’ in het gareel liepen waren heel gelukkig. Energie, scholing en het OV waren gratis, stellen die gingen trouwen kregen gratis een woning. Toen Khadaffi ook los van de dollar de goudstandaard wilde invoeren werd hij te bedreigend en moest hij geëlimineerd worden. Sindsdien heerst er chaos en bestrijden elkaar beconcurrerende stammen elkaar op leven en dood. Afghanistan, Irak, Iran en Syrië ondergingen behandelingen die niets met eerlijkheid, mensenrechten en democratie te maken had, des te meer met oliebelangen.

Maar bevriende tirannen (die van Qatar en Saoedi Arabië) worden met alle egards bejegend. De vriendelijkheden kunnen niet op als het maar olie en gas oplevert. Olie en gas dat we pas na eind december niet meer van Rusland mogen ontvangen, want Poetin was stout en opstandig tegen de potentaten van de NAVO. En dat moet bestraft worden. Daarin schuilt meteen de onkunde van de beleidsbepalers daar, in de VS en die van WEF. Of juist de niets en niemand ontziende gluiperigheid van de wereldtop. Maar met respect heeft het niets te maken, eerder het tegendeel.

Terug naar het WK-voetbal. Hoe te reageren op de massale uit de hand gelopen rellerijen en destructief handelen van een aantal (kut)Marokkanen? Ik zou ze liever aanduiden met ondankbare, sociopatische en narcistische mislukkelingen van Marokkaanse origine. Daarmee beledig ik niemand, zeker niet de wel goed geïntegreerde en goed opgevoede Nederlanders met ook een Marokkaans paspoort. Als naar Marokko terugsturen geen optie is, dan wel dit geteisem straffen zoals ze in Marokko, Qatar of Saoedi Arabië gestraft zouden worden. Niks medelijden, niks begrip. Uit respect naar hun roots: aanpakken die gasten.

En berust erin: het sjeikse olietuig verander je niet. Zoals ik al schreef, zij lopen 300 jaar achter op onze ‘beschaving’. Onze zo verheerlijkte beschaving met minimaal 1200 vermiste kinderen, de middeleeuwse behandeling van de toeslagenouders, de Groningers met woningschade, de asielzoekers in Ter Apel die nachtenlang buiten moesten wonen c.q. slapen. Maar ook de beschaving van een gluiperige jarenlange covidtiranie, het afnemen van een bankrekening van een kritische beweging (Viruswaarheid), het dreigende verbod van partijen (FvD), de pogingen een publieke omroep (Ongehoord Nederland) de nek om te draaien, complot-zekerweters weren (o.a. David Icke) en boeren onteigenen wegens het ontbreken van CO2- en stikstofproblemen. Hoezo beschaving, hoezo een voorsprong van 300 jaar?

Laten we eerst zelf maar eens wat orde op zaken stellen. Het wordt de hoogste tijd dat de burgers de eigen toekomst gaan bepalen (zie AS) i.p.v. te accepteren dat we moderne slaven zijn van de WEF-marionetten Maxima Z., Sigrid K. en straks Edith S. voor Mark R.. En laten we gelijktijdig de kwalijke oliesmeerregimes hun liederlijke gang gaan. Ze hebben nog ca. 300 jaar om zichzelf op dezelfde foute manier te ontwikkelen zoals wij dat hebben gedaan, om vervolgens net als wij nu, uit te komen bij een nep-utopia der onkundige blinden.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Dick Ahles op 30-11-2022 om 18:36 uur:

  De enige manier om vreedzaam op één aardbol samen te leven is dat alle naties accepteren dat iedere land zelf kan/zal/wil/moet bepalen hoe en op basis van welke ideologie ze hun samenleving willen inrichten. Alleen dan voorkom je dat - zoals de VS - de ene natie de andere arrogant en betweterig de les kan lezen. Dat betekent ook dat in alle landen de OS en wereldkampioenschap voetballen kan en moet kunnen organiseren. Ik stel gewoon door loting! En iedere wereldburger kan zelf bepalen of ze dan naar dat land wil gaan, en als je gaat te gedragen als een geciviliseerde gast en je gastheer niet de les leest. Wat is er op dat systeem in godsnaam op aan te merken?

 2. Rients Hofstra op 30-11-2022 om 18:45 uur:

  Precies, maar een giga aantal psychopaten, narcisten en machtswellustelingen denkt daar ander over en die gasten zijn (on)gekozen alom de baas!

 3. Helena op 30-11-2022 om 19:01 uur:

  Helemaal mee eens, u heeft de hypocrisie van de deugers hiermee op een briljante manier bloot gelegd.Chaoeau!

 4. Rients Hofstra op 30-11-2022 om 20:48 uur:

  Helena, dank voor je compliment.

 5. A.Ruygrok op 30-11-2022 om 21:30 uur:

  Voetballen in Qatar, huichelachtig.., welnee, hoe kom je daarbij..
  Zo heb je juist een krachtigmiddel in de hand waarmee alle .."misstanden" .. in dit landje enzo kunnen worden afgedaan..
  Vergeet ook ff niet dat er een nl min. aanwezig was die zelfs een ...speldje droeg..!!!
  Ton Ruygrok, Monster.

 6. Jordy op 01-12-2022 om 11:30 uur:

  Ik geloof in God en dit is wat ik geloof:

  "Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe."
  JOHANNES 3:16 SV-RJ


  https://bible.com/bible/165/jhn.3.16.SV-RJ

  Verduidelijking:

  God houdt van mensen. Maar wij mensen hebben een probleem: we doen verkeerde dingen. Mensen die verkeerde dingen doen behoren straf te krijgen, maar God wil de mensen niet straffen, Hij wil ze juist vergeven. Daarom stuurde Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar de wereld. Jezus Christus betaalde voor de zonden van de mensen met Zijn leven, door de straf te ondergaan die wij allemaal verdient hebben op basis van onze zonden: de doodstraf. Hij stierf aan het kruis, werd begraven en op de derde dag werd Hij opgewekt uit de dood. 

  Als je je bekeert (je "omkeert", je ongeloof in God en je zondige levenswandel achter je laat) en gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, heb je eeuwig leven en ga je niet verloren.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts