Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Poging tot doodslag, 07-07-2022

Uit diverse filmpjes blijkt dat Jouke totaal niet dreigend op agenten en een politieauto inreed. Toch werd wel gericht geschoten. Op wie is poging tot doodslag dan van toepassing?

De boerenacties verharden, de politie is onderbemand, gefrustreerd na al de onjuiste coronagerelateerde optredens en blijkbaar bereid om op eigen burgers te schieten. Het is niet uit te sluiten dat schieten een onderdeel van hun opdracht is geweest. Was de aanpak van demonstranten op het Malieveld en het Museumplein een opmaat om over te gaan tot gericht schieten? Gezien de waterkanonnen en de eng bijtende politiehonden is een geweldsescalatie binnen de politiecorpsen aantoonbaar, zeker als ook wordt meegenomen dat regelmatig busjes met romeo’s (krachtpatserige relschoppende dommekrachten in dienst van de staat) worden ingezet om een vreedzame demonstratie in een grimmige te veranderen.

Nu is een 16 jarige jongen die met zijn trekker achter een andere trekker aan reed om naar huis te gaan, het slachtoffer geworden van gerichte pistoolschoten. Niet 1 schot, maar daarna nogmaals. Waarom schoten niet alle agenten als het echt zo (be)dreigend was? Of was deze labiele agent zo opgefokt door zijn meerderen en de situatie die hij en de rest van het corps niet onder controle konden krijgen dat hij zich als een Rambo wilde laten gelden? Waarom moest Jouke de cel in en mocht Pistolen Paultje vrij blijven rondlopen mét een geladen wapen?

Gelukkig dat die ene geflipte agent niet goed getraind blijkt te zijn, anders was Jouke nu niet meer. Een beetje agent schiet niet op vreedzame, maar uiterst boze landgenoten. Een beetje agent staat voor veiligheid en behulpzaamheid. Een beetje agent schiet een gevaarlijk uitziende crimineel in de benen, bij voertuigen zouden de banden het doelwit moeten zijn. Een beetje agent had zijn meerdere meegedeeld absoluut tegen alle geweld te zijn waar het demonstraties betreft. Een beetje minister had het zover niet laten komen, zeker als die bewindspersoon vakinhoudelijk van de stikstofhoed en de politiepet had geweten.
Agenten leggen de eed af op de grondwet, niet op de ongrondwettelijke nood-/spoedwetten van de huidige overheid.

Dus over de weg, langs een politiewagen naar huis willen rijden is tegenwoordig een poging tot doodslag? Geldt dat ook voor politici en ambtenaren die tegen elk advies van echte deskundigen in, gezonde mensen laten volspuiten met (niet bewezen goed werkende) gifstoffen? Gifstoffen die gerelateerd worden aan ontelbare bijwerkingen en een enorme oversterfte? Een overduidelijk geval van meer dan alleen maar poging tot doodslag.

Wat te denken van alle gevolgen van de nood- en spoedwetten? Uitstel van de zorg -ten gevolge van veel onzinnige coronamaatregelen- alleen al kostte circa 320.000 levensjaren. Nood-/spoedwetten die het mogelijk maken dat ook boa’s binnenkort gewapend los over straat mogen rondlopen. Boa’s die geen tot amper een gerichte ‘veiligheids’opleiding hebben genoten, zijn straks een bedreiging voor de veiligheid, wanneer ze bij het minste of geringste hun wapentuig in gaan zetten als er ergens iets passeert wat de beperkten niet aanstaat.

En wat te denken van de schietbeweging met haar wijsvinger van een Enschedees raadslid van Volt (sorry dat ik niet de moeite neem haar naam te achterhalen!). Dit uiterst aanstootgevende gebaar wat ook uitgelegd kan worden als een aanmoediging tot lukraak raak schieten als demonstranten niet meteen doen wat ome agent hen netjes vraagt, blijft ongenoemd en dus ongestraft. Of wordt dat gebaar uitgelegd als het verjagen van een lieveheersbeestje dat ten onrechte in haar blikveld verscheen?

In de Tweede Kamer waar D66er Vera Bergkamp (via een deal Kaag/Rutte) als onbekwame voorzitter van blunder naar miskleun dendert en gisteren werd vervangen door een enge D66 collega (sorry dat ik niet de moeite neem zijn naam te achterhalen!) die een volksvertegenwoordiger de mond snoert nadat die het woord ‘eng’ in relatie tot een minister en later de regeringsploeg gebruikte. Dat terwijl eng een gewoon Nederlands woord is en ook gewoon in De Dikke van Dale staat. Is het monddood maken van in dit geval een Kamerlid dan ook een poging tot doodslag? Monddood maken suggereert dit wel enigszins. Is die D66’er naar de letter van de wet dan eigenlijk strafbaar en zou niet Jouke, maar hij achter de tralies moeten zitten?

Als een futiliteit, waarbij een trekkerbestuurder die gewoon naar huis wilde, wordt gezien als een poging tot doodslag, hoe zit het dan met al die duizenden kinderen die merendeels onterecht uit huis zijn geplaatst, waarvan een groot deel nu onvindbaar blijkt te zijn. Hoeveel pogingen en/of daadwerkelijke gevallen van suïcide heeft dit tot gevolg gehad?

Zelfs het al meer dan tien jaar niet indexeren van de pensioenen zou dan binnen het verruimde begrip ‘poging tot doodslag’ kunnen passen. Terwijl er jaarlijks een rendement van ca. 7% wordt gemaakt en de pensioengerechtigde leeftijd twee jaar is opgerekt, moeten de gepensioneerden het al ruim tien jaar met hetzelfde bedrag doen, terwijl het leven in die tijd veel duurder is geworden. Er zijn erbij die het niet meer zien zitten en ten einde raad zijn, terwijl de door de politiek benoemde bestuurders ver boven de Balkenende-norm zitten en wel jaarlijs een verhoging mogen ontvangen. Dit is, relativerend gezien, vele malen erger dan de doodslag die Jouke ten laste werd gelegd.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. koddebeier op 08-07-2022 om 08:28 uur:

  Al deze lieden horen in een strafkamp thuis.

 2. Wim op 08-07-2022 om 09:15 uur:

  Even naam en toenaam van dat 'dappere' lid van Volt.
  Het was Linda Wissink (VOLT) die een bedreigend schietgebaar maakte richting Hidde Heutink (PVV) tijdens een gemeenteraadsvergadering in Enschede.
  Laten we daarbij niet vergeten dat Judith Tielen (VVD) al eerder een wensdenk bedreiging deed in de 2e Kamer richting Gideon van Meijeren (FvD)

 3. Jan j op 08-07-2022 om 10:19 uur:

  De betreffende agent aanklagen wegens poging tot doodslag.

 4. Rients Hofstra op 08-07-2022 om 10:29 uur:

  Beste Koddebeier, zo denken er steeds meer.
  Beste Wim, dank voor de aanvulling, heb daardoor iets aangepast.
  Dit soort bedreigingen krijgen geen aandacht, laat staan dat het gevolgen heeft. Heel kwalijk en zeer selectief.
  Beste Jan, dat lijkt mij niet meer dan logisch.

 5. Willem op 08-07-2022 om 10:45 uur:

  We hebben al 23.000 boa,s die rechtstreeks onder de burgemeester vallen. Heeft dus een privé leger. Wat doet de politie eigenlijk boa,s beschermen??? Boa,s zijn net als in de 2e Wereldoorlog een vernieuwde uitvoering van landwachters.

 6. R. Meijer op 08-07-2022 om 13:34 uur:

  Hidde Heutink had aangifte moeten doen wegens een doodsbedreiging tegen Linda Wissink. Alles staat op beeld.Zelf is dat nazi-tuig er als de kippen bij om dat ook te doen als een PVV'er of een FvD'er ook maar even uit de bocht vliegt.

 7. H. Vaes op 08-07-2022 om 16:04 uur:

  Maar ...hoe....kunnen wij dit breken?
  Ik denk dat wij als Nederlander .....de boeren uitgezonderd daar te slap voor zijn.
  Aansluiting bij de boeren door alle Nederlanders zou een begin kunnen zijn.

 8. Rients Hofstra op 08-07-2022 om 16:26 uur:

  Beste Willem, met de inzet van boa's wordt het recht van de burgers nog meer bedreigd.
  Beste R. Meijer, enig idee waarom hij dat niet heeft gedaan? Wilders is voor 'minder' aangeklaagd.
  Beste H. Vaes, voor de 'slappe' burgers is er een mogelijkheid om vanuit de luie stoel het politieke systeem van binnenuit uit te hollen. Ken je AS (https://alternatiefstaatsbestel.nl)? Dan kan er een pluchen revolutie plaatsvinden ipv eventueel geweld tegen de boeren.

 9. R. Thomasson op 08-07-2022 om 17:58 uur:

  Op 20 juli zal het 78 jaar geleden (1944), dat graaf Klaus Schenk von Stauffenberg, met een groep Duitse officieren, probeerden een einde te maken aan het schrikbewind van Adolf Hitler en de oorlog. Men moet in onze tijd deze opstand zien als een symbool voor dapperheid. Mensen die vochten tegen de macht van het ultieme kwaad. 1944, was het jaar waarin het kwaad begon te wankelen. Om de bevolking te laten zien, dat met het kwaad valt niet te sollen, werden in dat jaar de meeste gruweldaden gepleegd. In Frankrijk de massamoord op het dorp Oradour sur Glane. In Nederland werden massa executies verricht zoals de executie van trampassagiers in Den Haag op 15 december 1944 https://www.tracesofwar.nl/sights/58895/Plaquette-Executie-15-December-1944.htm. Roermond https://l1.nl/ooggetuigen-roermond-30-december-1944-154266/ en https://www.oorlogsbronnen.nl/bronnen?term=kerkrazzia%20van%208%20oktober%201944 De meeste executies van verzetsstrijders, en zomaar burgers vonden plaats in 1944. Als wij parallel trekken naar onze tijd zien wij een ontwikkeling dat enigszins begint te lijken op die van 1944. De ultieme duivelse macht van de globalistische geldmonsters begint te wankelen. Hun leugens en bedrog worden steeds zichtbaarder. Jarenlange planning van misdadige agenda’s tegen ons, dreigen in het niets te vallen. Astronomische omloopbedragen worden betaald aan sleutelfiguren in de politiek, media en academische wereld.
  DEEL 2

 10. R. Thomasson op 08-07-2022 om 18:01 uur:

  DEEL 2
  In veel opzichten verschillen de globalistische elite (vooral de geldmonsters) niet veel van de oude nazi’s. Zij zijn aangepast aan deze tijd. Hun psychologische methodes voor massa hersenspoeling via de media zijn veel verder ontwikkeld dat die van de nazi’s. Zij werden door hen gekopieerd van de Sovjet KGB en GRU https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw&t=3s. Zij zijn continue bezig met wereldwijd oorlogspelletjes, waarin ze de gewone mensen zien als laboratoriumratten. Zij durven geen massa executies onder de bevolking van een Eur. land te richten. Zij hebben wel geld, maar geen (nog niet!) eigen leger. Dit probleem zal worden opgelost door de import van tsunami zwermen van menselijk afval uit moslimlanden en Afrika. Dat doen ze via valse stichtingen en organisaties die zgn. hulp bieden aan “vluchtelingen”. De elitaire monsters presenteren zichzelf op cynische wijze als “filantropen”. Echter de “vluchtelingen” zijn bedoeld om een Jihad-leger a la ISIS te vormen en een SELECTIEVE GENOCIDE en ontvolking te richten onder autochtone Europeanen. Deze agenda punt heet de Kalergi-plan. Europa moet bevolkt worden door donkere en zwarte gespuis met vooral lage IQ. “De nieuwe Europeaan” zal geen dreiging voor hun macht worden. Andere agendapunt is massa uitroeiing van miljoenen van mensen via biologische wapen met in de lab gecreëerde virussen. COVID-19 was de pilot test van de globalistische moderne Heydrich’s en Eichmann’s. Zij hoeven voor hun slachtoffers geen vernietigingskampen bouwen, die kosten te veel geld. De slachtoffers gaan uit zichzelf dood. Voor degenen die in het leven blijven hebben ze een “Totungsanstalt 4 therapie” waarin ze Westerse ouderen, zieken en gehandicapten naar de andere kant sturen zonder gebruik te maken van deze https://www.youtube.com/watch?v=3fmPlu9jPQ0 instantie. ZIJ VACCINEREN ZE. Zij laten ze doodvallen voor de televisie, bij een kopje koffie of tijdens vakantie enz. De rest zal een chip in hun kop krijgen, die van ze slaven zouden maken. Zij mogen hard werken en wormen, krekels en andere viezigheid vreten. Dat is goed voor de CO2 en de stikstof.
  Onze toekomst wordt beschreven in de Openbaring van Johannes; zie de passages over Het Beest66. De wereld heeft nu geen wonderen nodig, maar wel DAPPERE MENSEN zoals de officieren van graf Von Stauffenberg, het NL verzet of de Franse Maquis. Deze mensen zouden ons naar de vrijheid leiden.

 11. R. Thomasson op 08-07-2022 om 18:24 uur:

  Beste Rients, bedankt voor je artikel die spijkers met koppen slaat. Als bewoner van Friesland (niet zo lang) weet ik een ding. Een Fries neemt zelf besluit, maar hij laat zich niet door anderen dwingen. Als een Fries besluit niet verder door te gaan met zijn boerenbedrijf doet hij dat omdat hij te oud is, ziek, heeft geen kinderen die het bedrijf zouden overnemen enz. Maar het is zijn besluit!! Hij laat zich niet intimideren. Verhalen over stikstof en CO2 koopt hij zo wie zo niet. Zeker niet van een regering vol jokkebrokken. Mijnheer Rutte met zijn Stikstofwijf zouden het hier niet makkelijk krijgen.

 12. Rients Hofstra op 08-07-2022 om 19:14 uur:

  Beste R. Thomasson, dank voor de uitgebreide geschiedenisles. Ik vrees zelfs dat verschillende kopstukken van nazi-duitsland in (Zuid) Amerika verder zijn gegaan waar WOII eindigde, maar dan ondergronds zonder uniformen. Klaus Schwab wordt door velen een nazi-verleden toegedacht (kind van..)
  Toch zie ik een kentering, m.n. dankzij de BRICS-landen en zich daarbij aansluitende Afrikaanse en Midden-Oosten landen. Er is hoop, mee dankzij mensen als R. Fuhlmich en R. Kennedy jr.

 13. Armand op 28-07-2022 om 06:40 uur:

  Beste R. Thomasson,

  Het is letterlijk de Openbaring van Jezus zelf, aan en opgetekend door Johannes.

  Doet mij wel goed dat u dit benoemd.

  Het Woord van God, is Ja en Amen, mathematisch correct en m.i. geen speld tussen te krijgen. De profetieën geven duidelijk aan wat de mensheid te wachten staat. Het is maar aan welke kant je staat zeg maar.

  Heb het niet over religie maar geloof, dit wordt helaas niet door velen begrepen.

  "Kies heden wie u dienen
  zal"

  Het Woord is zo gedetailleerd en ongekend accuraat, de letter op zich dood, het Woord moet samen gaan met Gods Geest dan wordt het werkelijk geopenbaard en wordt het, het Levende Woord.


  Nachts zal er geen lamp meer branden en van bruiloften zal geen sprake meer zijn. Dit alles staat haar te wachten, omdat haar zakenlui de machtigste ter wereld waren en omdat zij met haar toverij alle volken misleidde. Het bloed van de profeten en de gelovigen heeft in deze stad gevloeid. Zij is schuldig aan het bloed van alle mensen die op aarde zijn vermoord.’

  Maar nu heeft God Zich met u verzoend, door de dood aan het kruis van zijn aardse lichaam. Zo heeft Christus u heilig en zuiver gemaakt en in de dichte nabijheid van God gebracht.

  De enige voorwaarde is dat u deze waarheid met heel uw hart gelooft en er standvastig in blijft. Dat u sterk bent in de Here en vast overtuigd van het goede nieuws dat Jezus voor u gestorven is. Dit geweldige nieuws gaat de hele wereld door en ik heb mijn leven in dienst ervan gesteld. Colossenzen 1:22‭-‬23

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts