Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Ooit oorlogen, nu vaccineren?, 27-09-2022

Gasten als Bill Gates, Schwab en Soros stellen in hun eigen ‘geheime’ agenda’s en soms zelfs openlijk dat een half miljard mensen op aarde ideaal zou zijn.

Wat als er eeuwenlang geen oorlogen zouden zijn geweest. Oorlogen, moord en doodslag is van alle tijden. Voor de gelovigen onder ons al vanaf de schepping: Kaïn en Abel waren volgens Genesis 4 in de Hebreeuwse Bijbel de twee oudste zonen van Adam en Eva. Kaïn was volgens dit verhaal de eerste persoon die werd geboren en de eerste moordenaar, want hij vermoordde zijn broer Abel, de eerste persoon die stierf.

Mensen die de bijbel niet letterlijk nemen, weten dat zeer ruim voor Adam al heel wat slachtingen plaatsvonden. De jagers in de oudheid waren ongenadig wanneer onbekende concurrenten in ‘hun’ gebieden achter het wild aan gingen. Als ze niet vrijwillig de benen namen, volgde een gevecht op leven en dood. Zo zijn er wereldwijd nogal wat mensen (hoofdzakelijk mannen) vroegtijdig gaan hemelen.

Echter niet alleen op deze primitieve wijze kwamen mensen om, later ook georganiseerd, denk aan de Grieken en Egyptenaren, ver van ons eenvoudig bed. Met de Romeinen kwam het al een stuk dichterbij. Dankzij met name de Friezen gingen hun roof en moordpartijen niet de Rijn over. Maar Karel de Grote, naderhand Karel V en zoonlief Filips II hebben hier behoorlijk huisgehouden. De 80-jarige oorlog was het gevolg. Tussen beide Karelen in kwamen de Noormannen regelmatig langs, vredelievend waren ze nimmer.

Na 4 Engelse oorlogen kwam Napoleon Nederland jarenlang gewapenderwijze de les lezen. De Eerste Wereldoorlog ging door neutraliteit aan ons voorbij, maar de Tweede hakte er ook hier behoorlijk in. Na die oorlog deed het Nederlandse leger in Indonesië veel wat de Duitsers hier hebben gedaan.

Als we behalve deze opeenvolging van moord en doodslag ook nog even stilstaan bij de morbide excessen van de Katholieke kerk (denk aan de kruistochten, inquisitie, kindermisbruik incl. kinddodingen), de misdaden van de adel richting burgers en de stormen die menig zeeman noodlottig werd, dan mag je wel stellen dat dit rijtje aardig wat slachtoffers heeft opgeleverd.

Maar verder van huis moeten we bv. denken aan Stalin, Mao, Indianenslachtingen, slavenhandel, (Zuid)Afrika en onvoorstelbaar veel buurlanden ruzies. Ongetwijfeld ben ik vele incidenten vergeten zoals Srebrenica, en landen waar de VS heeft huisgehouden (Korea, Vietnam, Libië, Afghanistan, Irak, Syrië, enz.) en natuurlijk nu de oorlog in Oekraïne.

Deze opsomming die naar believen kan worden aangevuld, heeft tijdens het bestaan van de mens voor miljoenen en miljoenen (wellicht ruim meer dan een miljard) doden gezorgd, voornamelijk (jonge) mannen, maar ook heel veel vrouwen en kinderen. Door de vroegtijdige dood van jonge mannen, vruchtbare vrouwen en uiteraard kinderen is moedertje aarde veel menselijk nageslacht bespaard gebleven. Hoeveel mensen zouden nu de aarde bevolken als symbolisch vanaf Adam en Eva niemand zou zijn gesneuveld? 20 miljard? En in ons land? 50 miljoen? Of zou de natuur bij de mens ook zelfreinigend zijn geweest, zoals in de wilde wrede dierenwereld? De natuur herstelt zichzelf immers altijd.

Dan is de vraag na ruim 75 jaar “wereldvrede?” interessant wat de agenda van Gates, Schwab en Soros zou kunnen zijn. Wederom een vernietigende oorlog waar de Rotschilds voor de zoveelste maal alle strijdende partijen met vette winsten oorlogsmaterieel verkopen? Let wel, dit deden ze al vanaf vlak na de opkomst van Napoleon. Of staat de agenda van de WEF-elite vol met spuiten tegen corona en haar diverse varianten? EU commissievoorzitter en WEF-kopstuk Ursula von der Leyen wist als ongekozen heks op eigen houtje een deal te sluiten met Pfizer betreffende 1,8 miljard vaccinspuiten

Want ja, zonder alles vernietigende oorlogen geen reductie richting 500 miljoen aardbewoners. Dan de spuit er maar in. Bij het gewone volk uiteraard. Want na die gevreesde alles verwoestende kernoorlog is de wereld onbewoonbaar en leggen ook veel uitverkoren eliteleden het loodje. Oversterfte na een aantal vaccinatierondes schijnt al schrikbarend te zijn.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. koddebeier op 28-09-2022 om 10:48 uur:

  Zou het eens geen tijd worden al dat soort geesteszieke lieden gevangen te zetten of uit de weg te ruimen ???

 2. Rients Hofstra op 28-09-2022 om 11:19 uur:

  Koddebeier, vertel maar hoe. Het huidige staatsbestel is in-en-in corrupt en de rechtspraak is in handen van D666.

 3. Marcel op 28-09-2022 om 14:38 uur:

  Beetje vooroordelen richting de blanken in je lijstjes.
  De moslims hebben enorm hun best gedaan (doen ze nog steeds) om de bevolksoverschotten in toom te houden. De schattingen lopen uiteen van 260 miljoen tot 800 miljoen. De kruistochten waren een vergelding voor wat de Christenen en Joden in Jeruzalem werd aangedaan. Nieuws ging niet zo hard in die tijd en een leger creëren , verplaatsen en de middelen ervoor krijgen ook niet. Slavernij is afgeschaft door de blanken, maar tiert nog welig in Afrika en Azië en vooral het Midden-Oosten, maar dat moet je niet aan de KNVB vertellen.
  China is één concentratiekamp.
  Binnenkort in dit theater met de digitale ID...

 4. Rients Hofstra op 28-09-2022 om 15:37 uur:

  Beste Marcel, dit is een algemene aanvulling, dank daarvoor, maar mijn stukje was voor 80%? geënt op ons eigen land. Als ik alles had moeten melden, was ik nu nog bezig en ging niemand het lezen!

 5. loekie op 01-10-2022 om 08:11 uur:

  en dat is nu zo mooi door de eeuwen heen: aanvallen vinden op brute wijze van boven asplaats; verdediging van onderop moet volgens de regels. dat gaat hem dus neergooit worden.

 6. loekie op 01-10-2022 om 08:12 uur:

  en dat is nu zo mooi door de eeuwen heen: aanvallen vinden op brute wijze van boven af plaats; verdediging van onderop moet volgens de regels. dat gaat hem dus neergooit worden.

 7. Rob op 01-10-2022 om 10:26 uur:

  Er is oorlog zolang de mens bestaat,al miljoenen jaren.Ook al ver voor de prehistorie,toen waren er ook beschavingen die intelegent waren.

 8. Rob op 01-10-2022 om 10:28 uur:

  De vraag is wie dit gekkenhuis bedacht heeft!

  En waarom?

 9. Rob op 01-10-2022 om 10:30 uur:

  Alles is al vaak totaal vergaan,en helaas nu weer en mogen wij er deel aan nemen!

  De eindtijd.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts