Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Landverraad?, 13-06-2022

Naar de letter van de wet is iemand een landverrader als die persoon het land verraadt.

Nu is een kaal gebied zonder mensen amper tot niet te verraden, dus gaat het om de inwoners die door iemand of meerdere iemanden word(t)en verraden. Zeker wanneer de ‘leiders’ van het volk niet doen wat de mensen in het land in overgrote meerderheid willen.

Nou heeft ons land een staatsbestel dat we zeer ten onrechte democratisch noemen. Welliswaar mogen we eens in de 4 jaar stemmen, maar met de wensen van de kiezers wordt amper iets gedaan. Want de programma’s van alle partijen waarop de keuze gebaseerd kan zijn en waardoor er 150 ‘volksvertegenwoordigers’ in de Kamer komen, zijn helemaal niets waard. Het in de achterkamertjes bijeen gekonkelde coalitieakkoord is een verzameling minderheidsstandpunten dat ons wordt gepresenteerd als een werkbaar compromis. Maar dat is niet alles, het wordt gepresenteerd als de wil van de meerderheid. Nog erger is het wanneer er ondemocratischer besluiten vallen over nieuwe items die niet in de partijprogramma’s stonden.

Zo is Nederland ooit stapsgewijs de EU ingerommeld en kregen we zonder dat de bevolking zich hierover mocht uitspreken euro’s in onze portemonnee. Maar ook circa driekwart van onze grondwet werd aan de EU overgedragen, waardoor iets wezenlijks dat ooit op soevereiniteit heeft geleken is verkwanseld. De EU gaat nu over heel veel waaronder onze pensioenen en zorgt voor wagenwijd openstaande grenzen.

En alsof dat nog niet voldoende is, blijkt dat beleidsbepalers in dienst van Klaus Schwab WEF-beleid uitvoeren. Uiteraard zijn ze niet letterlijk in dienst van deze semi naziorganisatie, maar lopen wel aan de leiband van deze nooit gekozen griezels.
We moesten in lock down, gevaccineerd en aan de QR-code. Noodwetten verschenen in strijd met de grondwet. Maar ook op het gebied van het klimaat, het milieu en de stikstof-problematiek bepaalden mensen buiten onze grenzen de totaal krankzinnige normen.

Uit peilingen blijkt dat het huidige kabinet nog maar over 49 zetels zou beschikken wanneer er nu verkiezingen zouden worden gehouden. Slechts 17% is redelijk tot gewoon tevreden over het kabinet Rutte IV. 83% dus duidelijk niet. In democratische zin zegt dit wel aanzienlijk veel.

Aan klimaat en stikstofmaatregelen wil dit gemankeerde kabinet samen 60 miljard euro reserveren. Ook dit is niet met de kiezers gecommuniceerd. Verder staan heel veel ouders waarvan hun kinderen zeer ten onrechte zijn afgenomen nog steeds in de kou. Duizenden kinderen zijn inmiddels onvindbaar en financiële compensatie door de foute belastingdienst (een staat in de staat) is nog steeds niet naar tevredenheid geregeld. Veel Groningers moeten nog steeds overleven in hun gescheurde woningen.

En nu moeten veel boeren verdwijnen, kunnen huizen niet worden gebouwd vanwege te veel stikstof. Deskundigen die aantonen dat stikstof helemaal geen problemen veroorzaakt worden de mond gesnoerd. Maar elke leek die kan en wil denken weet dat de natuur zichzelf herstelt. Na elke ijstijd komt een woestijnklimaat zonder mensen bemoeienissen. Moeten er uiteraard niet wereldwijd miljarden bomen gekapt worden. En als de regering zonder volksraadpleging nu eens Tata Steel sluit en vliegen ontmoedigt door tickets gewoon met BTW te belasten zoals alle andere tickets en op kerosine gewoon accijns gaat heffen zoals op benzine en diesel.

Want bij al die níét democratische beslissingen (o.a. EU, euro, coronamaatregelen, afschalen van en de marktwerking binnen de zorg, de puinhopen bij de toeslagenouders en ellende bij veel Groningers, het ons in laten rommelen in een Oost-Europees conflict en de miljarden reserveringen betreffende het klimaat, het milieu en de stikstof is buiten de burgers om besloten.

Daarnaast worden kiezers geschoffeerd, wanneer blijkt dat 51% van de VVD en diverse CDA’ers tegen zijn. Tegen, in het belang van de partij. Tegen, uit angst dat heel veel vaste stemmers over zullen gaan stappen naar andere partijen. Dát baart hen zorgen, niet de ellende die betrokkenen wordt aangedaan. Desondanks houdt de premier voet bij stuk, omdat hij waarschijnlijk niet voor zijn landgenoten, niet voor zijn eigen partij, maar voor externen (lees WEF) kiest en daarom ordinair puur D66 beleid blijft uitvoeren.

En dan klagen dat er wat tractoren voor de deur van de boerenminister staan. Alsof alleen haar kinderen trillen van angst en ellende. Deze dame is totaal niet empathisch. Zonder na te denken vergeet ze even alle duizenden kinderen die definitief van hun ouders zijn gescheiden, van de kinderen in het aardbevingsgebied in Groningen en de boerenkinderen die binnenkort moeten aanzien hoe hun ouders machteloos en doodongelukkig gaan worden.

Als maatregelen zonder inspraak en in veel gevallen ten koste gaan van veel mensen en bovenal tegen de wil van de bevolking worden genomen, dan kan er naar de letter van de wet gesproken worden van landverraad. En landverraders moeten zwaar worden aangepakt!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. BosscheBol op 14-06-2022 om 20:15 uur:

  Helemaal mee eens.

 2. Martinus op 14-06-2022 om 21:03 uur:

  De boer kan alles heel eenvoudig weigeren. Ministerie LNV is een handelsonderneming, ingeschreven bij de KvK en daarom moeten medewerkers van dit bedrijf een contract kunnen tonen, die er overigens niet is. De boer kan derhalve deze medewerkers een contract aanbieden, b.v.met bedrag van € 50.000. Ik ken een boer die zo al heel wat zogeheten ambtenaren met de staart tussen de benen van het erf heeft laten lopen. Met onverrichter zake.

 3. Rients Hofstra op 14-06-2022 om 23:34 uur:

  BosscheBol: Mooi
  Martinus: Ik denk dat weinigen dit weten, zeker niet alle boeren.

 4. RW Jaquet op 15-06-2022 om 01:35 uur:

  Beste Rients Hofstra,
  Misschien kunt u die info van BosscheBol doorspelen naar LTO Nederland of andere boeren organisaties.
  Misschien ook naar de tweede kamer Boeren Burger Beweging.

 5. Jeroen Janssen op 15-06-2022 om 01:35 uur:

  Als u een kind opvoedt, kneedt en drilt wordt het uw gelijke. Als u probeert uw visie in een nieuw politiek stelsel te gieten wordt dat uw gelijke. Wilt u dat? Of wilt u een samenleving waarin zowel uw visie als de visie van anderen wordt gedoogd. We gaan samen op weg.

 6. P.A.L.M. van Kempen op 15-06-2022 om 09:01 uur:

  Naar aanleiding van jouw artikel wordt het hoog tijd dat de Nederlandse bevolking haar realiteitszin weer terug gaat krijgen. Het relativeren van alle nieuws ( fakenieuws) die over onze bevolking wordt uitgestrooid, zou eigenlijk iets moeten zijn wat we voor ons zelf verplicht zijn. Niet alleen voor ons maar voor de generatie na ons.
  Het WEF zou volgens Rutte een theekransje zijn. Sinds wanneer heeft een theekransje een eigen politiemacht nodig? Wat wil het WEF dat zo diep in onze regering is gedrongen? Hun slogan luidt: You’ll own nothing and you’ll be happy. Laat ons nu deze slogan eens relativeren.
  Is onze Nederlandse bevolking nu echt zo dwaas om te geloven dat Klaus Schwab zijn villa en andere rijkdommen weg gaat doen en deze gaat delen met de bevolking. Niet alleen Klaus Schwab maar al zijn rijke vriendjes zoals Bill Gates, Soros en noem ze maar op. Gelooft onze Nederlandse bevolking nu werkelijk dat Willem Alexander en zijn Maxima al hun rijkdommen weg gaan doen en al hun privileges. Immers ook voor het zou moeten gelden: You’ll own nothing and you’ll be happy. Het grote plan van WEF geldt voor de onderdanen niet voor de bedenkers zelf. De bevolking zal niets meer hebben en wordt gecontroleerd en een selecte groep profiteert: We(F) will own everything and You ( bevolking) will own nothing. We(F) will be happy and you will be unhappy.
  De enige manier waarop het WEF dit kan bereiken is te infiltreren in de regering van landen. Het enige wat het WEF hoeft te doen is mensen selecteren die uit zijn op macht en zich laten ompraten en er zelf beter van worden. Zij moeten geen verstand van zaken hebben ze moeten alleen maar makkelijk beïnvloedbaar zijn. Aan hen worden privileges beloofd. Voorbeelden Rutte, Kaag, Maxima, en heel veel wereldleiders. Zij moeten ervoor zorgen dat de wil van de meerderheid van de bevolking zoals het in een democratie betaamt niet wordt uitgevoerd. Kartelpolitiek is hier een voorbeeld van. Ze moeten meegaan met de door het WEF gecreëerde chaos. Ze moeten in staat zijn telkenmale opnieuw chaos te creëren, Het liegen tegen de bevolking en bedriegen van de democratische wensen van de bevolking staat bij deze personen hoog in het vaandel om zodoende een wit voetje te halen bij de echte leiders van het WEF. Deze echte leiders doen er alles aan om zoveel mogelijk buiten schot te blijven.
  Het WEF kan haar doelstelling alleen behalen als ze de nationaliteit van een volk tenietdoen. Daarom wordt alles in het werk gesteld om deze nationaliteitszin te vernietigen. Dat doen ze door zoveel mogelijk culturen in een land te halen. We noemen dat omvolking. Zo kan een volk niet in opstand komen tegen hun leiders en wordt de droom van het WEF werkelijkheid. Maar voor de bevolking over heel de wereld is de WEF een nachtmerrie. Iedereen wordt een soort slaaf en wordt gecontroleerd en bestuurd. De eigen identiteit van een volk zal verdwijnen en de rijke met hun vele huizen en bezittingen zullen over een wereldbevolking regeren. Zij zullen niets inleveren en willen alleen maar meer.
  Zo wordt door het “theekransje” WEF de wereld vernietigd. Weet U nog de foto’s van een eigen politieacht met WEF polizei op hun schouder. ( waar hebben we dat in het verleden meer gezien ) Het is een voortwoekerend gezwel dat alleen gestopt kan worden als de bevolking weer zelf gaat nadenken. Denk iedere dag aan het volgende: You’ll own nothing and you’ll be happy. Is in werkelijkheid: We(F) will own everything and You ( bevolking) will own nothing. We(F) will be happy and you will be unhappy.
  P.A.L.M. van Kempen
  pietvankempen@hetnet.nl

 7. Rients Hofstra op 15-06-2022 om 09:30 uur:

  Beste Jacket, je bedoelt Martinus neem ik aan.
  Beste Jeroen, niets is dwingend. Het AS-systeem is een alternatief voor de ellende waar we politiek nu mee zijn opgescheept. Als je een beter idee hebt, hoor ik het graag. De vergelijking met een kind vind ik niet opgaan.
  Beste Piet, als het nog niet te laat is, moet er snel iets gebeuren. Ik stel het AS-systeem https://alternatiefstaatsbestel.nl voor, dat van onderen af door het volk wordt gedragen. Een lichtpunt is de stelligheid van de BRICS-landen en minimaal 47 Afrikaanse landen die niet meedoen aan WEF.

 8. Simon Zwart op 16-06-2022 om 14:46 uur:

  Hoe is het nu toch mogelijk dat we alleen melk koeien boeren zien op de NOS
  en niet die 2 miljoen varkens die op de Veluwe bij elkaarzitten
  Daar horen we of zien we niets van.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts