Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Help, ik snap zoveel niet!, 07-10-2022

Ik lees met regelmaat de msm-kranten, want ja, je moet wel bijblijven, willen weten welke leugens daar gepubliceerd worden. En dan snap ik zo veel niet.

Waarom moeten wij miljarden extra investeren in onze krijgsmacht? Omdat de Russen komen? Natuurlijk. Staat in alle kranten, spat van de buis. Maar tevens lees je daar dat Oekraïne de Russen kan tegenhouden, het Russische leger enorme verliezen toebrengt en zelfs de Russen terugdringt. Waarom dan het budget van het ministerie van oorlog optrekken? Voor de Russen hier zijn moeten ze na Oekraïne eerst nog Polen en vervolgens Duitsland onder de laars vermorzelen voor wij ze bij de Grebbeberg de vernietigende genadeklap gaan toedienen? Ik begrijp dit niet, wie wel?

Waarom zou Poetin 4 gaten in de onderzeese Nordstreampijpleidingen schieten, als hij ze bij Sint Petersburg gewoon af kan laten sluiten? Mocht het Westen ooit weer tot rede komen, zou Rusland het gas gewoon weer kunnen laten stromen. Maar met die gaten wordt dat moeilijk. Die buizen zitten inmiddels vol water. Is het toeval dat de VS lekker gaan profiteren van onze behoefte aan warmte? Zeg het maar!

Sancties werden door het westen, in opdracht van de VS, opgelegd aan Rusland, omdat de Russen Oekraïnse provincies binnenvielen, nadat de NATO al jaren afspraken schond en nazi Zilensky een fascistisch beleid losliet op die provincies met hoofdzakelijk Russische inwoners.
Waren er geen uitgeslapen nietsnutten binnen de div. overheden die met enkele eenvoudige argumenten konden blootleggen dat de reacties op die sancties ons veel harder zouden treffen dan de onze daar? Leg mij eens uit welke ‘deskundigen’ in Den Haag Kaag & jongetje Jetten zoveel onzin hebben ingefluisterd? Davos? Washington? Rome? Venetië?
Zou Poetin echt verrast zijn na de dreiging van Uncle Sam dat er hard teruggeslagen gaat worden (een deken vol atoombommen over Rusland) als Poetin stiekem heel even op de rode knop gaat drukken? Ben ik naïef, Poetin wellicht of de half seniele Joe Biden? Wie vertelt het mij?

Over Joe Biden gesproken. Is een land met 330 miljoen inwoners niet in staat een ander dan een half verdwaasde Alzheimer patiënt tot president te kiezen? Joe B. die met zoon Hunter een aantal kwalijke belangen in Oekraïne heeft (hoe toevallig!). Het machtigste land ter wereld wordt door een stotterende struikelaar als vertegenwoordiger van hogere marionettenspelers geleid. Het land dat wereldwijd binnenkort garant staat voor een financiële instorting, omdat de alsmaar bijgedrukte dollars geen tegenwaarde hebben. Snapt Sigrid K. dan echt helemaal niets? Help mij verklaren?

Vanaf 2,5 jaar geleden stierf elke patiënt mét zogenaamde coronasymptomen automatisch aan corona, ondanks dodelijke onderliggende (vaak de echte oorzaak) ziekten en/of kwalen. Artsen mochten middels autopsie niet uitzoeken wat de echte doodsoorzaak was. Absurd!
Nu vindt er een enorme oversterfte plaats. Naast heel veel mensen met hartfalen, is het bijna altijd vanwege de leeftijd, of onderliggende kwalen. Uiteraard niet vanwege de vaccins. Kom maar, vertel!!!

Daar waar veel echte deskundigen, waaronder professoren, blijven aangeven dat zowel CO2 als ook stikstof geen bedreigende stoffen of organismen zijn, blijft het kabinet onder furieuze leiding van Kaag, gesouffleerd door mannetje Klaver, de volledige maatschappij ontwrichten. Johan Vollenbroek in zijn eentje is verantwoordelijk voor de massahysterie hieromtrent. Hoe kan dit, ik weet het niet.

Waar blijft de nadruk op het feit dat Arib moest sneuvelen omdat ze voorzitter was geworden van een commissie die een parlementair enquête (een tribunaal?) ging voorbereiden, waarin het (mis)handelen van en door de leden van Rutte III & IV zou worden bloot gelegd? Een paar anonieme aanklachten, anderhalf jaar nadat ze de voorzittershamer aan Vera B. had gelaten zijn blijkbaar zaligmakend? Van toeval lijkt alles aan elkaar te hangen, toch?

Als iemand strafbare feiten pleegt, wordt hij/zij daarop aangesproken en als het ernstig genoeg is vervolgd. Behalve als je Mark R. heet. Deze slapzak wiste een groot aantal berichtjes van zijn antieke telefoon. Maar hoe moeilijk kan het zijn die berichtjes terug te halen? Ze zijn toch aan mensen gestuurd? Laat Kaag, Hoekstra, Hermans, De Jonge, Seegers, maar ook kopstukken van beursgenoteerde bedrijven alle inkomende berichtjes van Pinokkio R. inleveren bij een onderzoekscommissie. Voorzitter Pieter O.? Is het nou zo moeilijk? Ik mis zoveel logica, help!

Franc Weerwind vindt dat verkrachters c.q. moordenaars na 25 jaar cel een tweede kans moeten krijgen. Het zal je kind maar zijn die daarna geen tweede kans meer gegund is. Franc W. liet in Almere jarenlang bewezen puinhopen achter. Denk aan zijn bijnaam en de financiële ramp die we Floriade noemen. Hoe kreeg hij in godsnaam die belachelijke promotie voor elkaar? Omdat hij van 66 is? Van de ‘democratische’ boevenclub die de D niet waard is en die o.a. tegen benoemde burgemeesters was? Verklaar het mij eens!

Komt ene Remkes met ‘spijkerharde’ aanbevelingen, de meeste richting kabinet. Is dat dan na de toeslagenmisdaden, de Groningen-schofferingen en de onvindbare uithuisgeplaatst kinderen-misère niet nogmaals een onvergeefbaar brevet van domme en empathieloze onkunde. Een schop onder hun hol zou passend zijn, maar dat helpt niet. Immers ze kunnen na een val jaren demissionair verder, omdat door de versnippering er geen regering valt te formeren. Althans, niet binnen het huidige staatsbestel. En komen ze er wél uit, komen we van de regen (Mark R.) in een stortbui (Sigrid K.) Wie kan mij helpen? Ik weet het niet meer.

Het zou zomaar kunnen dat gezagsgetrouwe burgers, die zitten te wachten op booster 3, samen met de griepspuit, vinden dat ik een complot-denker zou zijn. Maar is het niet andersom? Zou het niet zo zijn dat we gemanipuleerd worden door complotbèdenkers? En dat al eeuwen lang? Complotbedenkers als het om de moord op Kennedy gaat. Het officiële Warren-dossier zou 50 jaar op de plank blijven, omdat het gevoelige info zou bevatten. Maar 1963 plus 50 is toch echt 2013. En nog steeds geen openbaarheid van alle feiten, om maar eens één complot te noemen.

De Nobelprijs voor de vrede mag voortaan de stinkende strontprijs voor oorlogshitsers worden genoemd. Immers, niet eerlijke nobelheid, maar militante politiek bepaalt de prijs. Ooit werd de prijs al eens lobbyend aan Obama gegeven, toen hij net president was, om daarna met het beeldje om zijn nek dood en verderf te stichten in verre landen. Nu staat een nazi op de nominatie, samen met o.a. Zweedse Greet, die een natuur-oorlog propageert. Een fascist en een geïndoctrineerde autist op de lijst voor een vreedzame Nobel waardering. Alfred Nobel, die nota bene het moderne buskruit (dynamiet) uitvond. Dynamiet dat inmiddels miljoenen levens heeft gekost en de Twin Towers liet instorten. Zullen de complotbédenkers wel weer vinden dat dit een complottheorie is.
Het werden er 3. Totaal 3 winnaars: mensenrechtenactivist Ales Bialiatski uit Belarus, de Russische mensenrechtenorganisatie Memorial en de Oekraïense mensenrechtenorganisatie Center for Civil Liberties. Alle 3 politiek anti Poetin, zonder nuanceringen betreffende de wandaden van Zelensky en zijn medecriminelen.

Ik begrijp echt heel veel niet, maar boven alles snap ik niet dat hordes en hordes goedgelovige lemmingen nog steeds zeker weten dat de overheid alwetend, autonoom en heilig is. Wie helpt mij dat te duiden?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Plebejer op 07-10-2022 om 21:16 uur:

  Hear hear

 2. Yvonne op 07-10-2022 om 23:57 uur:

  Als ik het begreep zou ik u helpen maar evenals u,begrijp ook ik er geen snars van!Het druist tegen alle logica in!

 3. HarryN op 08-10-2022 om 04:30 uur:

  Alle punten die U geschreven heeft kloppen. Wat betreft Putin: die gaat het westen niet veroveren. Rutte lult hier zoals gewoonljk uit z'n nek. Putin zou hier alleen maar een vernietigende economie aantreffen en wat zou hij er mee aanmoeten? Dan Kaag: die snapt er inderdaad niets van. Zelfs een cursus Moderne Bedrijfs Administratie is te hoog gegrepen. Ik kan alleen nog maar zeggen dat het jammer is dat de laatste fase van mijn leven de wereld in zo'n puinhoop is veranderd dankzij klote politici.

 4. Dijkstra op 08-10-2022 om 12:50 uur:

  Geachte,
  Uiteraard is het commentaar van Bobzelf sarcastisch bedoeld. De man heeft ooit een hartaanval gehad en zit nu in Griekenland. Met 'Athens Jury' bedoelt hij zichzelf. Niet op reageren is beter voor hart en hersenen.
  En wat betreft de logica van de politiek in Nederland, u zoekt er teveel achter. De logica is psychologie: de vergroting van het defensiebudget is onderdeel van het toneelspel omdat we allemaal tegen Rusland moeten zijn, want Rusland voert een politiek die niet globalistisch is en dat mag niet van de EU. Meer valt er niet aan te begrijpen.
  groet
  Dijkstra

 5. Rients Hofstra op 08-10-2022 om 13:06 uur:

  Beste Yvonne, ik probeerde wat open deuren in te trappen en mijzelf daarbij kwetsbaar te laten zien, maar wat ik echt niet snap is de laatste alinea van mijn stukje.
  Beste Harry, Helaas helemaal gelijk, daarom is mijn hoop gevestigd op AS (https://alternatiefstaatsbestel.nl)
  Beste Dijkstra, dank voor de verklaring betreffende BoB. T.a.v. Poetin en Rusland deel ik uw mening! Ik zoek er niet onlogische zaken achter, probeer de lemmingen aan het denken te zetten door mijzelf zogenaamd kwetsbaar te tonen.

 6. grote henk op 09-10-2022 om 13:05 uur:

  ik begrijp het wel. er zijn satanische krachten die de meeste zich zelf afhankelijk gemaakte mensen door hun eigen decadente levenshouding in hun greep hebben. De WEF trekpoppen hoeven dan alleen nog maar de bal die al voor het doel ligt in te trappen.

 7. Rients Hofstra op 09-10-2022 om 18:41 uur:

  Grote Henk, M.n. dit snap ik niet: ...., maar boven alles snap ik niet dat hordes en hordes goedgelovige lemmingen nog steeds zeker weten dat de overheid alwetend, autonoom en heilig is.

 8. Aart op 09-10-2022 om 22:13 uur:

  "Zou het niet zo zijn dat we gemanipuleerd worden door complotbèdenkers? En dat al eeuwen lang?" Beste Rients, met deze 2 zinnen toont u aan dat u het helemaal snapt!
  Uw blogs (in foutloos Nederlands) slaan elke keer de spijker snoeihard op de kop. Ben fan van u geworden na een interview met u bij Café Weltschmerz gehoord te hebben.
  Ook interessant in dit kader zijn 2 interviews met Marie-Therese ter Haar bij CW over Oekraïne en Rusland en de zeer kwalijke rol die Amerika/Navo (Biden oa) daar al jaren speelt.

  Ga zo door met uw blogs. Uiteindelijk zal de waarheid samen met de liefde overwinnen.

 9. Rients Hofstra op 09-10-2022 om 23:11 uur:

  Beste Aart, dank voor uw complimenten.
  Kent u ook de video met de speech over AS van ca. 10 min. voor een zaal met 300 genodigden?
  https://www.youtube.com/watch?v=Fr3WVKoOSs4

 10. Aart op 11-10-2022 om 23:15 uur:

  Kende die video niet. Misschien gevoelig puntje, maar schrijven gaat je beter af dan spreken in het openbaar ;-) . Is ook niet makkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Kwestie van vaker doen, zodat je boodschap vloeiend en natuurlijk overkomt.

 11. Rients Hofstra op 11-10-2022 om 23:27 uur:

  Beste Aart, er ging iets aan vooraf. Toen ik werd gevraagd, gaf ik aan een half uurtje toch minimaal te kunnen vullen. Ik kreeg een kwartier. Daarop heb ik me voorbereid. Twee dagen voor het event werd doorgegeven dat ik maar 12 min. had. Een dag later moest het tussenpraatje er ook nog af, bleef er 10 min. over. Hals over kop heb ik tekst op papier gezet en enkele keren geoefend. Het was mijn 1e keer op deze manier van papier, maar ik wilde de hoofdzaken toch over het voetlicht brengen, helaas niet 'natuurlijk'. Vandaar.

 12. Aart op 12-10-2022 om 20:13 uur:

  Tja, dan hebben ze je flink gepiepeld en heb ik niks gezegd! Ook dat ken ik.
  In dat licht heb je een topprestatie geleverd :-) .

 13. Rients Hofstra op 12-10-2022 om 21:21 uur:

  Aart, ik wilde me niet verontschuldigen, desondanks: dankjewel.

 14. Nemesis op 18-01-2024 om 12:34 uur:

  @Dijkstra op 08-10-2022 om 12:50 uur.

  Reactie op: "Uiteraard is het commentaar van Bobzelf sarcastisch bedoeld. De man heeft ooit een hartaanval gehad en zit nu in Griekenland. Met 'Athens Jury' bedoelt hij zichzelf. Niet op reageren is beter voor hart en hersenen."

  Theo de Raay a.k.a bobzelf, de man met zijn eeuwige tirades en doodsverwensingen. De man die zich verscholen houdt in de Xenofontosstraat/Kallithea, Athene in Griekenland. De man die denkt dat hij onaantastbaar, onvindbaar en onschendbaar is. Dat valt even vies tegen! Meneer is nog steeds bezig om zijn gestoorde tirades op menig alternatieve nieuwssites te plaatsen, en met name bij E.J. Bron waar deze klaarblijkelijk gestoorde schreeuwer zijn gang kan gaan.

 15. Gerard Zuiderveld op 18-01-2024 om 14:34 uur:

  @Nemesis,

  Ow ja, Theo, a.k.a bobzelf.

  https://www.ad.nl/rotterdam/zij-zijn-klaar-voor-de-marathon~ac6278e0/

 16. Rients op 18-01-2024 om 16:38 uur:

  Dank voor de info over Bob. Ik heb hem bij Bron regelmatig genegeerd en plaats al een tijdje daar niets meer, omdat ik gecensureerd werd. Mijn blog: 'Terrorist ben je niet voor je plezier' wilde hij niet plaatsen. Dan is het klaar.

 17. Nemesis op 19-01-2024 om 16:12 uur:

  @Rients

  De webmaster achter E.J. Bron zou best eens de man kunnen zijn van de schoonzus van Theo de Raay die woonachtig is in de Oekraïne, maar dit is vooralsnog een vermoeden, dit vermoeden komt namelijk voort uit het feit dat zij in webdesign doet. De andere reden voor dit vermoeden komt ook voort uit het gegeven dat de webmaster van E.J.Bron alle commentaren van Theo de Raay, a.k.a bobzelf, zonder schroom op zijn website plaatst en dit heerschap niet banned van zijn platform vanwege zijn beledigingen, dreigementen en geestesgestoorde opmerkingen, sterker nog, E.J. Bron neemt het zelfs voor hem op. Dit gegeven is zeer opmerkelijk te noemen. Ze zeggen wel eens één en één is twee. Daar komt dan nog iets anders bij, deze website genaamd "The Balkans Chronicles" https://zlj13051967.wordpress.com/ is ongeveer van hetzelfde gehalte als van E.J. Bron. Ik zeg ongeveer omdat de indeling anders is opgesteld. Maar wat mij opvalt is dat de afbeeldingen die worden geplaatst op deze site, ook op de site van E.J. Bron worden geplaatst, plus het feit dat bobzelf hier ook actief is in de commentaren sectie. Nogmaals, één en één is twee.

  Note:

  De precieze locatie van Theo de Raay heb ik hier uiteraard niet exact weergegeven maar is wel bekend. Een kleine hint kan ik wel vrijgeven, mits bobzelf nog eens over deze commentaren sectie struikelt en ziet dat het wel menens is en geen bluf. De hint is als volgt, "er zijn meerdere straten die leiden naar de Tagmatarchi Plessa"

  Het wordt tijd dat Theo de Raay, a.k.a bobzelf een toontje lager gaat zingen, maar ook daar wordt aan gewerkt.

  Signing off.

  Groet Nemesis.

 18. Rients op 19-01-2024 om 16:28 uur:

  Beste Nemesis, Dank voor de info. Theo doet mij helemaal niets. In de tijd dat Bron mijn stukjes nog plaatste negeerde ik Theo's vuilspuierijen zo veel mogelijk in het kader dat iedereen mag zeggen wat die wil.
  Maar ik stopte bij Bron, toen ik gecensureerd werd. Ik neem aan dat Theo en/of Bron van Joodse afkomst is/zijn, omdat mijn column: "Terrorist ben je niet voor je plezier" zonder verklaring domweg werd geweigerd. Dus ben ik klaar met Bob, Theo, Bron en het hele zooitje waarmee zij samenspannen.

 19. Rients op 19-01-2024 om 16:40 uur:

  Ik probeerde je rechtstreeks te beantwoorden, maar kreeg mijn mailtje niet leverbaar terug.

 20. Nemesis op 21-01-2024 om 14:06 uur:

  @Rients,

  Ik heb je even een mailtje gestuurd op je rhofsof@gmail.com account, kijk maar even in de ongewenst sectie, ik denk dat dat mijn mail daar is terechtgekomen.

  Groet, Nemesis.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts