Rients Hofstra Pluchen Revolutie

De terreur van Dissonant66, 16-11-2022

Hoe in godsnaam kan het dat ons land is overgeleverd aan globalisten, met 66’ers als volgzame opzittende wauwelende robotpoppen?

De d66 terreur.

Hoe in godsnaam kan het dat ons land is overgeleverd aan globalisten, met 66’ers als volgzame opzittende wauwelende robotpoppen?

Je kan een mening hebben over PVV, FvD, de rooien van de SP of het geklungel van de geloofspartijen (eigenlijk strafbaar in een seculiere democratie), maar al hetgeen wat riekt naar 66 slaat echt alles.

Waar nogmaals ‘in godsnaam’ staat de hoofdletter d nou nog voor? Voor Demonen, Dwaalgeesten, Draaitollen, Dombo's, Dissonanten, Dwazen, Doem Denkers, DeepStaters? Met democratie hebben deze Schwab-idolaten totaal niets. Dit even los van het feit dat we nog nooit democratie hebben meegemaakt in ons land. Kijk naar de ongekozen monarch, de door de elite opgestelde grondwet, de partijpolitiek benoemde senatoren & rechters, de kiezersbedriegende coalities en sinds enkele decennia de dictaten vanuit Brussel. Verder zijn de ‘volksvertegenwoordigers’ uitsluitend carrièrepolitici, die alleen enkele weken voor elke verkiezing veinzen belangstelling te hebben voor- en interesse te hebben in de kiezers, maar in werkelijkheid volledig ingepakt zijn door hun respectievelijke partijelites.

Kamervoorzitter Bergkamp van 66 is op een heel nare manier op haar zetel gekomen. Niet vanwege enige vakbekwaamheid, maar als ordinair onderhandelingsobject. Het was één van de vele dictaten die WEFfer Kaag WEFfer Rutte heeft opgelegd. De sul, die zich onmogelijk had gemaakt met gelieg, bedrog en te onpas verliezen van zijn actieve geheugen, leverde zijn gehele partij uit aan Kaag de onheilsgodin. En die neoliberalen bleven ja knikken. Vera moet nu blijven zitten van de toverkol, ook al bewijst ze keer op keer het vak niet onder de knie te hebben. Als Vers struikelt, valt het kabinet. En de polls zijn desastreus voor de 4 coalitiegenoten. (tekentje aan het dictatoriale coalitiewandje) Vera is niets anders dan een vakinhoudelijke onbenul. Als Kamervoorzitter moet ze ten koste van alles haar voorganger Arib kapot maken. Temeer daar Arib als Kamerlid een commissie voor zou gaan zitten die voorbereidingen zou treffen om een gedegen onderzoek (Parlementaire enquête?) in te stellen naar het totaal falende corona-beleid van Rutte III & IV, inclusief alle marionetten van het RIVM, OMT en Lareb.

Als de heren van het FvD regelmatig wat gevoelige vingers op etterende zweren van m.n. 66’ers leggen en ons aller Veertje geen gezag blijkt te hebben, komen ze van 66 met het voorstel om partijen te kunnen verbieden. Democratie op zijn allersmalst. Mensen als Kaag, Jetten, Paternotte, Ollongren, Sjoerdsma en ook Bergkamp vertonen reptielen gedrag. Sluit je ogen, denk aan deze gasten en je wordt bij ieder van hen een gespleten tong gewaar.
Vera Bergkamp likt met haar beide tonguiteinden triomfantelijk over twee anonieme klachten, die over zaken van jaren geleden zouden (kunnen) gaan.

Voormalig Kamervoorzitter Gerdi Verbeet zei o.a.: “Het is bizar wat hier gebeurt. De Chinezen lachen zich rot. Onze democratie werkt blijkbaar niet.” Nou Gerdi, wees gerust, onze democratie was alleen de democratie van de elite, dus nimmer die van ons. Kijk eens hoe de politici in dienst van partijelites (die weer opdrachten krijgen van Brussel, Davos en diverse lobbyisten van de farma-, chemie-, voeding- en energiemultinationals) ons land kapot maken.

De kloof tussen arm en rijk is nog nooit zo groot geweest, beleid op wonen, onderwijs en de zorg beperkt zich tot ongekende afbraak. Veel Groningers zitten op verschillende wijzen in de kou en de toeslagenouders lopen nog steeds berooid en zeer gestrest rond, waarvan velen hun kinderen onvindbaar weten. Boeren moeten verdwijnen terwijl de toestroom van asielzoekers en Oekraïners oneindig lijkt. Lhbt-at/mz en Zwarte Piet zijn heikele dossiers. Intussen wordt het milieu (waar hoegenaamd niets mis mee is) misbruikt voor pure machtspolitiek. Alsof de eerder genoemde onopgeloste problemen ondergeschikt zijn. Er zijn nl. helemaal geen milieuproblemen, als de plasticbergen op het droge en de plasticsoep in de zeeën even niet meetellen. Ja, de aarde warmt op, maar helaas voor de WEFfers gebeurt dit al duizenden jaren. Onze zon en kosmische invloeden bepalen hier het klimaat. 15.000 jaar geleden stond de Noordzee tussen Nederland en Engeland droog.

Bomen hebben CO2 nodig en stikstof is voor de ene plant wat noodzakelijker dan voor de andere plant. Dan maken de 66’ers zich druk over een plantje dat wellicht uitsterft, maar de oprukkende wolven zijn geen probleem. Hoe verklaren die Doemdruktemakers van 66 dat we nu geen dino’s en mammoets meer tegenkomen? Die zijn al uitgestorven voordat de kruipende mens het vierkante wiel had uitgevonden.
Nee, Nederland moet de aarde redden, terwijl China, India, Rusland en de VS er zo goed als niets aan doen en er dagelijks duizenden voetbalvelden aan bossen worden verbrand om gemanipuleerde soja te kunnen verbouwen.

Tja, dan zijn enkele onnodige en wat dik aangezette woorden van Van Meijeren politiek uiterst explosief. Zo belangrijk dat een partij (FvD en wellicht ook PVV) verboden moet kunnen worden. Alsof we democratisch gezien geen recht op een mening mogen hebben. Maar waar valt dat Kamergrut nou precies over? Over revolutie, over opstand.
Als de snurkende leden van VVD, CDA, CU en 66 zich echt zouden bemoeien met en bovenal zouden opkomen voor de burgers en regelmatig hun reeds gedoofde licht zouden opsteken binnen hun achterbannen, dan zouden ze hebben geweten dat velen radeloos zijn. Overal hoor je geluiden dat Rutte moet oprotten, en met hem het hele kabinet. Maar men weet ook dat na de lichtgewichten van dit kabinet er al weer een contigent vakinhoudelijke minkukels klaar staat om de lege regeringszetels in te nemen. Er verandert nl niets.

Als de burgers daar eindelijk van doordrongen zijn, dan is een opstand, een revolutie niet ondenkbaar. Gideon roept er niet toe op, maar constateert dit. Verrekt jammer dat hij en zijn medeleden van FvD blijven weigeren naar 't Alternatief Staatsbestel te kijken. Dan is een Pluchen Revolutie mogelijk, waarbij de ontevreden kiezers vanuit hun ‘luie’ stoel eindelijk het terechte gevoel krijgen dat ze er toe doen, dat ze serieus worden genomen.

Maar binnen een bijna onontwarbare politieke chaos zie je de ‘reptielen’ uitvliegen. CO2 en stikstof uitspuitend naar Qatar, naar Bali, naar de Balkan, naar Oekraïne en vele andere streken.
Ik begon dit stukje met in naam van een god. Als die bijbelse god bestaat, dan heeft hij na 6 dagen een verkeerde afslag genomen. I.p.v. een rustdag te nemen had hij die rustdag moeten gebruiken om bv. haat, afgunst, narcisme, super-egoïsme, machtswellust, liegen en bedriegen als politieke ‘instrumenten’ de wereld uit te trappen. De mens is toch naar zijn evenbeeld in elkaar geknutseld? Dit laatste geeft dan wel te denken als we 66 met weerzin aanschouwen.

“Het kan verkeren”, zei de één en “Macht wordt duur betaald”, zeg ik dan maar. Terwijl het zoveel beter en goedkoper kan.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. koddebeier op 17-11-2022 om 11:20 uur:

    D66: Ik heb nog nooit zo'n grote groep dom lullende onbenullen die alleen maar onzin uitkramen bij elkaar gezien. Vreselijk !!!

  2. Rients Hofstra op 17-11-2022 om 11:31 uur:

    Dan zijn we 't eens!

  3. scherpschutter1943 op 23-11-2022 om 20:30 uur:

    De staat is er niet voor het volk. Politici zijn uitsluitend gefocust op eigenbelang en op het tackelen van hun opponenten in de 1e en 2e kamer. ZXij zijn niet onbenullig, nee, zij zijn kwaadaardig, vijanden van hun kiezers. Hulde voor de PVV en het FVD die daar niet aan mee doen. Als het hun vijanden lukt om de PVV en het FVD te verbieden dan wordt het voor de kiezers tijd om uit een ander vaatje te gaan tappen.

  4. Rients Hofstra op 23-11-2022 om 22:42 uur:

    Scherpschutter, precies. Ego's met eigenbelangen, aangestuurd door Brussel en Davos bepalen voor de kiezers, die zij bij voortduring belazeren.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts