Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Advocaat van de duivel, 16-01-2022

Denk eens mee met de advocaat van de duivel. Als de duivel (het kabinet) -geadviseerd door vakinhoudelijke lichtgewichten die voor deskundig willen doorgaan- zeker weet dat Covid-19 vanaf het begin een killervirus is geweest, zal de advocaat de beleidsbepalers door dik en dun verdedigen.

Advocaat van de duivel

Denk eens mee met de advocaat van de duivel. Als de duivel (het kabinet) -geadviseerd door vakinhoudelijke lichtgewichten die voor deskundig willen doorgaan- zeker weet dat Covid-19 vanaf het begin een killervirus is geweest, zal de advocaat de beleidsbepalers door dik en dun verdedigen. Dan is in hun optiek de pandemie terecht opgewaardeerd naar de A-categorie, omdat het volk beschermd dient te worden. Beschermd zonder welke concessie dan ook.
Binnen die visie moeten nieuwe medicijnen die nog in de experimentele fase verkeren versneld worden ingezet, zeker als er volgens alle farma-giganten, Ab Osterhaus en Marc van Ranst geen goed werkende alternatieven voorhanden zijn.
Dan is versoepelen ten ene male taboe, zelfs als het volk mort, demonstreert en dreigt burgerlijk ongehoorzaam te worden. Het volk is immers onwetend, is daardoor ongefundeerd ontevreden. “Wees gerust”, is hun boodschap, “wij waken over jullie.” De overheid is er toch voor de onderdanen? Dan staat het uitroeien van een sluipende massamoordenaar ten koste van alles uiteraard centraal. Dan kan niet worden toegegeven aan de kortzichtige wens van vrijheid. Vrijheid die de overheid ons in ons eigen belang afnam. Maar let wel: na drie prikken kunnen de slaafse mensen hun vrijheid terugverdienen. Waarom dan klagen? Wel blijft de 1,5 meter gehandhaafd en moeten eenvoudige stoffen mondkapjes plaatsmaken voor chirurgische alternatieven. (Saillant detail: Edith Schippers, voormalig Minister van Gezondheid is nu president van DSM, dat samen met VDL een fabriek is gestart waar medische mondkapjes worden gefabriceerd.)
Volgens de advocaat moet er ook niet gesjoemeld worden met het openstellen van supermarkten bij een totale lockdown. Verschillende openingstijden voor niet essentiële winkels zouden niet eens een item moeten zijn. Je komt domweg niet met verwarrende en tegenstrijdige maatregelen. Als de duivel consistent is, worden opstandige winkeliers en horecaondernemers niet uit de wind gehouden door muitende burgemeesters. Dan wordt er gehandhaafd. Dan worden boa’s, ME’ers en Romeo’s zwaar bewapend losgelaten op burgerlijk ongehoorzame ondernemers.
Als Covid inderdaad een killervirus zou zijn die miljoenen fataal zou kunnen zijn, zou de overheid terecht handelen en alle lof verdienen.
Tenzij ze beter zouden weten of zouden moeten weten. Tot zover de advocaat van de duivel.

Feit is echter dat de beleidsbepalers donders goed weten dat er iets anders speelt, dat er volgens een andere agenda wordt gehandeld. Ze weten al jaren dat er alternatieve medicijnen voorhanden zijn voordat ze juist door diezelfde natieleiders uit de handel werden genomen. HCQ en Ivermectine hebben vanaf het begin aantoonbaar met corona besmette mensenlevens gered. Tot op heden hebben landen als Japan en India geweldige resultaten behaald met deze goedkope middelen. In Afrika wordt amper gespoten. Sterfte aan corona komt amper voor, omdat er op een natuurlijke wijze immuniteit wordt opgebouwd.
Wij hanteren 1,5 meter, waar de WHO 90 cm (3 foot) en het VK 1,8 meter nodig vonden. Dit valt door het OMT niet uit te leggen, zeker buiten niet en zeker met tegenwind niet. De mondkapjes deugen niet, zelfs niet als ze voor schijnveiligheid zouden moeten dienen. Maar het is nog erger: gebruikers lijden gezondheidsschade, zeker als een mondkapje meerdere keren wordt gebruikt. De verantwoordelijke ministers hadden al na een paar weken na invoering moeten weten dat de PCR-testen niet deugen en absoluut geen covid-virussen kunnen detecteren.
Opmerkelijk is dat in de winter 2017/2018 exact 9444 mensen mét griep stierven (voor de duidelijkheid niet áán de griep). Rutte sloot geen café, geen school en liet geen sekswerker de poort sluiten.
En nu blijkt wetenschappelijk dat de omikron-variant niets anders is dan een gewone vervelende griep. Hugo kon dit wellicht niet weten, had als Minister van Gezondheid te weinig gezond verstand, maar van Ernst zou je anders verwachten. Zijn eerste optreden als minister kenmerkte zich door uitsluitend angst aanjagen. Nu even niet overbezette IC-locaties, maar ontwrichting van de samenleving, alsof die al niet anderhalf jaar lang structureel is ontwricht. Juist hij moet weten dat je van omikron gewoon (griep)ziek kan worden, hij moet weten dat er meer gevaxten in de ziekenhuizen liggen dan ongevaxten en dat wereldwijd honderden gevaxte sporters op het sportveld dood neervallen. Hij is op de hoogte van een behoorlijk gestegen aantal zelfdodingen, met name onder de jongeren. Ook van een duidelijke oversterfte bij gevaccineerden. Hij weet dat mensen een goedje, waarvan niet alle ingrediënten bekend zijn gemaakt, laten inspuiten en dat wat betreft bescherming maar zeer kort werkt (als het al werkt). Maar wel onomkeerbaar o.a. spike-eiwitten en grafeenoxide (nano-deeltjes die weer reageren op 5G) in het lichaam achter laat. mRNA´s bevatten prionen. Prionen zijn verkeerd gevouwen eiwitten die bij mens en dier ernstige neurodegeneratieve ziekten kunnen veroorzaken. Ze zijn in staat om op onvoorziene wijze te zorgen voor veranderingen in proteïnes. Dit allemaal moet de vakminister van de zorg uiteraard weten.
Kuipers moet zich ook aan de zijkanten van zijn kale kanis ernstig achter de oren krabben, wanneer hij zich realiseert dat de farma-giganten hebben bedongen nooit verantwoordelijk gesteld te kunnen worden voor schade in welke vorm dan ook na de inspuitingen. Sterker, zijn (nek)haren moeten gaan steigeren wanneer het farmatuig nu kinderen wil vaccineren om zo hun aflopende 2 jarige contracten met vrijstelling aan schadeclaims automatisch verlengd te krijgen. Nog onbevangen en gezonde kinderen inzetten om nog meer miljarden te ‘verdienen’.
Opmerkelijk in deze is dat levensverzekeraars niet gaan uitkeren als de overledene is ingeënt met een experimenteel middeltje. Staat in de kleine lettertjes en zij zien de vier snel in elkaar gedraaide spuiten als experimenteel. Immers een beetje vaccin doet er 5 tot 8 jaar over om op de markt te komen, de vier Daltons fabrikanten (Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Johnson & Johnson) waren al na ¾ jaar klaar met hun gifmengsels, dat meer ellende gaat veroorzaken dan ooit goed kan doen.
Als de advocaat van de duivel kan worden overtuigd, dat alle beleidsbepalers -en in hun slipstream heel veel artsen en zorgmedewerkers- de feiten al ruim een jaar kennen of hadden moeten kennen, dan zal hij zich snel distantiëren van deze volksvijanden. Dan wordt duidelijk dat heel veel ellende willens en wetens is veroorzaakt.

En omdat het zo omvangrijk is en alle verantwoordelijken zoveel onherstelbare schade willens en zeker wetens hebben aangericht, is de roep om een tribunaal geen onlogische. Een tribunaal met internationale rechters van onbesproken gedrag. Welke advocaat zal zich dan nog willen aandienen?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. H. Vaes op 16-01-2022 om 18:34 uur:

  Internationale rechters van onbesproken gedrag?????......Probeer er daar maar eens .....EEN...van te vinden. De burger zal zelf voor rechter moeten gaan spelen anders wordt dit nooit opgelost en kunnen de schuldigen nog meer onheil aanrichten.

 2. Peter Rissing op 16-01-2022 om 20:43 uur:

  Dit vind ik heel interessant: “Opmerkelijk in deze is dat levensverzekeraars niet gaan uitkeren als de overledene is ingeënt met een experimenteel middeltje. Staat in de kleine lettertjes en zij zien de vier snel in elkaar gedraaide spuiten als experimenteel.”
  Dat betekend dat er juridische grond is de overheid aan te klagen voor machtsmisbruik.

 3. Rients Hofstra op 16-01-2022 om 22:55 uur:

  H. Vaes, ik verwacht dat er wel degelijk eerlijke rechters te vinden zijn. Reiner Fühlmich kent ze vast wel.

  Peter Rissing: de overheid zal voor veel meer worden aangeklaagd als ze is afgezet en vervangen door echte democraten. En die zijn er, helaas niet aan de oppervlakte, daar hebben de psychopaten wel voor gezorgd.

 4. Elvi op 17-01-2022 om 01:42 uur:

  @PeterRissing
  Dat is mogelijk de reden waarom artsen een andere reden van de doodsoorzaak aangeven dan het vaccin en het onderzoek daar naar gewoon gefrustreerd wordt.
  Ze zijn slim. Dank FvD die dit allemaal feilloos naar buiten brengt en dank aan Rients voor dit artikel.

 5. Elvi op 17-01-2022 om 01:44 uur:

  Toevoeging: omdat anders mensen die zien dat hun levensverzekering niet uitkeert massaal de openbaarheid zullen opzoeken. Dat willen ze niet.

 6. Lezert op 17-01-2022 om 16:51 uur:

  Doe eens wat aan die achtergrond want het leest zo kut !!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts