Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Wat bezielt Bill Gates?, 06-05-2021

Nou ken ik hem uiteraard niet persoonlijk en dat moest ik maar zo willen houden ook.

Ik denk dat ik een aantal fatsoensnormen spontaan uit mijn systeem zou laten schieten, indien ik hem tegen het nare lijf zou lopen.

Wat staat mij dan zo tegen?
Een succesvolle ondernemer die de ontwikkelingen op technisch, informatief en meningdelend gebied een enorme zwieper heeft gegeven, is voor velen een icoon van de vooruitgang.

Door o.a. Microsoft, Googel en Apple werd de belevingswereld van een groot deel van de wereldbevolking enorm uitgebreid. Veel nieuws, maar nog meer gemanipuleerd fake news van m.n. de persbureaus Reuter en Bloomberg en hier het ANP van John de Mol ondersteunen de berichtgeving van de aloude dagbladen, radio en tv. Deze laatsten zijn wereldwijd in handen van machtige enkelingen.

Steeds meer mensen wisten in de afgelopen decennia de social media te vinden en te gebruiken om ‘ander’ nieuws door te geven of op te halen. Nieuws dat de gevestigde orde steeds minder welgevallig is. Op allerhande wijzen worden de onwenselijke berichten weggezet als complottheorieën van wappies en dwazen. Censuur van o.a. Twitter, Facebook en YouTube begint gemeengoed te worden. De ontwikkelingen van de almaar geavanceerdere moderne media gingen zich steeds meer tegen de techneuten en bevriende machthebbers richten.

Een van die techneuten aan de basis is Bill Gates. Deze nerd van zeer goede komaf was medeoprichter van Microsoft. Toen de successen kwamen aanwaaien is de medeoprichter door Bill met een, met kleingeld gevulde beurs het bos ingestuurd.

De zeer succesvolle ondernemer werd met zijn overvolle geldschuur door iedere klant op handen gedragen. Immers een Amerikaanse droom waarmaken, waar miljoenen aan meebetaalden en ook nog eens ‘gelukkig’ van werden, realiseerde Bill toch maar mooi.
Toen hij zijn bedrijf in 1999 verliet, beschikte hij nog over 20% van alle aandelen, omgerekend zo’n kleine 100 miljard dollar.

Uiteraard droomt iedereen wel eens van de omstandigheden, hoe slechts één miljoen een mens al onuitstaanbaar decadent kan maken. Let wel, door gewoon hard te werken zal dat ten enen male onbereikbaar blijven. Dus zijn er andere slinkse manieren om zo godsliederlijk rijk te worden. Te denken valt aan het personeel niet de juiste financiële waardering te geven die het wellicht verdient. Of de producten onwerkelijk duur verkopen, wellicht bij gebrek aan adequate concurrentie. Wat echter ook niet is uit te sluiten, zouden kwalijke handelingen kunnen zijn zoals ooit met zijn medeoprichter, of deals die anderszins het daglicht niet kunnen verdragen.

Door een beurscrash -waar Bill blijkbaar (nog) geen invloed op heeft- kelderde zijn vermogen naar circa 40 miljard. Rond die tijd ging hij naar eigen zeggen samen met echtgenote Melinda vol voor liefdadigheid. Ze richten de Bill & Melinda Gates Foundation op om op allerhande terreinen lief te doen. In de tussentijd duurde het zo’n 15 jaar voordat de beurs zich redelijk herstelde.

Wanneer mensen vol overtuiging een aanzienlijk deel van hun vermogen in een charity fund stoppen, mag na die 15 jaar verondersteld worden dat het vermogen niet terug gegroeid is tot die oorspronkelijke 100 miljard. Hier echter wel en dan in overtreffende trap: Bill is wederom de rijkste man op aarde met zo’n slordige 146 miljard dollar. Ik begon te stellen Bill niet te kennen (en hij mij zeker niet) maar dit stinkt behoorlijk. De indruk van een meurend beleid van corruptie en zelfverrijking blijft hangen. Dat liefdadigheid iemand geen windeieren oplevert is een bedenkelijke ontwikkeling. Dat moet ten koste van velen gebeuren, áls er daarnaast al aan goedheid wordt gedaan. Wanneer je dan ziet dat Bill belangen heeft in zeker 20 zeer grote bedrijven met name op het gebied van de pharma en energie, is het begrijpelijk dat hij zeer actief is in het promoten van de vaccin- en ecoproducten daarvan. Hij is toonaangevend in medische kringen en bij de milieupropagandisten, alsof hij topmedicus, viroloog, immunoloog, maar tevens meteoroloog, klimatoloog en opwarmdeskundige tegelijk is.

Er gaan geruchten -maar ik gaf al aan hem niet te kennen- dat hij o.a. ook de WHO (over liefdadigheid gesproken!) sponsort, bevriend is met o.a. Schwab, Fauci, Al Gore, Zweedse Greet, Soros en de paus. Tel uit je verlies.

Hart hebben voor het milieu en de burgers de rekening presenteren, terwijl hij 5 optrekjes van samen honderden miljoenen, 30 super dure auto’s en een luchtvloot van 6 vliegtuigen plus een aantal heli’s bezit, is tamelijk hypocriet.

En plots gaat het stel scheiden. Even vergeten jaren geleden op huwelijkse voorwaarden te trouwen, kan Malle Linda ruim 70 miljard tegemoet zien. In dat geval is ze bereid van partneralimentatie af te zien. Ze blijven lief voor elkaar en samen de Foundation beheren. Intussen is zij toch nog steeds stukken beter af dan hun twee kinderen die, als Bill dood gaat, elk ‘slechts’ 10 miljoen dollar erven. Dan ga je nadenken. Iemand die in het leven staat zoals hij, heeft hier een bedoeling mee. Welke heeft hij mij niet verteld, domweg omdat hij mij niet kent.

Of is het zijn zoveelste sluwe truck? Voelt hij de hete adem van o.a.Reiner Füllmich in zijn nek?
Als waar is wat in het geruchtencircuit rondzingt en deze grote succesvolle jurist een 2e Neurenberg-proces kan starten, zou hij zonder scheiding wel eens alles kwijt kunnen raken. Op zich geen probleem, in dit voorlopig hypothetische geval zal hij nooit meer vrijkomen, laat staan om nog maar van 1 eigen dollar te kunnen genieten.

Maar nu blijkt dat de bloedlijnen van Queen Elizabeth en Bill elkaar ergens kruisen, zelfs verstrengelt zijn met meerdere, bij het grote publiek niet echt bekende machtigen der aarde. Ook allemaal stinkend rijk geworden zonder hard te hoeven werken. De Engelse vorstin schijnt de rijkste vrouw op aarde en ongekend machtig te zijn. Ze wordt in het alternatieve circuit gelieerd aan de vrijmetselaars, de jezuïeten, de cabal, de illuminatie en de NWO, met als speerpunt de wereldbevolking van nog geen 8 miljard terug te brengen naar een half miljard.

En beste lezer, jij en ik horen niet bij die uitverkoren groep die op de ark van Bill mogen meeliften. Bill, de woordvoerder van de duivel, ziet het als zijn levenstaak het leven van miljarden af te nemen. Vooral nu met, maar ook zonder spuit. Daar kan geen scheiding hem van weerhouden. Het kan ook zijn dat Melinda wil scheiden omdat hij compromitterende contacten met Jeffrey Epstein en zijn trieste jeugdige speeltjes heeft gehad. Dan is ‘van’ Bill chantabel. Zo goed als zijn vrouw hem kent, ken ik hem zeker niet.
Mij zal hij als no-body gelukkig nooit gaan kennen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Jacqueline op 07-05-2021 om 08:29 uur:

  Héél goed!

 2. Rients Hofstra op 07-05-2021 om 10:13 uur:

  Jacqueline: dankjewel.

 3. grote henk op 07-05-2021 om 11:15 uur:

  heel goed geschreven. En de paus (de antichrist) zal hem mede gemotiveerd hebben.

 4. Rients Hofstra op 07-05-2021 om 19:37 uur:

  Grote Henk: ook jij bedankt voor je compliment. De paus is voor velen helaas nog steeds een heilige!

 5. Marjan op 07-05-2021 om 20:02 uur:

  Heel duidelijk.
  Idd de paus is de antichrist, dat is altijd zo geweest, oa(kruis ondersteboven op zijn mijter).
  Er is een video dat de paus lucifer aanbid, dat is heel duidelijk te horen.

 6. Rients Hofstra op 07-05-2021 om 20:06 uur:

  Marjan: video met welke titel? Of is er een YouTube-linkje?

 7. Hannah op 07-05-2021 om 23:16 uur:

  Ik heb niets tegen lachen, doe ik zelf ook graag. Maar mensen die altijd lachen, ook als er totaal geen aanleiding voor is, komen mij vreemd over. Daarbij horen ook de Rutte-en-Kamela Harris lach. Er staat een interview op youtube van ene Colbert met Gates waarbij de laatste met Big Smile de volgende ramp aankondigde en dat is een bio wapen aanval. Ondanks de peilingen dat Gates een van de meest geliefde personen op aarde is, zijn de negatieve commentaren niet van de lucht. Wordt vaak geopperd dat het bio wapen wel eens zijn vaccin zou kunnen zijn. Denk dat ze gelijk hebben.

 8. SNM op 07-05-2021 om 23:18 uur:

  Top samengevat! Over die scheiding heb ik ook zo mijn twijfels. Of veiligstellen van zijn vermogen of Melinda is zijn megalomane psychopatische gedrag zat. BG zijn vermogen is in de B&MG Foundation gestopt om geen belasting te hoeven betalen, net als de Clintons en anderen gedaan hebben.
  Daarnaast is BG een investeerder, absoluut geen filantroop.

 9. Bert van Heemst op 08-05-2021 om 07:45 uur:

  Gates en Bezos zijn nu van hun vrouw gescheiden, hun boedel moet dus verdeeld worden en hun aandelen 'moeten' dus in de handel worden gebracht. Omdat ze er zoveel van hebben kan dit leiden tot een beurzencrisis, maar als ze daarvan de schuld zouden krijgen hebben ze nu alvast een alibi.

 10. Rients Hofstra op 08-05-2021 om 12:50 uur:

  SNM, dank voor je compliment en verder hebben jij en Bert wellicht helemaal gelijk.

 11. charles op 09-05-2021 om 13:42 uur:

  melinda wil niks meer met bill te maken hebben nu ze erachter is gekomen wat bill met zn vriend jeff epstein heeft uitgespookt,als het publiek dit te weten komt is het altijd nog mogelijk voor linda om het filantropische inspuitprogramma onder haar goede naam voort te zetten

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts