Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Waar is de overheid nou zo bang voor?, 08-01-2021

Het grootste deel van de bevolking schijnt immers alle regels slaafs te volgen.

Regels waarvan zieke mensen zonder corona de dupe zijn, maar ook mensen die een half jaar geleden nog gezonde bedrijven runden. De hysterie heeft bijna alle zinnen bij niet nadenkende mensen weggevaagd, met een angstaanjagende tweedeling tot gevolg. De gemondkapten verwijten de nadenkers dat de steeds strengere regels veroorzaakt worden door hun astrante, niet meegaande manier van leven. Van een van bovenaf geregeld, nee van boven af gedomineerd leven.

Want steeds duidelijker wordt, is dat er heel bewust een niet te stoppen hysterie is gecreëerd, waarin bijna alles niet klopt. PCR-testen deugen voor geen 1,5 meter, mondkapjes zijn zo lek als een door naalden en spelden gepenetreerd condoom. HCQ en Invermectine schijnen te werken, maar mogen niet, omdat er niets aan verdiend kan worden. Deze twee medicijnen zijn al decennia veilig bevonden, veroorzaken amper bijwerkingen, waar het de bestrijding van malaria en de darmworm betreft.

Verder is er wetenschappelijk aangetoond dat C-19 niets meer is dan een vervelende griep (variant) waar gezonde personen onder de 75 niet dood aan gaan. Prof. Dr. Theo Schetter, zelf vaccinontwikkelaar en al 40 jaar geen anti-vaxer, haalt het gehele overheidsbeleid vanaf 21 maart 2020 volledig onderuit. Een goed vaccin heeft een ontwikkelperiode - inclusief allerhande testen - van minimaal 3 jaar nodig, wat inhoudt dat alle enthousiaste snurkers willens en wetens door de farma-maffia als proefkonijnen worden ingezet. Zeker nog tot diep in 2023! Pas dan is er zicht op mogelijke bijwerkingen op de langere termijn. Echter geen enkele geïnjecteerde wordt gevraagd een contract te tekenen, om af te zien van claims, indien ernstige bijwerkingen zich toch aandienen. En die contracten hoeven ook niet, want de farmamaffiosen hebben voorafgaande aan de levering zwart op wit gekregen dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor ook maar de meest ernstige bijwerkingen.

De overheid is zover gegaan, dat de mondkapjes de ‘normale’ mensen gaan verwijten de oorzaak te zijn van de steeds strengere maatregelen. Ook zijn steeds meer gemuilkorfden bereid hun naasten te verlinken. Zij dringen aan op een vaccinatiepaspoort waardoor anticovid-vaxers worden beperkt. En ze vinden dat bij gebrek aan bedden de ‘volksvijanden’ als laatste aan de beurt zouden moeten komen, wanneer ze met griep(gemuteerd C-19)verschijnselen bij de hospitaalpoort aankloppen. Daarbij gemakshalve vergetend dat hun geïdealiseerde staatsman dhr. Mark Rutte tijdens zijn 10-jarig regime zeker 1000 ic-bedden heeft wegbezuinigd, behoorlijk wat zorgmedewerkers heeft laten ontslaan en akkoord ging met de sluiting van enkele ziekenhuizen. Hoezo ic-bedden tekorten? Hoezo hoge werkdruk? Er weer 1000 toevoegen, HCQ en Ivermectine toestaan en vele levens worden gered, ook van mensen zonder covid. Tevens kan de economie weer vooruit, wat het algemene welzijnsgevoel een boost krijgt. Het is zo simpel Mark. Ontmantel het RIVM, stuur OMT naar huis.

Nee, de meute vindt dat Rutte het geweldig doet. Hoj geeft grijnzend de economie een zwieper naar beneden, stort vele ondernemers een faillissement in en zorgt voor massaontslagen met de daarbij horende ellende richting armoedegrens en diverse stressgevolgen. Zeer staatsliederlijk gedaan; wordt vast beloond met een klaterende verkiezingswinst.
Wel vraag ik de verstandsverbergende Rutte-adepten na te denken, wanneer zij medische zorg nodig hebben, indien de bijwerkingen van de niet tegen corona werkende spuiten dusdanig uitpakken dat er ic-bedden door hen bezet moeten worden. Zijn zij dan bereid achteraan te sluiten en nadenkers voortdurend voor te laten gaan? Zou wel erg consequent zijn.

Dus, waar is de overheid dan zo bang voor? Iedereen moet toch voor de prikbijl? Virologen van bedenkelijk allooi bewieroken wel 6 verschillende vaccins die binnen een jaar spuitklaar in elkaar zijn gerommeld, terwijl de griepprik al 75 jaar laat zien dat de griep nog steeds niet is verslagen, beste historicus Rutte! Corona, en ook alle volgende mutaties zijn volledig onschuldig voor gezonde mensen onder de 75. Als Rutte echt verstand van regeren zou hebben, zou er zeker 10 jaar geleden ingezet zijn op een uitgebalanceerd preventief beleid, gericht op gezonde en betaalbare voeding, veel bewegen en diverse stresverminderende maatregelen. Maar historicus Rutte heeft geen geitenkaas gegeten van bewezen gezondheidsleer, van oeroude gewoontes en ongeprepareerde producten. Hij prijst zich gelukkig met door insecticiden bespoten groente en fruit en met suikerhoudende producten in de supermarkten. Vraag Mark eens 3 producten te noemen waar geen suikers, E nummers en andere rottigheden in zitten. Blijft hij met de mond vol (aangetaste?) tanden de antwoorden vast schuldig.
Is de overheid (Rutte) daar wellicht bang voor?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. oprechtegeus op 08-01-2021 om 17:08 uur:

    Uitstekend verwoord!! Rutte en zijn kliek storten Nederland in het ravijn.

  2. Noor op 09-01-2021 om 11:51 uur:

    Wat is het toch heerlijk om jouw artikelen te lezen, Rients, die getuigen van een scherpe geest en gezond verstand. Ik raad het een ieder aan. Daar knapt de mensheid van op.

  3. Rients Hofstra op 09-01-2021 om 13:07 uur:

    Dank je voor je lovende woorden, Noor.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts