Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Taakje tribunaaltje?, 25-11-2021

Kijken we naar de taken van politie, de zorg en de media, dan ontkom je niet aan een eenvoudige analyse over het falen bij het uitvoeren van de overheidstaak.

De taak van de politie is mensen te beschermen, toezien op naleving van wetten en bovenal behulpzaam zijn. Behulpzaam als het gaat om kwetsbare, hulpeloze en/of radeloze mensen.

Helaas is het beeld de laatste tijd volledig omgekeerd. Tijdens vreedzame demonstraties wordt er genadeloos op los geknuppeld.
Kwetsbare, vaak ook bejaarde mensen die zich zorgen maken over de toekomst en aantoonbaar grote twijfels hebben over het gevoerde overheidsbeleid, krijgen er duchtig van langs.

Agenten zouden aan de kant van de vredelievende demonstrerende landgenoten moeten staan en pas in actie moeten komen wanneer relschoppers de oprechte protesterenden in diskrediet willen brengen. Diverse beelden hebben aangetoond, dat zowel in Den Haag alsook in Amsterdam busjesvol opgefokte Romeo’s worden losgelaten op vredelievende mensen. Bij de demonstratie van vrijdag jl. spreken aanwezigen over klaarliggende en netjes opgestapelde bakstenen, waar in de wijde omgeving geen bouwactiviteiten te bespeuren zijn. Verder hebben actievoerders verschillende keren agenten iets wat op Pools en/of Roemeens leek horen zeggen. Als er EU-politie wordt ingezet, moeten we hermandad (betekenis: broederschap) toch anders inschalen.

Dienders dienen wetten te handhaven. Alleen is het voor integere agenten (en die zijn er!) van groot belang dat er wetten worden gemaakt die ook te handhaven zijn. Neem bv. het voornemen om vuurwerk tijdens oud/nieuw te verbieden. Daar moet eerst heel lang over vergaderd worden. Intussen werd afgelopen zondag bij diverse voetbalwedstrijden massaal en langdurig stevig vuurwerk afgeschoten. Ik heb er geen begrip voor, maar begrijp die lui wel. Weer is, of wordt hen iets afgenomen. Intussen mogen hun kerkelijke leeftijdsgenoten wel massaal en samengepakt liederen zingen. Echter een beetje supporter, die na een niet te verklaren maatregel van de regering het openluchtstadion niet meer in mag, zit voor de tv de verrichtingen van de favoriete club te volgen, toch?

Dus die vuurwerkgasten zijn waarschijnlijk relschoppers, tuig! Daar had een peloton ME’ers op afgestuurd moeten worden. Zij overtraden de vuurwerkwet massaal. Vuurwerk afsteken door het jaar heen is verboden en nu blijkt dat agenten dat al niet eens kunnen handhaven. Ook voetbalhooligans kunnen binnen de stadions hun gang gaan, terwijl de politie aangeeft te weten om wie het gaat. Hier ligt een wezenlijke taak van de politie. Ga dus geen vuurwerkverbod uitvaardigen rond de jaarwisseling als handhaven nu domweg al niet lukt.

Maar wat blijkt? De vergrijzing, ook bij de politie, zorgt voor het verdwijnen van oude rotten, terwijl de jonkies het moeten doen met slechts een 2 jarige opleiding, ook nog deels digitaal, i.p.v. de 3 jarige van voorheen. Weinig bemoedigend.

Media: De taak van de media is kritisch naar overheidsbeleid en de uitvoering van dat beleid te kijken. En incidenten onderzoeken. Wanneer is dat voor het laatst gedaan? De msm is in handen van enkele Belgen. Hun opdracht is de overheid slaafs te volgen. De Romeo-verhalen, de bakstenen en de vreemd sprekende politiemacht zijn zaken voor onderzoek. Pas dan kan blijken dat deze ‘geruchten’ waar zijn of juist nepnieuws bevatten. Deze week werd een heisa gemaakt na de tribunaal woorden van Pepijn van Houwelingen. Naar mijn weten sprak hij niet van een volkstribunaal, maar van tribunalen, wellicht in alle landen die slaafs achter de farma-lobbyisten aanlopen en ongrondwettelijk maatregelen uitsproeien over gezonde mensen. Iemand die gewetensvol en volledig geïnformeerd beslissingen neemt, waarbij alle kanten van elke zaak wordt bekeken, hoeft derhalve niets te vrezen. Desnoods worden integere rechters van over de grens aangezocht om recht te spreken. Want beleidvoerders die willens en wetens verkeerde maatregelen nemen die heel veel mensen schaden, moeten berecht worden. Een onafhankelijke pers met onderzoeksjournalisten op diverse gebieden is een voorwaarde in een democratie die op dit moment geen democratie is.

De zorg: De taak van de zorg is de best mogelijke zorg te verlenen. Mensen die de eed van Hippocrates hebben afgelegd, zetten zich in voor de gezondheid van ieder die dat nodig heeft. Daarbij moeten alle middelen die dit kunnen helpen realiseren worden aangewend. Bewezen middelen wel te verstaan.
Maar de zorgtaak wordt bemoeilijkt als de voorwaarden en beschikbare middelen minder zijn geworden en essentiële medicijnen niet gebruikt mogen worden. In ruim 10 jaar Rutte zijn echter rond de 27.000 zorgverleners ontslagen of hebben een functie elders gevonden, mochten 3 ziekenhuizen failliet gaan (dankzij de geweldige marktwerking in de zorg) en is het aantal IC-bedden van 2200 ruim gehalveerd tot 1055. De eerste boosterprikken worden na de eerdere 2 spuitrondes al gezet, terwijl zowel artsen hier, als ook een grootschalige aanpak in Japan hebben aangetoond dat Ivermectine en HCQ vele malen effectiever zijn dan alle spuiten bij elkaar.
Waarom deze middelen niet worden ingezet? Welke arts riskeert een boete tot wel € 150.000,-- per overtreding? Opgelegd door de overheid, mogelijk gemaakt door een ongrondwettelijke spoedwet. Door de vele extra (onnodige) patiënten en de marktwerking-maatregelen is de zorg onderbezet, wat ook niet covid-patiëntenlevens kost.

Dus is het tijd eens naar de overheidstaken te kijken.
De taak van de overheid is heel eenvoudig, maar heden ten dage zeer gecompliceerd, omdat de overheid niet doet wat het moet doen: ten dienste staan van het volk. De overheid stuurt nu de politie foutief aan, geeft de media niet de vrijheid onderzoeksjournalistiek te bedrijven (dat soort journalisten wordt geboycot en hun redacties op het matje geroepen) en zorgt er voor dat de zorg onderbezet is en foutieve medicatie moet verstrekken.
Als er vanaf Rutte I niet was ingezet op onverantwoordelijke bezuinigingen, tijdig was gestopt met de ondeugdelijke PCR-testen en ernstige covid-patiënten waren geholpen met goed werkende en bewezen medicijnen (HCQ en Ivermectine) i.p.v. experimentele spuiten met alle mogelijke gevolgen op de lange termijn van dien, dan waren er heel veel ongrondwettelijke maatregelen niet nodig geweest.
Extra geld voor de zorg i.p.v. nog meer boa’s opleiden en inzetten op preventieve zorg redt heel veel levens.

Maar de overheid (Rutte III) heeft andere prioriteiten, waar WEF, WHO en enkele andere dubieuze organisaties en personen bij gebaat zijn. Zelfs een nieuw kabinet heeft totaal geen prioriteit. Demissionair zijn ze machtiger dan missionair. De foto van Ollongren met het briefje ‘Omtzigt functie elders’ was geen toeval. Onderzoeksjournalisten hadden moeten uitzoeken wie de bewuste fotograaf had uitgenodigd. Hij was de enige ter plekke, zijn plaatje haarscherp. Toeval? In de slangenkuil van de politiek is niets toeval. Waar ‘functie elders’ voor een half jaar vertraging zorgde, heeft het trein-incident van Segers ook een functie, misschien wel 2.
De formatie kan zo weer een poosje langer worden uitgesteld richting Kerst en CU weet nu dat er veel voor hen welgevallige voornemens in de concept-voorstellen van VVD en CDA staan, waardoor ze nog wat extra’s kunnen claimen. Extra’s waar wellicht slechts 3% van alle kiezers achter kan staan. Daarvoor geven ze graag hun door de partijleden opgeroepen verzet tegen 2G op. Hoezo principes?

Zo zie je maar, niet logica en ‘overal het beste’ maar dubieuze belangen bepalen hoe met mensen in ons land wordt gesold. Essentiele diensten (politie, media, zorg) mogen blijkbaar niet functioneren zoals ze zouden moeten, kunnen en willen functioneren. De taken vanuit de overheid worden niet goed uitgevoerd, domweg omdat onze overheid andere belangen dient dan die van het volk en in alle geledingen absoluut niet democratisch is. De politiek zit in de tang bij de lobbyisten, beleid wordt door topambtenaren voorgekauwd en door de slaafse media uitgevent.

Maar wat als de politiek heimelijk met een andere agenda werkt? Dus een andere taak uitvoert? Verklaart dat dan het uitkleden van de zorg, het uitdunnen van de politie en de dwingende binding met de msm?

Kortom: taakje tribunaaltje?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Yvonne van Cleef op 25-11-2021 om 22:33 uur:

  Scherp gezien en verwoord!Jammer dat het niet te delen is!

 2. Jan op 25-11-2021 om 23:02 uur:

  Niks tribunaal, een standrechtelijke executie is hier op zijn plaats. Ze weten waar ze mee bezig zijn en hebben daardoor duidelijk bloed aan hun handen en mensenlevens op hun naam.

 3. Rients Hofstra op 25-11-2021 om 23:12 uur:

  Beste Yvonne, het is in de menubalk te kopiëren. Lukt dat niet, geef dan even via 't contactformulier je mailadres, dan stuur ik de link.

  Best Jan, Ik hecht eraan om iedereen die hoe dan ook in de fout gaat een eerlijk proces te gunnen. En dat kan nadat bv AS https://alternatiefstaatsbestel.nl is ingevoerd.

 4. Bennie Kierewiet op 25-11-2021 om 23:35 uur:

  Misschien een staatsgreep ?
  Het kan toch niet zo zijn ,dat ze alles er maar doorheen drukken,
  terwijl haast heel Nederland tegen is ?
  “ die gerechtigheid verafschuwen en al wat recht is krom maken “
  ( micha 3:9b )
  “ christelijk ,democratisch en liberaal “ daar staan ze voor in de
  politieke partijen , in de praktijk : satanisch, dictatoriaal en vrijheid-
  beperkend

 5. Rients Hofstra op 26-11-2021 om 12:44 uur:

  Beste Bennie, kijk eens bij https://alternatiefstaatsbestel.nl of kijk even 10 minuten naar: https://www.youtube.com/watch?v=Fr3WVKoOSs4 voor dé oplossing.

 6. :lammert: op 26-11-2021 om 13:41 uur:

  we mogen steeds meer dingen (na)laten, zoals naar supermarkten gaan, de multi-nationals ÈN de boeren helpen zich verder te organiseren, ons te verbinden met anderen zoals we bij www.parallelle-economie.nu doen......ontspannen dag en maar weer diep uitademen waarna de inademing als vanzelf volgt..........

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts