Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Pure angst, 10-01-2021

Angst regeert, pure angst.

Terwijl wij uit angst ondemocratisch een lockdown worden ingerommeld, gebukt gaan onder een beleid gebaseerd op bijeengeraapte minderheidsstandpunten en officieel geleid worden door een staatshoofd die via een neo-middeleeuwse gewoonte onze koning mag spelen, gebeurt er in een wereldmacht ginder iets dat in zijn totaliteit nog verder is afgedreven dan dat, wat wij hier willens en wetens ten onrechte democratie blijven noemen.

De VS heeft slechts 2 partijen. Als je daar moet kiezen, steun je alles waar een persoon met veel geld voor staat. De winnaar is het gezicht, de spreekbuis en de richtingaanwijzer van de partij. Is dus dé partij in zijn eentje. (Nanci Pelosi bewees het net nog) De verliezer is óók dé partij, maar dan van de verliezers. Alles wat die wilde veranderen of verstevigen gaat dus mooi niet door. Dat is dan blijkbaar ook democratie. En de president wordt na 4 jaar afgerekend.

De Telegraaf noteerde wat minnen en plussen betreffende Trump, met per punt een korte toelichting.
De 9 minnen op een rij: De verdeler, De leugenaar, De ontkenner, Migrantenkinderen (Mexicaanse muur), Milieu, Mensenrechten, Vervreemding, Geen masker en Russiangate.
De 9 pluspunten: Islamitische Staat, Ontspanning Midden-Oosten, Liquidatie Soleimani, Aanpak China, Geen oorlogen, Economisch succes, Stemmenkanon, Eigen salaris 4 jaar gedoneerd en Medicijnen (aanpak farmareuzen).
Oordeel zelf als met name de Telegraaf met zo’n lijstje komt. En dan zijn ze van de Telegraaf nog vergeten te vermelden dat Trump de globalistische elite en de pornonetwerken op de hielen zit.

Maar niet een rudimentaire vorm van democratie heerst in Amerika. Nee, slechts de angst.
De Democraten (vanwaar die naam?) willen voor de laatste 10 dagen nog een impeachment starten om Trump weg te blazen. Met Nancy Pelosi parmantig voor de troepen uit zwalkend, met als één van de angstargumenten: Trump zou in zijn laatste dagen nog wel eens op de nucleaire knop kunnen drukken. En dat terwijl een niet onbelangrijk pluspunt van de Telegraaf laat zien dat Trump in 4 jaar geen oorlog of gewapend conflict is begonnen en eerder troepen terugtrok dan uitzond. Die zou nog even een land nucleair willen vernietigen? Welk land in gods/allahsnaam? Luxemburg, Monaco, of dan toch maar het Vaticaan: de bron van héél veel kwaad. (Kruistochten, Inquisitie en kindermisbruik op zeer ruime schaal, om er slechts 3 te noemen) Dan laat ik alle schimmigheden, complotten en misdaden van de jezuïeten nog even buiten beschouwing. Wellicht dat na 20 januari daar meer over gemeld kan worden.

De angst zit er giga in, zelfs de social-media censureren zich een covid-infectie en flikkeren al heel veel op zwart. En niet alleen vanwege het taalgebruik van één gebruiker: Donald Trump!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts