Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Priklocatie: het valse Mekka van de mRNA-slaven., 28-06-2021

Ik woon ergens in de buurt van de enige priktempel van onze stad, ooit onze sporthal.

Het oorspronkelijke bolwerk van gezondheid heeft de eerste sporters nu ruim 3 jaar geleden mogen verwelkomen. De nieuwbouw bleek een schot in de roos. Het circa 40 jaar oude gebouw zou niet meer aan de laatste sporteisen hebben kunnen voldoen, zeggen toevallige beleidsbepalers. Van fitness tot teamsporten, van yoga tot bejaardengym. Ieder kon er terecht, alles immers in het kader van gezondheid en (inspannende) ontspanning.

Maar anderhalf jaar geleden werd landelijk al dit soort locaties (van open stadions tot ruimtetjes voor meer dan 10 personen, behalve de zeer gesloten kerken) op bevel van Rutte en De Jonge op slot gedaan. Onze sporthal zou (net als alle gebouwen) een bron van rondzwevende en salto’s makende virussen van onbestemde afkomst zijn. Totdat De Jonge, gesteund door Sywert en mogelijk gemaakt door de ondemocratisch opgedrongen noodwetten, beval dat overal in het land teststraten van dubieuze allure moesten worden ingericht.

Onze sporthal werd een teststratenplan. Op inderdaad dubieuze gronden, omdat de testen van Drosten als een satansgeschenk voor de farma iedere persoon met een willekeurig virus aanwees als positief. En dat was dan weer negatief, omdat zeer gezonde mensen ineens doodziek zouden zijn. (Een gezonde Cillissen werd uit het nationale voetbalteam gezet, omdat hij positief testte!) Ondanks de bewijzen (van o.a. de uitvinder van de PCR-test, dhr. Kary Mullis) dat de PCR-test geen virussen kan detecteren en zeker geen Covid-19. Immers Kary Mullis was al een jaar dood voordat Wuhan de bewuste griepvariant liet ontsnappen.

Opvallend in dit verband is, dat veelvuldig mensen positief werden/worden getest, maar vanwege hun uitdrukkelijke wens of een ‘andere’ noodzaak om niet ziek te kunnen zijn, enkele dagen later als bij toverslag alsnog negatief bleken. Mooi voor die mensen, maar de vraag rijst ook dan weer: hoe betrouwbaar is dat malle wattenstaafje? Totaal niet volgens onafhankelijke wetenschappers.

Terug naar de net genoemde ‘ooit’ sporthal. De gemeente moest een priklocatie inrichten, nadat wel 4 verschillende farmareuzen vrijwel gelijktijdig en uiteraard los van elkaar, een nauwelijks getest antwoord hadden op de levensgevaarlijke killer, die achteraf -goed verzwegen voor de massa- net iets meer slachtoffers vergde dan de ordinaire griep. Let wel: geteld worden de mensen die stierven mét het zogenaamd bewezen virus, absoluut niet dóór het Chinese springertje.

Het prikken werd gepland in het hele grote sportgebouw, ooit bedoeld voor gezonde bewegingen, later dictatoriaal geconfisceerd om gezonde mensen ziek te testen en nu door criminelen bestemd om angstige gehersenspoelde mensen een spuit te geven waar je nooit meer vanaf komt. Vaccins van dubieus allooi, terwijl bestaande middelen uiterst effectief hadden moeten worden ingezet. Middelen als HCQ en Ivermectine, die hun nut en werking reeds jaren hebben bewezen en waarvan de bijwerkingen gewoon bekend waren, maar in tegenstelling tot de mRNA-injecties wel beheersbaar waren/zijn. Die middelen bestonden al en waren enorm goedkoop. De patenten waren hoogstwaarschijnlijk reeds verlopen, dus viel er niet veel aan te verdienen.

Onze geweldige gemeente raadpleegde in al haar onkunde een glazen bol, nog voor de eerste prik hier zou worden gezet. De parkeerterreinen (zeker 200 plekken) rond de sporthal, ruim voldoende voor de vele sporters, bleken op voorhand te klein voor de enorme toeloop van wanhopigen. Er moest een totaal nieuw terrein voor nog eens 75 auto’s worden bijgeteerd. Acht reeds bestaande plekken werden voorzien van een invalidebordje.

En toen werd het druk, niet zozeer op dat extra parkeerterrein, maar in en rond de sporthal. De ‘gelukkigen’ konden hun eerste en even later hun tweede prik halen. Het geluk van de geïndoctrineerden straalde door de mondkapjes heen. Sommigen deden na de ‘gezondhoudende’ prik even tijdelijk die lap naar beneden om een sigaret op te steken. Hoezo zijn ze beschermd tegen een nooit geïsoleerd virus? Hoezo gezond bezig met een prik? Blij de inspuiting vieren alsof in de cocktail ook een stofje tegen longkanker zou zitten.

Opmerkelijk is dat met regelmaat ambulances met gillende sirenes op en af gaan. Tussenstation de priklocatie, eindbestemming in de meeste gevallen het hospitaal.
Alles lijkt goed geregeld, te vrezen valt zelfs ‘overgoed’ geregeld. Mensen met een lichte beperking worden dagelijks ingezet om zoveel mogelijk automobilisten naar het niet noodzakelijke nieuwe parkeerterrein te loodsen. Het tijdelijke terrein, dat voor altijd mag blijven liggen als de noodwetbazen in hun goedheid gaan beslissen dat de gespotenen voortaan elk jaar alsnog 2 injecties moeten halen tegen allerhande vage varianten, als ze al niet zijn bezweken door de nu nog stilgehouden bijwerkingen

Alles dus goed geregeld, totdat mij bleek dat een vrouwtje van in de 70 zielig in de verzengende zon zat te triesten. Ze had een afspraak voor 10 uur. Bleek de deur gesloten en pas om 13 uur geopend te worden. Het vrouwtje was enkele keren geopereerd, had een stoma en was door een taxi gebracht. Als ze de taxi had gebeld om haar naar huis te brengen en om 13 uur opnieuw naar de prikkers te brengen, was het 2e retourtje voor haar eigen rekening. Dat kon ze niet betalen. Maar als ze bleef zitten wachten zou de ‘afvoerzak’ op haar buik overlopen, met onprettig ruikende natte plekken tot gevolg. Gelukkig kon een mantelzorger haar ophalen en later weer terugbrengen. Technisch heeft de overheid veel goed geregeld, maar de menselijke maat ontbreekt ook hier. Netjes gewijzigde openingstijden doorgeven is teveel gevraagd. Prikken slijten is de opdracht, blijkbaar ten koste van medemenselijkheid op alle vlakken!

Ik had medelijden met dit vrouwtje, maar zeker niet met de verdwaasden op de fiets die met een halve bivakgezichtsbedekker onder de ogen bij de spuitarena arriveerden. Ook niet met de automobilisten die solo in de auto zichzelf menen te moeten mondkorven.
Maar zelfs nadat heilige Hugo de mondkapjes niet meer nodig achtte, blijven verdwaasden gekapt de prik halen. Anderhalf jaar liegen, bedriegen en de massa indoctrineren is blijkbaar succesvol geweest. De aangeprate angst is inmiddels diep geworteld.

Zo zie je hoe een sporthal is omgevormd tot een spuithal, waarbij gezond (sporten) moet wijken voor verzwegen ongezondheid in de bovenarm van bedrogen mensen.

Elke volgende “pandemie” gaat er bij de massa in als de naald van welke spuit dan ook in de arm van een willoze.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. koddebeier op 29-06-2021 om 09:15 uur:

  In de komende jaren zal het wel steeds stiller worden, woningnood verdwijnt door de vele koop en huur huizen die leeg staan.

 2. Albrecht op 29-06-2021 om 18:17 uur:

  Weer een geweldig stuk, Rients! Meer informatie over Kary Mullis: surfer, gezond,74, werd in aug 2019 dood gevonden in huis. In okt 2019 startte event 201, gebaseerd op zijn PCR-test. Hij heeft herhaaldelijk verklaard, dat PCR niet geschikt is voor diagnose. N.a.v. ervaring met andere experts worden nu vraagtekens gezet bij zijn plotselinge dood. Groet, Albrecht.

 3. avonturier op 29-06-2021 om 22:53 uur:

  als de voorspelling van klaus schwab uit komt van je bezit niets en je zal gelukkiger zijn , zou dat wel eens betrekking kunnen hebben op de bijwerkingen van het vaccin. Zoals op zoveel site's te lezen is de wens dat 80% van de bvolking de pijp uit gaat. Als dat gebeurd over 2 jaar is Alles NIETS meer waard. Huizen 80% leegstand ! nix meer waard een huis. Auto's staan overal in de straten en kan je gratis meenemen. boten idem. Alle grote bedrijven moeten hun productie met 80% verlagen en gaan failliet, aandeelhouders vertrekken massaal, koersen duiken , misschien dat de edelmetalen de enige zijn die hun waarde behouden.

 4. Rients Hofstra op 29-06-2021 om 22:53 uur:

  Beste Albrecht, dank voor je compliment en zeker voor de toegevoegde info. Groet, Rients

 5. Rients Hofstra op 29-06-2021 om 23:00 uur:

  Beste Avonturier: de perspectieven zijn weinig hoopgevend. De vraag is zelfs of je bij die 20% zou willen horen.

 6. Henry op 30-06-2021 om 05:10 uur:

  Beste Rients ter info: vandaag 30 juni een art. in de Bangkokpost: FDA warns against using animal drug as Covid cure. Een of andere droeftoeter waarschuwt tegen het gebruik van Ivermectine maar ik begrijp het nu men geeft dit in Africa voor met koeien besmette malaria?
  Niet te geloven hoe men de angst er hier in houdt.

 7. Dolf van de Klundert op 30-06-2021 om 09:25 uur:

  Beste Meneer Hofstra, in uw openingspagina zie ik dat u vol trots meldt dat u altijd hebt gestemd en daarom recht van spreken hebt. Maar ik ben van mening dat als je je stem weggeeft het onmogelijk is om iets te zeggen. Dus, u heeft geen stem meer, behalve op deze pagina. Het geloof in het foute systeem is zelfs bij wakkere mensen aanwezig.

 8. Rients Hofstra op 30-06-2021 om 11:31 uur:

  Hai Henry, de wereld is in en in ziek (daar bedoel ik geen covidgevallen mee) en daar is vooralsnog geen medicijn tegen.
  En Dolf, misschien moet ik me schamen altijd (maar nooit trots!) te hebben gestemd op de minst erge van alle foute partijen, omdat er geen goed alternatief was. Dat is er nu wel: De 1e Demokritische Volksbeweging. Is net opgericht naar de principes van het Alternatief Staatsbestel. De website zal binnenkort incl partijstandpunten in de lucht komen. Hier alvast de AS-uitgangspunten: https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling

 9. Dolf van de Klundert op 30-06-2021 om 12:22 uur:

  Nou, ook bij dit alternatief heb ik weinig vertrouwen. Het blijft een vertegenwoordiging.
  Op basis van uitvoerdes en een bindend referendum zou er nog iets van te maken zijn.

 10. Rients Hofstra op 30-06-2021 om 13:02 uur:

  Beste Dolf, uitvoerders zijn partijonafhankelijke, maar juist wel vakinhoudelijke toppers.
  Bindende referenda (meerdere per jaar en per item) zijn een essentieel onderdeel van AS.
  Misschien toch eens lezen. Bent u dan nog negatief, lees ik graag uw oplossing. Dan wel een kant en klaar alternatief voor het huidige foutieve staatsbestel. Ik ben benieuwd. Kritiek hebben zonder oplossingen is al eeuwen gebruikelijk!

 11. Dolf van de Klundert op 30-06-2021 om 13:35 uur:

  Punt 1, een eigen munt :

  Baas over eigen geld.

  Geef mij de controle over de nationale munt, dan maakt het mij niet uit wie de wetten maakt.
  - Baron M.A. Rothshild -

  Het mag duidelijk zijn dat dit het allereerste punt moet zijn om in de (grond-)wet te veranderen. Dit is de hoofdreden waarom ik niet ga stemmen. Dit aanpakken staat in geen partijprogramma.

  De eerste vraag die opkomt is : Wat is de natie waar de nationale munt gecontroleerd kan worden?
  Jaren geleden kwam ik tot de definitie van; een geografisch gebied waarbinnen een overheid de inwoners kan dwingen tot overdracht van hun eigendommen.
  De lezers van deze site begrijpen dat het dwingen (wetten maken) op zich een pervers gegeven is.
  Door decennia indoctrinatie en het kweken van afhankelijkheid zijn er grote groepen die daar anders over “denken”.
  Door de huidige cojona crisis is er vanuit de van 80% sheeple wel een significante groep aan het ontwaken. De groep die het gebrek aan vrijheid eindelijk ervaart ziet dat er tralies in de grote kooi zitten.
  Men kan zich afvragen of je in 1 keer de stap moet maken (als dat al kan) naar de Libertarische Utopie of dat men een fundament kiest van een gecontroleerde munt door de natiestaat.
  De huidige Realpolitik toont dat het voor veel mensen nog steeds een brug te ver is om de Libertarische Utopie vanuit de huidige samenleving zonder tussenstap op poten te zetten.
  Echter, baas over eigen geld legt wel de basis voor het feit dat het nu wel uitmaakt wie de wetten maakt.
  Het tussenstation legt de richting van de trein vast. Of zoals je wilt, als je met een tanker westwaarts vaart dan maakt het wel uit of de paar graden afwijking linksom of rechtsom zijn. Het is een verschil om op de Noordpool of Zuidpool uit te komen. De puristen en pessimisten gaan nu zeggen dat het in beide oorden koud is. Maar zie de politieke sturing als volgt, zit je liever in Cuba of in Liechtenstein? En trouwens ik word liever aangevallen door een pinguïn dan door een ijsbeer of een veelvraat.

  Heeft uit de EU treden nut om de eigen munt te verwezenlijken?
  Het is een noodzaak, maar geen garantie tot succes.
  Het is terechte kritiek van Sven Hulleman op de FVD. Thierry, je stapt uit de EU en dan?
  Robert Jensen, je stapt uit de EU en dan?
  Sven Hulleman, Arno Wellens, wat dan wel?
  Er zijn EU lidstaten die geen Euro voeren.
  Er zijn niet EU lidstaten die de Euro wel voeren.
  Kroatië wel EU lid maar geen Euro, Monaco geen EU land wel de Euro. Waar zit u liever?
  Noorwegen (geen EU geen Euro), Zweden (wel EU geen Euro), Luxemburg (wel EU wel Euro) hebben per land een bijna gelijk gemiddeld inkomen. Ca. €40.000. Naar mijn idee is de politieke idioterie toch het minst in Luxemburg. Okay 1 van de grootste politieke volidioten komt wel uit Luxemburg.
  In IJsland, België, Denemarken ben je procentueel het minste kwijt van je loon aan woonlasten.
  In België , Denemarken, Nederland (dit verbaasde mij) is de openstaande hypotheek als een percentage van het inkomen weer het laagst.
  In Kosovo, Macedonië, Oekraïne zijn de kosten van levensonderhoud weer het laagst.
  Er zijn dus heel andere en veel meer factoren die het verschil maken tussen Arm en Rijk.
  Ik verwijs wat dat laatste betreft graag naar een boek van David S. Landes, Arm & Rijk. Het heeft mij zeker mede gevormd. Hij toont haarfijn dat opgelegde beperkingen altijd leiden tot een vermindering van welvaart. Dat de huidige “vrije” markt niet werkt is omdat momenteel corporatisme de dominante factor is. Corporatisme heeft als beginsel dwang en bijbehorende beperkingen.

  Nederland betaalde in 2018 netto € 6,8 mrd per jaar aan de EU. Stel nu eens dat NL er echt uit stapt. Indien we vast blijven houden aan de Euro dan hebben we minimaal nog steeds last van Quantative Easing. De cijfers zijn hallucinant, het loopt in de triljarden. Ik vraag me af waarom we dan niet voor elke EU bewoner € 5.000.000.000 printen? Een soort basisinkomen 2.0 zeg maar.
  Je kunt jezelf niet rijk printen, je kunt een natie niet rijk maken door belasting te heffen.
  Een munt waar we zelf baas over zijn is dan ook noodzaak. De waarde van geld mag niet verwateren. Dat houdt o.a. dat we niets meer te maken hebben met Basel of de Wereldbank. Het betekent ook dat de overheid niets meer te zeggen heeft over een van de marktfuncties van geld nl. financieringsmiddel. In een vrije markt bepalen partijen onderling hoe financiering tot stand komt. Als banken de prijs van geld opvoeren door telkens hogere hypotheken te verschaffen voor hetzelfde pand dan heeft dat geen nut als er geen geld creatie tegenover staat. Omdat nu pijnlijk duidelijk wordt dat schuldcreatie en geldschepping niet gelijk zijn. En de overheid trekt zich terug uit elke vorm van steun aan banken. Door een continue fractionele schuldcreatie schiet de bank zichzelf uiteindelijk in de voet.
  In het huidige systeem is de intrestvoet praktisch nul en de huizenprijzen zijn ongekend hoog. Er blijkt geen voordeel voor de consument bij fractional reserve banking en QE.
  De huidige basis van geld is rechtsorde en bijbehorend geweld. Heel raar dat het laatste een bijna volledige geaccepteerd fenomeen is geworden. Een juiste basis zou vertrouwen en vrijwilligheid moeten zijn in de (toekomstige) waarde van geld.
  Een scheiding heeft grote kans van slagen als er een volledig deltaplan is hoe jij verder wilt na de scheiding. De natiestaat zal duidelijk zeer snel de belastingdruk en dus de dwang dienen te verminderen. Je kunt denken aan o.a. pensioenreserves mogelijk besteden aan hypotheken binnen de staat. En de pensioenreserves door de particulier zelf volledig in handen geven. Wil je beleggen in goud, hypotheken, vastgoed, olie, een vrijwillig fonds, een spaarrekening, het is jouw keuze. Het komt vrij bij een bepaalde leeftijd en je hebt de fondsen uit het Old Boys Network niet meer nodig. De laatste jaren hebben aangetoond dat apen het niet slechter doen dan mensen die er voor geleerd hebben. Hier valt niet veel te verliezen. Er zijn veel maatregelen te bedenken. Er kan een bibliotheek mee gevuld worden. Door de erfbelasting als een van de eerste wetten af te schaffen ontstaat er een grote sympathie voor de komende maatregelen en vooral het schrappen van bestaande.
  Hoe kun je scheiden? De EU is een verwend k*tkind. Laat ze de boedel opmaken met bezittingen en schulden die gelijk moeten zijn aan elkaar en laat ze die naar hun mening gelijk opdelen. Dan kiest NL welke helft van de boedel ze willen hebben. Achteraf niet komen janken.
  En de EU wenst een globale vrije markt? Nou Nederland ligt ook op de globe.

  Waar dient de nationale munt op gebaseerd te zijn?
  Goud heeft zelf op zich geen waarde. Als ik alleen op een eiland ben dan vang ik liever een vis. Een klomp goud maakt mij dan niet gelukkiger. Pas bij een groep mensen ontstaat er een waarde. Er ontstaat een soort Dagobert Duck effect waarbij bezit het enige genot is.
  Een eigenschap van geld dient te zijn dat de waarde over een periode gegarandeerd is.
  Internationaal en intertemporeel gegarandeerde koopkracht.
  Die laatste eigenschap heeft goud wel altijd gehad. Nu min of meer nog. Waarom, vraag ik mij af?
  De voor mij beste redenering is historisch weinig geaccepteerd en tegen de grens van het occulte aan. O.a. Zecharia Sitchin heeft nogal wat geschreven over de Anunnaki en het aardse goud dat noodzakelijk was voor hun bestaan. Door de menselijke overlevering is er waarschijnlijk een speciale waarde aan goud toegekend.
  Op dit moment lijkt goud geen optie. De reden is omdat het goud zelf en de prijsstelling in handen is van dezelfde kliek die het bankwezen in handen heeft. De laatste maanden is de prijs van goud redelijk stabiel, en dat geeft te denken.
  Zodra iemand weer op het idee komt dan kan hij aan het rijtje van o.a. Hoessein, Khadaffi worden toegevoegd. Deze sancties tonen dat de mogelijkheid op termijn zeker niet dient te worden uitgesloten. De reacties op de dreiging van een gouden standaard impliceren dat de richting juist is.
  Jörg Haider wilde de bankiers achter de tralies. Zijn uitspraak in een talkshow met bankiers aan tafel is hem voor hem niet zo goed afgelopen.
  Ook Fortuyn maakte duidelijk dat hij met zijn handtasje op tafel ging slaan bij de EU om het Nederlandse geld terug te eisen en om vanuit de natiestaat de controle over de geldwaarde zelf uit te voeren. Dat Nederlandse bankbiljetten bijvoorbeeld met P beginnen impliceert een ontsnappingsclausule waar men vooraf rekening heeft gehouden.
  Het eerste schaap is nog steeds niet succesvol over de dam gekomen.
  Wat dient de huidige basis zeker te zijn? Het dient in ieder geval minimaal de welvaart te representeren. Een onderdeel van welvaart is o.a. het gemak waarmee je in je levensonderhoud voorziet. Mijn opa kocht in de jaren 20 van de vorige eeuw een woning en kon met een lening van 10 jaar een gezin met 8 kinderen onderhouden. Om momenteel datzelfde huis af te betalen vergt van man en vrouw zonder startkapitaal een inspanning van zeker 30 jaar. Dit is een reële inflatie. Het is inmiddels wel duidelijk dat fractional reserve banking de mens en volgende generaties tot slaaf maakt, niets meer en niets minder.
  Welvaart wordt vergroot door langer of sneller te werken, of door toevoeging van een extra hulpbron. De hulpbron kan een technologische uitvinding zijn of de ontdekking van grondstoffen. De verandering door inspanningen of gelukkige omstandigheden stelt ons in staat om over meer en/of betere goederen te beschikken.
  Faujais de Saint Fond, een eind-18-eeuwse reiziger, merkte op dat Engelse landbouwers warm en behaaglijk leefden door kolen te stoken, terwijl Franse boeren ’s winters vaak in bed bleven, en door dat gedwongen nietsdoen nog armer werden.
  Als de welvaart toeneemt hoe kan dan de hoeveelheid geld toenemen? Weer het voorbeeld van een eiland. Een vis per dag is voor mij levensnoodzakelijk en heeft dus werkelijke waarde. Als ik een hut heb gebouwd in een jaar en ik kan ook elke dag een vis vangen, dan is mijn hut evenveel waard als 365 vissen.
  Als je met zijn tweeën bent en 1 bouwt de hut en de ander vangt vis en je spreekt af om te delen.
  Juist daarna doet de visser een uitvinding.
  Met het net vangt hij 4 vissen per dag, dan is de hut 1460 vissen waard. Zo redeneert het CBS.
  Dan gaat de huttenbouwer zeggen, “We hadden de helft van de dagopbrengst afgesproken”. Dan zegt de visser die een net heeft uitgevonden : “Nee, we hadden een vis afgesproken”. Is dit inflatie, deflatie, stijging van welvaart of het begin van een conflict? Een ruilmiddel kan hier hulp bieden.
  Het ruilmiddel dient o.a. makkelijk deelbaar te zijn, draagbaar, niet bederfelijk en schaars.
  Tijdens de jaren dertig in Duitsland bleek ruilhandel internationaal ook effectief. Maar dat werd meer gedaan omdat autarkie ook een doel was evenals om bankiers met een bepaalde achtergrond buiten spel te zetten. Barter trading lijkt mij geen optie.
  Vanwege de globale handelsbelangen van Nederland dient de geldbasis dus ook beschermd te worden. Ook dat is weer een tegenstelling. Maar houd in gedachte dat een open vrije markt alleen kan bestaan bij vrijwillig gelijke omstandigheden.

  Graag zie ik in de comments antwoorden, die ik zelf zeker niet heb, op de volgende vragen terug :
  Indien goud als basis gaat dienen hoe haal je dat uit de klauwen van de huidige elite?
  Hoe houdt de hoeveelheid geld gelijke tred met de welvaart?
  Welke alternatieven zijn er? Cryptocurrency geeft mij niet het vertrouwen. Bederft het (computervirus), waar is het, kan ik er bij, wie kan er nog meer bij, blijft het schaars, kan ik er mee betalen? Een gouden ring kan ik nog dragen, een webadres getatoeëerd op mijn vinger heeft voor mij toch niet dezelfde waarde.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts