Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Pieter Tijdbom Omtzigt, 25-03-2021

Heeft Kajsa Ollongren de democratie een dienst bewezen? Ik dacht het wel.

Geen enkele bestuurslid van welke duivenfokvereniging dan ook loopt zo opzichtig met de geheime notulen over straat. Die gaan netjes in een map en vervolgens in een tas.
Zo niet bij de D66 akela der verkenners. Kajsa loopt al even mee, loopt niet zomaar te koop en zeker niet met hot-news betreffende Pieter Omtzigt, de gewenste verdeeldheid op links en de voorkeuren van Mark Rutte. Je hoeft geen complotter te zijn, om te weten dat dit een bewussie is. Kijk goed naar de foto: niets houdt de leesbaarheid tegen. Dit is bewust lekken. Ollongren opgeofferd -ze had toch al covid- en de linke rechtse mastodont Jorritsma op een zijspoor gezet.

In opdracht van Rutte wordt eerst een combi met JA21 en daarna met de CU onderzocht. Als laatste optie moet worden verkend, of er over links iets mogelijk is, waar Mark weer van gruwt. Koren op de molen voor de bende van Kaag. Want de leesbare regels bevatten naast dodelijke teksten betreffende Pieter Omtzigt ook de suggestie van verdeeldheid op links.
Nu dus niet meer, links is een herstellend blok aan Marks been. Dus kan Kaag de CU hard voor de schenen schoppen om vervolgens vol te gaan voor links, want het ultra rechtse Ja21 is weer helemaal niks voor de Draaiers van 66.

Deze Ollongren/Jorritsma-teksten geven Omtzigt een extra reden om het CDA de rug toe te keren. Zetelroof kan hem moeilijk verweten worden, hij overschreed de kiesdrempel meerder malen. Als hij maar niet naar een andere dictatoriale partij overstapt waar machtsbeluste ego’s ook al de dienst uitmaken.
Als Pieter echt verlost wil worden van opgedrongen en wurgende fractiedisciplines, zou hij een eigen partij op basis van het AS-systeem op kunnen richten. Wedden dat er nog wel een paar Van Haga-achtige CDA’er mee overstappen? Wellicht voegt Renske Leijten zich er ook bij. Rens is een tánte met politieke ballen, die zich anti-democratisch door de SP laat muilkorven.

Dat zou consequent zijn. Een stuk consequenter dan bv Herr Grapperhaus, die zijn schoonmoeder knuffelde. Oprechter dan Kamerleden en bewindslieden. Mona Keizer is net als Kajsa Ollongren geveld door een leger levensgevaarlijke covid-virussen. Vroeger noemden we dat een vervelende griep, nu moeten alle mensen die in de buurt zijn geweest van covid-lijders, minimaal een week in quarantaine. Behalve bewindslieden! Die hebben uiteraard te allen tijde gemuilkorfd afstand gehouden. Of juist afstand genomen van alle niet wetenschappelijk bewezen maatregelen en van een dubieus PCR-staafje dat tot aan het hersenvlies gaat om vermeend covid te constateren (terwijl de uitvinder van die staafjes deze leugen ooit ontzenuwde). Deze PCR-staafjes zouden wel kankerverwekkende en DNA-beschadigende ethyleenoxide bevatten.

Saillant detail was de mededeling van Gommers dat er op basis van RIVM-sprookjes foutief beleid is gevoerd. Beleid dat onverminderd wordt gehandhaafd, behalve de avondklok. Op voorstel van o.a. burgemeesters (waaronder Aboutaleb!) mogen we een uurtje langer buitenspelen. Of is dit een handreiking naar Gommers?

Maar Mark denkt te kunnen blijven bepalen. Hij wil niet met de PVV en het FvD, maar wel met de zetelrovers van de laatste partij. Dan heeft hij een minimale meerderheid in de Tweede Kamer en een bijna maximale minderheid in de senaat. Tenzij Pieter de kuierlatten neemt en een partij start met AS als speerpunt om de democratie te redden, deskundigen als beleidsmakers aan te zoeken en de achterkamertjes sluit door volledige transparantie te garanderen.

Het land is nog te redden, Pieter Omtzigt heeft de joker, de sleutel van de democratie in de schoot geworpen gekregen van Ollongren, die binnenkort wordt beloond met een burgermeesterpost. Let wel, als D66’er niet gekozen door het volk, maar partijpolitiek benoemd om later te worden uitgekotst gelijk Femke Halsema.

Pieter hoeft alleen maar de ballen die hij eerder toonde weer boven water te halen.

Pietertje, je kan het!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Maarten Vasbinder op 26-03-2021 om 10:50 uur:

  Ongetwijfeld is dit geënsceneerd door Rutte. Bij dat clubje psychopaten en criminelen gebeurt niets zonder dat de Opperführer dat weet. Die wil Kasja in Amsterdam in plaats van Valsema, die ook al door niemand vertrouwd kan worden. Dat maakt de weg vrij voor Kaag op BIZA, die dan op korte termijn rutte kan opvolgen, als het baantje van Von Leyen in Brussel vrijkomt. Ook het WEF zoekt een nieuwe topcrimineel als voorzitter. Inmiddels wordt naar een nieuwe Volkert gezocht om af te rekenen met Pieter. Valsema zal vallen door het daar haar gevoerde beleid, dat overigens ook in opdracht van Rutte is ingesteld. De enige voor wie Rutte bang is, is voor de meedogenloze Grapperhaus, vergelijkbaar met Ernst Röhm in 1934. Het geweld zal toenemen.

 2. Rients Hofstra op 26-03-2021 om 11:41 uur:

  Hoewel ik heel wat gedachtensprongen van jou kan volgen en ook ik het ergste vrees, schets jij wel een inktzwart scenario. Overigens denk ik dat Kaag van boven geregisseerd wordt en Rutte wat dat betreft al voorbij is.
  Ik hoop (wellicht tegen beter weten in) nog steeds op een geweldloze Pluchen Revolutie.

 3. pete coole op 26-03-2021 om 15:36 uur:

  De dag van de hoge laarzen

 4. Louis Adams op 28-03-2021 om 12:49 uur:

  Mijn analyse is dat het zogenaamde motorblok alvoren afgesproken is. VVD D66 CDA nu wordt dat bemoeilijkt omdat er willens of onwillens gelekt is. Een Pieter in de coalitie is gevaarlijk maar nu kunnen ze er niet omheen. Pieter zou de sleutel kunnen zijn tot herverkiezingen maar tot die tijd laat em aub bij het CDA zitten. Hij is de troef voor de democratie binnen het partijkartel.

 5. jaap koopman op 02-04-2021 om 14:12 uur:

  Toneel stukjes welke hier opgevoerd worden zijn van hoge kwaliteit,de baasjes en bazinnen in dit stukje proberen de hoofdrol te spelen !Wat opvalt is dat de zelfbenoemde hoofdrol speler zich niet door dit gepeupel laat indoctrineren en gaat onverstoord verder op de ingeslagen weg, alsof er niets gebeurd is!!
  Mijn oprechte vraag is ,heeft deze hoofdrol speler reeds een door Elon Musk ontwikkelde chip in zijn brein aangebracht gekregen ??

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts