Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Oranje: leg mij dat eens uit!, 04-06-2021

Veel mensen met een normaal werkend verstand weten dat linksrijden op een tweebaansweg levensgevaarlijk is.

De meesten weten zelfs dat beschonken achter het stuur ook niet juist is.

Leg mij dan eens uit hoe het komt dat het verstand wordt uitgeschakeld nadat ons elementaire rechten zijn afgenomen, vanaf het moment dat een vervelende griep uitbrak? (of dit spontaan, of gepland is laat ik nu even in het midden) Leg mij eens uit waarom we blind zijn als elementaire mensenrechten systematisch worden vertrapt vanwege diezelfde onprettige griep? (Vergelijk de resultaten eens met die in Zweden waar amper maatregelen werden getroffen.)

Dan wordt er ophef gemaakt over enkele sporthelden die ook gezondheidshelden blijken te zijn. Voetballer Wout Weghorst en handbalster Yvette Broch worden verweten dat ze niet gevaccineerd willen worden, terwijl het juist zeer merkwaardig is dat de meute zich slaafs laat injecteren met vloeistoffen waarvan de samenstelling nare bijwerkingen kunnen veroorzaken. Astra Zeneca en Janssen zijn om die redenen al op een zijspoor, toch nemen de believers klakkeloos amper tot niet geteste cocktails van Moderna en Pfizer, zonder te weten wat op de lange termijn de gevolgen zullen zijn.

Elk jaar moet er opnieuw geprikt worden terwijl gevaccineerden blijvend met een mondkapje voorgebonden op 1,5 meter van elkaar dienen te functioneren Deze onlogische idiotie is blijkbaar niet ogenopenend. Voor de gewenste vliegreis naar een gewild vakantieland kan de spuit ook niet het argument zijn. Immers, vanwege de al wel bekende bijwerking van trombosevorming, zou vliegen wel eens voor altijd uitgebannen kunnen worden voor de spuitgragen.

En dan vinden velen Jasper Cillissen zielig omdat hij vanwege een eendagssnotneus uit de selectie van oranje is gezet. Ter vergelijking: Quincy Promes mag spelen, hoewel hij verdachte is met betrekking tot een steekpartij. Maar zolang hij niet door de rechtbank schuldig is bevonden, is hij (nog) onschuldig.
De uitdrukking 'om niet' van Sywert zou beter bij de snotneus van Jasper passen dan bij die kapjesdeal van de CDA psychopaat. De snotneus is bewezen (zichtbaar, hoorbaar en wellicht bevestigd door een ondeugdelijke PCR-test) en het vonnis is geveld: naar huis. Deze miljonair is echter volledig ten onrechte uitgesloten, maar zijn treurnissen staan in geen enkele verhouding tot heel veel zieltogende ondernemers van meestal het kleinbedrijf, met o.a. horecaondernemers, winkeliers, kappers en zzp’ers.

Jasper is woedend en terecht. In voorgaande griepperioden bleef je een dagje thuis bij verkoudheid, wellicht enkele dagen met een griepje. Maar tijdens de coronahysterie komt een officieel ondeugdelijk verklaarde PCR-test het leven van heel veel mensen verpesten, wellicht verwoesten. Bejaarden worden opgesloten, sociale contacten verboden, bedrijven opgeheven en Jaspertje naar huis gestuurd.

Die bedrijven in nood krijgen toch staatssteun, hoor ik u denken. Zal wel, bedrijven als KLM (let wel: Koninklijk!) krijgen die zeker. Deze multinational is grotendeels in Franse handen en heeft directieleden die ook tijdens corona vette bonussen incasseerden en we vinden het prima.

Als oranje in lege stadions speelt, is dat vanwege de vermeende besmettelijkheid, waarvan bewezen is dat die in de buitenlucht verwaarloosbaar is. Maar na een doelpunt bespringen minimaal elf spelers elkaar alsof ze op de bruiloft van Ferd Grapperhaus zijn. Dan lijkt het voetbalveld op Hugo’s kerk op Urk, waarvan de besmettingen nog steeds niet chocoladebruin in de msm terug zijn te vinden, omdat ze niet zijn uitgebroken. Zouden daar wel extreme covid-uitbraken hebben plaatsgevonden: de dagbladen waren te beperkt van omvang om ons daarmee schuldopdringerig om de oren te slingeren.

Dat Weghorst überhaupt ongevaccineerd in oranje speelt verbaast de massa. Dat Cillissen na 2 keer niezen naar huis moet, vindt diezelfde meute normaal. Noodwet is nou eenmaal noodwet. Dat er jaarlijks 20.000 doden vanwege medisch handelen (falen?) en foutief medicijngebruik te betreuren zijn, vinden we acceptabel. Maar na een griep gewoon zonder ondeugdelijke PCR-test uitzieken is een taboe geworden. Een bestaand en bewezen goed werkend medicijn als Ivermectine inzetten kost een drol en is daarom niet in het belang van de farma. HCQ was al eerder verbannen, was werkend, maar ook al veel te goedkoop.

Dat Broch niet, als een paria behandeld, naar Tokio wil, vindt men vreemd. Dat dit haar lot is, is eigen schuld, dikke bult volgens diezelfde ‘men’. Dat beide topsporters geen onbekend gif in een zeer gezond lichaam laten spuiten, vindt die ‘men’ dus blijkbaar raar.

Wat ík raar vind, is dat kritische nadenkers ondanks de covid-perikelen wel voor oranje in de kleur oranje sport willen bedrijven. Oranje als exponent van een dynastie met behoorlijk wat bloed aan de handen (bron: Het Oranje Zwartboek van Gerard Aalders)

Beste Yvette, beste Wout, maak het enige juiste statement: weiger categorisch voor oranje uit te komen. Wout in het bijzonder? Immers over een jaar wordt er in Qatar tegen een bal getrapt, waar de verderfelijke en met de oranjes bevriende elite dagelijks figuurlijk opgestapelde lijken van de gesneuvelde slaven bij voortduring en al jaren blijft vertrappen.

Leg mij eens uit waarom de massa niet verder denkt dan het enge wereldje rondom de luie stoel, snurkend voor de tv waaruit continu fake-news wordt verspreid.
Leg mij eens uit waarom niet overal en voortdurend wordt geaccepteerd dat wetenschappelijk is bewezen dat 1 plus 1 gewoon 2 is.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Roland op 05-06-2021 om 16:01 uur:

  Dat Iveermectine en HCQ 'te goedkoop' zijn is wellicht een rede. Maar ik vermoed dat de echte rede om deze zeer goed werkzame medicaties met torenhoge boetes -€150.000- is vanwege wetgeving: als er werkzame medicatie is moet vaccin-toedienen worden afgeraden of geweigerd. Het moest dus de weg plaveien ten gunste van vaccinatie, lees ontvolking.

 2. Rients Hofstra op 05-06-2021 om 17:26 uur:

  Beste Roland, zou zo maar kunnen, wellicht is dat zo, maar dat zullen 'ze' nooit toegeven!

 3. Ad op 05-06-2021 om 19:27 uur:

  @ Roland,ik vrees dat je gelijk hebt. Het gaat niet om genezing van een vervelende gemanipuleerde griep maar om ontvolking van de aarde. De volgende link zal meer duidelijkheid geven.
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-fauci-e-mail-coronavirus-bioweapon-production-method

 4. Ad op 05-06-2021 om 19:34 uur:

  Na verloop van een paar maanden zullen er waarschijnlijk meer mensen ziek worden als gevolg van de "vaccinaties", waarna de paniek weer aangewakkerd zal worden met een totale lockdown tot gevolg. Vervolgens kunnen de mensen thuis onder dwang de spuit krijgen.

 5. Rients Hofstra op 05-06-2021 om 19:41 uur:

  We komen steeds dichter bij 1984 van Orwell.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts