Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Houd het hoofd koel., 15-10-2021

Wat het volk al anderhalf jaar wordt aangedaan, wat er ook aan onwettigs plaatsvindt en vond, liquideer de huidige in-en-in foute beleidsbepalers niet!

Na de galgbeelden tijdens de demonstratie in Amsterdam, ventileerden sommige onverlaten domme en morbide oprispingen die anderen op onomkeerbare ideeën zouden kunnen brengen.
Maar er zijn zeker 3 redenen om niet een trekker over te halen, hoe wanhopig en intens kwaad heel veel mensen ook zijn.

1 - Voor eigen rechter spelen is niet in overeenstemming met dat waar we voor staan, waar we voor vechten, nl echte democratie met een goed werkend rechtssysteem.
Er is evenwel zoveel aversie tegen mensen die verantwoordelijk zijn voor oneindig veel ellende, dat wraakgevoelens regelmatig boven komen borrelen. Ellende voortvloeiend uit een totaal verkeerde benadering van een relatief onschuldige, maar vervelende griepsoort.
Waar een beetje griep al gauw jaarlijks voor duizenden doden zorgt, werden in het verleden nooit maatregelen getroffen. De winter van 2017/2018 is de boeken ingegaan met 9444 griepdoden, waarvan het overgrote deel met onderliggende kwalen en een ander deel overleed aan verzwakking door ouderdom.
Bij griepverschijnselen bleef elk verantwoordelijk mens gewoon een weekje thuis om uit te zieken, omdat een griep als een correctie kan worden gezien. Het lichaam ruimt dan verschillende toxines op, wat gepaard gaat met koorts. Covid-19 heeft de afgelopen anderhalf jaar de griep verslagen. Maar had als een ordinaire griep gewoon uitgeziekt moeten worden, waarbij de ernstigste gevallen geholpen hadden kunnen worden met HCQ of Ivermectine. En uiteraard, velen zouden het niet hebben overleefd, triest voor de getroffenen en hun naasten, maar niemand wordt 666 jaar oud.
Mensen die dit weten, weten ook dat de maatregelen op buitenproportionele wijze en op ondemocratische gronden zijn in- en doorgevoerd. Maar weten ook dat in een democratie onafhankelijke rechters recht behoren te spreken. Dat dit met regelmaat niet gebeurt, mag geen reden zijn zelf onbevoegd voor rechter te spelen. Dan ben je juridisch gezien immers geen haar beter.

2 - Maak van beleidsfalers geen martelaren. Als een politicus of OMT’er het leven laat door geweld van getroffenen slachtoffers, zijn de rapen meer dan gaar. Is het een prominent beleidspersoon, of de hoogste in rang, zijn de rapen niet aan te slepen. Dan wordt de weggevaagde psychopaat opgevolgd door een trappelende gewetenloze in het kwadraat. Dan worden heel wat teugels ondraagbaar drastisch aangetrokken en verworden we van een nep-democratie tot een dictatuur van een heuse politiestaat. En ga daar maar eens tegen protesteren. Veel carrièrepolitici zien het best wel zitten, wanneer er in een dergelijk scenario een plekje voor hen vrij komt. Geef ze die kans niet.

3 - Laat niemand het recht in eigen hand nemen. Laten we hopen dat beleidscriminelen niet te impulsief onherstelbaar op straat worden gestraft. Levenslang, ’t liefst geïsoleerd, is erger dan onvoorbereid en geheel onverwacht van achteren te worden neergeschoten. Grondwetcriminelen en zorgmedewerkers die de hypocritus-eed hebben afgelegd, dienen een straf uit te zitten waarbinnen ze hun zonden ruimschoots kunnen overdenken. Alle, let wel, alle verantwoordelijken van de pandemie-ellende moeten de tijd krijgen zich te realiseren wat ze hebben aangericht en voelen hoe heel veel slachtoffers van onterechte maatregelen zich tijden lang hebben gevoeld. Het zou zo moeten zijn dat ze jarenlang met de wens moeten rond lopen liever een nekschot te hebben gehad. De straffen moeten doordringen, moeten een doel hebben, moeten potentiele machtsmisbruikers afschrikken.
Het mag namelijk nooit meer zo zijn dat lobbyisten indirect het beleid aansturen ten gunste van enkele nietsontziende multinationals. Nooit meer mogen mensen gehersenspoeld als proefkonijnen dienen voor duistere doeleinden van een wereldelite.

Kortom, hoe fout beleidsbepalers en veldwerkers ook zijn, denk aan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Blijf hoop houden op een betere toekomst met een echte democratie en een betrouwbare rechterlijke macht en voorkom dat een begrijpelijke, maar ondoordachte actie een desastreuze reactie uitlokt. En laat de politieke tunnelgluurders en overschatte medici niet de geschiedenisboeken ingaan als martelaars. Dat is wel het laatste wat ze verdienen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. H. Vaes op 16-10-2021 om 17:48 uur:

  Hoe kun je hoop blijven houden als deze alles vernietigende zogenaamde leiders aan de macht blijven?
  Men zal eens de keus moeten maken......niet goedschiks dan maar in hemelsnaam met geweld.....Of anders rest ons alleen maar ....pikken en slikken.

 2. H. Vaes op 16-10-2021 om 17:48 uur:

  Hoe kun je hoop blijven houden als deze alles vernietigende zogenaamde leiders aan de macht blijven?
  Men zal eens de keus moeten maken......niet goedschiks dan maar in hemelsnaam met geweld.....Of anders rest ons alleen maar ....pikken en slikken.

 3. scherpschutter1943 op 16-10-2021 om 22:52 uur:

  Er zijn voorbeelden te over waar de machthebbers het zo bont maakten voor de eigen bevolking dat deze naar de wapens grepen om zich vrij te vechten. Die mensen noemen we in zulke situaties "verzetstrijders". Dor het regoem waar ze tegen vechten worden zij "terroristen"genoemd. Door de nl.machthebbers wordt iedereen die zich maar enigszins tegen hun regiem zelfs maar verbaal verzet, "terrorist" genoemd. En zal als de machthebbers heg woord terrorist niet bezigen worden vele mensen en groepen als terroristen behandeld. Dit getuige de kwalificaties van belastingplichtigen in de belastingdossiers. Men gaat standaard uit van kwade trouw.

 4. Johan P op 16-10-2021 om 22:53 uur:

  Sorry hoor, maar uw stuk komt neer op 'blijf kalm, doe niks en hoop maar dat het vanzelf weer goed komt'.
  Nou, dan heb ik toch een nieuwtje voor u; dit komt niet vanzelf goed. Vrijheid is niet vrij in de zin van gratis, maar moet worden verkregen door ervoor te vechten en door het te verdedigen.
  "The only thing needed for evil to triumph is for good men to do nothing".

  Het volksgericht, na een lange, bloedige vrijheidsstrijd, waarbij corrupte politici, ambtenaren en medici publiekelijk worden opgehangen is noodzakelijk om schoon schip te kunnen maken.

 5. Rients Hofstra op 16-10-2021 om 23:41 uur:

  Beste Johan en Scherpschutter, jammer dat jullie de essentie niet hebben opgepakt. Ik ga wel degelijk uit van totale veranderingen, hopelijk een vreedzame Pluchen Revolutie (zie elders op deze site)
  Als dat niet lukt zal er een volksopstand plaatsvinden, maar dan moet er daarna wel een plan zijn: het AS (https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling), anders wordt de revolte neergeslagen en komen nog ergere psychopaten aan de macht, die de huidige niet zullen berechten. Zie ook https://alternatiefstaatsbestel.nl/om-te-lezen/2021/friese-vrijstaat & https://alternatiefstaatsbestel.nl/om-te-lezen/2021/democratie-en-de-wil-van-het-volk.

 6. Marcel op 17-10-2021 om 00:12 uur:

  De huidige 'elite' gaat hun macht niet vrijwillig, zonder geweld, overdragen.
  Dat is nog zelden vertoond in de geschiedenis.
  Dat kan je vergeten.

 7. Maarten Vasbinder op 17-10-2021 om 08:07 uur:

  Rients, ik ben het helemaal met je eens. Geen liquidaties, maar wel burgerlijke ongehoorzaamheid. Zet ze neer als valse clowns in cartoons. Daar kunnen psychopaten niet tegen. Leg ze het vuur na aan de schenen, maar steek ze niet in brand.
  Gelukkig is er in de landen om ons heen en elders in de wereld veel meer protest. NL zal dan ook weer als laatste bevrijd worden vanwege de lafheid van de eigen bevolking.
  (Grote) bedrijven doen mee aan de maatregelen met onder andere als argument, dat anders de werknemers op straat komen te staan. Het gaat natuurlijk om de poen.
  Staken dus. Ja, dat doet pijn, maar het is wel de beste behandeling voor deze ziekte.
  Juist als alles plat ligt, zal er een eind komen aan deze sociopathocratie.

 8. koddebeier op 17-10-2021 om 09:27 uur:

  Welke democratie ??????
  Welk goed werkend rechtssysteem ????
  Hier ???
  In Nederland ????
  Nee, toch.

 9. grote henk op 17-10-2021 om 10:05 uur:

  We moeten onze kans afwachtten. Geweld maakt het inderdaad alleen maar erger en je geeft dat tuig een vrijbrief om hun perverse frustraties te botvieren op ons. Daar heeft Rients een punt. Timing is nu heel belangrijk. We moeten met zijn allen proberen iedereen wakker te schudden. De een doet het op facebook, de ander op straat in een op een gesprekken en weer een ander maakt documentaires of je kan pamfletten uitdelen op scholen. Etc., Gezien het feit dat er steeds meer waarheid naar buiten gaat komen komt dat omslagpunt vlugger als dat we denken. Heb vertrouwen

 10. Rients Hofstra op 17-10-2021 om 11:11 uur:

  Marcel en Grote Henk: We kunnen onze kans afwachten, maar intussen wel met een oplossing (AS - https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling) een verandering opstarten. Is dit eenmaal in gang gezet, is het niet meer te stoppen, omdat dan het volk bepaalt ipv de elite. Het huidige systeem moet van binnenuit worden uitgehold. Dus er is een oplossing, moet wel iedereen die democratie wil er vol achter gaan staan.

 11. Rients Hofstra op 17-10-2021 om 11:22 uur:

  Maarten, dank voor je instemmende reactie. We moeten streven naar meer welzijn voor iedereen en poenpakkers (machtswellustelingen en psychopaten) beteugelen. Daarvoor hebben we een geheel ander staatsbestel nodig, dat volledig in dienst staat van het hele volk.
  Daar hoort ook een correct werkend rechtssysteem bij, dat de huidige criminele beleidsbepalers een eerlijk proces toestaat.
  Dit kán allemaal geweldloos.
  Acties en demonstraties kunnen dat systeem helaas niet bewerkstelligen, maar wel verbinden en elkaar als gelijkgestemden steunen. Er valt nog heel veel te verbeteren.

 12. Rients Hofstra op 17-10-2021 om 11:24 uur:

  Koddebeier: Ja hier in Nederland. Maar lees eerst https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling en onder de link De Pluchen Revolutie. Ben ik daarna benieuwd naar je mening!

 13. oprechtegeus op 17-10-2021 om 13:59 uur:

  Blijf vriendelijk tegen de krokodil, dan wordt u niet gegeten. Hij zal zichzelf wel tegenkomen.

 14. oprechtegeus op 17-10-2021 om 14:00 uur:

  Blijf vriendelijk tegen de krokodil, dan wordt u niet gegeten. Hij zal zichzelf wel tegenkomen.

 15. Rients Hofstra op 17-10-2021 om 14:59 uur:

  Er is geen enkele reden vriendelijk te blijven tegen psychopaten, narcisten, machtswellustelingen en super-ego's. En daarnaast wel met een gedegen plan komen hen te wippen en te berechten. Zie https://alternatiefstaatsbestel.nl/doelstelling

 16. Johan P op 18-10-2021 om 02:39 uur:

  @Rients Hofstra.
  (Ik gebruik links en rechts omdat die termen min of meer standaard zijn).

  Ik heb de site van de fluwelen revolutie gelezen. Klinkt allemaal leuk, maar D66 had dat idee ook. Dat werd een systeempartij. De boerenpartij werd niks. PVV wordt uitgesloten. FvD idem.
  Het idee van een revolutie van binnenuit klinkt leuk, maar dat is een kracht van links; het overnemen van de systemen om de jeugd te hersenspoelen voor geloof in een linkse dictatuur.
  Rechts is veel meer individualistisch ingesteld en zal links wat dat betreft nooit evenaren.
  De linkse dictatuur zal nooit vreedzaam worden verwijderd. Dat is nog nooit ergens gebeurd, gaat ook nooit gebeuren. Links is namelijk van de onderdrukking, vervalsing, vervolging en geeft nooit vreedzaam de macht op. Net als islam trouwens, wat de reden is dat links zo is gesteld op islam.
  De enige manier om van een linkse dictatuur af te komen is door geweld. Dat mag niet wenselijk zijn, het is wel de werkelijkheid.

 17. Rients Hofstra op 18-10-2021 om 12:31 uur:

  Beste Johan, Hier kan ik he-le-maal niets mee. Als je de Pluchen (geen fluwelen!) Revolutie goed leest, komen de termen links/rechts niet voor. A is nl. links noch rechts, maar kan van ultra links tot extreem rechts worden ingevoerd.
  Op deze wijze kan het systeem worden gewijzigd. D66, BBB en FvD willen binnen dit huidige systeem juist functioneren, waardoor ze idd systeempartijen zijn. En je opmerking over islam slaat ook he-le-maal nergens op, wordt ook niet benoemd. Als je PR leest, moet je eerst je oogkleppen afzweren. Sorry, maar het is niet anders!

 18. Marcel op 22-10-2021 om 13:14 uur:

  Waar baseer je je hoop op rechtspraak op?
  Lees je artikeltje van een tijdje terug nog eens:
  https://rientshofstra.nl/blog/2021/kromme-rechtspraak

 19. Namets op 30-10-2021 om 15:35 uur:

  Dit is niet meer op te lossen zonder geweld te gebruiken.
  Het corrupte kabinet met Adolf Rutte aan de macht zal doorgaan en is met afwachten niet meer te stoppen.
  Deze pshyopaten voeren duidelijk een Agenda uit voor diegene achter de schermen die mede ons land Terroriseert en bewust kapot maakt.
  Rechtzaken,zinloze petities en nietsbrengende Vredesmarsen lossen dit niet op!
  Afwachten en op beter weer hopen al helemaal niet.
  We zullen op moeten staan en letterlijk moeten gaan knokken om deze smerige Pshyopaten af te zetten met geweld!!

 20. M. op 06-11-2021 om 23:48 uur:

  Voor wie spiritueel/religieus onderlegd is:
  gebruik dagelijks het Michaels gebed: het oordeel vragen van Aartsengel Michael over bijvoorbeeld de Rockefellers, Merkel, Draghi, Ardern, Rutte en verder gespuis.

  En: wendt u zich zoveel mogelijk tot het ICC: zij accepteren en behandelen aangiften wel serieus.
  Verder: u. von der l. heeft recent de facto alle virusregels naar de prullebak verwezen:
  'alle Europese landen moeten de Europese wetten gehoorzamen'
  M.a.w.: de virusregels zijn strijdig met Europese wetten en dus nietig.
  Uiteraard bedoelde ze dit voor Polen, maar je kunt niet zeggen dat alleen Polen de Europese wetten moet gehoorzamen.......
  En nu heeft ze zich vastgepraat: mooi toch?
  de j. en r. halen het niet in hun zieke hoofd tegen u.
  in te gaan.

 21. Rients Hofstra op 07-11-2021 om 09:21 uur:

  Beste Marcel: Kromme rechtspraak geeft de huidige situatie weer, na AS worden rechters niet meer partijpolitiek benoemd, maar op basis van hun kennis en kunde, steeds voor een bepaalde tijd. Verwijtbare uitspraken kunnen ontslag inhouden. Het kan best wel anders.

  Beste M., we moeten helemaal los van Europa, dus ook van haar wetgeving.

  En Namets, we zullen idd op moeten staan, het liefst zonder wapengekletter, maar met een plan: AS!

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts