Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Krom, krommer, kromst., 23-03-2021

De weledelgestrenge, deskundigheid veinzende heer Gommers komt na ruim een jaar tot de conclusie dat het binnenhouden van mensen, en dan met name hele oude en zij met onderliggende kwalen, toch niet zo’n goed idee was.

Krom, krommer, kromst.

De weledelgestrenge, deskundigheid veinzende heer Gommers komt na ruim een jaar tot de conclusie dat het binnenhouden van mensen, en dan met name hele oude en zij met onderliggende kwalen, toch niet zo’n goed idee was. Het is een kwestie van tijd dat erkend wordt dat alle covid-maatregelen niet wetenschappelijk waren onderbouwd.
Opmerkelijk dat dat soort kwibussen tegen beter weten in (anders is het helemaal ten hemel schreiend!) andere vakinhoudelijke onbenullen een jaar lang in de tang hielden, waardoor krankzinnige en puur op hysterie gebaseerde maatregelen genomen werden.

Heel veel gezonde mensen waren de dupe. Kinderen die school en sociale contacten werden ontzegd, ouderen die om diezelfde redenen vereenzaamden en weg kwijnden. Zieke mensen, anders dan met de opgeklopte covid, misten hun noodzakelijke behandelingen. En ondernemers die hun vaak gezonde zaak per week verder richting faillissement zagen afdrijven. Het interesseerde de verheven heren Rutte en De Jonge geen ruftende reet.

Iedereen met een normaal goedwerkend boerenverstand wist dit al maanden en maanden, bewijzen stapelden zich immers op. Steeds meer wetenschappers, artsen en verpleegkundigen hadden hun bedenkingen, als het al niet zekerheden waren dat de her en der wat cursusvolgende dierenartsen er vanaf het eerste covidvirus(je?) volledig naast zaten.

Nu blijkt ook nog eens dat een verkoudheidvirusje zich niet laat mengen met neefje covid-19, waardoor de besmetting met een gezonde snotneus teruggedrongen wordt. Tevens is een universiteitsteam erin geslaagd een medicijn (nee, geen spuit) te ontwikkelen waardoor patiënten minimaal 4 dagen eerder dan bij de ‘normale?’ procedure weer kerngezond zijn. President Trump was ook daarvan een lichtend en voorspellend voorbeeld.

Tevens wordt vergeten dat de baby-boomers al aardig op leeftijd geraken, waardoor ze uiteraard bij bosjes het leven laten, maar dat had een redelijke griep ook wel klaargespeeld. De dood hoort bij het leven. Alleen sterven er elke winter mensen in griepgolven die elke herfst opnieuw met 0 doden start. Met covid zit de farmamaffia al verlekkerd uit te rekenen wanneer de 4e golf over ons wordt uitgerold. En gewoon doortellen, dat maakt indruk, daarmee krijg je de angst er wel in volgens mensen die belangen hebben bij de spuitfabrieken.

Grappig dat we ondanks alle leugens en onkunde voorlopig niet op versoepeling hoeven te rekenen. Totdat burgemeester en PvdA-mastodont Aboutaleb zich ineens realiseerde dat de ramadan zich met rasse schreden voor de derde golf uit zou aandienen. Zonder wetenschappelijke bewijzen, zonder gemor en zonder schaamte werd besloten de avondklok te handhaven, maar een uurtje later in te stellen. Grappig. Vanaf 23 januari was het levensgevaarlijke virus na 21.00 uur nog wel erg dodelijk actief. Mensen zouden elke dag meteen na 21.00 uur met bosjes levenloos neervallen, maar na de invoering van de zomertijd is het klokkijkende covid-boefje pas na 22.00 uur vervelend.

En dan komt de politieke aanstichter van alle ellende doodleuk als winnaar uit de verziekingsstrijd, met tante Kaag op een mooie 2e plek. Samen gevallen over de toeslagenaffaire (Rutte beschuldigde grijnzend duizenden ouders van uitkeringsfraude), maar ook verantwoordelijk voor het gas-debacle in Groningen en het uitkleden van de zorg, met o.a. de sluiting van enkele ziekenhuizen, 1000 wegbezuinigde ic-bedden en het ontslag van veel zorgprofessionals. Samen net gevallen en herrezen als staatsliederlijke machtswellustelingen.

Machtswellustelingen hoor ik u denken? JAZEKER, ordinaire machtswellustelingen. Het interesseert hen ook hier geen ruftende reet met wie zij samengaan. Uiteraard wil Mark -de premier van alle VVD’ers- samen met de meest uitgesproken kiezersbedriegende bende van Kaag, de meegaande slapzakken van het CDA binnenboord houden en daarnaast de zetelrovers van JA21 paaien. Immers met die 3 afvallige FvD’ers in de Tweede Kamer en de geroofde 8 senatoren hebben ze een krappe meerderheid in de 2e Kamer en een bijna meerderheid in de Senaat. Lukt dat niet, dan mogen de hypocrieten van Segers hun ziel wederom op het hakblok van Rutte/Kaag leggen.
Wordt dat ook een heilloze missie (Kaag/Seegers) dan gaan ze gewoon over links (hoezo links, waar links?)

Het maakt Mark geen stinkende scheet uit met hoeveel en welke minderheidsstandpunten weer een roestvrijstalen kabinet dicht gelast moet worden. Minderheidsstandpunten van de VVD, opgeteld bij die van D66, het CDA en (zoek het uit) Ja21, CU of PvdA/GL.
Al die minderheidsstandpunten samen (en dat zijn er heel wat) worden kabinetsbeleid voor alle Nederlanders: ook wel ‘landsbelang’ genoemd. Met wederom een giga kerkhof vol bijeengeschraapte en om zeep geholpen kiezersbeloftes, om bijeen geharkt in een knekelgraf oneervol te begraven.

Hoe we dit noemen? Gewoon democratie toch? Wat is van alles hierboven het kromst? Of kan het nog krommer? Vast wel. Kaag heeft alle tijd, loert op komende kromme kansen!

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

  1. Opa Gerrit op 23-04-2021 om 09:56 uur:

    Dan kan dit er ook nog wel bij: https://www.burgerfront.nl/1-miljoen-voor-het-bewijs/?utm_source=es&utm_medium=email&utm_campaign=samenv-week

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts