Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Kinderen vaccineren zonder toestemming is verkrachting, 06-02-2021

Geruchten gaan dat kinderen zonder toestemming van ouders op school getest kunnen/mogen worden.

Nog ergere geruchten gaan dat de demissionaire regering plannen ontwikkelt om kinderen ongevraagd te vaccineren tegen een vervelende griep. Een nare griep die vakinhoudelijke onbenullen als zijnde Rutte en De Jonge, maar ook een aantal dierenartsen met een aantekening virologie, krampachtig en tegen beter weten in een dodelijke pandemie noemen.

Er van uit gaande dat covid een onwenselijke nare griep is, zou dezelfde procedure als bij alle voorgaande griepen correct zijn geweest. Vanuit de staat gratis verstrekte vitamine D, E en zinktabletjes zouden al veel leed voorkomen. Als daarnaast HCQ en Ivermectine als geneesmiddelen worden geaccepteerd, is corona beheersbaar. Griep heeft zelfs een helende functie en is ondanks decennialange pogingen met spuiten nog steeds de wereld niet uitgeholpen. Nu een volledige hysterie is geregeld, mede dankzij wanbeleid op de zorg tijdens het 10 jarig bewind van Mark Rutte (veel zorgpersoneel ontslagen, enkele ziekenhuizen failliet en 1000 ic-bedden wegbezuinigd) en ondeugdelijke PCR-testen (waardoor ieder getest persoon zomaar als positief aangemerkt wordt, van wat eigenlijk?) zijn wellicht nu de kinderen aan de beurt.

Waar alle niet bewezen maatregelen niets uithalen en zelfs een kiwi positief test, moeten er nog drastischer maatregelen worden getroffen om de politieke gezichten te redden. Rutte moet zijn staatsliederlijke status vermarkten als we straks weer slaafs naar de stemhokjes rennen. Want hij doet het zo goed, toch?

Nee dus! Hij doet het belabberd. Hij geeft sturing aan een compleet wanbeleid, waarbij positief corona-geteste patiënten zorgvoorkeur krijgen boven patiënten zonder corona, waarvan er velen sterven door geweigerde noodzakelijke zorg. Maar ook oplopende stress -bij met name de jeugd- eist onnodige doden.

Waar patiënten ouder dan 80 en die met onderliggende kwalen sterven, is uitsluitend covid-19 de oorzaak. Waar nu mensen sterven na vaccinatie, komt dat uiteraard door de leeftijd of allerhande onderliggende gebreken. "Het kan verkeren" (omkeren?) zei Brederode ooit al eens.

Om voor de verkiezingen nog meer aanzien te genereren, is de kans groot dat de focus op kinderen komt te liggen. Scholen gaan maandag weer open, op voorwaarde dat kinderen en leerkrachten getest kunnen worden. Getest, wanneer er één leerling met een ‘gezonde’ snotneus rondloopt. Dan krijgen alle kinderen een ondeugdelijke PCR-wattenstaaf tot aan de brainblood barrière ingebracht via hun neus, daar waar wangslijm een alleszins redelijk alternatief blijkt te zijn om een even foute uitslag aan te kunnen tonen.

En dat terwijl een school in Klundert de gehele coronatijd open is gebleven, zonder ook maar één keer bezocht te zijn door "uiterst dodelijke covid-killers". Neemt Klundert de victorie vlag van Alkmaar over?

Maar laten we ons eens focussen op een wattenstaafje dat zonder toestemming van de ouders wordt ingebracht. Als een volwassene ongevraagd de eigen tong bij een ander in de mond wurmt, is er sprake van aanranding, verkrachting zelfs. Doet een volwassene dit bij een kind, is het pedofiele verkrachting. Waarom zou een wattenstaafje zonder ouderlijke toestemming en met weerzin van een kind dan wettelijk toelaatbaar zijn? Om van een eventuele vaccinatie maar te zwijgen. Dan wordt er een substantie ingespoten, wellicht met blijvende gevolgen. (en dan bedoel ik niet het voor eeuwig elimineren van alle coronavirussen) Het is een verderfelijke en onwenselijke vorm van penetreren.

Wat ik niet wil goedpraten, integendeel juist, maar bij het penetreren van een kind uit bv. groep 8 door een volwassene, zal de substantie na enkele dagen het kind verlaten, terwijl er wel een enorm trauma wordt bijgeleverd.
Vaccinvloeistof daarentegen komt in de bloedbanen terecht, verspreidt zich overal in het lichaam. Ook in de hersenen. Met welke gevolgen op langere termijn?

Opmerkelijk: de vaccins zijn op diverse plekken als onkruid uit de farma-laboratoria gespoten, amper getest, maar wel met nieuw vacciningredienten als mRNA. Pfizer, Moderna, Jansen en AstraZeneca presenteerden vrijwel gelijktijdig hun DNA manipulerende wondermiddelen. Maar ook Rusland en China schermen met werkende vaccins. Vaccins waartegen, of waarvoor?
Ieder zelfdenkende volwassene is vrij om geïndoctrineerd de valse beloftes te geloven en zich met onbewezen en amper geteste chemische troep te laten volspuiten, maar blijf in gods- of allahsnaam van de kinderen af. Zonder het bewijs van een tegendeel zouden ze op de lange termijn onvruchtbaar geïnjecteerd, of willoos gespoten kunnen worden.

Ik pleit ervoor om spuitgasten die ongevraagd met de covid-naald kinderen belagen, te vervolgen gelijk pedoverkrachters. Regering van volwassenen: blijf van de kinderen af, er worden er al zo veel misbruikt.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Yvonne van Cleef op 06-02-2021 om 22:14 uur:

  Ik kan me niet voorstellen dat dit wettelijk toegestaan is!Als ik een schoolgaand kind zou hebben zou ik de leerkrachten en het schoolhoofd heel duidelijk maken dat ik daar geen toestemming voor geef.

 2. Rients Hofstra op 06-02-2021 om 23:08 uur:

  Kan je je voorstellen dat je wellicht alom een vaccinatiebewijs moet kunnen tonen? Kon je je 2 jaar geleden voorstellen met mondkapjes te moeten lopen, getest te worden door testen die geen covid herkennen? Had je twee jaar geleden geloofd dat er binnen een tijdsbestek van 3/4 jaar diverse, amper geteste vaccins zouden opduiken, waarbij de fabrikanten gevrijwaard zijn voor vervolging als er na vaccinatie toch ernstige bijwerkingen geconstateerd worden? Nog even en iedereen wordt gechipt, zodat de overheid volledige controle heeft, weet wat je doet en waar je bent. 1984 en The Brave New World are coming!

 3. J.J.H. Haker op 07-02-2021 om 18:07 uur:

  Vertrouwen mag,
  Controleren moet.
  Door met voorrang graag door wetenschappers,
  zeer ter zake kundige lieden verenigd in een geheel
  zonder winst oog merk want het loopt nu de spuigaten uit.
  voor de normale bevolking daar zijn er het meest van.hh

 4. Rients Hofstra op 07-02-2021 om 19:02 uur:

  Mag ik je verwijzen naar een mogelijk alternatief, reeds omarmd door enkele (kleine) partijen: https://alternatiefstaatsbestel.nl

 5. J. Onno Dekker op 08-02-2021 om 00:19 uur:

  Ronduit een criminele bende, erop uit de werelbevolking
  te reduceren. Tijd om dat zootje in den Haag, Amsterdam, Parijs, Brussel te vaccineren!
  Nee, het tuig hoedt zich voor vaccinatie onder het motto "eerst mijn medemens helpen".

  Weigeraars opsluiten en platspuiten! We zijn van
  "Arbeit macht frei" naar "Vaccineren maakt vrij"
  gegaan!

  Massale, geweldloze opstand is geboden!!!
  Ik suggereer iedere dag en overal met een aluhoedje op de denkende kersenpit!

 6. Jo op 08-02-2021 om 00:22 uur:

  Een betreffende profetie..
  https://youtu.be/12i-lWN1uX0

 7. Albrecht op 08-02-2021 om 09:35 uur:

  Artsen en verpleegkundigen hebben een moordbaan.

 8. J. C. Th. Köhler op 08-02-2021 om 11:00 uur:

  Het was niet Cats die zei: Het Kan Verkeren... Het was Bredero.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 9. A.J.H. Arling op 08-02-2021 om 13:45 uur:

  zolang de mens op aarde is is vaccinatie nooit gebruikt alleen in hitler tijd billgates uitdunnen van bevolking

 10. Rients Hofstra op 08-02-2021 om 14:24 uur:

  Beste Köhler, helemaal correct. Inmiddels verbeterd.

 11. H de Jonge op 08-02-2021 om 15:47 uur:

  Vaccinatie is medisch experiment waarop Code van Neurenberg van toepassing is
  Dit artikel is overgenomen van Eindtijdklok.org


  Belgische artsen hebben op de website Docs4opendebate.be onder de sectie 'Dossier vaccinatie' een brief gepubliceerd voor collega-artsen die het vaccin gaan toedienen. Het bevat nauwkeurig de allerlaatste beschikbare informatie over de veiligheid, bijwerkingen en doeltreffendheid van de Pfizer/Moderna mRNA coronavaccins. In het artsendocument komt men echter tot onthutsende conclusies. Bijvoorbeeld verwacht men op korte termijn - omgerekend naar 11 miljoen Belgen- dat we door vaccinatie 1100 mensen in België zullen behoeden voor een ernstige covid-19 infectie en dat we door vaccinatie 55000 ernstige “ongewenste voorvallen” kunnen verwachten. Op langere termijn weet men (officieel) nog niet wat de nevenwerkingen zullen zijn. Ze schrijven onder andere:”Samenvattend kunnen we zeggen dat er op dit moment (1 jaar na het uitbreken van SARS-CoV-2) onvoldoende gegevens zijn, zowel over de veiligheid als over de werkzaamheid van de nieuwe vaccins, om ze op grote schaal aan de bevolking toe te dienen. Zeker voor een pandemie waarvan de overlevingskans bij infectie 99.77% is, voor mensen onder de 70 jaar zelfs 99.95%, en de IFR (infection fatality rate) berekent wordt op gemiddeld 0.23%, zoals aangetoond in de meta-analyse van prof. Ioannidis, gepubliceerd op de WHO-website.


  We kunnen dan ook besluiten dat deze veralgemeende vaccinatiecampagne voldoet aan de definitie van een medisch experimenten dat de Neurenberg Code hierop van toepassing is.”Deze Code is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.
  Vervolg uitspraak artsen:“Wij hebben gekozen voor een bijzonder en in hoge mate verantwoordelijk beroep. Wij zijn daarbij primair dienstig aan de mensheid en haar welzijn. We gaan uit van het principe “Primum non nocere”. Juist in dat kader legt een arts de eed van Hippocrates af, waarbij hij / zij onder meer het volgende jegens de mensheid heeft gezworen: “Ik zal boven alles voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten.”
  “Ik zal mijn patiënten correct informeren. Zelfs onder druk, zal ik mijn medische kennis niet aanwenden voor praktijken die indruisen tegen de menselijkheid”. Daarmee verwijzend naar de boven genoemde Verklaring van de Universele Rechten van de Mens uit 1948 en de Nürnberg-Code van 1947. “Het belangrijkste doel ervan is te voorkomen dat de medische kennis van een arts wordt misbruikt, zoals dat tijdens de Tweede Wereldoorlog gebeurde, of om te voorkomen dat de medische kennis van een arts wordt misbruikt door commerciële druk vanuit de farmaceutische industrie.”Ze stellen zich ook de vraag: “Wie kan aansprakelijkheid gesteld worden, indien deze vaccins niet zo veilig blijken te zijn als de media en de overheid ons voorhouden?De farmaceutische bedrijven alvast niet!” De artsen komen tot de conclusie dat het hier gaat om een medisch experiment waarop de Neurenberg code 1947 van toepassing is. Lees de brief hier.
  Gedwongen vaccinaties en verplichte medische experimenten die worden uitgevoerd zijn ook in strijd met het Verdrag van Genève en in de Universiele Verklaring van de rechten van de mens. Alle wereldburgers hebben het volste recht om een opgedrongen vaccin te weigeren. Regel 92 "Biologische experimenten" zijn verboden door de eerste en tweede Conventie van Genève, terwijl de derde en vierde conventie van Genève "medische of wetenschappelijke experimenten" verbieden die niet gerechtvaardigd zijn door de medische behandeling van de betrokken persoon.

 12. H de Jonge op 08-02-2021 om 15:59 uur:

  https://eindtijdklok.org/2021/02/01/brief-van-artsen-voor-artsen-vaccinatie-is-medisch-experiment-waarop-code-van-neurenberg-van-toepassing-is/

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts