Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Kan een leek ook (na)denken?, 22-07-2021

Af en toe krijg ik het verwijt geen arts, viroloog of wetenschapper te zijn. En dat verwijt is terecht.

Maar hoe kan het dan dat in alle landen grote groepen van die ‘echte’ deskundigen blind varen op de uitslagen van de PCR testen. Blind is hier zeer toepasselijk, want zelfs de uitvinder Kary Mullis legt uit dat iemand die positief test op 'n virus niet ziek en/of besmettelijk hoeft te zijn. Saillant detail: de test was er al voordat Covid-19 uitbrak.
Bekend is dat sporters positief testen en enkele dagen later, net voor een belangrijke wedstrijd, ineens negatief de strijd aan konden gaan.

Internist, cardioloog, epidemioloog professor Peter McCullough zei: “Het vaccinatieprogramma tegen corona had in februari stilgelegd moeten worden. Normaal gesproken wordt een middel na zo’n 50 onverklaarbare sterfgevallen van de markt gehaald. In de Verenigde Staten zijn inmiddels meer dan 12.000 sterfgevallen na coronavaccinatie geregistreerd”, lichtte hij toe.

Dr. McCullough zei tevens dat 86 procent van die overlijdens rechtstreeks kan worden gelinkt aan het vaccin. Dat er nu al 12.000 mensen zijn overleden, is volgens hem volstrekt onacceptabel. “Het [vaccin] gaat de geschiedenis in als het meest gevaarlijke biologische, medische product uit de menselijke geschiedenis.” Noemde hij even niet een veel groter aantal net niet dodelijke bijwerkingen.

Andere wetenschappers waarschuwen dat de corona-prik ook tot allerlei andere neurologische aandoeningen kan leiden. Immunoloog J. Bart Classen publiceerde in februari een paper waarin hij uitlegt hoe mRNA-vaccins prion-ziektes en andere chronische aandoeningen kunnen veroorzaken. Bij dergelijke ziektes moet je denken aan Alzheimer, Parkinson en ALS. Bij prion-ziektes verloopt de eiwitvorming abnormaal.

Iedereen zou moeten weten dat een nieuw ‘geneesmiddel’ al gauw tussen de 3 en 5 jaar nodig heeft om ontwikkeld te worden. Daarna volgt bijna altijd een periode van ca. 8 jaar om met proeven aan te tonen dat het op de korte, maar ook op de lange termijn veilig en goed werkzaam is. Let wel: opgeteld toch altijd meer dan 10 jaar voor het op de markt toegelaten zou kunnen worden.

Kijken we naar Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Janssen, dan blijkt dat ze alle 4, los van elkaar, in driekwart jaar een ‘goed werkend’ vaccin op de markt brachten. Vier vaccins, waarvan er 2 volgens weer andere wetenschappers geen vaccin mogen heten, maar elk een verholen gentherapie zou zijn. Het betreft de 2 die met mRNA in de spuit werken. Nanodeeltjes worden ook veelvuldig genoemd als ‘toegevoegde waarde’.

Mark Rutte en Hugo de Jonge bezwoeren in het begin dat groepsimmuniteit de oplossing zou zijn, maar kwamen later met allerhande wetenschappelijk niet bewezen maatregelen om het killervirus te kunnen verslaan. De antivaxers werden in de wappiehoek gedreven. Hen werd verweten er o.a. voor te zorgen dat de zwaarste maatregelen dankzij hun weigering nodig waren en zo een tweedeling op hun geweten hebben.

Lees ik in de zichzelf kwaliteitskrant noemende Volkskrant dat virologen alarm slaan: “De Deltavariant verspreidt zich via gevaccineerden.” De ooit zo foute Telegraaf meldt nu waarheidsgetrouw dat de helft van de positieve tests van gevaccineerden komt. Je zal maar gespoten zijn en om bovenvermelde feiten nog steeds kapjes (niet bewezen effectief, zelfs bij inferieure kwaliteiten slecht voor de eigen gezondheid) en 1,5 m afstand dienen aan te houden. En uiteraard voortdurend getest worden.

Kijken we naar Urk (altijd al een bolwerk van burgerlijke ongehoorzaamheid) dan blijkt dat ze amper aan virusvoorbehoedsmiddelen doen, terwijl het aantal covidjes daar minimaal is.
Meldt het AD op de voorpagina: ‘Deskundigen waarschuwen dat de solidariteit onder druk komt te staan.’ Moet je een spuit vergif laten toedienen uit solidariteit? De wereld op z’n kop lijkt mij. De deskundigen vragen zich in het AD af of gevaccineerden zich wel aan de ook voor hen geldende ‘oude’ regels willen houden. Je zal maar gevaccineerd zijn om je vrijheden terug te krijgen.
Vervolgens een andere opruiende mededeling: ‘Stel dat jouw operatie moet worden uitgesteld, omdat iemand die niet gevaccineerd is een coronabed bezet.’ Geldt dat ook voor een rokers, skiër, voetballer, diepzeeduiker of parachutisten?

Vliegtuigmaatschappijen breken zich de hersenen of ze gevaccineerden wel verantwoord kunnen vervoeren, omdat blijkt dat juist zij gevoelig zijn voor bloedpropvorming, met bv trombose tot gevolg. Ongevaccineerden kunnen met uiterst minimale kansen op trombose risicoloos vliegen.

Wat blijkt nu? Mensen die corona ‘ongemerkt’ of lichtelijk of vervelend hebben gehad, bouwen een natuurlijk immuunsysteem op, dat zelfs de Delta het nakijken geeft.

Maar nog erger, c.q. opmerkelijker is dat er al jaren een medicijn bestaat (eigenlijk 2) dat zieke covid-patiënten met beperkte bijwerkingen (HCQ wat meer dan Ivermectine) geneest. En laten die nou ook de Deltavariant het nakijken geven? Helaas, verboden: marktwerking in extreme mate.

PCR-test, mondkapje en 1,5 m zijn niet wetenschappelijk bewezen, Ivermectine met daarna een verbeterd immuunsysteem wel. Alleen daar valt niets aan te verdienen en wordt op straffe van vele euro’s door onze overheid verboden.

Hoezo onze overheid? Diezelfde overheid die eerst noodwetten door de Kamer jaste, mensen tegen elkaar opzette en kortelings covid promoveerde naar de eredivisie van de meest gevaarlijke virussen: de a-status. Ook hier de zéér beperkte democratie omzeilend en bovenal zonder wetenschappelijke onderbouwing. Of we deze overheid vol vakinhoudelijke onbenullen maar slaafs willen volgen.

Hoezo zou een leek niet kunnen (na)denken?

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. Arend en Trynke op 22-07-2021 om 22:16 uur:

  Wij tinke krekt sa.

 2. Arthur op 23-07-2021 om 12:25 uur:

  Helemaal mee eens, maar wanneer gaan ze in de tweede kamer nou eens wakker worden? Op die enkele roepende in de woestijn na dan.

 3. Rients Hofstra op 23-07-2021 om 13:15 uur:

  Beste Arthur, dat zal nooit gebeuren als er niet drastisch het e.e.a. gaat veranderen.
  Dat kan als de ideeën van Het Alternatief Staatsbestel worden gerealiseerd. Deze zijn als speerpunt nr. 1 opgenomen in De 1e Demokritische Volksbeweging (1dv.nl) Lid worden is de 1e stap tot verbetering!

 4. Antiislam op 23-07-2021 om 22:52 uur:

  Is het al iemand opgevallen dat er best veel sporters op de Olympische spelen besmet zijn en niet meer mee mogen doen?
  Deze sporters zijn dubbel gevaccineerd en alles wordt er aan gedaan dat ze niet besmet kunnen worden.
  En nu wat een grap ik lach me dood ze zijn gewoon fucking besmet whoeeaaa hier van natuurlijk geen uitgebreide verslaggeving bij de propaganda kanalen van on÷ dictators

 5. Antiislam op 23-07-2021 om 22:54 uur:

  Is het al iemand opgevallen dat er best veel sporters op de Olympische spelen besmet zijn en niet meer mee mogen doen?
  Deze sporters zijn dubbel gevaccineerd en alles wordt er aan gedaan dat ze niet besmet kunnen worden.
  En nu wat een grap ik lach me dood ze zijn gewoon fucking besmet whoeeaaa hier van natuurlijk geen uitgebreide verslaggeving bij de propaganda kanalen van on÷ dictators

 6. Wim op 24-07-2021 om 11:51 uur:

  Prima stuk en de titel is een vondst!

 7. Qvic op 24-07-2021 om 15:19 uur:

  Dat hoor ik vaker van als jij geen officiële diploma of certificaat hebt, dat jij dan er geen verstand van hebt.Als voorbeeld: Als jij kinderen hebt, ben jij niet bevoegd om met jou eigen kinderen om te gaan, want daar moet jij een officiële opleiding of certificaat voor hebben.Zo praten zij. Dat zou betekenen dat ervaring en zelfstudie niet meer bestaat. Zo ook dat alleen als jij er officiële papieren er voor hebt, mag jij de grootste onzin er over verkondigen en als dan leken/buitenstaanders dat niet accepteren.Dan ben jij als leek/buitenstaander strafbaar daar voor bent? Hoe krom wil je het hebben. Maar van Dissel, Koopmans zijn dierenartsen en hebben de artsen eed niet behoeven af te leggen, maar dit betekent ook dat zij niet over de juiste officiële papieren beschikken en dus in de categorie van leken vallen. Dus zij plegen hiermee opzettelijk valsheid in geschriften, door zich uit te geven als professioneel op het vlak gezondheid voor mensen.

 8. Rients Hofstra op 24-07-2021 om 17:08 uur:

  Wim, dank.
  Qvic, precies, in andere, jouw bewoording.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts