Rients Hofstra Pluchen Revolutie

Fuck Covid, fuck Omikron. Op naar de pensioenpot, 07-12-2021

Niet dat ik een ontkenner ben van deze vervelende griep, echt niet, maar waar dé weg is dient Hugo wel de wil te hebben die te betreden.

Ivermectine en toch ook HCQ blijken steeds meer levensreddend te zijn. Door deze bestaande, door en door geteste medicijnen te verbieden zijn de verbieders gelijk te stellen met criminelen tegen de mensheid. Waarom zouden retorisch gesteld verwijzingen naar een 2e Neurenberg-tribunaal dan zoveel weerstand opwekken, met name vanuit Den Haag? De uitvinder van Ivermectine verdiende er de Nobelprijs mee en de bijwerkingen zijn tot op zeer lange termijn bekend en ruim binnen alle normen.
Het Isala ziekenhuis te Zwolle meldt prima resultaten met de behandeling met HCQ. Tevens werd ontdekt dat een reumamedicijn ook al covid geneest.
John Lennon zong het al: ‘War is over if you want it’. En oorlog is het. De 3e wereldoorlog om precies te zijn, met de vaxspuit i.p.v. kanonnen. Corona is dus met een pennenstreek op te lossen.

Dus kunnen we onze pijlen zo langzamerhand richten op een ander beleidsterrein waar ze in Den Haag ongelooflijk in de fout gaan na eerder ook al o.a. Groningen en de toeslagenaffaire: onze pensioenen.

Pensioengelden zijn uitsluitend van de werknemers die pensioenpremies betalen of reeds recht hebben op de zuur verdiende maandelijkse uitkering. Pensioenen zijn al ettelijke jaren niet geïndexeerd, waardoor de pensioengerechtigden dankzij de jaarlijkse inflatie er elk jaar verder op achteruitgaan waar het de koopkracht betreft.

Dit is pure diefstal, omdat het totaal niet nodig is om de oudjes zo uit te knijpen. Het is zeker ordinaire roof als de geruchten kloppen dat alle opgepotte pensioengelden al aan Europa zijn verpatst.

Hier wat cijfers, aangeleverd door emeritus hoogleraar Bernard van Praag.
Pensioenfondsen krijgen jaarlijks 34 miljard aan premies binnen en er gaat ‘slechts’ 32 miljard naar de nog levende gepensioneerden.
De fondsen zitten te broeden op een totaal vermogen van 1600 miljard. Die spaarpot levert jaarlijks gemiddeld 6,5% rendement op, dat is ca. 100 miljard per jaar (ruim 3 maal de afdracht aan de mensen die recht hebben op een pensioenuitkering!)

Meer dan genoeg ruimte om zowel de premies te verlagen als ook de uitkeringen waardevast te maken, dus jaarlijks te indexeren. Sterker nog, meer dan genoeg om de uitkering blijvend te verdubbelen. Maar waarom gebeurt dit niet? Omdat niet de eigenaren (de werknemers en de gepensioneerden) bepalen, maar partijpolitiek benoemde onbenullen, geregisseerd door Brussel over de pensioenen gaan en de uitvoering overlaten aan de marionetten in Den Haag.
Daar bepalen gasten die er niet voor hebben doorgeleerd dat er met dekkingsgraden en rekenrentes gerekend moet worden om ook in de toekomst te kunnen uitbetalen. Ze rekenen niet met de gemiddelde 6,5% rendement maar met een verwachte rekenrente van 0,2%. Een zeug weet dat dit onzin is, zeker als dat dier weet dat de babybomers aan het uitsterven zijn en de pensioengerechtigde leeftijd in de planning nog steeds wordt opgetrokken.

De realiteit is dat de gepensioneerden de laatste jaren reeds 20% aan koopkracht hebben moeten inleveren. Terwijl ruim 60 prominenten samen met Van Praag hierover een brief naar de Tweede Kamer stuurden, bleef dit item onbesproken. Onder in de la, door de papierversnipperaar, of te moeilijk voor de onbenullen die er namens ons gewichtig zitten te doen. Of een vooruitziende blik wellicht? Een glazen bol?

Immers, als gaat blijken dat alle driedubbel gevaxxte mensen, waaronder dus ook al het zorgpersoneel, binnen nu en 5 jaar het loodje gaan leggen, wie zijn dan de spekkopers?
Als voor die tijd een tribunaal de verantwoordelijken gaat berechten wegens genocide, hoeven zij al niet meer te lijden. De ongevaxxten blijven dan over met een enorme tiet geld in de pensioenpot, maar wat doe je er mee? Wil je heel oud worden zonder zorg?

De toekomst heeft amper tot geen toekomst meer. Arme kinderen.

Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Reacties

 1. koddebeier op 08-12-2021 om 12:22 uur:

  Met dank aan Rutte 1, 2, 3 en hopelijk geen 4 !

 2. Derk op 09-12-2021 om 22:58 uur:

  Dat verhaal vanuit ISALA klinieken Zwolle dateert reeds van oktober 2020. De kop was laaiend enthousiast. Maar wat bleek, er is geen verder onderzoek gedaan. Waarom niet wordt niet beantwoordt. Misschien verbod vanuit Den Haag en/of inspectie?

 3. Qvic op 10-12-2021 om 04:19 uur:

  Rode wijn drinken heeft ongeveer de zelfde effect, als ivermectine.

 4. Brecht Cippedei op 11-12-2021 om 00:54 uur:

  Wij weten allebei dat Covid-19 niet is verspreid. Het is een middel om het nieuwe financiële systeem in te voeren. Je handelt precies als alle andere laffe wakkeren: mondkapjes, afstand houden en Covid erkennen,kortom meewerken. Ga naar AH zonder mondkapje, en er gaat een wereld voor je open!

 5. Rients Hofstra op 11-12-2021 om 10:01 uur:

  Sorry Brecht, helaas pure onzin. Waaruit maak jij op dat ik handel precies als alle andere laffe wakkeren? Waaruit blijkt überhaupt dat ik laf ben? Ik ben net weer na de 4e keer voor 1 maand geband te zijn terug op fb. Lees eens wat meer van mijn columns en kijk eens op mijn Twitter account. Ik ga hier niet verkondigen dat je een NSB'er bent (want ik weet niets van jou), maar die gingen (ook) mensen aanklagen en verraden op valse gronden. En verder ga ik nooit naar AH, de aandeelhouders van die grutter schurken aan tegen de elite waarvoor jij blijkbaar graag je geld neertelt. Wees heel voorzichtig met het uiten van valse beschuldigingen.

Plaats een reactie

Recente artikelen

Alle posts